PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه کاری باید کرد...؟!! ما توانش رو داریم ، پس میتونیم!!!

PrimeP30Master
10-08-2011, 16:42
:40:یه کاری باید کرد...؟!! ما استعداد و توانش رو داریم ، پس میتونیم ، آره همه با هم و برای هم!!!:40:
دوستان حتما ابتدا متن زیر رو تا آخر بخونید بعد در نظر سنجی بالا شرکت کنید؟!!

درود بر همه دوستان 3D کار ؛
این دوستمون ایده جالبی دادن بیشتر از این جهت که این باعث به وجود اومدن یک کار گروهی به صورت خود به خود میشه و اگه همه همکاری کنند میتونه نتیجه ی جالب و در عین حال عظیمی داشته باشه؟!!
حالا منم یه طرحی مثل همین به نظرم رسید که خدمتتون عرض میکنم :
دوستان عزیز اول میخوام یه مقدمه ای در رابطه با طرحم ارائه بدم ؛
ببینید اینکه ما هی بیایم بگیم مسابقه برگزار کنیم و فلان کنیم و... بی فایدست و یا دیر نتیجه میده و یکی از دلایلش هم میتونه همین باشه که چون این مسابقات یا جایزه نداره و یا اگه داره زیاد پر ر نگ و چشم گیر نیست پس نتیجه جالب در نمیاد ؛ میگید نه ، حالا بیاید یه جایزه بزرگ واقعی برا مسابقات بزارید ببینید چه جوری رقابت ها شکل میگیره ؟!!
خب البته این فعلا واسه ما جماعت مثل یه رویاست و انشاءالله در آینده به واقعیت تبدیل خواهد شد؟!!
خب بگذریم زیاد حرف زدم و اما ایده بنده :
من میگم حالا که ما سرمایه ای نداریم که جایزه بزرگ بزاریم پس بیاید دست به دست هم بدیم و مرد و مردونه و با همدلی و یکرنگی یه کار دسته جمعی ارائه بدیم ، درست مثل یه شرکت انیمیشن سازی و بدین شکل که مثلا یه پروژه رو با هماهنگی همه دوستان تعیین میکنیم بعد از اون شروع میکنیم به تقسیم کردن مراحل کار بین بچه های گروه بدین صورت که مثلا همون شهربازی که دوستمون گفتن رو به عنوان پروژه هدف در نظر بگیرید ؛ حالا پروژه مشخص شده و باید جزیئات اون رو مشخص کنیم مثلا محیط شهربازی در چه ابعادی باشه بعد چه وسایلی داخلش وجود داشته باشه ، اینها دونه دونه مشخص بشه با اندازه های حدودی و. ..(البته سیستم کاری پروژه و نرم افزارهای مورد استفاده به جهت تعامل فایل ها بین اعضای گروه باید از قبل مشخص و یکسان شده باشه که وسط کار به مشکل بر نخوریم و همه چیز طبق برنامه ریزی پیش بره) خب بعد از اینکه جزییات و ملزومات پروژه مشخص شد ، نوبت میرسه به تقسیم بندی کارها بین اعضای گروه به عنوان مثال محیط و آبجکت ها به تمام اعضا معرفی می شه و میریم واسه به عهده گرفتن وظایف مربوطه مثلا کسایی که میتونن مدل کنند اونا کار مدلینگ رو بر عهده میگیرند ، اونایی که تو متریال و بافت دهی واردن این قسمت رو برعهده میگیرند و بقیه قسمت ها هم بدین شکل تا الی آخر.........این تا اینجای کار!!
خب ، وقتی هرکسی بخش مربوطه رو انتخاب کرد و وظیفش تعیین و تایید شد ، اون موقع تمامی این وظایف همراه با نام کاربری شخص مربوطه در یک جدول ثبت میشن و در ابتدای تاپیکی که برای این پروژه ایجاد خواهد شد ، درج شده و ضمیمه میشه تا اعضا بدونن که وقتی آیتم محوله رو انجام دادن اون رو باید برای کی بفرستن تا بخش بعدی رو اعمال کنه و به همین روال تا آخرین مرحله که کمپوزیت پروژه هست و بدست عضو مربوطه خوهد رسید..؟!!
خب با این فرض که این اقدامات تا اینجا صورت گرفت و قراره انشاءالله پروژه کلید بخوره ، خب فعالیت گروه که شروع شد چون این پروژه مرحله به مرحله هست مثلا مرحله اول که مدلینگه ، هر عضوی که آبجکت مربوطه اش رو مدل کرد تو تاپیک میذاره تا بقیه روش نظر بدن و وقتی که دیگه ایراداتش بر طرف شد تایید میشه واسه مرحله بعد و سورس اون به عضو بعدی داده میشه تا اون هم عملیات مربوطه رو انجام بده و به همین روال تا آخر..؟!!
از دوستان عزیز می خواهم که نظرات ، انتقادات و پیشنهادات سازندشون رو در راه شکل گیری این پروژه و فعالیت ارزشمند ارائه بدن...؟!

..................................................
.....................................
.....................

نکته : شاید دوستان بگن که این زمان بره ، بله ممکنه زمان بر باشه ولی اگه بچه ها یه همتی بکنند میتونه زودتر انجام بشه و اگه این پروژه بدرستی و تا آخر به سر انجام برسه مطمئنا انشاءالله در آینده کارهای بهتری ارائه خواهد شد و آینده ی روشنی در انتظارمون خواهد بود ، مطمئن باشید دوستان؟!!
--------------------------------------------------------
تبصره 1: برای هر مرحله از پروژه یه زمان معین میشه مثلا برای مدلینگ تعیین میشه که اعضای این بخش 15 روز برای ارائه کارهاشون فرصت دارن و اگه تو این مدت ، تا نیمه اول فرجه زمانی تعیین شده هیچ کاری انجام ندادن باید اعلام کنن و از گروه انصراف بدن تا کارشون رو یکی دیگه بر عهده بگیره و اگه اعلام نکردند و نیمه اول فرجه زمانی گذشت سر گروه موظفه که این موضوع رو به اعضای گروه ابلاغ کنه تا انجام اون قسمت رو یکی بر عهده بگیره که پروسه کاری پروژه دچار وقفه نشه...؟!!!
--------------------------------------------------------
تبصره 2 : هر بخش باید به ترتیب انجام بشه مثلا اول قسمت مدلینگ که تکمیل شد ، بریم سراغ مرحله ی بعد ، با این کار برای نظر دادن درباره کارها بی نظمی ایجاد نمیشه و منظم تر خواهد بود.
دوستان عزیز میدونم که زیاد حرف زدم و سرتون رو بدرد آوردم ولی خواهشا روی این طرح مثبت فکر کنید و به جنبه های منفی زیاد اهمیت ندید و کم و کاستی کار رو با نظرات و ایده های سازندتون بر طرف کنید و برای انجام این کار مشتاق باشید و مطمئن باشید که اگر با همدیگه همکاری کنیم و همدل و یکرنگ و مثبت اندیش باشیم مسلما به یاری خداوند موفق و پیروز خواهیم شد و این کار خودش یه جذابیت و هیجان خاصی داره که اون چیزی نیست جز انجام یه کار گروهی با همدیگه که در این کار همه سعی می کنند که بهترین کار ها رو ارائه بدن و در ضمن منتظر و مشتاق به پایان رسیدن پروژه و دیدن نتیجه کار گروهیشون خواهند بود که لذتی بس فروان خواهد داشت!!!
دوستان عزیز توجه داشته باشید که این حرکت میتونه واسه ما مثال جرقه ای باشه که موتور یه وسیله نقلیه بسیار بزرگ و سنگین رو روشن میکنه و اون رو واسه پیمودن مسافتی طولانی برای رسیدن به مقصدی معین به راه میندازه؟1پس بیایید با همدیگه این جرقه رو بزنیم؟!!:12:
-----------------------------------------------
در آخر هم یه حدیث و چند تا جمله میگم و پستم رو به پایان میرسونم :
به نقل از مولایمان حضرت علی (ع) که می فرمایند : کسی که سوء ظن شدید دارد از لذت حیات محروم و بی بهره است.
بیایید به هم اعتماد کنیم و دست بدست هم بدیم و باهم وهمکاری همدیگه راه موفقیت رو طی کنیم دوستان ، لااقل برای یک بار هم که شده این کار رو تجربه کنیم و به سرانجام برسونیمش تا نحوه ی کار گروهی برای همه به خوبی جا بیفته؟!! حتما که نباید مسابقه مصداق واقعی این کلمه باشه ، همین کاری که انشاءالله ما انجام بدیم خودش یه نوع مسابقه است البته دوستانه و بدون اینکه کسی نیت برتری خودش بر دیگران رو در سر داشته باشه و بخواد خود نمایی کنه؟!!!

به امید موفقیت 100% برای همگی بچه های 3D کار ،:40:
منتظرتون حضور سبزتان هستم بچه ها...:33::10::46:
«و من الله توفیق».
-------------------------------------------
لینک تاپیک مربوطه : ( برگزاری مسابقه )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توجه : این تاپیک جهت نظر سنجی در مورد ایده ی بالا و برای اینکه تاپیک قبلی رو بهم نریزه و مستقل باشه ایجاد شده ، پس خواهشا بسته نشه؟!!!

SevenART
12-08-2011, 00:48
یه چندتا جمله بگم واسلام

1. اولا کسی برای مسابقه و رقابتی جایزه میزاره و خرج می کنه که اون جاییزه و خرج به درد خودش بخوره نه فقط به درد جایزه گیرنده ;)
2. هر پروژه ای هرچند سبک نیاز مند چندتا چیزه:
1- بودجه و اسپانسر
2- مدیریت (کارگردانی که براش تره خورد کنن )
3- بچه های پاکار و خلاق
4 - ....
5 ....
6...
...

3. کسایی پیشرفت می کنن که بخوان کسانی مثله اینا :
Warden
Borhan72
hadi665
hrgh3d
و امثاله ذلک ....

hadi665
13-08-2011, 22:03
یه چندتا جمله بگم واسلام

1. اولا کسی برای مسابقه و رقابتی جایزه میزاره و خرج می کنه که اون جاییزه و خرج به درد خودش بخوره نه فقط به درد جایزه گیرنده ;)
2. هر پروژه ای هرچند سبک نیاز مند چندتا چیزه:
1- بودجه و اسپانسر
2- مدیریت (کارگردانی که براش تره خورد کنن )
3- بچه های پاکار و خلاق
4 - ....
5 ....
6...
...

3. کسایی پیشرفت می کنن که بخوان کسانی مثله اینا :
Warden
Borhan72
hadi665
hrgh3d
و امثاله ذلک ....

با قسمت سوم مشکل دارم شدید
من شخصا از خیلی های دیگه که توی انجمن میبینم انرژیم کمتره

گزینه های 1 و 2 خیلی خیلی درسته
و من هم برای همین زیاد با این تصمیما که دوستمون گرفت موافق نیستم
اما شکی ندارم که انرژیه دوستمون از من و امثال من بیشتره

:)

SevenART
16-08-2011, 03:11
و من هم برای همین زیاد با این تصمیما که دوستمون گرفت موافق نیستم
اما شکی ندارم که انرژیه دوستمون از من و امثال من بیشتره

ای گفتی هادی
موضوع انرژی این روزها خیلی گریبان گیر من شده !
اصلا هر کاری میکنم انرژیم نمیاد !
البته علتشو می دونما ولی خووووب اینجا نمیشه گفت خیلی خصوصیه احتمال داره مشترک هم باشه بین من و شما ;)

hadi665
16-08-2011, 03:53
ای گفتی هادی
موضوع انرژی این روزها خیلی گریبان گیر من شده !
اصلا هر کاری میکنم انرژیم نمیاد !
البته علتشو می دونما ولی خووووب اینجا نمیشه گفت خیلی خصوصیه احتمال داره مشترک هم باشه بین من و شما ;)

عشقی مشقی نیست واسه منا : دی
من انگیزم کم شده

مثل جوونیام نیستم

SevenART
16-08-2011, 04:17
عشقی مشقی نیست واسه منا : دی
من انگیزم کم شده

مثل جوونیام نیستم

e ki چه تجربه ای داری :31: زدی تو خال وسط =))

ولی من که هنوز فکر میکنم همینه =))

PrimeP30Master
16-08-2011, 11:28
دورود بر همه دوستان ....

انگار كه كسي زياد پايه اين كار نيست دوستان عزيز ، يه چيزي ميگم ولي فكر نكنيد ميخوام توهين يا بي احترامي كنم و منظورم شخص خاصي نيست و كلي دارم ميگم ؛
حقيقت امر اينه كه معمولا ايراني جماعت در دوحالت كار ميكنه :
1- يا حتما يه دست زور بالاي سرش باشه...؟!!
2- يا اينكه حتما يه پولي چيزي بهش بماسه...؟!!
اصلا كسي به اين فكر نميكنه كه يه كاري رو بدون چشم داشت انجام بده و غافل از اينكه همين كار بدون اجر هم اكنونش ميتونه در آينده پاداشي عظيم و چشم گير رو براش يه ارمغان داشته باشه...؟!!!!!!!!

يه مثال بزنم از علت عقب ماندگي ما ايراني ها ؛
اون وقت ميگن چرا كشورهاي ديگه مثل چين با اون همه جمعيت واقعا پيشرفته اند و از ما خيلي جلوترند ، يه مثالش همون مسابقاتي كه تو گوانجو برگزار شد ؛ قبل افتتاح مسابقات رفته بودن با كساني كه اونجا در حال فعاليت بودن مصاحبه كردن ؛
مثلا يه سريشون دانشجو بودن و مشغول به تحصيل ولي براي اينكه اين مسابقات به بهترين شكل اجرا بشه و كم و كسري نداشته باشه ميومدن مفت و مجاني و بدون هيچگونه مزدي از دل و جون كار ميكردن و كمك بقيه ميدادن تا اين امر مهم انجام بشه؟!!
اون وقت ما ايراني ها اگه حتي بهمون پول هم بدن باز كارمون رو كامل و بي عيب انجام نميديم چه برسه به كار بدون مزد؟!!!!
---------------------
حالا همين كاري رو هم كه من پيشنهاد دادم رو همين طور فرض كنيد كه اكثرا چون ميگن چيزي بهمون نميماسه ، بي خيال ميشن و ساده از كنارش ميگذرن اما غافل از اينكه........................................ ........................................؟!!!
بگذريم ما هدفمون پيشرفت و ترقي دوستانمون در اين عرصه بود و ميخواستيم فرهنگ كار گروهي رو تو اين انجمن استارت بزنيم كه نشد...؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن از دوستان محترم ميخوام كه از بيان احساسات و روحيات خودشون در اين تاپيك خودداري كنن ، با تشكر؟!!:11:

.:PAR3A:.
16-08-2011, 12:42
من همون موقعی که این تاپیکو زدی یه پست دادم که نت قطعید پرید :-ال
چنین چیزی خیلی انگیزه واس ادامه کار میخواد... از این کارا من تجربه ی انجامشو دارم : دی و کلا از فلسفه با مشکل مواجهه : دی اوایلش همه کار میکنن و کار خوب پیش میره ، بعدش سرعت کار بچه ها میاد پایین و چند نفر هم ول میکنن ، بعد یه مدت سرعت از اونم پایین تر میاد ،بعدش فقط 2-3 نفر میمونن ، که اونا هم میبینن فقط خودشونن و بیخیال میشن... در نتیجه چنین چیزی امکان پذیر نیست...
مخصوصا واسه ی ما ایرانیا که متاسفانه تو زمینه فعالیت گروهی + صبر تا اتمام یه کار خیلی ضعیفیم... ایرانیا توی کارای تک نفره فوق العادن ، اما کدوم پروژه گروهی ایرانی بوده که خیلی عالی پیشرفته باشه؟؟؟ کامل ترینش تا اینجا فک کنم گرشاسپ بوده : دی
به نظر من امکانش نیست و من فکر نکنم به جایی برسه...

hadi665
16-08-2011, 14:26
دورود بر همه دوستان ....

انگار كه كسي زياد پايه اين كار نيست دوستان عزيز ، يه چيزي ميگم ولي فكر نكنيد ميخوام توهين يا بي احترامي كنم و منظورم شخص خاصي نيست و كلي دارم ميگم ؛
حقيقت امر اينه كه معمولا ايراني جماعت در دوحالت كار ميكنه :
1- يا حتما يه دست زور بالاي سرش باشه...؟!!
2- يا اينكه حتما يه پولي چيزي بهش بماسه...؟!!

خوب یقینا اینطورم که شما میگید نیست
من تقریبا همه ی کار هایی که توی انجمن گزاشتم از روی علاقه و تمرینو تکرار بود
و هیچکدومشون بابت پول یا اجبار نبود !!

شما چه انتظاری داری ؟ مثلا میخوای من که 25 سالمه با یه سابقه ی 9 ساله توی کاره سه بعدی ، شروع به کاری کنم که شاید 6 سال دیگه یکی بهش بها بده ؟!
درسته کاره گروهی خوبه ، اما کاره گروهی ای که ساپورت بشه و اسپانسر داشته باشه به نتیجه میرسه

چرا وقتی یکی میگه اگه پول نباشه من نیستم ، فکر کنیم طرف چقدر ذهنش محدوده ؟!
خو طرف میخواد زحماتش بی نتیجه نمونه ، میخواد آرامش داشته باشه توی کار

فکر نمکنم بد باشه !!!
شاید شما پول داریو مشکلات مالی نداری : دی

i-like-ddd
16-08-2011, 18:07
همه اینها حس و حال میخواد که این روزها خیلیا حس و حال ندارن شما چطور ؟ :31:
مخصوصا مدل سازی که تا حسش نیاد نمیشه الان کلی مدله نیمه کاره دارم حوصله
کامل کردنشو ندارم. خیلی ها هم درگیر کارن نمیرسن تو مسابقه یا کار گروهی شرکت کنن
واسه خیلی ها هم مسئله مالی مهم نیست .
من خودم واسم مهم اون چیزیه که موقع انجام کار یاد میگیرم و به تجربمون اضافه میشه
حالا کاری نداریم اینجا دوستان همه با تجربه ان . کلا گفتم .

meysam 3d
16-08-2011, 19:05
با اون حرفای اولت که کلا مخالفم ما تو ایران هم کسایی رو داریم که بی چشم داشت چه زحمتای طاقت فرسایی که نمیکشن برای مثال نمونش بچه های بسیجی، چند شب بیخوابی میکشن تا بتونن مثلا یه یادواره شهدا برگزار کنن بدون دستمزد.
حالا دلیلش چیه ؟
انگزیه ،انگیزه مهمترین دلیله برای جذب کاری شدن، الآن همون آقایونی که بالاتر نوشته بودن انرژی نداریم و از این حرفا اگه یه انگیزه و هدف درست و حسابی پیدا کنن چنان پر ز انرژی میشن که... :31: (زمین و زمان و به هم میدوزن)
آخه همینطوری که نمیشه کارو زندگی رو ول کنیم وقت و انرژی مونو بزاری پای کاری که سرانجامش معلوم نیست و تقریبا مطمعنیم به پایان نخواهد رسید.
هروقت یه کار کاملا مهندسی شده و حساب شده شروع شد ما چاکر شمام هستیم

i-like-ddd
16-08-2011, 23:52
با اون حرفای اولت که کلا مخالفم ما تو ایران هم کسایی رو داریم که بی چشم داشت چه زحمتای طاقت فرسایی که نمیکشن برای مثال نمونش بچه های بسیجی، چند شب بیخوابی میکشن تا بتونن مثلا یه یادواره شهدا برگزار کنن بدون دستمزد.
حالا دلیلش چیه ؟
انگزیه ،انگیزه مهمترین دلیله برای جذب کاری شدن، الآن همون آقایونی که بالاتر نوشته بودن انرژی نداریم و از این حرفا اگه یه انگیزه و هدف درست و حسابی پیدا کنن چنان پر ز انرژی میشن که... :31: (زمین و زمان و به هم میدوزن)
آخه همینطوری که نمیشه کارو زندگی رو ول کنیم وقت و انرژی مونو بزاری پای کاری که سرانجامش معلوم نیست و تقریبا مطمعنیم به پایان نخواهد رسید.
هروقت یه کار کاملا مهندسی شده و حساب شده شروع شد ما چاکر شمام هستیم
منم موافقم . انگیزه رو خوب اومدی :46:

*Forgotten*
17-08-2011, 00:42
برای یه بار مشکلی نیست
ولی برای کار اول کار بزرگی نباشه مثلا طراحی یه پارک کوچک
بعدش با توجه به تبصره هایی که فرمودید ببینید همکاریه بچه ها چطوره دیدید بچه ها خوششون اومد گفتن تهرانو کلا مدل کنیم

این نظر بنده بود

*Forgotten*
17-08-2011, 00:57
البته انگیزه این بنده نزدیکه لبه پرنگاه رسیده
ولی بنظر من 90 درصد مشکلات س ی ا س ی و عواقب اونها هستند که باعث شده در همه امور زندگی تاثیر بزاره

maxmen
17-08-2011, 01:08
منم موافقم راست میگه دیگه یکم از خارجیا کار گروهی رو یاد بگیریم.

Wolf of aria
17-08-2011, 07:17
سلام
من که تا آخرش هستم باید شروع کنیم حداعقل کار گروهی رو تجربه کرده باشیم ...

شاید بعضی از دوستان با این کار موافق نباشند اما کسانی هم هست که موافقه ...

حالا یه کاری شروع کنیم که خیلی کوچیک باشه زمان زیاد صرف نشه یه انیمیشن باشه که 30 ثانیه یا حداکثرش 1 دقیقه باشه این طوری بهتر کارو تموم میکنیم...

البته از اساتید محترم معذرت میخوام که خیلی پر حرفی کردم خوب بلاخره باید یه روزی توی کار گروهی وارد میشدیم دیگه..:11:
دوستان
به پول که فکر میکنید لطفاً یه بار هم که شده به این هم فکر کنید که خارجی ها به موقیت فیلی شون چطور رسیدن خوب معلومه
با زحمت زیاد پس بیاید که ما هم یه بار هم که شده زحمت بکشیم .:10:

با آرزوی موفقیت مون.:10:

meysam 3d
17-08-2011, 08:35
کسی اینجا مخالف کار گروهی نیست
کار گروهی رو هوا که نمیشه اعضای گروه باید با هم رودرو و در تعامل باشند.
اصلا تا حالا تجربه اینجور کارا رو داشتید؟
از اینهم که بگزریم و با ارفاق بگیم میشه ، مشکل تجهیزات رو چطوری حل میکنید؟ اگه میخاین انیمیشن خوب بسازید که به قول خودتون شاید یکی بعدا ازش خوشش بیاد و بخاد اسپانسر بشه باید تجهیزات خوب داشته باشید.به کارای حجم سبک تک فریمی که تو خونه انجام میدید نگاه نکنید انیمیشن ساختن سیستم قدر میخاد
ما یه انیمیشن در حد متوسط داریم کار میکنیم سه تا سرور پس رندرش بر نمیاند
اما راه حلی که به نظر من میرسه:
باید چند نفر یه جای فزیکی یه هسته مرکزی تشکیل بدن کار ها رو خورد کنن و بین بقیه دوستان اینترنتی تقسیم کنن و قول بگیرن که کار باید حتما انجام بشه اونم در حد مدلینگ و تکسچر بقیه کار هم با خودشون

minizoro
17-08-2011, 13:21
سلام دوستان ...

کامل ترینش تا اینجا فک کنم گرشاسپ بوده : دی
نه داشتیم موفق ها رو ، مخصوصا تو انیمیشن

ایده ایده خوبیه اما اینطوری عملی نیست عزیزم،
اگه میخای گروه داشته باشی، باید یه جا، زیر یه سقف به تعداد افراد سیستم مشت جمع کنی، یه گروه کوچیک، شرو کنی کار کردن، تقسیم کار
اگه زیر یه سقف نباشی هماهنگی خیلی سخته
حالا به فرض اینکه همه افراد لازم رو داشته باشی

خب ، باید سفارش کار بگیری کار کنی ... عزیزم بدون پول نمیشه، باشه هم نصف کاره میشه و بعد یه مدت درگیر روزمرگی و کارای خودشون میشن و میخابه
مگه اینکه کسایی که کار میکنن تو رنج سنی دبیرستان باشن و تازه تابستون بیکار باشن، که تقسیم کار کنین یه انیمیشن کوتاه کار کنید

که خب باز اینجا این سوال به وجود میاد خب که چی؟ شما انیمیشن ساختی خیلی هم خوب شد! عزیزم پارتی به مقدار فراوان و روابط

تازه تو گروه شما فک کنم کارگردان و نویسنده اینا داشته باشید !!!

تو تبریز ما چند تا گروه انیمیشن سازی داریم و یکیشون که من باهاشون ارتباط دارم کارش خیلی خوبه، و با صدا و سیما کار میکنه، یه جایی هست میری اونجا کار میکنی، توخونه نمیشه با بقیه هماهنگ شد حتی اگه نت پر سرعت داشته باشی، نمیشه دیگه آغا جون ... میشد اینهمه استودیوهای انیمیشن سازی نبودن و همه تو خونشون کار میکردن !

خب این گروه سه سال پیش که شرو به کار کرد، آدماش به این اندازه نبودن و کمتر بود،
مدیر گروه که سفارشا رو از صدا سیما میگیره شرو به جذب آدم کرد، به کسایی که علاقمند بودن گفت شما بیاید من بهتون آموزش میدم رایگان به شرطی که تو گروه من کار کنید، خب این یه آینده نگری و کاریکه تو ایران خیلی کم اتفاق میفته ...
این باعث پیشرفت این گروه شد (تو تبریز) و الان واسه خودش سری تو سرا داره اینجا، و کم کم داره میره که استودیو بشه با تکمیل کادرش ...

عزیزم بدون پول نمیشه، بشه هم سخت، در هر حال باید یه جایگاه داشته باشی، حالا فرض میگیرم که سیستم اینات ردیف باشه

اگه بخای همینطوری کارو شرو کنی میشه چرا نشه ... اما مشکل رندر داری ... کارت هم کند میره جلو ... پروژه های سبک باید برداری

شما اگه کار بلدی همین الانش هم استودیو هوروش اگه اشتباه نکنم آدم برمیداره ... برو کار کن .. خودتم که تو تهرانی ...
کافیه یه سر به سایتهای cgart.ir و یا cgjobs.ir بزنی ...
hoorakhshstudio.com/employment.htm

مثل من تو تبریز نیستی که محدود باشی تو تهرانی دستت بازه خب عزیزم ! اون استودیو ها متمرکزو خوب کار میکنن ، برای آدمای علاقمندی مثل تو که پول ندارن ولی میخان کار کنن...

SevenART
17-08-2011, 14:00
منم موافقم راست میگه دیگه یکم از خارجیا کار گروهی رو یاد بگیریم.

خیلی چیزهای دیگه هست که باید از خارجیا یاد گرفت :)) =))

dgx
17-08-2011, 15:17
کسی اینجا مخالف کار گروهی نیست
کار گروهی رو هوا که نمیشه اعضای گروه باید با هم رودرو و در تعامل باشند.
اصلا تا حالا تجربه اینجور کارا رو داشتید؟

اينجا رو ببينين به مليت ها خوب توجه كنيد قسمت art رو هم بهتر ببينين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يه جماعت از كل دنيا + يارو از شيراز دور هم جم شدن از طريق ارتباط اينترنتي بازي ميسازن.اونوقت ما تو يه مملكت نميتونيم يه محيط كوچيك بسازيم‌؟ :31:
به هر حال تجربه رو از يه جا بايد شروع كرد

خیلی چیزهای دیگه هست که باید از خارجیا یاد گرفت :)) =))

:19:

SSS_HHH_OOO
17-08-2011, 15:35

آره این دوستمون راس میگه بچه های بسیجی چند شب نمیخوابن که قشنگ بیان تو خیابون بچه های مردمو کتک بزنن چون انگیزه دارن بالاخره شاید رفتن بهشت : ))

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

کاری که میگی خیلی خوبه منم موافقشم ولی یه مشکلی هست
کار هیچوقت تو نت جواب نمیده
من خودم دارم با یکی از دوستام کار میزنم که نمونه کارای قوی میشه و میتونم ازشون واسه گرفتن پروژه استفاده کنم که تقریبا شبیه کاریه که میگی
ولی من دوستم کنارمه همیشه میبینیم همو و کنار هم کار میکنیم که میشه اینکارو کرد
به نظرم توی نت زیاد جواب نمیده مگر اینکه کسایی که میخوان همکاری کنن باهات رو به صورت یه تیم جمع کنی و یه جا با هم کار کنین

hes25
17-08-2011, 23:38
سلام خدمت

همه نظرا رو خوندم باید چند تا نکته رو در نظر داشته باشین

-اینکه تعداد کسایی که دارای اعتماد به نفس خوبی هستن کمن نگاه نکنین تا یکی میاد یه میز و صندلی میسازه آمادست که بیاد تو یه پروژه گروهی. اولش همه جو گیر میشن بعد می بینن که آمادگی یه کار بزرگ و ندارن ول میدن بدتر نامید میشن

-بعدش اینکه همه اوقات فراقتشون به یک اندازه نیست مردم کار و زندگی دارن درس و مشق دارن وقتاشون با هم مچ نیست نمیشه هماهنگی خوبی ایجاد کرد کار ول معطل میشه که هیچ، فعالیت روزانه انجمنم کم میشه.

-من خودم خیلی دوست دارم تو یه پروزه بزرگ شرکت کنم احساس میکنم بعد چند سال الان دلم بزرگ شده میتونم یه شهرو بسازم
(آخه قبلا یه نمونه کوچیکشو ساختم) الان دوست دارم بیوفتم تو خیابونا همه جار و طراحی کنم.

اما اینو در نظر داشته باشین که هدفی که روی افکار آدم سنگینی ایجاد میکنه، و انگیزه و اراده ای باندازه کوه باید بوجود بیاره میتونه عامل موفقیت باشه، حالا میتونه هر چی باشه پول و غیرت و جنگ ...
تا موقعی که ابزار اولیه ایجاد نشه موفقیت هم ایجاد نمیشه باور کنین

-ما ایرانیا یه خصلت عجیبی که داریم اینه که تا موقعی که ترس به جونمون نیوفته از جامون تکون نمی خوریم (کلی گفتما)
مثلا اگه همینجوری بگن بالای اون قله یه باغ بزرگ سرسبز هست هیچکی اهمیت نمیده میگن به ما چه! (چون تو آسایشن مثلا)
اما همینکه بگن بدویین سیل حضرت نوح راه افتاده یا مثلا عراقیا ریختن! همه پا برهنه بیست دقیقه ای بالای قله ان!!! نمی دونم چرا اینجوری هستیم

-من نظرم اینه که اگه میخواین یه پروژه گروهی بسازین چه خوبه که اولین کشتی فضایی کشور رو طراحی کنین بدین ایران خودرو بسازه اینجوری سال 2012 که قراره یه شهاب سنگ بخوره به کره زمین عمر دنیا تموم بشه! ما هم نجات پیدا میکیم به مملکتتون هم خدمت بزرگی می کنین که هیچ، تموم سیارات و کهکشانها رو میبینین که هیچ، همه با همدیگه میریم بهشت سیزده بدر، بهتر از این چی میخواین دیگه ها !!!

اما حالا گذشته از شوخی من هنوز نظرم اینه که تا باشگاه خوبی نداشته باشیم تیم ملی همون پنبه دونه ایه که آقا کاملی تو خواب میلومبونه !

به امید موفقیت تمام جوانان ایران زمین

SevenART
18-08-2011, 12:51
بعضیا همچین حرف میزنن انگار ایرانی نیستن یا 50 سال آمریکا زندگی کردن : ))

داداش همه جای دنیا همینه

درستشم همینه ! تا یه کار با برنامه ریزی نباشه که نمیشه !! یکی از اصول برنامه ریزی و مدیریت = پول !