مشاهده نسخه کامل
: ادغام کردن صدا و تصویر
roohroba
11-08-2011, 07:21
من یه فایل فیلم با فرمت avi دارم که صداش زبان اصلی نیست،حالا فایل صوتی اصلیش رو پیدا کردم و با برنامه VirtualDub یه فایل ویدیویی بدون صدا ساختم و با برنامه AVIMux_GUI با هم ادغامشون کردم و جوری تنظیم کردم که صدا با تصویر هماهنگ شد ولی مشکل اینجاست که اول فیلم صدا مشکلی نداره ولی هر چی جلوتر میره صدا از تصویر جلوتر میفته.میخواستم ببینم چه طوری باید هماهنگش کنم؟ با ulead 11 هم امتحان کردم نشد
masoudtr
11-08-2011, 10:57
من یه فایل فیلم با فرمت avi دارم که صداش زبان اصلی نیست،حالا فایل صوتی اصلیش رو پیدا کردم و با برنامه VirtualDub یه فایل ویدیویی بدون صدا ساختم و با برنامه AVIMux_GUI با هم ادغامشون کردم و جوری تنظیم کردم که صدا با تصویر هماهنگ شد ولی مشکل اینجاست که اول فیلم صدا مشکلی نداره ولی هر چی جلوتر میره صدا از تصویر جلوتر میفته.میخواستم ببینم چه طوری باید هماهنگش کنم؟ با ulead 11 هم امتحان کردم نشد
یا فرمت هاشون فرق میکنه یا فریم ریتشون
فریم ریتشون را تغییر بدی یکم هماهنگش شون بیشتر میشه
roohroba
12-08-2011, 13:08
یا فرمت هاشون فرق میکنه یا فریم ریتشون
فریم ریتشون را تغییر بدی یکم هماهنگش شون بیشتر میشه
فرمت دو تا ویدیو avi و کدکشون دایویکسه،ولی فریم ریت یکی 24 و اون یکی 23.976 هست و من از این ویدیوی دوم صدا رو در آوردم و میخوام روی ویدیوی اول بذارم، به این ترتیب چه جوری میتونم فریم ریت رو یکی کنم؟
masoudtr
13-08-2011, 10:10
دقیقا همین اموزشی که میخوای در سایت موجوده با عنوان گذاشتن دوبله بر روی انیمیشن های گلوری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.