ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور در موقع وارد کردن فایل MOV به افترافکت

Maysam-BFU
08-08-2011, 10:28
سلام دوستان عزیز این بخش.

متاسفانه وقتی میخوام فایل پیش ساخته mov رو به قسمت project امپورت کتم با ارور زیر مواجه میشم.

( فایل های Action Movie Essentials را وارد میکنم. )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر.

ya abbas
08-08-2011, 13:39
سلام
مشکل از نبود کدک مورد نظره!
برنامه quicktime و K-Lite Codec Pack رو نصب کن
مشکلت حل میشه:11:

behzaddj000
08-08-2011, 18:45
حالا من یه سوال از شما(Maysam-BFU) داشتم:
شما چجور "همکار انجمن سایر مباحث گرافیکی" هستی که ساده ترین چیزارو در مورد مباحث گرافیکی نمی دونی؟؟!

ya abbas
08-08-2011, 20:56
شما چجور "همکار انجمن سایر مباحث گرافیکی" هستی که ساده ترین چیزارو در مورد مباحث گرافیکی نمی دونی؟؟!
دوست عزیز
خب ایشون در افترافکت زیاد کار نکردن!
شاید تخصصش یک برنامه دیگه باشه

Maysam-BFU
09-08-2011, 09:46
حالا من یه سوال از شما(Maysam-BFU) داشتم:

دوست عزیزم تخصص من گرافیک وکتور هست ، با برنامه های Illustrator و Corel و Photoshop کار میکنم.
شما در این زمینه سوالی داشتید من در خدمتتون هستم.

کار با افتر افکت رو تازه شروع کردم...

با تشکر.

behzaddj000
09-08-2011, 10:29
شما می گی تو زمینه ی گرافیک وکتور و فوتوشاپ کار کردی. حالا من یه سوال تو همین زمینه ازت می پرسم:
چطور میشه تو فوتوشاپ پارتیکل ایجاد کرد؟اصلا فووتوشاپ ابزاری داره که بشه باهاش ذرات رو ایجاد کرد؟
تا اون جایی که من می دونم گرافیست ها برای ایجاد این جور افکت ها از نرم افزارهای دیگه (مثل افتر افکت)استفاده می کنن بعد ذرات رو به فوتوشاپ انتقال می دن.(اگه حرف منو قبول نداری برو خودت تو سایت زیر ببین.(Using After Effects for Photoshop work)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا سوال من اینه که شما با 6 تا ستاره ای که تو زمینه کارهای گرافیکی داری چطور تا حالا از AE تو کارات استفاده نکردی؟
......
...
.
داشت یادم می رفت..

با تــــــشــــــــــــکــــ ـــــــر

Maysam-BFU
09-08-2011, 12:09
شما می گی تو زمینه ی گرافیک وکتور و فوتوشاپ کار کردی. حالا من یه سوال تو همین زمینه ازت می پرسم:
چطور میشه تو فوتوشاپ پارتیکل ایجاد کرد؟اصلا فووتوشاپ ابزاری داره که بشه باهاش ذرات رو ایجاد کرد؟
تا اون جایی که من می دونم گرافیست ها برای ایجاد این جور افکت ها از نرم افزارهای دیگه (مثل افتر افکت)استفاده می کنن بعد ذرات رو به فوتوشاپ انتقال می دن.(اگه حرف منو قبول نداری برو خودت تو سایت زیر ببین.(Using After Effects for Photoshop work)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا سوال من اینه که شما با 6 تا ستاره ای که تو زمینه کارهای گرافیکی داری چطور تا حالا از AE تو کارات استفاده نکردی؟
......
...
.
داشت یادم می رفت..

با تــــــشــــــــــــکــــ ـــــــر

من برای ایجاد پارتیکل از نرم افزار های 3D کمک میگیرم. با Cinema 4D راحت این کار رو انجام میدم.

الان هم بخاطر این به افتر افکت نیاز پیدا کردم چون میخواستم انیمشینی که با C4D طراحی کردم رو Composite کنم.

من خیلی از 3D کارها رو میشناسم که کارشون واقعا حرفه ای هستن ! ولی برنامه های مثل Photoshop و Illustrator رو بلد نیستن !

100% میکس و مونتاژ کار حرفه ای هم داریم که نتونه با فتوشاپ کار کنه .

وقتی پروژه که با افتر افکت میخوام بزنم تموم شد حتما برایتون آپلود میکنم که ببینید.

موفق باشی دوست خوبم.