مشاهده نسخه کامل
: فارسی ساز VB6
gelayor14
11-08-2011, 10:25
سلام بر همگی
من تازه شروع کردم کار با ویژوال بیسیک رو
و توی فارسی نوشتن اش مشکل دارم
توی تنظیمات و فونت فرم فارسیه ولی ورودی فارسی نمیشه داد
می خواستم ببینم فارسی ساز براش هست؟کلا این مشکل برای منه یا..
ممنون میشم عزیزان راهنمایی کنند:11:
amirxbest
11-08-2011, 19:31
دوست عزیز اگه منظورتون input box هست باید بگم که با فارسی سازگار نیست و حروف (پ گ ک ژ) و ... رو پشتیبانی نمیکنه.
ولی text box رو در قسمت مشخصات مشخصه font رو بزار رو tahoma و در قسمت script گزینه arabic رو انتخاب کن مشکلت حل میشه.اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
gelayor14
12-08-2011, 08:30
خیلی ممنونم ازتون
کارایی رو که گفتید انجام دادم ولی متاسفانه تغییری نکرد باز حروف رو میزنه دریغ از یک حرف فارسی
تو تنظیمات اش هم tools->option-
editor format هم فونت روی تاهوما و یکبار هم روی Arial(arabi...گذاشتم ولی تغییر نکرد
به نظر شما مشکل از کجاست؟
amirxbest
12-08-2011, 20:20
اگه این کارا رو کردی پس 100% مشکل از تنظیمات ویندوز هست که تو control panel و گزینه regional and language option هست برو انجا تنظیمات رو فارسی کن.راستی ویندوز xp داری یا 7 ؟
اگه مشکلت حل نشد بگو تا تنظیمات رو واست بزارم:46:
gelayor14
13-08-2011, 10:53
اگه این کارا رو کردی پس 100% مشکل از تنظیمات ویندوز هست که تو control panel و گزینه regional and language option هست برو انجا تنظیمات رو فارسی کن.راستی ویندوز xp داری یا 7 ؟
اگه مشکلت حل نشد بگو تا تنظیمات رو واست بزارم:46:
دست گلت درد نکنه..واقعا ممنونم:11::20:
فقط یه سوال کوچولو دیگه میشه بپرسم؟
vb6 الان هنوز هم رو بورسه...بین vb6 و vb.net کدوم به نظر شما بهتره الان
من دوره دانشگاه c و php رو خوندم یعنی پایه برنامه نویسی رو بلدم اما الان یه چیز کاربردی در بازار رو می خواهم
:10:
amirxbest
13-08-2011, 12:45
دوست عزیز اینکه مسلما زبانهای جدید مثل vb.net بهتره و قطعا بازار کارشم بهتره ولی اگه میخوای برنامه های حسابداری و مدیریتی معمولی بنویسی vb6 جواب میده اما این روزا دیگه این برنامه ها جوابگو نیست و همه سازمانها و شرکتها دنبال برنامه ها حرفه ای و تحت شبکه هستند(اینترنت یا محلی) و واسه اینکارا vb.net عالی هست و دردسرایی که تو vb6 داری دیگه اونجا نداری.و vb6 هم بیشتر واسه آموزش استفاده میشه نه برنامه نویسی حرفه ای اما اگه واقعا میخوای پیشرفت کنی بهترین چیز زبانهای خانواده c هستن مخصوصا ++visual c.
موفق باشید:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.