ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاور تا 75 تومن چی پیشنهاد می کنین...؟

AKVARIOM
09-08-2011, 22:02
سلام به همه
من یه سیستم پایین دارم که میخواستم یه کارت گرافیک فن دار بخرم ولی پاور کامپیوترم کم میاره(پاور کامپیوترم 340 وات real هستش). احتمالا 5670 ddr5 ساپفایر یا 6670 ddr5 پاور کلر انتخاب کنم. نظر خودم روی GP485B-US از شرکت گرین و یا GP535A(ببخشید اصلاح شد) هستش که قیمت هر دو تقریبا مثل همه(74 تومن یا ...) ولی وات دومی بیشتره. نظر شما چی بخرم؟مشخصات سیستمم:
cpu:3.2 تک هسته ای.....ram:2 ddr ...... مادر برد:P5GPL-X SE از شرکت ایسوز...... هارد:250 و گرافیک فعلی GF 6200 TC

xzero
10-08-2011, 00:37
عزیز چون بودجتون میرسه بهتره برای امنیت بیشتر و اینده نگری یه مقدار وات بالاتر بگیرید !

پیشنهاد من Green GP530A-EU به قیمت 72 هست !

AKVARIOM
10-08-2011, 01:09
سلام
xzero جان شرمنده هر دو مدلی که معرفی کردم رو یکی نوشته بودم(اصلاحش کردم). نظرتون در مورد GP535A چیه؟

sasan816
10-08-2011, 01:16
پیشنهاد من
Memonex MOD EX 600W=77000

xzero
10-08-2011, 11:20
سلام
xzero جان شرمنده هر دو مدلی که معرفی کردم رو یکی نوشته بودم(اصلاحش کردم). نظرتون در مورد GP535A چیه؟

gp535a هم خوبه ولی یه مقدار قدیمیتره ! 530EU رو بیشتر پیشنهاد میکنم ولی در کل فرق انچنانی با هم ندارند !

پیشنهاد من
Memonex MOD EX 600W=77000

اصلا MEMONEX پیشنهاد نمیشه ! کیفیتش خیلی پایینتر از GREEN و درصد خرابیش بسیار بالا هست !

AKVARIOM
10-08-2011, 14:37
سلام
دوست عزیز چند تا سوال در مورد پاور GP485B-US دارم. توی چند سایت، قدرت واقعیه این پاور رو 500 وات نوشتن و بیان کردن به دلیل حفظ روند نام گذاری اون رو 485 نامیدن(مثلا اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید).ممنون میشم بهم بگید 500 درسته یا 485 ؟؟؟
امکانات زیادی هم که برای این پاور توی اینترنته من رو به خودش جذب کرده. واقعا این مدل سایلنت هستش؟ یعنی با گذشت زمان این قابلیت از بین نمیره؟ گارانتیه 50 ماهش جواب گو هست یا یه چیز سوریه؟ واقعا از خازن ژاپنی در ساختش استفاده شده؟!!
و یه سوال در مورد خرید: به نظرتون از سایتهایی مثل sepehrkala بخرم؟؟؟
ممنون

xzero
10-08-2011, 18:55
سلام
دوست عزیز چند تا سوال در مورد پاور GP485B-US دارم. توی چند سایت، قدرت واقعیه این پاور رو 500 وات نوشتن و بیان کردن به دلیل حفظ روند نام گذاری اون رو 485 نامیدن(مثلا اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید).ممنون میشم بهم بگید 500 درسته یا 485 ؟؟؟
امکانات زیادی هم که برای این پاور توی اینترنته من رو به خودش جذب کرده. واقعا این مدل سایلنت هستش؟ یعنی با گذشت زمان این قابلیت از بین نمیره؟ گارانتیه 50 ماهش جواب گو هست یا یه چیز سوریه؟ واقعا از خازن ژاپنی در ساختش استفاده شده؟!!
و یه سوال در مورد خرید: به نظرتون از سایتهایی مثل sepehrkala بخرم؟؟؟
ممنون

من نمیتونم بگم این گفته ها چقدر واقعیت داره چون ثابت کردن چنین چیزهایی نیاز به تجهیزات و بررسیهای عملی داره و نمیشه به نوشته ها اکتفا کرد ! ولی چیزی که واضحه اینه که سری US کمی از EU کیفیت و البته قیمت بالاتری دارند که مهمترین دلیل قیمت بالاتر US سایلنت بودن (البته بیشتر پاورهای جدید این قابلیت رو دارن و حتی پاورهایی که توی ویژگیهاشون سایلنت بودن ذکر نشده نویز پایینی دارند و اگه هم صدای قابل شنیدنی داشته باشند نویزشون لا به لای نویز فنهای کیس و گرافیک و پردازنده گم میشه و اصلا به گوش نمیرسه البته در اکثر موارد) و دلیل دیگه هم حدود 1 درصد Efficiency بیشتر نسبت به EU هست ! ولی در کل اگه هم 500 وات تان واقعی داشته باشه میشه 15 وات بیشتر که زیاد نیست !

با گذشت زمان هم سایلنت بودنش از بین نمیره و اگه هم از بین بره با گارانتی خوبی که داره تعویض میشه و اگه هم از زمان گارانتیش گذشته باشه نمایندگی با پرداخت هزینه ای کم براتون فن پاور رو تعویض میکنند !

گارانتی 50 ماهه هم کاملا جوابگو هست و Green کلا گارانتی خوبی داره !

خازنها هم واقعا ژاپنی هستند و شکی درش نیست !

خرید اینترنتی هم من سایت لیون کامپیوتر رو پیشنهاد میکنم قیمتهاش مناسبه و مورد اعتماد هم هست ! (ادرس را بدون فاصله وارد کنید)

PC_Expert
10-08-2011, 19:43
gp535a هم خوبه ولی یه مقدار قدیمیتره ! 530EU رو بیشتر پیشنهاد میکنم ولی در کل فرق انچنانی با هم ندارند !

اصلا MEMONEX پیشنهاد نمیشه ! کیفیتش خیلی پایینتر از GREEN و درصد خرابیش بسیار بالا هست !

اولا" که چنین نیست، در این مورد قبلا" توی فروم بحث مفصلی شده، ثانیا" اون حرف ها در مورد سری silent ex بود. سری Mod EX gaming خیلی خوبه.
با این بودجه پیشنهاد من یکی از این 2 پاور هست:
green gp530a-eu: 70
memonex mod ex gaming series 600w: 78

اولی بازدهی بالاتر و دومی توان بالاتری داره.

xzero
10-08-2011, 20:27
اولا" که چنین نیست، در این مورد قبلا" توی فروم بحث مفصلی شده، ثانیا" اون حرف ها در مورد سری silent ex بود. سری Mod EX gaming خیلی خوبه.
با این بودجه پیشنهاد من یکی از این 2 پاور هست:
green gp530a-eu: 70
memonex mod ex gaming series 600w: 78

اولی بازدهی بالاتر و دومی توان بالاتری داره.

عزیز من دارم میگم خودم شخصا با این مشکلات برخورد داشتم بعد شما میگی بر اساس گفتمانهای انجام شده چنین نیست ؟!! ضمنا سری Mod Ex هم اون مشکلات رو داشته ولی نه به اندازه ی سری Silent !

ضمنا این پاوری که شما میگی حتی حداقل استانداردهایی که یک پاور باید داشته باشه رو نداره از جمله EPS بودن و گواهینامه 80PLUS !

بحث از طرف من تمومه چون نمیخوام تاپیک دوستمون به حاشیه بره !

PC_Expert
10-08-2011, 20:36
عزیز من دارم میگم خودم شخصا با این مشکلات برخورد داشتم بعد شما میگی بر اساس گفتمانهای انجام شده چنین نیست ؟!! ضمنا سری Mod Ex هم اون مشکلات رو داشته ولی نه به اندازه ی سری Silent !

ضمنا این پاوری که شما میگی حتی حداقل استانداردهایی که یک پاور باید داشته باشه رو نداره از جمله EPS بودن و گواهینامه 80PLUS !

میدونم ولی بودجه محدود بود، من هم با شما بحثی ندارم، موفق باشید.

sasan816
10-08-2011, 22:17
این بحث دیگه قدیمی شده بهتره تعصب رو کنار بگذاری