ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب و نشناختن کارت گرافیک که سخت افزاری هم نیست

salavan
08-08-2011, 23:07
سلام

گرافیک 460 GTX داریم. که یکبار یهو کامپیوتر هنگ کرد , ریست شد و دیگه کارت رو نشناخت!

ویندوز 7 64 بیت و XP 32 هم روی کیس نصب بود و توی هر دو تا ویندوز گرافیک رو دیگه نمی شناسه!

و حتی توی اون صفحه سیاه انتخاب ویندوز !! نوشته ها کمرنگ شدن و مشخصه مثل قبل نیستن!! یعنی از اونجا مشکل گرافیک مشخصه درصورتی که من تا حالا ندیده بودم اگه گرافیکم نشناسه مشکل از اونجا شروع بشه!!

و الان نمیشناسه و رزولویشن فقط روی 800*600 هست و گرافیکم نشناخته اصلا

گرافیک رو روی یه کامپیوتر کاملا مجزا (حتی مانیتور مجزا)دیگه انداختیم باز دقیقا همونطوری بود!!!
گرافیک دیگه ای رو روی کیس انداختیم و گرافیک رو راحت شناخت!

آخر بردیم گارانتی و بعد دو روز رفتیم سراغش یارو گذاشت جلومون که بیا سالمه و کار میکرد و شناخته بود بدون مشکل. گفت فقط من آخرین درایورشو نصب کردم . ما باز اومدیم درایور قبلی رو کامل آنیستال کردیم و آخرین درایورش رو نصب کردیم و نصب شد ولی باز تاثیری نداشت!!

وقتی تو گارانتی گذاشته کار کرده یعنی سخت افزاری نیست.

توی Device Manager بخش Display Adapter مدل کارت گرافیک هست ولی هنوز اون مثلث زرد خطر روش هست و تو این همه سال همچین مشکلی ندیده بودم و به نظر خیلی ساده نمیاد

1- حالا واقعا به نظرتون تعویض ویندوز اثر داره ؟؟ با وجود اینکه تو یه کامپیوتر مجزای دیگه تست شده و هم xp و هم 7 این مشکل رو دارن و حتی کیفیت صفحه انتخاب ویندوزهم مشخصه کم شده؟؟!

2- بخوام بدم ببرم کیس رو این همه راه تو این گرما پیش یارو هم 15 20 تومان پیاده میشم

کسی اگه بتونه کمکی کنه اینو درست کنم یه عمر مدیونشم
گرافیک خودم نیست و قضیه کمی حیثیتیه

خیلی ممنون

B.J.U
08-08-2011, 23:28
مطمئنید آخرین ورژن رو دارید؟275.33 هست آخریش

و حتی توی اون صفحه سیاه انتخاب ویندوز !! نوشته ها کمرنگ شدن و مشخصه مثل قبل نیستن!! ی
خوب این مشکل گرافیک نیست مشکل مادربرد یا بایاس باید باشه
این کار هارو بکنید
1-بایاس مادربرد رو آپدیت کنید
2-سی دی درایور رو بزارید تو دستگاه بعد توی دیوایس منیجر رو کارت گرافیک رایت کلیک کنید و آپدیت رو بزنید
3-حتما ویندوز رو عوض کنید
نتیجه رو بگید

salavan
08-08-2011, 23:44
سلام و تشکر

بله آخریش هست 275.33

ویندوز رو عوض می کنم و بایاس رو آپدیت و نتیجه رو می گم تا فردا

salavan
09-08-2011, 08:21
مطمئنید آخرین ورژن رو دارید؟275.33 هست آخریش

خوب این مشکل گرافیک نیست مشکل مادربرد یا بایاس باید باشه
این کار هارو بکنید
1-بایاس مادربرد رو آپدیت کنید
2-سی دی درایور رو بزارید تو دستگاه بعد توی دیوایس منیجر رو کارت گرافیک رایت کلیک کنید و آپدیت رو بزنید
3-حتما ویندوز رو عوض کنید
نتیجه رو بگید
سلام

مهدی جان با کلی مشقت ویندوز جدید ریختم و بایاس هم آپدیت کردم به ورژن بالاتر و دوباره درایورش رو ریختم باز هیچ فرقی که نکرد نمی دونم چرا بعد از نصب درایور دیگه بدتر شد و 16 کالر بالا اومد !

این مشکل گرافیکش خیلی ناجوره مثل همیشه نیست. زیاد شده درایور نصب نشده ولی هیچ وقت اینطوری نبوده

!

salavan
09-08-2011, 14:15
کسی نمی دونه!!!

B.J.U
10-08-2011, 20:43
عجیبه
مطمئیند روی یه سیستم دیگه تست کردید؟

پاور و مدل مادربرد رو هم سایر قطعات رو بگید ممکنه پاور کافی نباشه
همین طور سیستم دیگه ای که روش تست کردید
شاید گارانتی با هی کارت دیگه تست گرفته و کارت خراب رو به شما داده

jafarian
10-08-2011, 23:49
یک clr COMS کنید سیستم بعدش گرافیک داخل اسلات دوم که سقید رنگه بزارین تست کنید دیدین کارتون راه نیفتاد با یک پاوردیگه موقتا تست کنید و کابلهای برق خروجی گرافیکم که ازپاورخورده چک بشه:20: