ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشتراک Ram

sanam.b
11-08-2011, 21:58
با سلام به همه دوستان

چطوری می تونیم Ram رو با سایر سخت افزارهای دیگه (مثل کارت گرافیکی برای بازی ) به اشتراک گذاشت؟

EXTREME
11-08-2011, 22:01
منظورتون رو نمیفهمم اگه منظورتون share کرن هست مثل هارد که نمیشه همچین کاری کرد چون رم حافظه ی موقت هست

sanam.b
11-08-2011, 23:56
من این طوری فهمیدم که کارت گرافیکی در هنگام اجرای بازی علاوه بر حافظه خودش می تونه از حافظه Ram هم استفاده کنه.

EXTREME
12-08-2011, 09:02
من این طوری فهمیدم که کارت گرافیکی در هنگام اجرای بازی علاوه بر حافظه خودش می تونه از حافظه Ram هم استفاده کنه.
بله درسته این اتفاق میفته به خصوص در گرافیک های آنبرد و توربو کش

shabnam1986
14-08-2011, 02:24
خوب ویندوز سون این کار رو خودکار انجام میده تفاوتش با توربوکش چیه؟

BZ7
14-08-2011, 13:57
خوب ویندوز سون این کار رو خودکار انجام میده تفاوتش با توربوکش چیه؟
ویندوز 7 اصلا کاری نداره ! خود گرافیک به رم دسترسی داره
Turbo cache تکنولوژی Share کردن حافظه رم سیستم به عنوان حافظه گرافیکی هست که کارایی رو در کارت های گرافیک ضعیف تا حدی افزایش میده ( nVidia )

Lord_theOne
16-08-2011, 21:56
خوب کاملتر بگم

vgaram : تقریبا همگی با این اطلاح یعنی مقدار حافظه کارت گرافیکی آشنایی دارید.حافظه های گرافیکی با یک پیشوند G در ابتدای نام DDR شناخته می شوند تا انها را از حافظه سیستم متمایز کند.حافظه های گرافیک انواع مختلفی دارند از جمله : GDDR1 ( که در کارت های قدیمی به کار گرفته شده بود نظیر سری FX انویدا که منسوخ شده اند).GDDR2 و GDDR3د.GDDR4 که در چند مدل محدود از جمله X1950XT از ATI استفاده شد ولی به دلیل مشکلات و گرمای تولیدی بسیار زیاد این نوع حافظه،تولیدش متوقف شد. و در پایان حافظه GDDR5 که در سری HD4870 استفاده می شوند و سرعت و پهنای باند بسیار زیادی دارند و قابلیت اورکلاک بهتری نسبت به نسل های پیشین دارد.

VRAM : یا همان رابط حافظه گرافیکی که اطلاعات پردازشی GPU( پردازنده کارت گرافیک) و... را حمل می کند و هر چقدر مقدارش بالاتر باشد پهنای باند حافظه کارت برای انتقال و پردازش اطلاعت از حافظه بالاتر می رود و در نتیجه باعث افزایش کارایی و توانایی کارت گرافیکی می شود.این فاکتور بسیار مهم است و یکی از عوامل مهم در سنجیدن قدرت یک کارت به شمار می رود.این فاکتور با نماد BIT شناخته می شود . به عنوان مثال VRAM کارت GTX280 مقدار 512 بیت است که مقدار بسیار بالایی است

mamadazad
20-08-2013, 14:50
با عرض سلام

لپ تاپ من Asus K53sv i5با 2 گیگ گرافیک و 4گیگ رم هستش و هنگام اجرای بازی PES2013 ارور VRAM میده (=64). با توجه به اینکه من قبلا (قبل از عوض کردن ویندوزم) می تونستم PES2012 و PES2011 رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنم .
می خواستم بپرسم آیا راهی برای افزایش VRAM لپ تاپ وجود داره.
کمی جستجو کردم اما نتیجه ای حاصل نشد.
(nvidia ctrl panel--> manage 3D settings--> program settings-->add your program that you want)
حتی الامکان می خوام بدون عوض کردن ویندوزم مشکل رو حل کنم
با تشکر قبلی.

Ali*Reza
20-08-2013, 18:28
با عرض سلام

لپ تاپ من Asus K53sv i5با 2 گیگ گرافیک و 4گیگ رم هستش و هنگام اجرای بازی PES2013 ارور VRAM میده (=64). با توجه به اینکه من قبلا (قبل از عوض کردن ویندوزم) می تونستم PES2012 و PES2011 رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنم .
می خواستم بپرسم آیا راهی برای افزایش VRAM لپ تاپ وجود داره.
کمی جستجو کردم اما نتیجه ای حاصل نشد.
(nvidia ctrl panel--> manage 3D settings--> program settings-->add your program that you want)
حتی الامکان می خوام بدون عوض کردن ویندوزم مشکل رو حل کنم
با تشکر قبلی.

مشکلات لپ تاپ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])