مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی و پیشنهاد برای خرید مانیتور
djsystem
08-08-2011, 21:50
دوستان کسی میتونه اطلاعاتی درباره خرید مانیتور بهم بده. مثلا من وقتی میرم برای خرید به چه چیزایی باید دقت کنم؟
سایز - کنتراست ... بترتیب کدوم تو اولویت هستند؟
در اخر برای کسی که بنا به نیاز به یه مانیتور سایز بزرگ نیاز داره یه پیشنهادی هم بدید(اگه قیمتش رو هم بگید که چه بهتر)
ممنون میشم دوستان زودتر کمک کنند تا اخر این هفته به نتیجه برسم و برم بخرم .
بازم ممنون
djsystem
13-08-2011, 18:21
کسی پیشنهادی یا راهنمایی نداشت ؟
تا سقف 300
ترجیحا بالای 22 اینچ . زمان رفرش 2ms و کنتراست و شفافیت بالا .
در مورد پنل روشن یا مات کدوم بهتره؟
مشخصات سیستم چی هست ؟ تا 20-30 تومان بالاتر اشکال نداره
djsystem
13-08-2011, 18:58
ممنون
amd phenom2 x6
ati radeon hd 4290
بقیه چیزا هم که فکر نکنم مهم باشه . نه اشکال نداره
فقط مشخصاتش رو هم بگو و یه توضیحی درباره پنل مات یا روشن کدوم بهتره
بازم ممنون
ببینید انتخاب این ها هستند و همه شون کیفیت خوبی دارن به اضافه گارانتی حالا صلیغه خودتون هست کدوم رو ببسندی
LED=SAMSUNG 22" BX2285 Plus=310
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LED=SAMSUNG 22" BX2280 Plus=290
LCD=SAMSUNG - 23" - P23700=290
djsystem
13-08-2011, 23:35
دو تا سوال
1-توضیحی درباره پنل مات یا روشن کدوم بهتره
2- اگه led و lcd بودن فاکتور برتری نیست و پنل مهمه . من از کجا بدونم فلان مانیتور از چه پنلی استفاده میکنه؟
بازم مممنون
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
دو تا سوال
2- اگه led و lcd بودن فاکتور برتری نیست و پنل مهمه . من از کجا بدونم فلان مانیتور از چه پنلی استفاده میکنه؟
بازم مممنون
اگر هم زمان باسخوگی بیشتر اهمیتی براتون نداره مانیتور با بنل IPS بگیرید کیفیت تصویر خوبی داره و تصویر از کنار مثل رویرو کیفیت داره
LED=ASUS ML229H=330
djsystem
13-08-2011, 23:41
اینا همشون تو بازار رضا گیر میان دیگه؟
دو تا سوال
بازم مممنون
1- نمیدونم پنل مات یا روشن یعنی چی الان پنل معمولی داریم و پنل IPS که برای گرافیست هاست و کیفیت تصویر خوبی داره 2- ه led و lcd زیاد فرقی ندارن LED یکم بهتره بنل هم توضیح دادم معمولا ASUS AOC و... بعضی موقعه ها بنل خوبی استفاده نمیکنن ولی سامسونگ همیشه خوب بوده و گارانتی خوبی داره زیاد به این چیزها توجه نکن اصل بودجه هست و صلیغه که بیشنهاد رو گفتم
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
اینا همشون تو بازار رضا گیر میان دیگه؟
بله رضا و ایران شاید سامسونگ با قیمت کمتر هم بیدا کردی
djsystem
25-08-2011, 23:38
اقا من تو این هفته تو بازار هر چی گشتم گفتن این مدلا نیست؟
می خام هر طور شده تا اخر این هعفته یکی بگیرم .بازم همینارو پیشنهاد میدی؟
mojtabarafei
26-08-2011, 00:02
اگر هم زمان باسخوگی بیشتر اهمیتی براتون نداره مانیتور با بنل IPS بگیرید کیفیت تصویر خوبی داره و تصویر از کنار مثل رویرو کیفیت داره
LED=ASUS ML229H=330
من هم می خام یه مانیتور بگیرم
از مدل asus ml228h خوشم اومده ولی من ساکن شوشترم و نهایتا می تونم برم اهواز. هر چی شوشتر میگردم نیست و اهوازم مدل 23 هست
نمیدونم چه کنم
دلیل انتخاب ایسوس هم اینه که شنیدم کیفیت خوبی دارند و بر خلاف سامسونگ تو ایران مونتاژ یا دستکاری نشدن
ولی از یه چیز ml228h می ترسم. چند نفری تو یه فروم گفته بودن چون کنتراستش بالاست چشم رو اذیت میکنه
نظر شما چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.