مشاهده نسخه کامل
: lمشکل با فایل ocx...لطفا کمک کنید
سلام دوستان.استادمون یه چند تا تمرین داده و همشو نوشتم و درست کار میکنه فقط یه مشکل دارم.چون در این پزوژه ها از فایلهای ocx استفاده کردم وقتی این تمریناتم رو روی سی دی میریزم و میبرم رو کامپیوتر دیگه اجرا نمیشه یا اینکه فیلهای ocx که استفاده کردم نشون داده نمیشه.فایلهای مورد نظر رو تو فولدر خود پروزه هم کپی کردم باز هم این مشکل هست...می خوام مشکلم طوری حل بشه که وقتی استاد پروژه رو رو کامپیوتر خودش باز میکنه این فایلها هم اجرا بشه و ارور نده...ممنون میشم
خب چرا از استادتون نمی پرسی...؟؟؟!!!
باید برای برنامتون نصاب بسازید...!؟! نرم افزار های زیادی برای این کار وجود داره ولی خود VB یه برنامه واسه این کار داره... می تونید از همون استفاده کنید...!؟! از منوی استارت مسیر زیر رو دنبال کنید تا به این برنامه برسید...!؟! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار کردن باهاش ساده ست... اگه خواستید بگید تا بهتون بیشتر توضیح بدم...!؟!
موفق باشید...!؟!
دوست عزیز مرسی بابت راهنماییتون.استاد فایل set up قبول نمیکنه.باید با فرمت خود وی بی بهش تحوبل بدیم.در ضمن این روش رو امتحان کردم و فایل ست آپ هم ساختم و لی باز این مشکل وجود داره
amirxbest
09-08-2011, 14:58
حرف plusجون 100% درسته.
این برنامه که همراه خود vb ارایه شده تشخیص میده که چه کامپوننت هایی در برنامه استفاده شده و همه ی فایلهای مورد نیاز برای اجرای صحیح برنامه در سیستمی که vb نصب نیست رو جمع آوری و در فایلی با پسوند cab ذخیره میکند.ولی اگه میخوای حرفه ای تر و بدون عیب تر باشه از برنامه های setup ساز استفاده کن که زیاد هستن.
موفق باشید.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.