ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیش نمایش و بررسی قویترین مادربرد اورکلاکینگ دنیا GIGABYTE X58A-OC

javadshahvand
11-08-2011, 09:13
در چند سال اخیر و به دنبال پیشرفت تجهیزات سخت افزاری اورکلاک، رقابت در طراحی و تولید قطعات مختلف نیز روز به روز سخت تر می شود تا جایی که همکاری اورکلاکرهای خبره در ساخت این تجهیزات، دور از انتظار نیست.در این میان، مادربرد را می توان یکی از کلیدی ترین قطعات موجود در فرآیند اورکلاک به شمار آورد که از اجزای ریز و درشت زیادی تشکیل شده است و از این جهت،انعطاف بالایی را در طراحی اهداف خاصی همچون گیم،سرور و اورکلاک از خود نشان می دهد.در این راستا، شرکت گیگابایت، تولید کننده بزرگ مادربرد،گرافیک و دیگر تجهیزات پیشرفته سخت افزار، از اولین و قدرتمندترین مادربرد اختصاصی اورکلاکینگ دنیا با نام X58A-OC رونمایی کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید در بین شمار مادربرد های پیشرفته اورکلاک، خیلی سخت بتوان رتبه نخست را به یک مادربرد اعطا کرد. اما اگر تا انتهای مطلب با ما همراه باشید احتمالاً با ما به اتفاق نظر خواهید رسید و فهرستی از ویژگی های پیشرفته برای افزایش فرکانس ها و طراحی عایق پذیر برد، نمایی از آنچه یک اورکلاکر حرفه ای طلب می کند را نمایان خواهد ساخت که پیش از این در هیچ مادربرد دیگری به این شکل ارائه نشده بود.
ادامه
شهر سخت افزار

Milo.Metallboy
11-08-2011, 10:23
اسم سایتش چیه ؟چرا بلاک شده ؟

javadshahvand
11-08-2011, 10:30
ويرايش كردم لطفاً اسم سايت رو سرچ كن

m_s_r_08
11-08-2011, 14:09
یه ایراد بزرگش اینه که باید 3 اسلات رم داشته باشه چون دور CPU باید ازاد باشه.
اسلات های گرافیک هم زیاده این مادربور رکورد زنیه یا گیم؟؟؟؟؟؟؟؟

m_s_r_08
11-08-2011, 14:21
اینا با فاز دیجیتال هستند و نزدیک به اخر اوورکلاک !!!!!!!!!!!!!

Erfan.
11-08-2011, 19:40
این مادربور رکورد زنیه یا گیم؟؟؟؟؟؟؟؟

اسمش روشه : X58A-OC .

موفق باشید.

D3vil_A
15-08-2011, 11:52
سلام.
لینک اصلی مطلب از شهر سخت افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

m_s_r_08
15-08-2011, 13:09
اسمش روشه : X58A-OC .

موفق باشید.
اگه منم اسمم رستم باشه یعنی می تونم مثل اون تو شاهنامه باشم!!!!!!!!!!!

Erfan.
15-08-2011, 18:07
اگه منم اسمم رستم باشه یعنی می تونم مثل اون تو شاهنامه باشم!!!!!!!!!!!

شما پرسیدی این مادربرد رکورد زنیه یا گیمینگ، من هم جوابتون رو دادم که از اسمش معلومه، برای گیمینگ طراحی نشده. پس لطفا اسپم ندید.

موفق باشید.

m_s_r_08
15-08-2011, 22:19
شما پرسیدی این مادربرد رکورد زنیه یا گیمینگ، من هم جوابتون رو دادم که از اسمش معلومه، برای گیمینگ طراحی نشده. پس لطفا اسپم ندید.

موفق باشید.
قربونه هوشت برم اونکی گفتم رکورد زنیه یا گیم فقط تعنه بودو بس.
الان هم که میبینی دارم کشش میدم به این خاطره که شما با زوق تمام اومدی جواب دادی.
بازم شرمنده از این اسپم هایی که دادم.