ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید گوشی تا 200 تومن

rozysara
08-08-2011, 22:13
میخواتم یه گوشی حول و حوش 200 تومن بخرم که اول انتخابم بین x10 pro و x8 بود اما از قیافه x8 خوشم نمیاد و x10 هم خیلی کوچیکه بعدش تو سایت گوشی شاپ txt pro رو دیدم که هم قیافش خوبه و هم اندازش فقط فیلمبرداریش افتضاحه و مشخصات چندانی در مورد سی پی یو این گوشی نیست میخواستم ببینم این گوشی چطوریاست ارزش خرید داره یا نه ؟

P I R A N H A
08-08-2011, 22:16
خواسته هات از گوشی چیه؟

rozysara
08-08-2011, 22:32
تو این رنج که نمیتونم توقع چندانی از دوربین داشته باشم ولی سیستم عامل واسم خیی مهمه اخه تنوع طلبم و هی باید فریمور گوشیم رو عوض کنم ضمن این که سرعت گوشی هم واسم خیلی مهمه هر چی بیشتر بهتر باقی چیزا هم که جی پی اس و وای فای هستش

P I R A N H A
08-08-2011, 22:42
بهترین تو این رنج قیمتx8هست مگه پولتو بیشترکنی

rozysara
08-08-2011, 22:53
یعنی txt pro به درد نمیخوره ؟

Punisher_2008
08-08-2011, 22:56
سلام..
اون این رنج گوشی زیاد هست...
شما باید دقیقا انتظارتت رو از یک گوشی بگین تا دوستان راهنمایی کنند..

wave 525.533
xperia x8
sony ericsson HAZEL
nokia c5
nokia c5-03
galaxy mini

ولی در کل اگه زیاد اهل تنوع هستی سراغ x8 برو چون رام کاستوم برای این گوشی زیاد هست تم ویحیب هم خیلی زیاد هست. از لحاظ نرم افزار هر نرم افزاری بخوای برای اندروید هست.
نوکیا هم فریمور کوک شده تقریبا براش زیاده ولی تم و ویجیت خیلی زیاد براش هست. بازم مثل اندروید هر برنامه ای بخوای برای سیمبین هست.
سری wave سامسونگ هم بازم تم های مختلف و ویجیب براش هست ولی خیلی زیاد نیست چون سیستم عامل نو پایی هست
و برنامه کاربردی فعلا کم داره و بیشتر باید از جاوا استفاده کنید.

در مورد دوربین کلا گوشی های اندروید یا بهتر بگم گوشی های سیستم عامل دار حالا کاری ندارم چه اندروید چه سیمبین. زیاد دوربین خوبی ندارند کاری ندارم چند مگاپیکسل هست ولی در کل کیفیتشون زیاد خوب نیست به غیر تعداد خاصی که قیمتشون بالاست.

اگه دوربین میخوای اون سونی اریکسون hazel که معرفی کردم دوربین قویتری نسبت به گوشی های بالا داره. gps.wi-fi هم داره ولی خب دیگه جاوا هست.
جاوا از لحاظ مرورگر و مسنجر عالیه... یعنی اینجور برنامه ها زیاد داره... بازی هم که تا دلت بخواد هست. بازی های جاوا هم تو گیم پلی معروفن.. ولی خب در کل دیگه برنامه های حرفه ای مثل ویدیو پلیر و... رو نداره.. در کل جاواست دیگه.
گوشی خیلی خوشگلی هم هست..
از لحاظ تم که سونی اریکسون خودش دریای تم هست یعنی از رابطه کاربری خسته نمیشن..

در کل انتظارتت رو کامل تر بگو تا بهتر راهنمایی کنیم به ترتیب الویت.

rozysara
08-08-2011, 23:05
بیشتر مد نظرم سیستم عامل و سرعت گوشی هستش دوربین زیاد واسم مهم نیست همون 3.2 هم کافیه ولی از قیافه x8 خوشم نمیاد نمیدونم چیکار کنم

rozysara
09-08-2011, 04:03
نظرتون راجع به گالاکسی فیت چیه

HEGMATANEH
09-08-2011, 05:45
من نظرم روی ایکس 8 هست.رزولیشن فیت ضعیفه و این بعدا تو بازیا واست مشکل ساز میشه
موفق باشید

Punisher_2008
09-08-2011, 08:02
سلام.
خب اگه سیستم عامل مد نظرت هست x8 بگیر.
الان در حال حاظر اندروید روی دوره و از لحاظ نرم افزار و بازی خیلی قوی هست.. یعنی هر نرم افزار و بازی بخوای داره...
به خصوص بازی های فوق العاده اندروید و x8 میتونه بعضی از بازی های HD رو هم اچرا کنه.

بعد از اندروید سیمبین هم هست که مثل اندروید نرم افزار زیاد داره بازی هم زیاد داره ولی بازی هاش به اندروید نمیرسه .
مگر اینکه گوشی های قویتر سیمبین بخری که مثل X8 چیپ گرافیکی داشته باشند که قیمتشون از 280 شروع میشه.
زیر این قیمت بازی هاش 3D هستند بعضی هاشون هم گرافیک خوبی دارند و ولی در کل گیم پلی خیلی خوبی دارند.
خودم در حال حاظر C5-03 دارم. هر نرم افزاری که داخل اندروید داشتم داخل سیمبین هم خوشبختانه هست . بازی هم زیاد دارم ولی بازی هاش به پای اندروید نمیرسه گفتم که...
تو این رنج میتونی C5-03 هم بگیری رزولیشن بالایی هم داره کیفت ال سی دیش هم عالیه.
من قبلا X8 داشتم این دو گوشی خیلی بهم نزدیک هستند حتی فرکانس CPU جفتشون 600 MHZ هست ولی x8 چون چیپ گرافیکی داره میتونه بعضی از بازی های HD رو اجرا کنه.

اگه خواستی بگو یک مقایسه کامل از این دو گوشی برات قرار بدم.

از لحاظ نرم افزاری اندروید و سیمبین در حال حاظر ارشیو بزرگی از نرم افزار و بازی دارند...
پس بهتره بین این دو سیستم عامل گوشی انتخاب کنید.

تو این رنج X8 بهترین گوشی از لحاظ قدرت سخت افزاری هست...
گوشی های دیگه رزولیشن پایین دارند و محدودیت شدید نصب بازی و همینطور مشکل در پخش کیلیپ هم بر میخورید.
به خصوص اگه از برنده سامسونگ بخری.. البته همانطور که گفتم اندروید برنامه زیاد داره میتونی با نصب پلیر خوب بخش مولتی مدیایی رو تا حدی اپدیت کنی ولی بازم به پای X8 نمیرسه... حتما X8 رو از نزدیک ببین اتفاقا گوشی خوشگلی هست..
من قبلا داشتم خیلی ازش راضی بودم گوشی فوق العاده هست.

sAeEd_kHaAn
09-08-2011, 17:07
x8 گوشی خوبه اما یکم بذار رو پولت گلکسی جیو بگیر از x8 خیلی بهتره