مشاهده نسخه کامل
: صدای زیاد فن X6 1055T
سلام
فن CPU خیلی صدا میده. می خواستم یکی بگیرم.
آیا میشه این CPU را بدون فن خریداری کرد یعنی بدون فنش هم وجود داره.
بعد چه فنی برای این CPU خوبه که صدای کمی داشته باشه ؟؟ و خوب هم خنک کنه؟؟
با تشکر
PC_Expert
11-08-2011, 11:12
آیا میشه این CPU را بدون فن خریداری کرد یعنی بدون فنش هم وجود داره.
به صورت نو و باکس بدون فن وجود نداره ، همه فن دارند.
بعد چه فنی برای این CPU خوبه که صدای کمی داشته باشه ؟؟ و خوب هم خنک کنه؟؟
بودجه شما چقدره؟
چون این پردازنده رو به دلیل بسته بودن ضریب خیلی نمبشه اور کرد و حدس هم میزنم اهل اورکلاک نباشید :31: h'i اگه بتونی گیر بیاری توصیه من به شما این خنک کننده هست:
Thermaltake SONIC TOWER: 24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل نداشتن فن اساسا" صدایی هم نداره! و البته هیت سینک خوب و 6 ردیف لوله مسی باعث میشه خنک کنندگی خوبی داشته باشه، قابلیت نصب فن 12 سانتی متری هم داره که فکر نمی کنم نیاز داشته باشید.
اگه هم گیر نیاوردی از همیین مدل های بدون فن بگیر که صدا ندارند.
میتونه بدون فن یک CPU شش هسته ای را در اوج مصرف خنک کنه؟
قیمت این چقدره؟
میشه فن بهش اضافه کرد؟
فن خود CPU را چه کار کنم.
به صورت نو و باکس بدون فن وجود نداره ، همه فن دارند.
عزیز وجود که داره و بهش tray میگن ! ولی اینکه داخل بازار ایران موجود باشه رو مطمئن نیستم !
ولی بهتره یه مقدار دنبالش بگردید شاید تونستید پیدا کنید !
PC_Expert
11-08-2011, 12:09
میتونه بدون فن یک CPU شش هسته ای را در اوج مصرف خنک کنه؟
بله میتونه، عمل خنک کنندگی بیش از اون که به فن وابسته باشه به هیت سینک خوب و همینطور لوله های منتقل کننده حرارت وابسته هست...
قیمت این چقدره؟
حدود 24 تومن
میشه فن بهش اضافه کرد؟
بله، 2 عدد فن 12 سانتی متری. (اون 2 تا سوراخ ریز روی سقف هیت سینک رو میبینی؟ جای بستن فنه، از این فن هایی که گیره دارند روش بسته میشه)
فن خود CPU را چه کار کنم.
هیچ کار :31:
اگه مشتری واسه آب کردنش پیدا کردی منم چند تا فن اضافی دارم بفروشم بهش :20: :31:
PC_Expert
11-08-2011, 12:19
عزیز وجود که داره و بهش tray میگن ! ولی اینکه داخل بازار ایران موجود باشه رو مطمئن نیستم !
ولی بهتره یه مقدار دنبالش بگردید شاید تونستید پیدا کنید !
اون tray ها دست دوم هستند، البته برای پردازنده نو و دست دوم فرق نمیکنه، اما اگه به جمله من نگاه کنی نوشتم برای پردازنده های نو وجود نداره، نگفتم tray نداره، موفق باشید.
اون tray ها دست دوم هستند، البته برای پردازنده نو و دست دوم فرق نمیکنه، اما اگه به جمله من نگاه کنی نوشتم برای پردازنده های نو وجود نداره، نگفتم tray نداره، موفق باشید.
tray دست دو هست ؟!! :31:
خیر عزیز tray ها همون پردازنده های داخل باکس هستند که برای فروش داخل جعبه های چند تایی قرار میگیرند و بین 5 تا 10 تومن ارزونتر از پردازنده های باکس هستند !
به این صورت :
PC_Expert
11-08-2011, 18:02
tray دست دو هست ؟!! :31:
خیر عزیز tray ها همون پردازنده های داخل باکس هستند که برای فروش داخل جعبه های چند تایی قرار میگیرند و بین 5 تا 10 تومن ارزونتر از پردازنده های باکس هستند !
به این صورت :
اگه دقت کنید خمیر سیلیکون باقیمانده توی سوراخ های بعضی از همین پردازنده هایی که توی عکس هستند رو میتونید ببینید! (مثل پردازنده دوم از ردیف بالا و پردازنده های ردیف عمودی پنجم)
و باز اگه توجه کنید میبینید هیچ وقت پردازنده های بروز مثل core i7 2600k رو نمیتونید به این شکل پیدا کنید چون اگه فروشنده ها دست دومش رو پیدا کنند روی کیس مشتری میبندند و به قیمت نو فاکتور میکنند. پردازنده های قدیمی به شکل tray عرضه میشن و طبیعتا" نو نیستند.
توضیح اضافه ای وجود نداره، موفق باشید.
.
اگه دقت کنید خمیر سیلیکون باقیمانده توی سوراخ های بعضی از همین پردازنده هایی که توی عکس هستند رو میتونید ببینید! (مثل پردازنده دوم از ردیف بالا و پردازنده های ردیف عمودی پنجم)
و باز اگه توجه کنید میبینید هیچ وقت پردازنده های بروز مثل core i7 2600k رو نمیتونید به این شکل پیدا کنید چون اگه فروشنده ها دست دومش رو پیدا کنند روی کیس مشتری میبندند و به قیمت نو فاکتور میکنند. پردازنده های قدیمی به شکل tray عرضه میشن و طبیعتا" نو نیستند.
توضیح اضافه ای وجود نداره، موفق باشید.
.
این عکس رو از اینترنت برای نمونه گذاشتم عزیز و مطمئنا اونی که شما میگی خمیر نیست !
ایا اگه پردازنده tray دست دو باشه 5 تا 10 تومن از قیمتش میاد پایین ؟!!
در مورد اینکه پردازنده های جدید tray ندارند باید بگم که معمولا باید مدت معینی از عرضه ی پردازنده گذشته باشه تا Tray های اون مدل وارد بازار بشن !
این هم منابعی در تایید گفته های بنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PC_Expert
11-08-2011, 21:22
ایا اگه پردازنده tray دست دو باشه 5 تا 10 تومن از قیمتش میاد پایین ؟!!
خیر، فروشنده پردازنده رو از شما بسیار پایینتر میخره و حین فروش 5-10 تومن ارزونتر از نو میفروشه و چون غالب افراد میدونن پردازنده نو و دست دوم تفاوتی ندارند خرید میکنن.
مطمئنا اونی که شما میگی خمیر نیست !
پس چیست؟ اگر عینا" و بارها برای خودم حین تمیز کردن خمیر از روی پردازنده پیش نمی اومد عرض نمیکردم.
در مورد اینکه پردازنده های جدید tray ندارند باید بگم که معمولا باید مدت معینی از عرضه ی پردازنده گذشته باشه تا Tray های اون مدل وارد بازار بشن
مدتی که شما شما میفرمایید همون مدتی است که با ورود پردازنده های جدید تر عده ای تصمیم میگیرند که پردازنده رو ارتقا داده و پردازنده فعلی رو رد کنن و اینگونه tray ها متولد میشن!
همین الان هم اگه شما بازار ایران رو زیر و رو کنید مثلا" 1090 رو که مدت زیادی هم از توزیعش گذشته به صورت tray پیدا نمی کنید چون کسی به این زودی یک پردازنده high end رو عوض نمیکنه.
این هم منابعی در تایید گفته های بنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]
منابعی که میفرمایید اولا" فروم هایی مثل همین فروم هستند و ثانیا" از نو یا دست دوم بودن tray صحبت نشده بلکه صحبت از گارانتی داشتن یا نداشتن و به صرفه بودن یا نبودن شده.
ضمنا" ما در مورد بازار ایران صحبت میکنیم، بازاری ک در اون هیچ شرکت خرد یا کلانی پردازنده های بدون کارتن وارد نمیکنه، پس میشه نتیجه گرفت این پردازنده ها در داخل تبدیل به tray میشن!
در کل، چه حق با شما باشه یا با من ،این بحث بحث مهمی نیست و ربطی هم به موضوع تاپیک که خرید فن باشه نداره، پس بهتره ادامه پیدا نکنه.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.