PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در وصل شدن وایرلس مودم D-LINK2640U

behzad74
09-08-2011, 17:11
سلام دوستان
من حدود 5 ماه که مودم D-LINK 2640U رو خریدم . و با لپ تاپ های خونه بقیه باهاش وصل میشدن و هیچ مشکلی هم نداشتیم . اما امروز که داداشم که اومد وصل بشه اول که دید همیشه 5 تا آنتن وایرلس پُر بود اما امروز شده بودن 4 تا ؛ و بعدش موقعی هم که کانکت میزد ؛ وصل نمیشد و پیغامthe connectiong longer than usual میداد . ولی با کابل شبکه که مودم را وصل میکنم میتونم از اینترنت استفاده کنم . مشکل مودم فقط بخش وایرلسشه که به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه . چون من همه ی راه ها رو امتحان کردم (مودم رو ریست کردم ؛ تنظیمات وایرلس رو تغییر دادم ؛ با لپ تاپ دیگه ای هم امتحان کردم ؛ وصل نمیشه وایرلس) برچسب گارانتی هم روشه و نمیتونم بازش کنم .
کسی راه حلی داره؟یا باید ببرمش گارانتی؟ اگه بردمش گارانتی که فک کنم 1 ماه دستشون باشه . من 1 ماه بدون اینترنت چیکار کنمم؟:41::18::41::2:

sinaxex
09-08-2011, 19:51
یعنی با هر دیوایس وایرلس میخواهید وصل بشید نمیشه؟
تو تنظیمات وب بیس مودم در قسمت وایرلس ببینید میتونید کانال مربوط به وایرلس رو تعویض کنید چون با این کار اگر مثلا تداخل فرکانسی باشه رعف میشه . مثلا اگر الان رو کانال 1 هست برید رو 6 یا 11
اگر فریمور مودم هم قدیمی هست با فریمور جدید که میتونید از سایت سازنده اش بگیرد مودم رو اپدیت کنید

EXTREME
09-08-2011, 21:00
firmware مودم رو آپدیت کنید و قابلیت acess point رو در مودم فعال کنید

behzad74
12-08-2011, 14:19
مشکل حل شد . یک دکمه هست کنار اون شبیه به علامت رفرش در مرورگرها!!! اون رو زدم رفرش شد و درست شد!! ممنون از همه دوستان