مشاهده نسخه کامل
: انتخاب مادربرد H67
amin_g_p
12-08-2011, 00:06
بین دو مدل ASRock H67DE3 و MSI H67MA-E45 کدام مدل را پیشنهاد می کنید توی این رنج قیمت مادربرد بهتری با خروجی تصویر هست؟
مادربرد z68 خود اینتل چطور هست(INTEL DZ68DB)؟ یا Z68AP-D3 گیگابایت (البته کمی بالاتر از بودجه من هستند)
توضیحات:
من قصد خرید سی پی یو 2500K دارم (چرا k با h67 ؟ به خاطر گرافیک قویترش و اختلاف قیمت کمترش با معمولی)
من اور کلاک iGPU انجام نمی دم مگر اینکه خودش اتوماتیک انجام بده هیچ کدوم از این مدل ها انجام می دهند؟ و اینکه آیا تاثیری داره؟
باتشکر
happyfeat
12-08-2011, 09:17
اگه قصد خرید پردازنده سری کا دارید نمی تونید با برد های h67 اورکلاکش کنید و حتما باید برد با چیپ های p67 or z68 تهیه کنید
حالا اگه قصد استفاده از گرافیک آنبورد پردازنده رو دارید بهتره برد با چیپ z68 تهیه کنید
بین دو مدل ASRock H67DE3 و MSI H67MA-E45 کدام مدل را پیشنهاد می کنید توی این رنج قیمت مادربرد بهتری با خروجی تصویر هست؟
مادربرد z68 خود اینتل چطور هست(INTEL DZ68DB)؟ یا Z68AP-D3 گیگابایت (البته کمی بالاتر از بودجه من هستند)
توضیحات:
من قصد خرید سی پی یو 2500K دارم (چرا k با h67 ؟ به خاطر گرافیک قویترش و اختلاف قیمت کمترش با معمولی)
من اور کلاک iGPU انجام نمی دم مگر اینکه خودش اتوماتیک انجام بده هیچ کدوم از این مدل ها انجام می دهند؟ و اینکه آیا تاثیری داره؟
باتشکر
GA-Z68AP-D3 بهترین انتخاب
PC_Expert
12-08-2011, 10:39
توضیحات:
باتشکر
سلامASRock H67DE3 قیمتش چنده؟ اگه با MSI h67ma-e45 برابر باشه انتخاب خوبیه، البته گارانتیش به پای msi نمیرسه. ASRock h67m-ge به قیمت 130 تومن هم گزینه ی خوبیه.
اگه raid انجام نمیدین هم میتونیین ASRock H61ICAFE بگیرین به قیمت 120 تومن.
اما اگه بودجه داشته باشین پیشنهاد من به شما یک مادربرد Z68 هست، که هم قابلیت اورکلاک پردازنده سری K رو دست ندید و هم از گرافیک مجتمع استفاده کنید. مادربرد Intel BOXDZ68DB با قیمت 190 تومنیش نباید مادربرد بدی باشه.
تجربه ای که من با H67 داشتم نتونستم فرکانس IGPU رو از 1100 بالاتر ببرم، نمیدونم شاید راهی وجود داشته باشه، در مورد تاثیرش هم نباید انتظار داشته باشید با اورکلاک به قدرت زیادی دست پیدا کنید، مقداری بهتر خواهد شد.
amin_g_p
12-08-2011, 13:36
اگه قصد خرید پردازنده سری کا دارید نمی تونید با برد های h67 اورکلاکش کنید و حتما باید برد با چیپ های p67 or z68 تهیه کنید
حالا اگه قصد استفاده از گرافیک آنبورد پردازنده رو دارید بهتره برد با چیپ z68 تهیه کنید
من اورکلاک بلد نیستم مگر اینکه در حد فشار دادن یک دکمه یا کلیک ماوس باشه. اورکلاک در H67 فقط برای گرافیک هست که خوندم تا 1500 اور می کنن که البته مورد بلد نیستم براش صدق می کنه.
سلامASRock H67DE3 قیمتش چنده؟ اگه با MSI h67ma-e45 برابر باشه انتخاب خوبیه، البته گارانتیش به پای msi نمیرسه. ASRock h67m-ge به قیمت 130 تومن هم گزینه ی خوبیه.
اما اگه بودجه داشته باشین پیشنهاد من به شما یک مادربرد Z68 هست، که هم قابلیت اورکلاک پردازنده سری K رو دست ندید و هم از گرافیک مجتمع استفاده کنید. مادربرد Intel BOXDZ68DB با قیمت 190 تومنیش نباید مادربرد بدی باشه.
تجربه ای که من با H67 داشتم نتونستم فرکانس IGPU رو از 1100 بالاتر ببرم، نمیدونم شاید راهی وجود داشته باشه، در مورد تاثیرش هم نباید انتظار داشته باشید با اورکلاک به قدرت زیادی دست پیدا کنید، مقداری بهتر خواهد شد.
فکر کنم 150 باشه. بین اینتل و گیگابایت z68 هم اگر بخواهم انتخاب کنم به نظرم پورت های گیگابایت محدود تره ولی خازناش سولید هست و کراس فایر ساپورت می کنه که به کار من نمیاد و کیفیت و یا گارانتی اینتل را نمی دونم.
قابلیت اور این مادربردها z68 چطوره؟ آسون هست؟ (کلا فکر کنم هزینه اضافی مثل فن بهتر و کیس بهتر و غیره هم داشته باشته تازه آموزش هم باید ببینم)
انتخاب خودم ازراک هست.
PC_Expert
12-08-2011, 13:42
قابلیت اور این مادربردها z68 چطوره؟ آسون هست؟
قابلیت اورکلاکشون بستگی به کیفیت و طراحی برد داره، معمولا" خوبه اما آسون نیست، نیاز به آموزش و راهنمایی داره.
کلا فکر کنم هزینه اضافی مثل فن بهتر و کیس بهتر و غیره هم داشته باشته
بله، مادربرد گرونتر، کیس با تهویه خوب، خنک کننده پردازنده خوب، همه این ها هزینه ی اضافی هستند. شما برای اینکه قابلیت اورکلاک رو بدست بایرید حداق نیاز به 100 تومن هزینه ی بیشتر دارید، ببینید براتون صرف میکنه یا نه.
انتخاب خودم ازراک هست
انتخاب خوبی کرده اید.
ali_ir_bsd
12-08-2011, 22:59
خوب دوست عزیز khoshnevis2 بین این دو کدوم یک ترجیح داره .
ASRock H67DE3 و Asus P8H67 قیمتاشون تقریبا یکی هست .
یعنی دوتا هارد دارم نمی تونم رید کنم .؟
PC_Expert
12-08-2011, 23:07
خوب دوست عزیز khoshnevis2 بین این دو کدوم یک ترجیح داره .
ASRock H67DE3 و Asus P8H67 قیمتاشون تقریبا یکی هست .
شما با صاحب تاپیک نسبتی دارین ؟ :31: یا 2تا نام کاربری دارید؟ :31:
اگه شرایط شما مثل صاحب تاپیک باشه مادربرد Asus P8H67 خروجی گرافیک نداره و به درد شما نمیخوره.
توی چیپ h61 امکان raid وجود نداره، اگه 2تا هارد دارید و میخواهید raid ببندین h67 بگیرین.
ali_ir_bsd
12-08-2011, 23:14
من گرافیک 5770 دارم مشکلی نیست از این جهت ...
توی چیپ h61 امکان raid وجود نداره، اگه 2تا هارد دارید و میخواهید raid ببندین h67 بگیرین
خوب شد فهمیدم . ممنون از لطفت دوست عزیز .
نه با صاحب تایپک نسبتی ندارم .
فقط در رابطه با ایسوس Asus P8H67 اکثرا می گن خرابی زیاد داره این واقعیت داره دوست بزرگوار .
ممنون از لطف و بزرگواریت .
amin_g_p
12-08-2011, 23:46
الآن به این نتیجه رسیدم همون h61 به درد من می خوره:31:من که فرق دیگه ای به غیر از raid توی مشخصات مادربردها ندیدم که استفاده هم ندارم. تاحالا درموردش تحقیق نکرده بودم (آخه همه جا بحث h67 و p67 بود.) توی این رنج قیمت، h61 بهتراز ازراک هم هست؟
من چندجا خوندم h61 پورت ساتا 6 گیگ نداره ولی توی مشخصات این مادربرد ها هست.در سری b3 اضافه شده؟ یعنی در آینده ssd می شه استفاده کرد؟ (با مطالعه به این نتیجه رسیدم بله می شه و خود چیپست این قابلیت را نداره ولی با یه چیپست کمکی این کار را می شه انجام داد)
PC_Expert
13-08-2011, 07:09
من گرافیک 5770 دارم مشکلی نیست از این جهت ...
پس p8h67 انتخاب نسبتا" خوبیه چون امکان crossfire رو فراهم میکنه. (البته کارت دوم رو با لینک 4x )
فقط در رابطه با ایسوس Asus P8H67 اکثرا می گن خرابی زیاد داره این واقعیت داره دوست بزرگوار .
من در مورد خرابیشون چیزی نشنیدم، اطلاعی ندارم.
ممنون از لطف و بزرگواریت .
خواهش میکنم عزیز، موفق باشید.
----------------------------------------
توی این رنج قیمت، h61 بهتراز ازراک هم هست؟
کاملترین h61 ازراک همینه، %100خازن ها جامده، usb3 و sata3 6gps داره، در سایز ATX هم هست.
در سری b3 اضافه شده؟
بله
یعنی در آینده ssd می شه استفاده کرد؟
بله میشه، در مورد استفاده از ssd فرقی با h67 یا p67 نداره.
ali_ir_bsd
14-08-2011, 00:28
دوست عزیز و بزرگوار khoshnevis2 ممنون از لطفت .
امیدوارم موفق و پیروز باشی .
PC_Expert
14-08-2011, 10:10
دوست عزیز و بزرگوار khoshnevis2 ممنون از لطفت .
امیدوارم موفق و پیروز باشی .
خواهش میکنم دوست عزیز ، سرفراز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.