مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک core i5 2500 دون پسوند K
PC_Expert
12-08-2011, 13:08
سلام دوستان
همونطور که میدونید پردازنده های بدون پسوند k سری سندی بریج اینتل به دلیل قفل بودن ضریب قابلیت اورکلاک مناسبی ندارند.
امروز مقداری با پردازنده 2500 خودم که به دلیل K نبودن نمیتوتم زیاد اورش کنم :41: سر و کله زدم و به فرکانس 4GHz رسیدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ای که بهش رسیدم این بود که در این پردازنده علاوه بر اینکه ضریب پرازنده از 38 نمیتونه تجاوز کنه قفل دیگری هم روی فرکانس مجموع این پردازنده گذاشته شده به نحوی که با افزایش فرکانس پایه هم نشه فرکانس کل رو بالاتر از 4 گیگاهرتز برد، و سعی من در بالاتر بردن فرکانس با استفاده از فرکانس پایه همراه با دادن ولتاژ اضافه، چه vcore و چه vtt بی نتیجه ماند.
هرچند باز جای شکرش باقیه که این پردازنده میتونه به فرکانس 4GHz برسه و بخشی از اندوه من در K نبودنش رو جبران کنه! :31:
sajjadsa
12-08-2011, 13:58
اگر از نوع K میگرفتی میتونستی تا 5.2 اور کنی!
بله بدون k محدودیت داری تواور کردن
hamid_1367
13-08-2011, 00:38
میگم اندوهگین نباش من سری K 2500 دارم ولی مادربوردم فکر کنم قابلیت اور نداره ! :دی
h61m-usb3
PC_Expert
13-08-2011, 06:52
میگم اندوهگین نباش من سری K 2500 دارم ولی مادربوردم فکر کنم قابلیت اور نداره ! :دی
h61m-usb3
آقا بیا عوض کنیم من سر میدم!
seyediali3
13-09-2011, 11:46
سلام دوستان
همونطور که میدونید پردازنده های بدون پسوند k سری سندی بریج اینتل به دلیل قفل بودن ضریب قابلیت اورکلاک مناسبی ندارند.
امروز مقداری با پردازنده 2500 خودم که به دلیل K نبودن نمیتوتم زیاد اورش کنم :41: سر و کله زدم و به فرکانس 4GHz رسیدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ای که بهش رسیدم این بود که در این پردازنده علاوه بر اینکه ضریب پرازنده از 38 نمیتونه تجاوز کنه قفل دیگری هم روی فرکانس مجموع این پردازنده گذاشته شده به نحوی که با افزایش فرکانس پایه هم نشه فرکانس کل رو بالاتر از 4 گیگاهرتز برد، و سعی من در بالاتر بردن فرکانس با استفاده از فرکانس پایه همراه با دادن ولتاژ اضافه، چه vcore و چه vtt بی نتیجه ماند.
هرچند باز جای شکرش باقیه که این پردازنده میتونه به فرکانس 4GHz برسه و بخشی از اندوه من در K نبودنش رو جبران کنه! :31:
سلام دوست عزيز من هم ميخواهم پردازنده خودم كه مثل شماست به همين مقدار آور كنم ولي اطلاعاتا راجع آور خيلي كمه ميشه آموزش قدم به قدمش را برام بگذاريد ضمنا مينبورد من asus p8z68-v ميباشد
PC_Expert
13-09-2011, 14:36
سلام دوست عزيز من هم ميخواهم پردازنده خودم كه مثل شماست به همين مقدار آور كنم ولي اطلاعاتا راجع آور خيلي كمه ميشه آموزش قدم به قدمش را برام بگذاريد ضمنا مينبورد من asus p8z68-v ميباشد
شما چرا با پسوند k تهیه نکردید؟
خنک کننده دارید؟
seyediali3
13-09-2011, 17:38
شما چرا با پسوند k تهیه نکردید؟
خنک کننده دارید؟
من در شهرستانم و در لیستی که به فروشنده داده بودم با پسوند k بود ولی اون ..... (لا اله الاالله) برداشته بود اون یکی را بسته بود میگفت دیگه نمیشه عوض کرد آکش به هم خورده.
نه ندارم میشه بگید چی بخرم و قیمتش چند درمیاد؟
PC_Expert
13-09-2011, 19:56
نه ندارم میشه بگید چی بخرم و قیمتش چند درمیاد؟
حدود 50 تا 60 تومن هزینه برمیداره. اگه از سرعت سیستم راضی هستید نیازی به اورکلاک نیست، اگه میخواهید فن تهیه کنید zalman 10x performa به قیمت 61 تومن توصیه میشه.
seyediali3
13-09-2011, 20:16
حدود 50 تا 60 تومن هزینه برمیداره. اگه از سرعت سیستم راضی هستید نیازی به اورکلاک نیست، اگه میخواهید فن تهیه کنید zalman 10x performa به قیمت 61 تومن توصیه میشه.
از سرعتش که راضیم عالیه فقط دوتا سوال دارم
1- افزایش حدود 0.8 گیگاهرتز در افزایش کر با ویندوز و برنامه ها چقدر تاثیر داره؟
2- آیا این میزان افزایش برای این cpu خطرناکه یا اینکه تضمین میکنید در طولانی مدت مشکلی پیش نمیاد
PC_Expert
13-09-2011, 20:26
1- افزایش حدود 0.8 گیگاهرتز در افزایش کر با ویندوز و برنامه ها چقدر تاثیر داره؟
2- آیا این میزان افزایش برای این cpu خطرناکه یا اینکه تضمین میکنید در طولانی مدت مشکلی پیش نمیاد
1. در کار کردن عادی با ویندوز و انجام کارهای روزمره ، تفاوتی احساس نخواهید کرد، اما در کار کردن با نرم افزار های خاص و سنگین که از 100% توان پردازنده بهره میبرند (مثل کانورت فیلم و فشرده سازی فایل ) تفاوت محسوس هست.
2. این میزان اورکلاک مقدار زیادی نیست، اگه دمای پردازنده کنترل بشه آسیبی بهش وارد نمیشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.