PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی اتوماسیون اداری با php

sam.iran67
10-08-2011, 23:47
با سلام‍!
چند سوال دارم در مورد طراحی یک اتوماسیون اداری با php به صورت لوکال، مزایا و معایب اون .ممنون می شم اگه پاسخ بدید.:41:

- در طراحی اتوماسیون اداری بهتره از چه فریم ورکی استفاده کنیم و یا اساسا نیازی به استفاده از فریم ورک های Php هست؟
- برای مشکل امنیت که اپن سورس هست چه راهکارهایی وجود داره؟در بخش امنیت دیتابیس چطور؟
- چگونه راهکاری را انتخاب کنیم که کاربر بدون دانش برنامه نویسی توانایی ویرایش سایت و تعویض قالب را داشته باشد.
-استفاده از قوانین و الگوهای xml در ایجاد قالب چطور هست؟
- ایا php بستر مناسبی برای برنامه های سطح شبکه های محلی هست؟
- قیمت مناسب برای طراحی اتوماسیون اداری یک اورگان دولتی تقریبا چقدر هست؟

persian_test
25-08-2011, 23:06
اتفاقا گزینه خیلی خوبی هست
اگر به کارای پیچیده نیاز نداری cakephp می تونه جوابگو باشه بخصوص معماری mvc کار رو خیلی راحت کرده تو این فریم ورک. اما اگر کارهای غیرمعمول زیاد داری که عموما تو اتوماسیون های اداری ما ایرانیها اینجوریه بهتره خودت برپایه شی گرایی نه اسپاگتی بشینی یه کد تمیز بنویسی. در مورد مشکل امینت کی گفته اپن سورس نا امنه؟! ایمن تر از اپن سورس هیچ زبانی نیست... این برنامه نویسی ایمنه که به کار امنت میده نه زبان برنامه نویسی...
بازم میگم بنظرم php گزینه عالی برای این کار هستش
بسته به حجم کار می تونه قیمت متفاوت باشه اتوماسیون تا اتوماسیون داریم... شاید 1 تومن شایدم 10 تومن. بستگی داره به کار.

persian_test
25-08-2011, 23:13
البته تعامل با نرم افزارهای مایکروسافتی (مثل پکیج آفیس) و حتی خود سیستم عامل ویندوز یه خورده تو برنامه نویسی php‌ مشکله ولی نشدنی نیست چرا که بیشتر اتوماسیون های ما به این تعامل متاسفانه نیازمندن... در حالی که در دات نت این تعامل خیلی خیلی آسان برقرار میشه...
من خودم تجربه انجام یه اتوماسیون این چنینی رو با PHP داشتم.