ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد تلویزیون قدیمی

faded
09-08-2011, 21:57
چرا تلویزیون ها رنگی که تا همین چند سال پیش استفاده میشدن وقتی اتاق کاملا تاریک باشه صفحه اش سفیده ؟ یعنی یه نور سفید ازش میاد البته زمانی محسوسه که اتاق 100% تاریک باشه
اینکه در این تلویزیون ها از اشعه ایکس استفاده شده درسته؟

poonel
09-08-2011, 22:05
1- چون کنتراستشون نسبت به مدلهای جدید کمتره
2 - خیر

Injaneb2
10-08-2011, 06:21
چرا تلویزیون ها رنگی که تا همین چند سال پیش استفاده میشدن وقتی اتاق کاملا تاریک باشه صفحه اش سفیده ؟ یعنی یه نور سفید ازش میاد البته زمانی محسوسه که اتاق 100% تاریک باشه
اینکه در این تلویزیون ها از اشعه ایکس استفاده شده درسته؟
1- در مورد سوال اول، بعلت اینه که بعد از قطع اشعه لامپ کاتودی، تا مدتی فسفر روی صفحه خواصیت فلورسانسش رو حفظ میکنه و نور میده. البته این موضوع تلویزیون به تلویزیون شدت و ضعف داره. حتی من متوجه این وضع در پلاسما هم هستم.

2- الاوه بر نور مرئی، مقداری هم اشعه ایکس تولید میشه. به همین علت هم توصیه میشود که خیلی به این تلویزیونها نزدیک نشوید. البته این موضوع هم شدت و ضعف داره و میزان اشعه خیلی ناچیزه.

faded
10-08-2011, 14:19
1- در مورد سوال اول، بعلت اینه که بعد از قطع اشعه لامپ کاتودی، تا مدتی فسفر روی صفحه خواصیت فلورسانسش رو حفظ میکنه و نور میده. البته این موضوع تلویزیون به تلویزیون شدت و ضعف داره. حتی من متوجه این وضع در پلاسما هم هستم.

2- الاوه بر نور مرئی، مقداری هم اشعه ایکس تولید میشه. به همین علت هم توصیه میشود که خیلی به این تلویزیونها نزدیک نشوید. البته این موضوع هم شدت و ضعف داره و میزان اشعه خیلی ناچیزه.
این تلویزیونی که اینجا هست خیلی روشن نمیشه ولی بازم نور سفید داره , اگر توی یه اتاقی یه همچین تلویزیونی باشه و اشعه ایکس تولید کنه خوابیدن ضرر داره؟

Injaneb2
10-08-2011, 15:27
این تلویزیونی که اینجا هست خیلی روشن نمیشه ولی بازم نور سفید داره , اگر توی یه اتاقی یه همچین تلویزیونی باشه و اشعه ایکس تولید کنه خوابیدن ضرر داره؟
وقتی مثلا 1 ساعت از خاموش کردنش گذشت باز هم نورانیه؟

faded
13-08-2011, 12:48
وقتی مثلا 1 ساعت از خاموش کردنش گذشت باز هم نورانیه؟
بله مثلا چند روز هم روشن نشه ولی نورانی هست.

Injaneb2
13-08-2011, 17:28
بله مثلا چند روز هم روشن نشه ولی نورانی هست.
اگر مطمئن هستید که خود صفحه نور دارد و نور محیط را منعکس نمیکند، بنظر من احتمالا دستگاه ایراد دارد و یا اینکه خیلی قدیمی است.
بهر حال بنظرم بهتره با یک متخصص صحبت کنید و فعلا ازش دوری کنید.

faded
13-08-2011, 18:37
اگر مطمئن هستید که خود صفحه نور دارد و نور محیط را منعکس نمیکند، بنظر من احتمالا دستگاه ایراد دارد و یا اینکه خیلی قدیمی است.
بهر حال بنظرم بهتره با یک متخصص صحبت کنید و فعلا ازش دوری کنید.
بله نسبتا قدیمی مارکش شهاب هست و جاشم توی اتاقه منه یعنی برام خطرناکه؟؟

Injaneb2
13-08-2011, 21:35
بله نسبتا قدیمی مارکش شهاب هست و جاشم توی اتاقه منه یعنی برام خطرناکه؟؟
من احتمال میدم که شاید به یک علتی برق دائم توش هست و لامپ تصویر کار میکنه.
یک آزمایشی بکنید: تلویزون را شب از برق بکشید (صرفا خاموش نکنید، حتما از برق بکشید) و ببینید باز هم بعد یک ساعت صفحه اش نورانیه؟
در ضمن قبلا هیچ وقت تعمیر شده؟

faded
14-08-2011, 15:21
من احتمال میدم که شاید به یک علتی برق دائم توش هست و لامپ تصویر کار میکنه.
یک آزمایشی بکنید: تلویزون را شب از برق بکشید (صرفا خاموش نکنید، حتما از برق بکشید) و ببینید باز هم بعد یک ساعت صفحه اش نورانیه؟
در ضمن قبلا هیچ وقت تعمیر شده؟
نه قبلا تعمیر نشده کلا همیشه از برق جدا هست.

Injaneb2
15-08-2011, 22:30
نه قبلا تعمیر نشده کلا همیشه از برق جدا هست.
والا من دیگه نمیدونم که آیا خطر داره یا نه ولی بنظرم بعیده.
یکی چیزی که یادم اومد: ما سالها قبل یک تلویزیون سیاه و سفید لامپی RTI داشتیم. در تاریکی اطاق، وقتی چراغ را روشن می کردیم و بعد از مدتی خاموش می کردیم، تا مدتی صفحه تلویزیون نورانی بود! فکر میکنم مربوط به تکنولوژی قدیمیش بود.