PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایتم ناقص موند؟؟؟کمکککک

A_2010
11-08-2011, 16:17
سلام،من از یه هاست رایگان سایتی رو واسه خودم ساختم ولی نمیدونم چطوری کجا قالب رو برای سایتم بذارم،یه قالب رو تو htdocs آپلود کردم و لی ناقصه:41:،لطفاًاهنماییم کنید و اگه این پستو اشتباه زدم خواهشاً حذف نکنید یا بگین کجا این موضوعو مطرح کنم؟
آدرس سایتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه به این آدرس برید و بگین مشکل از کجاست
اگه شما تو این زمینه چیزایی میدونین یا حرفه ای هستین لطفا اگه میشه ایمیلتونو بدین تا اینقد گیج نشم که سوالمو چطوری و کجا مطرح کنم:11:

A_2010
30-08-2011, 12:22
یعنی وااااااااااااااااااقعاً کسی نیست که جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مشکلم اینه که قالب سایتو و چیزایه دیگه رو نمیدونم کدوم قسمت سایتم بریزم؟؟؟

mohrd
30-08-2011, 14:59
سلام.
همه ی فایل های مربوط به سایت رو باید در فولدر htdocs یا public_html (همون www) بذارید.
این فایل هایی که شما گذاشتید به نظر بخشی از قالب یک سیستم مدیریت محتوا (احتمالا WordPress) هستند.
برای استفاده از CMS، باید اول تمام فایل های اون رو روی هاست آپلود کنید، سپس سیستم رو نصب و قالب رو در فولدر مربوطه (معمولا templates یا چیزی شبیه به این) بذارید. و در کنترل پنل سیستم قالب رو تغییر دهید.

اگر هم قالب static یا همون (xHTML) دارید، و از هیچ سیستم مدیریت محتوایی استفاده نمی کنید، باید قالب + فایل های مربوط به اون رو در htdocs آپلود کنید. و نام فایلی که قراره به طور پیشفرض به کاربر نمایش داده بشه رو به index.(format) تغییر دهید.

موفق باشید ./.