ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Pes11 در ویندوز سون...

MoyA_11
09-08-2011, 11:24
سلام خدمت دوستان...اگه سوالمو جای خوبی مطرح نکردم شرمندم..نمیدونستم باید کجا بپرسم ...ولی اگه میشه راهنماییم کنید...
من قبلا از xp استفاده میکردم و با بازیه pes11 مشکلی نداشتم ولی از موقعی که سون ریختم وقتی میخوام pes11 بازی کنم توی بازی یکم گیر میزنه و یه حالتی مثله تیک تیک زدن تصویر داره..فقطم توی pes11 اینجوریه حتی GTA IV که گرافیکش بالاتره بازی میکنم این گیر کردنو نداره ولی فقطو فقط توی pes11 اینجوریه .. سیستمم هم پایین نیست و میدونم که قدرته لازمو داره ..اگه میشه راهنماییم کنید که چکار کنم مشکلم حل بشه ..خیلی اعصاب خورد کنه . مخصوصا واسه من که همش pes11 بازی میکنم
اینم مشخصات سیستم منه :
CPU >> Dual core 5400
RAM<< 4 GIG
VGA<< 1gig real 9500 GT Geforce
(Motherboard<< Asus P5 LD2 -x /1333 (Updata bios

اینم بگم من مادربوردمو آپدیت کردم و همچنین آخرین آپدیت کارت گرافیکمم ریختم (Driver Data 2011/7/1)

aka_karkas
09-08-2011, 14:29
واقعا که جای بدی این سوال رو پرسیدی
معمولا این مشکل از DIRECTX است شما آپدیت کن درست می شه و اینکه تو Gta افت تصویر نداری و توی یه بازی دیگه داری طبیعیه نگران نباش directx رو از تو خوده dvd pes یا برو سایت مایکروسافت آپدیت کن پیشنهاد من: از جایی دیگه دانلود نکن:5:

ahmadreza.rstm
10-08-2011, 12:12
اين مشكل مي تونه از اجراي برنامه هاي پشت پرده ويندوز هم باشه، خود ويندوز حدود 600 مگابايت رم را اشغال ميكنه،‌ اگه برنامه هاي ديگه اي هم مثل آنتي ويروس سنگين نورتون يا كسپر داشته باشيد خيلي راحت 500 مگابايت را هم اونا اشغال مي كنن و اين مشكل واسه كمبود فضاي رم هست كه بازي به درستي نمي تونه لود بشه تو رم و اجرا بده

MoyA_11
11-08-2011, 18:02
واقعا که جای بدی این سوال رو پرسیدی
معمولا این مشکل از DIRECTX است شما آپدیت کن درست می شه و اینکه تو Gta افت تصویر نداری و توی یه بازی دیگه داری طبیعیه نگران نباش directx رو از تو خوده dvd pes یا برو سایت مایکروسافت آپدیت کن پیشنهاد من: از جایی دیگه دانلود نکن:5:

منظورتون از آپدیت directx چیه؟...
من موقع نصب بازی directx هم ریختم