ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس..

کمونه
12-08-2011, 16:59
سلام.
حدود یه هفته ای میشه که انتی ویروس اویرا رو نصب کردم,الان غیر فعال شده,بازش که میکنم ای ارور و میدهs application has failed to start because the application configuration has failed to start,reinstalling the application may fix the problem.
رفتم removesh کنم زود Remove شد!!تو کنترل پنلم هم یه َAntivir Desktop اضافه شده!!چی کار کنم؟؟؟دوباره نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟نمیخوام ویندوز عوض کنم:41:

کمونه
12-08-2011, 19:36
سلام.
حدود یه هفته ای میشه که انتی ویروس اویرا رو نصب کردم,الان غیر فعال شده,بازش که میکنم ای ارور و میدهs application has failed to start because the application configuration has failed to start,reinstalling the application may fix the problem.
رفتم removesh کنم زود Remove شد!!تو کنترل پنلم هم یه َAntivir Desktop اضافه شده!!چی کار کنم؟؟؟دوباره نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟نمیخوام ویندوز عوض کنم:41:
کاملترش کنم ..
انتی ویروس رو که remove کردم از روdesktopریموو نشد..از وقتی که انتی ویروسم این طوری شده مسنجرم هم همینطور شده ومن هی دوباره installمیکنم ..
میترسم دوباره انتی ویروس نصب کنم و رو این یکی نصب شه و سیستم قاطی کنه..
ممنون میشم اگه کمکم کنین..

MrGee
13-08-2011, 00:02
شما اين تاپيك رو خونديد؟
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کمونه
13-08-2011, 14:03
شما اين تاپيك رو خونديد؟
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
tnx alot.sorry for my repeatative question