مشاهده نسخه کامل
: مشکل مادربورد در شناسایی اسلاتهای جانبی
mehrdad2009
07-08-2011, 23:25
با سلام
من الان حدود 4-5 ساله که یک سیستم با مادر بورد MSI Neo4 دارم و حدود یکسال بود که تقریبا هیچ استفاده ای از قطعات نصب شده روی اسلاتهای pci کامپیوتر نداشتم تا اینکه حدود چند ماه قبل تصمیم گرفتم از کارت --- نصب شده روی یکی از اسلاتها استفاده کنم درایورش را نصب کردم ولی کامپیوتر به هیچ وجه کارت را نشناخت
کارهای مختلفی انجام دادم از جمله ویندوز دوباره نصب کردم و کارت را در یک اسلات دیگه نصب کردم تا اینکه بالاخره سیستم کارت را شناخت
ولی هر چند وقت یکبار پیغام عدم نصب سخت افزار را میداد ولی با یک ریست مشکل حل میشد تا اینکه از 10-15 روز قبل دیگه به هیچ وجه نه این کارت و نه هیچ قطعه دیگه ای رو که روی اسلاتهای جانبی وصل میکردم رو نشناخت چندین بار نسخه های مختلف از ویندوز های مختلف را نصب کردم ولی جواب نداد
ممنون میشم دوستان کمکم کنند
jafarian
07-08-2011, 23:29
بایوس مادربورد بهمراه درایورهای مین آپدیت کنید ازویندوز xp sp3 هم استفاده کنید ازآخرسرم با یک پاوردیگه موقت تست کنید:20:
mehrdad2009
07-08-2011, 23:45
بایوس مادربورد بهمراه درایورهای مین آپدیت کنید ازویندوز xp sp3 هم استفاده کنید ازآخرسرم با یک پاوردیگه موقت تست کنید:20:
با تشکر از شما
کارهای اول و دوم رو انجام دادم جواب نداد ولی کار سوم یعنی تعویض پاور رو انجام ندادم
بقیه ی سیستم + پاور رو بگید شاید پاور کافی نباشه براشون
بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس دیفالت
اگه با یه پاور دیگه درست نشد ایراد از مین هست
کارت --- هم روی یه سیستم دیگه چک بشه
mehrdad2009
08-08-2011, 12:22
بقیه ی سیستم + پاور رو بگید شاید پاور کافی نباشه براشون
سیستم من:
cpu:AMD athlon 3000plus
main: MSI NEO4 platinium
RAM:512mb kingston
VGA:Nvidia Gforce 6200 Turbocache
case: elegance
power: به همراه کیس بوده Porsche P4-450w
تا یکسال قبل با همین سیستم قطعات جانبی شناخته میشد ولی الان چند ماهه این مشکل دارم
با تشکر از شما
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس دیفالت
اگه با یه پاور دیگه درست نشد ایراد از مین هست
کارت --- هم روی یه سیستم دیگه چک بشه
با سلام و تشکر
بایوس مین رو روی دیفالت گذاشتم ولی مشکل حل نشد در ضمن سیستم قطعات جانبی دیگه مثل مودم اینترنال و یک کارت تی وی رو هم که داشتم نمی شناسه پس احتمال زیاد نباید مشکل از کارت باشه
اما در مورد آپدیت بایوس : به سایت MSI رفتم یک نرم افزار به اسم live update داشت که گفتند با نصب این نرم افزار میتونید مین و کارت گرافیک رو کامل آپدیت کنید من این کار رو انجام دادم ولی الان مشکل اینه که فقط کارت گرافیک رو شناسایی کرد ومین بورد منو نشناخت
با وجود این به نظر شما چطور میتونم مین و بایوس رو آپدیت کنم
یعنی چی مین رو نشناخت
الان سیستم بوت میشه ؟
mehrdad2009
08-08-2011, 13:29
یعنی چی مین رو نشناخت
الان سیستم بوت میشه ؟
سیستم مشکلی نداره ولی نرم افزار live update مین بورد منو نمیشناسه
فایل بایوس رو دانلود کنید و از طریق اون نرم افزار فایل رو وارد کنید تا آپدیت بشه گردید این کارو؟
mehrdad2009
08-08-2011, 19:52
فایل بایوس رو دانلود کنید و از طریق اون نرم افزار فایل رو وارد کنید تا آپدیت بشه گردید این کارو؟
راستش نمیدونم چطور این کارو انجام بدم
تو سایت مین بورد رفتم و مدلشو سرچ کردم یک فایل حدود 400kb برای آپدیت بایوس بود دانلود کردم و طریقه نصب داخل خود فایل بود که یه کمی مشکله.
مثلا گفتن یه سری فایل رو باید روی دیسکت بریزی و از طریق داس عمل کنی فکر نمیکنم این روزا بشه تو بازار دیسکت گیر آورد تازه اگر دیسکت رام من بعد 5-6 سال کار کنه
به نظر شما راه ساده تری وجود نداره؟
با تشکر
mehrdad2009
08-08-2011, 21:32
مدل مینتون رو دقیق بگین
MSI K8n Neo4 platinium
شما نرم افزار msi live update 5 رو از سایتش دانلود کنید راحت میشه با این نرم افزار کار کرد من نمیدونم مشکل شما کجاست الان
mehrdad2009
08-08-2011, 23:43
شما نرم افزار msi live update 5 رو از سایتش دانلود کنید راحت میشه با این نرم افزار کار کرد من نمیدونم مشکل شما کجاست الان
این عکس رو نگاه کنید:
اصلا مین بورد منو نمیشناسه و در نتیجه نمیتونه بایوس رو آپدیت کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad2009
09-08-2011, 00:14
جالب اینجاست که نرم افزار خود MSI نتونست مین بورد منو شناسایی کنه ولی با یک نرم افزار دیگه مشخصات سیستم من از جمله مین بورد شناسایی شد ولی با وجود اینکه کارت --- روی رابط pci نصب هست ولی در قسمت مشخصات مین بورد تمام PCI ها رو empty گزارش میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما الان تو اون نرم افزاری که گفتم scan رو بزنید چیزی پیدا نمیکنه؟
mehrdad2009
09-08-2011, 12:35
شما الان تو اون نرم افزاری که گفتم scan رو بزنید چیزی پیدا نمیکنه؟
چند بار اسکن رو زدم درایور برای کارت گرافیک پیدا میکنه ولی مین رو نه میشناسه نه درایور پیدا میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.