PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست بسیار ضروری از اعضای محترم برای ترتیب چیدن دانشگاهها

alireza3500
11-08-2011, 11:25
با سلام
از شما اعضای محترم سایت عاجزانه تقاضا دارم،:37:تا این دانشگاهها را بر اساس سطح علمی در رشته ی مکانیک مرتب کنید:(بسیار مهم است)

دانشگاه اراك
دانشگاه صنعتي بابل
دانشگاه سمنان
دانشگاه قم
دانشگاه تبريز
دانشگاه شهركرد
دانشكده فني ومهندسي اراك
دانشگاه گيلان -رشت
دانشكده فني ومهندسي گلپايگان
دانشگاه تفرش
دانشگاه شاهرود
دانشگاه يزد
دانشگاه تربيت معلم اذربايجان- تبريز
دانشگاه اروميه
دانشگاه ملاير
دانشگاه بناب

پیشاپیش از زمانی که صرف کردید، متشکرم

shahriar_sh_2007
11-08-2011, 12:58
با سلام
با توجه به اینکه رتبه بندی دقیقی درباره دانشگاهها در ایران موجود نیست زیاد نمیشه به طور دقیق نظر داد اما به نظر من شما باید چند نکته رو مد نظر قرار بدین:1-شهری که در اون زندگی می کنید و مسیر رفت و آمد تا دانشگاه مورد نظر خیلی مهمه مثلاً ممکنه شما بخواین اول دانشگاه ارومیه رو بزین ولی مسیر رفت و آمدش برای شما مشکل باشه.پس این نکته خیلی ضررویه.2-میتونی با مراجعه به سایت این دانشگاهها اطلاعات نسبتاً خوبی رو بگیری.3-با سوال کردن از افرادی که در دانشگاه مورد نظرت بودن میتونی به اطلاعات خوبی دست پیدا کنی.من خودم اطلاع دقیقی از سطح علمی این دانشگاهها ندارم ولی به نظرم این دانشگاه ها به نسبت دانشگاههای خوبی هستن و در کشور مطرحند.مهمترین نکته همون مسیر رفت و آمد که خیلی مهمه.

alireza3500
11-08-2011, 13:05
با سلام
با توجه به اینکه رتبه بندی دقیقی درباره دانشگاهها در ایران موجود نیست زیاد نمیشه به طور دقیق نظر داد اما به نظر من شما باید چند نکته رو مد نظر قرار بدین:1-شهری که در اون زندگی می کنید و مسیر رفت و آمد تا دانشگاه مورد نظر خیلی مهمه مثلاً ممکنه شما بخواین اول دانشگاه ارومیه رو بزین ولی مسیر رفت و آمدش برای شما مشکل باشه.پس این نکته خیلی ضررویه.2-میتونی با مراجعه به سایت این دانشگاهها اطلاعات نسبتاً خوبی رو بگیری.3-با سوال کردن از افرادی که در دانشگاه مورد نظرت بودن میتونی به اطلاعات خوبی دست پیدا کنی.من خودم اطلاع دقیقی از سطح علمی این دانشگاهها ندارم ولی به نظرم این دانشگاه ها به نسبت دانشگاههای خوبی هستن و در کشور مطرحند.مهمترین نکته همون مسیر رفت و آمد که خیلی مهمه.

بله-حرف شما صحیح هست و من نکته ی فاصله ی بین شهر خود(قم)وسایر شهر ها رو هم لحاظ خواهم کرد.
ولی من از لحاظ رتبه علمی این دانشگاهها اطلاعی ندارم،به همین خاطر این سوال رو پرسیدم.
مثلا من می دونم که بهترین دانشگاه در زمینه ی مکانیک شریف هست و بعد امیر کبیر یا تهران هست ولی این دانشگاههایی که ذکر کردم رو نمی دونم.

hermione
11-08-2011, 17:26
با سلام
از شما اعضای محترم سایت عاجزانه تقاضا دارم،:37:تا این دانشگاهها را بر اساس سطح علمی در رشته ی مکانیک مرتب کنید:(بسیار مهم است)

دانشگاه اراك
دانشگاه صنعتي بابل
دانشگاه سمنان
دانشگاه قم
دانشگاه تبريز
دانشگاه شهركرد
دانشكده فني ومهندسي اراك
دانشگاه گيلان -رشت
دانشكده فني ومهندسي گلپايگان
دانشگاه تفرش
دانشگاه شاهرود
دانشگاه يزد
دانشگاه تربيت معلم اذربايجان- تبريز
دانشگاه اروميه
دانشگاه ملاير
دانشگاه بناب

پیشاپیش از زمانی که صرف کردید، متشکرم

3تای اول به نظرم
1-تبریز
2-یزد
3-اراک

tariran0
12-08-2011, 09:24
سلام
بین اراک و فنی مهندسی اراک:
دانشگاه فنی مهندسی در سال 67 تاسیسی شده. اولش اسمش علم و صنعت ایران واحد اراک بود.بعد گویا پارسال شد صنعتی اراک. حتی تابلوش هم جلوی درش زدن صنعتی اراک.
اون طور که من فهمیدم چندان فرقی با دانشگاه اراک نداره. فقط چون قراره بشه صنعتی اراک شاید گرید فنی مهندسیاش بیاد بالاتر.