مشاهده نسخه کامل
: علت سرعت رندر ادیوس نسبت به پریمایر
jahan3764
12-08-2011, 15:46
اونایی که با ادیوس زیاد سر و کار دارن:
چطور می تونم ضرب آهنگ ایجاد کنم ؟
مثلا در ازای هر باس یک آهنگ ، تصویر به همون ترتیب جلو میره خیلی باحاله
clipfilm
12-08-2011, 15:54
سلام
بار اول که میشنوم دوست عزیز . من 5 سال به بالا دارم با برنامه محبوب پریمیر کار میکنم و 1 ساعت فیلم رندر میکنم در عرض 20 دقیقه ... شاید سخت افزار شما ضعیف باشه ..... منطورم من با پریمیر 6.5 ..... شما با چه ورژنی کار میکنی ؟
jahan3764
12-08-2011, 17:37
من از وژن 7 پریمیر استفاده کردم
ولی از وقتی که کامپیوترم رو عوض کردم و از ادیوس استفاده می کنم سرعت رندرش در حد چشمگیری زیاد شده
clipfilm
12-08-2011, 21:55
لطف کنید مشخصات سیستمت رو بنویس
منم همين مشكل رو دارم ولي سخت افزارم ضعيفه . مال من كه يك دقيقه رو سه ساعت طول داد !!!!
يكي از اصلي ترين چيزهايي كه در سرعت رندر مهمه و كسي زياد بهش توجه نميكنه حجم پروژه و مقدار كاريه كه روي پروژه انجام داديد . مثلا اگه فيل - تر ويتاسن استفاده كنيد به طور چشم گيري سرعت رندر افزايش پيدا ميكنه.
شما يه فيلم كه هيچ كاري انجام ندادي رو هم در اديوس و هم در پريمير رندر كن ببين چقدر طول ميكشه . اونوقت ببين بازم همين مشكل رو داري
jahan3764
13-08-2011, 00:42
لطف کنید مشخصات سیستمت رو بنویس
سلام دوست عزیز اینم مشخصات سیستمم:
Ram:2gb
CPU:3.20GB
Main board=fox con intel
grafic:intel r 32
jahan3764
14-08-2011, 03:05
منم همين مشكل رو دارم ولي سخت افزارم ضعيفه . مال من كه يك دقيقه رو سه ساعت طول داد !!!!
يكي از اصلي ترين چيزهايي كه در سرعت رندر مهمه و كسي زياد بهش توجه نميكنه حجم پروژه و مقدار كاريه كه روي پروژه انجام داديد . مثلا اگه فيل - تر ويتاسن استفاده كنيد به طور چشم گيري سرعت رندر افزايش پيدا ميكنه.
شما يه فيلم كه هيچ كاري انجام ندادي رو هم در اديوس و هم در پريمير رندر كن ببين چقدر طول ميكشه . اونوقت ببين بازم همين مشكل رو داري
ارتقا سخت افزار خیلی رو سرعت رندر تاثیر داره اگه در پروِه از titleاستفاده بشه سرعت رندر خیلی کم می شه
clipfilm
14-08-2011, 12:40
سلام دوست عزیز
لاین صدا رو باز کن و تنظیم رو سر fit بذار اونموقع در تایم لاین صدا قسمت سیگنال (کپ صدا ) مشخص شده و همون کپ سر ضرب اهنگ شما میشه
هسته ادیوس رو خوب نوشتند ولی پریمیر از هسته قدیمی استفاده می کنه
ادیوس خیلی سریعتره
Mr.World.Wide
28-08-2011, 15:48
سلام دوست عزیز
لاین صدا رو باز کن و تنظیم رو سر fit بذار اونموقع در تایم لاین صدا قسمت سیگنال (کپ صدا ) مشخص شده و همون کپ سر ضرب اهنگ شما میشه
متوجه نشدم چی میگید میشه بیشتر توضیح بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.