ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه چیز درباره Acer Aspire ONE D257

صفحه ها : [1] 2

andyarsenaly
07-08-2011, 22:12
سلام دوستان
جای این تاپیک رو خالی احساس میکردم
خواستم کمی درباره این لپ تاپ توضیح داده باشم
چون احساس میکنم شدیدا تو بازار ترد شده و علتش رو هم نمیدونم
یک مینی لپ تا پ یا بهتره بگم یه نت بوک عالی از برند ایسر و مثل همیشه این بار هم با یک قیمت فوق العاده چطور عرصه رو به رقبا با مشخصاتی مشابه و با قیمتی بسیار واگذار میکنه ...
این مدل نت بوک در سه کانفیگ مختلف عرضه میشه که نت بوک با کانفیگ زیر مورد بحث ماست ...
ابتدا مشخصات لپ تاپ :

Intel® Atom™ Processor Dual-Core N570(1.66GHz, 1MB L2 cache, 667MHz FSB with Hyper Threading(2core 4 Thread)
10.1” WSVGA Acer CrystalBrite™ LED-backlit Display
Windows® 7 Starter
Microsoft® Office Starter 2010
1GB DDR3 Memory 1066 BUS
250GB SATA Hard Drive 5400 rpm
Intel® Graphics Media Accelerator 3150 / 256MB

802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
10/100 Fast Ethernet
Blutooth V3
Multi-in-One Digital Media Card Reader
Built-in 0.3 Megapixel Webcam
Two Built-in Speakers
Multi-Gesture Touchpad
3- USB 2.0 Ports
6-cell Li-ion Batteryup to 8-hour battery life
2.65 lbs. | 1.3kg (system unit only)
Color: Black(just in IRAN)

Dual Boot .Win 7 Starter 32bit & Android for Fast boot

در لینک زیر میتونید عکس های با کیفیت و رزولوشن بالای این نت بوک رو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای ---------- در لینک های بالا عبارت "وطن دانلود" رو وارد کنید

لینک دانلود یک فولدر از تمام عکس های با کیفیت از این نت بوک به همراه مشخصات دقیق و فنی دستگاه با استفاده از نرم افزار CPU-Z که به صورت اسکرین کپچر گرفتم و در این فوادر قرار دادم ...

دانلود کنید از Mediafire

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتنها رنگ موجود در ایران مشکی هست
اما این نت بوک زیبا و در عین حال کاربردی و با مشخصات بالا فقط و فقط 365 هزار تومان قیمت داره
من خودم چند عدد از این نت بوک برای خودم و دوستانم گرفتم.در یک کلمه عالی
مصرف باطری این نت بوک همانطور که ادعا شده به صورت عملی هم بیش از 8 ساعت با باطری 6 سل جواب داده
آداپتور جمع و جوری داره و 40 درصد کوچکتر و سبکتر از آداپتورهای معمولی هست که به راحتی میشه حملش کرد

ال سی دی با کیفیت خوب و زاوید دید باز افقی و کم عمودی / مثل تمام نمایشگرها / نه نقطه قوتی داره و نه نقطه ضعفی / در یک کلمه قابل قبول
تاپ چد واید و راحت ... با قابلیت Multi Gesture
ضما مشکلات تاپ Asus رو هم ابدا نداره
با توجه به دو هسته ای بودن کش 1 مگابایتی و رم 1گیگ بدون هیچ مشکلی نرم افزارهای مناسب این نت بوک ها رو اجرا میکنه
با اضافه کردن یک رم دیگه میشه اوضاع رو بهبود هم داد ولی نه به شکل خیره کننده ...
حسن این نت بوک استفاده از سری N570 اینتل اتم هست
که در عین دو هسته ای بودن و سرعت پردازش مناسبی که داره مصرف بسیار کمتر و تولید گرمای کمتری هم در مقایسه با سری های قبلی خودش داره که طول عمر بیشتر باطری رو ضمانت میکنه
ضمنا دارای تکنولوژی Hyper Threading یا همون HT هست که میشه 2core & 4 Thread
گشت و گذار در محیط اینترنت بدون هیچ مشکل و هنگی
اجرای عالی نرم افزارهای Office , Adobe Reader و ...
اجرای بدون مشکل موسیقی و فیلم با کیفیت HD / Full HD 720P / 1080P با استفاده از نرم افزارهای مناسب و دیکود کننده های خارجی مثل Core AVD و kmplayer
البته همانطور که میدونید اسم این وسیله ها نت بوک هست و همانطور که از اسمش برمیاد برای گشت و گذار اینترنتی و کارهای روزمره هست نه تماشای فیلم های Full HD و بازی ...
و از نظر من رقیبی با این قیمت در بازارایران با این مشخصات نداره
کیفیت ساخت و سیلینگ این نت بوک ایسر راضی کننده ست ...
و من هیچ دلیلی نمیبینم که مدل های دیگه رو انتخاب کنم چون قیمت بسیار زیاد و در مواردی علاوه بر قیمت بیشتر مشخصات پایینتری هم دارند

mahdiw710
09-08-2011, 03:37
نام سایت آپلود شده؟؟

andyarsenaly
09-08-2011, 04:36
ممنون دوست عزیز از یاد آوریتون فراموش کردم لینک رو اصلاح کنم
بله لینک از سایت قرار داده شده تا سایز بالای تصاویر فروم رو کج و ماوج نکنه و گویا خلاف قوانین هست و نمیشه اسم سایت رو قرار داد ولی به صورت فارسی وطن دانلود نوشته میشه و همانطور که میخوانیم هم به صورت انگلیسی وارد میکنیم
یعنی vatan+download فقط باید اون به علاوه رو حذف کنید
ضمنا یه لینک دیگه از تمام عکس های با کیفیت این نت بوک به همراه تمام مشخصه های فنی اون در برنامه CPU-Z که به صورت اسکرین کپچر گرفتم رو هم در این فولدر قرار دادم که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید به صورت RAR آپلود شده ...
لینکش در پست اول قرار داده شده

mahdiw710
09-08-2011, 16:39
سلام دوست عزیزandyarsenaly

اول از هر چیز مبارکتون باشه:11:

ممنون بابت عکس هایی که گذاشتید. ای کاش چندتا عکس از نت بوک خودتون هم میزاشتین چون نت بوک شما یه چیز دیگه است.:31:( مخصوصا در زمان روشن بودن)

چندتا سوال داشتم ممنون میشم که پاسخ بدین:

1)نظر کلی تون بعد از این مدت استفاده چطوره؟
2) پشتش طرح موجه یا واقعا اینجوریه؟

3)سیستم عاملش رو میشه تغییر دارد؟ مثلا xp روش نصب کرد(درایوهاش گیر میاد؟) یا ویندوز7 ultimate

4) از نظر نصب و اجرای نرم افزارهای مختلف بیشتر توضیح میدید؟ مثلا فتوشاپ و ...

5) احیانا قبلا لپتاپ یا نت بوکی داشتید؟ از نظر مقایسه میگم.

6) آدرس فروشنده رو برام پ.خ کنید. با گارانتی سازگارارقام هم موجوده؟

andyarsenaly
09-08-2011, 18:02
سلام دوست عزیزandyarsenaly

اول از هر چیز مبارکتون باشه:11:

ممنون بابت عکس هایی که گذاشتید. ای کاش چندتا عکس از نت بوک خودتون هم میزاشتین چون نت بوک شما یه چیز دیگه است.:31:( مخصوصا در زمان روشن بودن)

چندتا سوال داشتم ممنون میشم که پاسخ بدین:

1)نظر کلی تون بعد از این مدت استفاده چطوره؟
2) پشتش طرح موجه یا واقعا اینجوریه؟

3)سیستم عاملش رو میشه تغییر دارد؟ مثلا xp روش نصب کرد(درایوهاش گیر میاد؟) یا ویندوز7 ultimate

4) از نظر نصب و اجرای نرم افزارهای مختلف بیشتر توضیح میدید؟ مثلا فتوشاپ و ...

5) احیانا قبلا لپتاپ یا نت بوکی داشتید؟ از نظر مقایسه میگم.

6) آدرس فروشنده رو برام پ.خ کنید. با گارانتی سازگارارقام هم موجوده؟

سلام دوست عزیز
ممنونم
اجازه بدید یکی یکی و کامل سوالاتتون رو جواب بدم
1)نظر کلی من بعد از این مدت البته نه چندان بلند استفاده از این نت بوک : کالا راضی هستم و از 100 نمره 90 رو میدم.این 10 نمره رو هم ندادم چون کیفیت بدنه در زیر قسمت باطری و همینطور لولای LCD میتونست بهتر باشه
به یکی دیگه از دوستان هم عرض کردم خدایی ناکرده نمیخوام با راهنمایی ها یا تعاریف بیهوده خودم رو مدیون کنم
لولای ال سی دی کمی نرم و شل هست و احساس میکنید فردا دیگه وانمیسته و خراب میشه که تا حالا من با این همه باز و بسته کردن مشکلی نداشتم اما در کل خیلی مستحکم نیست و در زیر باطری یه قسمتیش جنس پلاستیک مثل اسباب بازی میمونه واحساس قوی بودن به شما نمیده اما مشکلی نداره از نظر من چون شاسی و کف لپ تاپ بسیار خوب هست و ضمنا کانالهایی برای تهویه ی هوا داره که با کول پدی که من استفاده میکنم خیلی خنک کار میکنه غیر از این مطالبی که عرض کردم من ضعف دیگه ای ندیدم به جز یه نکته ی دیگه که اون هم فقط رنگ مشکیش در ایران موجود هست :31:

2) هر دوش / هم طرح موجه و هم واقعا اینجوریه :8: یهنی از حرف O یک سری موج درست شده و کاملا برجسته هست و فکر نکنید تو عکس اینجوری هست.رفته بودم همون فروشگاه یکی دیگه بخرم یه بابایی اومده بود همینو بخره به شوخی بهش گفتم اینو روش قابلمه داغ گذاشتن اینجوری شده جدی جدی فرار کرد رفت ...

3) بله دوست عزیز / چرا نمیشه / یا ویندوز رو بریزید رو فلش یا از دی وی دی رام اکسترنال استفاده کنید برای تعویض ویندوز / در سایت ایسر که من دیدم فقط 5 تا ویندوز رو درایور براش داشت
Win 7 Home basic 32
Win 7 Home Basic 32
Win 7 Home Premium 32
Win 7 Professional 32
Win 7 Ultimate 32
خود من هم میخوام سیستم عامل رو عوض کنم
البته من خودم سوالی در مورد ریختن 64 بیتی دارم که در یه تاپیک دیگه مطرح کردم.نمیدونم با 64 بیتی سیستم چطور کار میکنه ولی چون درایور 64 بیتی سایت ایسر قرار نداده به نظرم هم نباید خیلی جواب بده
پیشنهاد هم میکنم حتما سیستم عاملتون رو عوض کنید البته اگه آندروید رو دوست دارید یا حتی ویندوز اورجینال رو میتونید یک بک آپ بگیرید ولی استارتر محدودیت های زیادی داره ...
مضاف بر اینکه من خودم یه رم 2 گیگ انداختم تا بهتر کار کنه سیستم در اجراهای همزمان چند برنامه به شما هم همین پیشنهاد رو میدم

4) از نظر نرم افزاری من تقریبا 7-8 تا برنامه ریختم مشکلی نداشت .آنتی ویروس AVG هم ریختم.ولی زیاد برنامه ریختن و ران کردن سیستم رو کند میکنه واسه همین میگم ویندوز اصلی رو عوض کنید چون کلی برنامه سنگین و الکی روش نصب کردن / فتوشاپ هم ریختم / جواب میده اما توصیه میکنم بیخیال این برنامه ها بشید این نت بوک ها برای این کارها ساخته نشده اند ولی اگه عکس های با حجم کم رو باز کنید تو فتوشاپ مشکلی نیست و ویرایش های سنگین هم نباید انجام بدید ... برای این کارها باید سراغ وسایل دیگه ای رفت ...

5) من acer Aspire 5935G دارم که زمانی شاخی برای خودش(هنوز هم تو بعضی موارد رو دست نداره)
واقعا نمیشه مقایسه کرد / این کجا و اون کجا / کلا مقایسه لپ تاپ و دسکتاپ با نت بوک کار اشتباهی هست چون هر کدوم برای کاربری خاصی طراحی شده اند مثل اینه که بپرسیم زودپز بهتره یا قوری ؟؟؟
ولی از یه نظر شاید بشه قیاس کرد و اون هم در وزن اینهاست / خیلی حال میده من این نت بوک رو فقط تو .... نمیبرم وگرنه همه جا همراهمه خوبیش به اینه اون یکی لپ تاپم با کیف و مخلفاتش 6 کیلویی میشه ...
ولی این با کاور و موس و باطری و شارژر و ... نهایتا 1.5 کیلو ...

6)آدرس رو هم براتون پخ کردم / ضمنا گارانتی رو نمیدونم بهتره از خودشون سوال کنید.من با گارانتی ویستا رایانه(الماس) گرفتم و خدارو شکر فعلا بی نیازیم به گارانتی

hosseingrami
12-08-2011, 05:21
سلام دوستان لطفا قیمت و مکان خرید رو برا منم پ.خ کنید.
یه سوال هم داشتم.شما ها الان خرید این دستگاه رو پیشنهاد میدیدن یا چیز دیگه ای آدم بگیره بهتره؟
سنگین ترین نرم افزاری مه اجرا کردین چی بوده؟

baharshiraz
12-08-2011, 13:39
سلام دوستان
جای این تاپیک رو خالی احساس میکردم
خواستم کمی درباره این لپ تاپ توضیح داده باشم
چون احساس میکنم شدیدا تو بازار ترد شده و علتش رو هم نمیدونم
یک مینی لپ تا پ یا بهتره بگم یه نت بوک عالی از برند ایسر و مثل همیشه این بار هم با یک قیمت فوق العاده چطور عرصه رو به رقبا با مشخصاتی مشابه و با قیمتی بسیار واگذار میکنه ...
این مدل نت بوک در سه کانفیگ مختلف عرضه میشه که نت بوک با کانفیگ زیر مورد بحث ماست ...
ابتدا مشخصات لپ تاپ :

Intel® Atom™ Processor Dual-Core N570(1.66GHz, 1MB L2 cache, 667MHz FSB with Hyper Threading(2core 4 Thread)
Windows® 7 Starter
1GB DDR3 Memory 1066 BUS

10/100 Fast Ethernet
Blutooth V3
Two Built-in Speakers
Multi-Gesture Touchpad
3- USB 2.0 Ports

در لینک زیر میتونید عکس های با کیفیت و رزولوشن بالای این نت بوک رو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای ---------- در لینک های بالا عبارت "وطن دانلود" رو وارد کنید

لینک دانلود یک فولدر از تمام عکس های با کیفیت از این نت بوک به همراه مشخصات دقیق و فنی دستگاه با استفاده از نرم افزار CPU-Z که به صورت اسکرین کپچر گرفتم و در این فوادر قرار دادم ...

دانلود کنید از Mediafire

تنها رنگ موجود در ایران مشکی هست
اما این نت بوک زیبا و در عین حال کاربردی و با مشخصات بالا فقط و فقط 365 هزار تومان قیمت داره
من خودم چند عدد از این نت بوک برای خودم و دوستانم گرفتم.در یک کلمه عالی
مصرف باطری این نت بوک همانطور که ادعا شده به صورت عملی هم بیش از 8 ساعت با باطری 6 سل جواب داده
آداپتور جمع و جوری داره و 40 درصد کوچکتر و سبکتر از آداپتورهای معمولی هست که به راحتی میشه حملش کرد

ال سی دی با کیفیت بسیار خوب و زاوید دید باز
تاپ چد واید و راحت ... با قابلیت Multi Gesture
ضما مشکلات تاپ Asus رو هم ابدا نداره
با توجه به دو هسته ای بودن کش 1 مگابایتی و رم 1گیگ بدون هیچ مشکلی نرم افزارهای مناسب این نت بوک ها رو اجرا میکنه
با اضافه کردن یک رم دیگه میشه اوضاع رو بهبود هم داد ولی نه به شکل خیره کننده ...
حسن این نت بوک استفاده از سری N570 اینتل اتم هست
که در عین دو هسته ای بودن و سرعت پردازش مناسبی که داره مصرف بسیار کمتر و تولید گرمای کمتری هم در مقایسه با سری های قبلی خودش داره که طول عمر بیشتر باطری رو ضمانت میکنه
ضمنا دارای تکنولوژی Hyper Threading یا همون HT هست که میشه 2core & 4 Thread
گشت و گذار در محیط اینترنت بدون هیچ مشکل و هنگی
اجرای عالی نرم افزارهای Office , Adobe Reader و ...
اجرای بدون مشکل موسیقی و فیلم با کیفیت کمتر از HD
Divx رو خوب و عالی اجرا میکنه اما HD رو با Delay پخش میکنه
البته همانطور که میدونید اسم این وسیله ها نت بوک هست و همانطور که از اسمش برمیاد برای گشت و گذار اینترنتی و کارهای روزمره هست نه تماشای فیلم های Full HD و بازی ...
و از نظر من رقیبی با این قیمت در بازارایران با این مشخصات نداره و پخش فیلم HD در این نت بوک ها که Asus در تبلیغات خودش برای نت بوکش بهره میبره فقط و فقط یه حربه ی تبلیغاتی هست البته نه به این معنی که توانایی پخش این فیلم ها رو نداره اما ...
همه میدونند که برای تماشای فیلم های اچ دی حداقل به یک اسکرین با نسبت تصویر 16 به 9 نیاز هست تا بشه با کیفیت و بی دغدغه و درست نگاه کرد ...
این در حالیه که شما دارید برای همچین وسیله ای بین 600 تا 700 هزار تومان هزینه میکنید.چیزی نزدیک به دو برابر قیمت این نت بوک که با این مبلغ میشه یه لپ تاپ خوب خرید و به نظرم همچین قیمتی برای یه نت بوک خیلی خیلی زیاده ...
ضمن اینکه کیفیت ساخت و سیلینگ این نت بوک ایسر بسیار راضی کننده ست ...
و من هیچ دلیلی نمیبینم که مدل های دیگه رو انتخاب کنم چون قیمت بسیار زیاد و در مواردی علاوه بر قیمت بیشتر مشخصات پایینتری هم دارند
آقا شما مطمئنید با این قیمت خریدی؟ زیر 400 گیر نمیاد تو بازار

andyarsenaly
12-08-2011, 20:55
آقا شما مطمئنید با این قیمت خریدی؟ زیر 400 گیر نمیاد تو بازار

حق با شماست دوست عزیز
قیمتی که این دوست شریف میدهند واقعا بینظیره . اگر بگم انصاف کسی باور نمیکنه همه میگن حتما یه مشکلی داره که ارزون میده ... تو بازار آمریکا نزدیک 260 دلار هست ولی تو ایران به قول دوست خوبمون زیر 400 گیر نمیاد ...
ایشون انصافی دارند که من تا به حال ندیدم.شریف و صادق ... من 365 هزار تومان با گارانتی ویستا رایانه گرفتم به تعداد 3 عدد ...
هیچ کدوم هم مشکلی نداشتند ...
اما در جواب دوستمون که گفته بودند این مارک بهتره یا مارک دیگه ای رو پیشنهاد میدند من باز هم عرض میکنم با قیمت 365 تومان با این کانفیگ ابدا هیچ گزینه بهتری وجود نداره ... من ندیدم اصلا هیچ کدوم اینتل اتم N570 داشته باشند ایسوز و اینها تا اونجایی که من یادم میاد N450 و این مدل ها بود اگه اشتباه نکنم ... کیفیت ساخت خیلی قابل توجهی نداره در مقابل لینوو و ... اما واقعا به قیمتش می ارزه ضمن اینکه مشخصات بالایی هم داره اما نمیدونم چرا این قدر ترد شده تو بازار ایران

هر عزیز هم خواست بگه آدرس اون فروشنده رو براش پخ کنم تا باورتون بشه من به همین قیمت خریدم
خود من هم اولین بار وقتی با ایشون آشنا شدم و جویای قیمت همین نت بوک بودم گفت یه قیمتی میدم از جات جم نخوری ... واقعا هم جم نخوردم ...

andyarsenaly
12-08-2011, 21:42
سلام دوستان لطفا قیمت و مکان خرید رو برا منم پ.خ کنید.
یه سوال هم داشتم.شما ها الان خرید این دستگاه رو پیشنهاد میدیدن یا چیز دیگه ای آدم بگیره بهتره؟
سنگین ترین نرم افزاری مه اجرا کردین چی بوده؟

من همین رو پیشنهاد میدم اما به این نکات هم توجه کنید اگه جزو معیاراتون باشه میتونه سرنوشت ساز باشه
کیفیت ساخت بدنه و غیره خیلی چشم نواز نیست در مقابل لینوو و حتی ایسوز اما من راضی هستم و جوری نیست که کلا منصرف بشین میتونین تشریف ببرید پایتخت از نردیک بررسی کنید و به نظرم تنها ایرادش همینه و عیب دیگه ای نداره
نداشتن HDMI Port و پخش فول اچ دی هم به اعتقاد من عیب نیست نه تانها در این نت بوک بلکه در تمام نت بوک ها چون کار این نت بوک ها کارهای معمولی و گشت و گزار اینترنتی هست نه چیز دیگه ای ...
من با رم دو گیگ DDR3 1033 تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.برنامه ی خاصی هم کار نمیکنم رو این نت بوکم اما چند برنامه همزمان رو با هم اجرا میکنم و هیچ مشکلی نداره و با دو آنتی ویروس AVG , Eset هم به راحتی کار میکنه و سرعت سیستم رو پایین نمیاره در یک زمان 20 تا page باز میکنم / PDF میخونم / مدیاپلیر روشن / کلی گجت / آنتی ویروس فعال و ... تا حالا که مشکلی نداشتم ... فقط پیشنهاد میکنم بعد از اینکه از ویندوزتون بک آپ گرفتید حتما ویندوز رو عوض کنید چون برنامه زیاد داره که سرعت رو میخورن ... من نسخه Ultimate 32 bit ریختم و عالی شده ...
فوتوشاپ هم راستی ریختم البته نسخه های قدیمیش چون CS5 فکر کنم با 32 بیت سازگار نیست.کارهای معمولی ویرایشی رو میشه باهاش انجام داد ولی در کل باز هم عرض میکنم اه دنبال فول اچ دی و فوتوشاپ و غیره هستید قید کل نت بوک ها رو بزنید و برای لپ تاپ هزینه کنید ...
موفق باشید

hosseingrami
12-08-2011, 21:46
حق با شماست دوست عزیز
قیمتی که این دوست شریف میدهند واقعا بینظیره . اگر بگم انصاف کسی باور نمیکنه همه میگن حتما یه مشکلی داره که ارزون میده ... تو بازار آمریکا نزدیک 260 دلار هست ولی تو ایران به قول دوست خوبمون زیر 400 گیر نمیاد ...
ایشون انصافی دارند که من تا به حال ندیدم.شریف و صادق ... من 365 هزار تومان با گارانتی ویستا رایانه گرفتم به تعداد 3 عدد ...
هیچ کدوم هم مشکلی نداشتند ...
اما در جواب دوستمون که گفته بودند این مارک بهتره یا مارک دیگه ای رو پیشنهاد میدند من باز هم عرض میکنم با قیمت 365 تومان با این کانفیگ ابدا هیچ گزینه بهتری وجود نداره ... من ندیدم اصلا هیچ کدوم اینتل اتم N570 داشته باشند ایسوز و اینها تا اونجایی که من یادم میاد N450 و این مدل ها بود اگه اشتباه نکنم ... کیفیت ساخت خیلی قابل توجهی نداره در مقابل لینوو و ... اما واقعا به قیمتش می ارزه ضمن اینکه مشخصات بالایی هم داره اما نمیدونم چرا این قدر ترد شده تو بازار ایران

هر عزیز هم خواست بگه آدرس اون فروشنده رو براش پخ کنم تا باورتون بشه من به همین قیمت خریدم
خود من هم اولین بار وقتی با ایشون آشنا شدم و جویای قیمت همین نت بوک بودم گفت یه قیمتی میدم از جات جم نخوری ... واقعا هم جم نخوردم ...

سلام رفیق و ممنون از پاسخت.
تو الان ازش راضی ای تو این مدت که داشتی؟
کیفیت بدنه به چشم میاد در کل؟
صدای خودش چه جوریه؟خوبه یا باید یه اسپیکرم براش گرفت؟
در کل ازش بیشتر بگو ارضا ندشم.

hosseingrami
12-08-2011, 22:04
من همین رو پیشنهاد میدم اما به این نکات هم توجه کنید اگه جزو معیاراتون باشه میتونه سرنوشت ساز باشه
کیفیت ساخت بدنه و غیره خیلی چشم نواز نیست در مقابل لینوو و حتی ایسوز اما من راضی هستم و جوری نیست که کلا منصرف بشین میتونین تشریف ببرید پایتخت از نردیک بررسی کنید و به نظرم تنها ایرادش همینه و عیب دیگه ای نداره
نداشتن HDMI Port و پخش فول اچ دی هم به اعتقاد من عیب نیست نه تانها در این نت بوک بلکه در تمام نت بوک ها چون کار این نت بوک ها کارهای معمولی و گشت و گزار اینترنتی هست نه چیز دیگه ای ...
من با رم دو گیگ DDR3 1033 تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.برنامه ی خاصی هم کار نمیکنم رو این نت بوکم اما چند برنامه همزمان رو با هم اجرا میکنم و هیچ مشکلی نداره و با دو آنتی ویروس AVG , Eset هم به راحتی کار میکنه و سرعت سیستم رو پایین نمیاره در یک زمان 20 تا page باز میکنم / PDF میخونم / مدیاپلیر روشن / کلی گجت / آنتی ویروس فعال و ... تا حالا که مشکلی نداشتم ... فقط پیشنهاد میکنم بعد از اینکه از ویندوزتون بک آپ گرفتید حتما ویندوز رو عوض کنید چون برنامه زیاد داره که سرعت رو میخورن ... من نسخه Ultimate 32 bit ریختم و عالی شده ...
فوتوشاپ هم راستی ریختم البته نسخه های قدیمیش چون CS5 فکر کنم با 32 بیت سازگار نیست.کارهای معمولی ویرایشی رو میشه باهاش انجام داد ولی در کل باز هم عرض میکنم اه دنبال فول اچ دی و فوتوشاپ و غیره هستید قید کل نت بوک ها رو بزنید و برای لپ تاپ هزینه کنید ...
موفق باشید

ببین من اصلا نمیخوام مقایسش کنم با چیزی ولی کیفیت بدی که میگیم در چه حده؟در حدی هست که به چشم بیاد یا اعصاب خورد کن شه؟
آلتیمیته که ریختی یعنی از استارتر سرعتش بیشتر شده؟
الان فیلمهای اچ دی و فول رو کلا اجرا نمیکنه یا لنگ میزنه؟منظورم اینه که میشه دیدش؟
برا اچ دی ام آیم که تبدیل هست؟نیست؟
وین ایکس پی رو میشه رشو انداخت؟درایور داره؟تست کردی؟

andyarsenaly
12-08-2011, 22:50
سلام رفیق و ممنون از پاسخت.
تو الان ازش راضی ای تو این مدت که داشتی؟
کیفیت بدنه به چشم میاد در کل؟
صدای خودش چه جوریه؟خوبه یا باید یه اسپیکرم براش گرفت؟
در کل ازش بیشتر بگو ارضا ندشم.

والا دوست عزیز اگه به تعداد انسانهای روی کره زمین این دستگاه رو بدی به همون تعداد نظرات مختلف میبینی ... چون هر کس یه برداشتی داره و منم سعی دارم تو این تاپیک فارغ از اینکه بگم خوبه یا بد بیشتر توضیح بدم چون معیارها برای خوبی یا بدی متفاوت هست و خدایی ناکرده نمیخوام خودم رو به خاطر تعاریف خوب یا بد مدیون بکنم ...
در کل من ازش راضی هستم چون کارهای سنگین ازش نمیکشم و کاملا پاسخگو هست و تا حالا به لطف خدا هنگ منی تو کار نبوده ...
در مورد کیفیت بدنه هم باید بگم فقط در قسمت زیر باطری پلاستیک بدنه خیلی ابتدایی و شبیه به اسباب بازی هست حالا نمیدونم واقعا اینجوری هست یا فقط به نظر میاد ...
در بقیه قسمت ها اما کیفیت اگرچه عالی و خیره کننده نیست اما کاملا راضی کننده ست ... و سی نی زیر نت بوک هم که پلاستیکی هست کیفیت مطلوبی داره ضمن اینکه کانالهایی هم برای تهویه هوا درش لحاظ شده ... و به غیر از این یه نکته ی دیگری هم هست که شاید بعضی دوستان روش حساس باشند ...
لولای LCD خیلی نرم کار میکنه و این احساس رو به آدم میده که الآنه که هرز بشه و LCD بیفته ولی مشکلی من از این بابت ندیدم و برای بقیه دوستانی هم گرفته بودم هیچ کدوم مشکلی نداشتند ... حدود یک سال یک سال و نیم پیش یک عدد Aspire One یک مدل دیگه ش رو برای دوستم خریدم که شدیدا هم بد از وسایلش نگهداری میکنه اما الآن که نت بوکش رو دیدم عین روز اول بدون هیچ مشکلی داشت باهاش کار میکرد و به نظرم فقط ظاهرش کمی بی کیفیت به نظر میاد ... غیر از این مورد که کلا میشه به سیلینگ و کیفیت بدنه ربط داد مورد منفی دیگه ای نداره ... دوستان شدیدا پیشنهاد میکنم اگه قصد خرید این مدل رو دارید حتما حتما قبلش تشریف ببرید یه فروشگاه حداقل ظاهرش رو یه برانداز بکنید شاید خوشتون اومد شاید هم پشیمون شدید صرفا به عرایض بنده اکتفا نکنید ... بحث سلیقه و اختلاف نظر هست دیگه ...
اما در مورد بلند گو هم دوست خوبم عرض کنم باز هم همون مبحث اختلاف سلیقه ای هست که عرض کردم ...
برای خواهر خودم همین مدل رو خریدم ... اما نظرش اینه که بلندگوهاش ضعیف هستند اما از نظر من نه .. خیلی هم خوب هستند علی رغم اینکه من ساز میزنم و گوش بسیار حساسی نسبت به اصوات موسیقایی دارم اما چون دارم از یه نت بوک استفاده میکنم ازش راض هستم.در قیاس با لپ تاپ و غیره خوب طبعا کیفیت و بلندی صدای کمتری داره و اگه دور و برتون خیلی شلوغ نباشه کافی هست اما اگه 2 تا بچه دورتون هی جیغ و داد کنند باید به فکر یه اسپیکر باشید ...

باز هم اگه سوالی باشه من در خدمتم ...

andyarsenaly
12-08-2011, 23:04
ببین من اصلا نمیخوام مقایسش کنم با چیزی ولی کیفیت بدی که میگیم در چه حده؟در حدی هست که به چشم بیاد یا اعصاب خورد کن شه؟
آلتیمیته که ریختی یعنی از استارتر سرعتش بیشتر شده؟
الان فیلمهای اچ دی و فول رو کلا اجرا نمیکنه یا لنگ میزنه؟منظورم اینه که میشه دیدش؟
برا اچ دی ام آیم که تبدیل هست؟نیست؟
وین ایکس پی رو میشه رشو انداخت؟درایور داره؟تست کردی؟

اجازه بدید سوالاتتون رو یکی یکی پاسخ بدم ...
در مورد کیفیت ... ابدا به شکلی نیست که بخواد شما رو آزار بده اما چون انسانهای حساس دور و برم زیاد دیدم گفتم تین نکات هم هست و ابدا جوری نیست که شما از خریدنش پشیمون بشید ... فقط یه وسواس هست نه یه نکته ی منفی در واقع ... و ابدا اعصاب خورد کن نیست خیالتون راحت اه اینجوری بود به کسی پیشنهاد نمیدادم و برای دوستان و آشنایان خودم هم نمیخریدم ...
با آلتیمیت سرعتش خیلی خوب شده چون ویندوز اورجینال خودش برنامه و چرت و پرت زیاد روش داشت منم پاک کردم یه آلتیمیت ریختم و سرعتش خیلی بهتر شده ... ضمنا استارتر محدودیت هایی داره مثل اجرای همزمان فقط سه برنامه که با آلتیمیت و پروفشنال و Home Premium این محدودیت ها برداشته میشه ولی اگه خواستید ویندوز بریزید فقط 32 بیت اون هم آلتیمیت ...
والا من یه ویدئو 720P HD اجرا کردم پخش کردن که پخش میکنه فقط یه کم Delay داره یعنی صدا و تصویر هماهنگ نیست و تصویر پرش داره و جاری نیست ... اما به غیر از HD و بالاتر تمام فیرمت های تثویری رو به خوبی اجرا میکنه و من فیلم های دایویکس زیادی باهاش دیدم بدون کوچکترین تاخیری ... فقط یه مدل msi اگه اشتباه نکنم هست که اچ دی رو ساپورت میکنه ... به نظرم تو اسکرین سایز 10 اینچی دنبال اچ دی نباشید اما اگه خیلی براتون مهمه که اچ دی رو ساپورت کنه دنبال نت بوک دیگه ای باشید ...

برای HDMI هم تبدیل هست تا دلتون بخواد .تبدیل HDMI به سماور هم هست نگران نباشید از اون نظر ... HDMI to VGA و ... اگه منظورتون اینه که به تلویزیونی وصل کنید که VGA نداره بله با این تبدیل میشه ...

XP هم میشه ریخت ولی دروغ چرا من امتحان نکردم منظورم از لحاظ درایورهاش هست چون تو سایت ایسر فقط برای 7 در تمامی ورژن های 32 دراورهاش قرار داده شده اما به نظرم نباید مشکلی داشته باشه ... نمیدونم 32 بیت ویندوز 7 و 32 بیت ایکس پی همپوشانی دارند با هم یا خیر یعنی درایورها نصب میشوند یا خیر اما ضرری که نداره امتحان کنید اگه درایورها رو شناخت که چه عالی اگه نه 7 بریزید اون هم فقط 32 بیت چون برای 64 بیت درایوری وجود نداره و ممکنه با مشکل مواجه بشید ...
من 99 درصد احتمال میدم با XP مشکلی وجود نداشته باشه اما فقط احتمال میدم ...

من در خدمتتون هستم ...

hosseingrami
13-08-2011, 01:54
دوستم خوبم andyarsenaly یه دنیا ممنون که صادقانه جواب میدی و وقت میزاری.
حقیقتش رو بخوای من آدم تورمالیم که با واقعیت ها هم عحیب کنار میاموشاید باورت نشه ولی پول این نتبوکم میخوام وام بردارم و بخرمش تازه اونم با هزار بدبختی و فلاکت.از اینا هم که بگذریم که نخ همه چی هم هستم.الان یه 5800 دارم تقریبا 2 سال پیش 300 تومن خریدمش اون زمان ایسپایر وان تازه اومده بود و من رو وسوسه به خریدش میشدم ولی یکدفعه نظرم برگشت و گفتم یه دیوایس ی مث موبایل بخرم که همه جا باهام باشه و مشکل باتری و اینا رو هم نداشته باشم و...
برا خرید این جیگر هم شاید باورت نشه ولی میخوام همین موبایلم رو بفرشوم.نه اینکه که بگم خیلی فقیرم یا بگم که خرید این وسیله برام لازمه ولی به عنوان دانشجوی رشته آی تی میخوام همجنین وسیله ای بگیرم که بیشتر کارام خوندن پی دی اف و کار با آفیس و وب گردی و نهایت نهایتش فیلم دیدن و آخر بم بست هم بازی کردنه.
اینا رو همه گفتم تا بدونی که آدم کاملا نورمالی ام و با واقعیت ها کنار میام.
بگذریم کلا سی پی یوی این نتبوک رو میشه با چی مقایسه کرد؟از مقایسه که بگذریم پرفورمنسش تو انواع کار مثلا پی دی اف خوانی - کار با آفیس 2010 و 2007 - فیلم دیدین اچ دی و فول اچ دی(فقط پرفورنس منظورمه مهم نیست چه جوری پخش میکنه) - وبگردی و دانلود - کار با نرم افزارای معروف و سنگین مثل فوتوشاپ و ....
یه لطفی کن تک تک اینا رو بررسی کن ببین تو تسک منیجر چه قدر و چند درصد رفورمنس داری.
راستی میخوام از اون گیرنده های دیجیتال هم که دارمش بهش وصل میکرده باشم و همه جا تی وی رو هم با خودم حمل میکرده باشم.به نظرت مشکلی که نداره؟تست کردی؟
یه دنیا شرمنده که مزاحمت شدم

andyarsenaly
13-08-2011, 06:21
دوستم خوبم andyarsenaly یه دنیا ممنون که صادقانه جواب میدی و وقت میزاری.
حقیقتش رو بخوای من آدم تورمالیم که با واقعیت ها هم عحیب کنار میاموشاید باورت نشه ولی پول این نتبوکم میخوام وام بردارم و بخرمش تازه اونم با هزار بدبختی و فلاکت.از اینا هم که بگذریم که نخ همه چی هم هستم.الان یه 5800 دارم تقریبا 2 سال پیش 300 تومن خریدمش اون زمان ایسپایر وان تازه اومده بود و من رو وسوسه به خریدش میشدم ولی یکدفعه نظرم برگشت و گفتم یه دیوایس ی مث موبایل بخرم که همه جا باهام باشه و مشکل باتری و اینا رو هم نداشته باشم و...
برا خرید این جیگر هم شاید باورت نشه ولی میخوام همین موبایلم رو بفرشوم.نه اینکه که بگم خیلی فقیرم یا بگم که خرید این وسیله برام لازمه ولی به عنوان دانشجوی رشته آی تی میخوام همجنین وسیله ای بگیرم که بیشتر کارام خوندن پی دی اف و کار با آفیس و وب گردی و نهایت نهایتش فیلم دیدن و آخر بم بست هم بازی کردنه.
اینا رو همه گفتم تا بدونی که آدم کاملا نورمالی ام و با واقعیت ها کنار میام.
بگذریم کلا سی پی یوی این نتبوک رو میشه با چی مقایسه کرد؟از مقایسه که بگذریم پرفورمنسش تو انواع کار مثلا پی دی اف خوانی - کار با آفیس 2010 و 2007 - فیلم دیدین اچ دی و فول اچ دی(فقط پرفورنس منظورمه مهم نیست چه جوری پخش میکنه) - وبگردی و دانلود - کار با نرم افزارای معروف و سنگین مثل فوتوشاپ و ....
یه لطفی کن تک تک اینا رو بررسی کن ببین تو تسک منیجر چه قدر و چند درصد رفورمنس داری.
راستی میخوام از اون گیرنده های دیجیتال هم که دارمش بهش وصل میکرده باشم و همه جا تی وی رو هم با خودم حمل میکرده باشم.به نظرت مشکلی که نداره؟تست کردی؟
یه دنیا شرمنده که مزاحمت شدم

اتفاقا من هم خودم یه دونه از این گیرنده دیجیتال ها تو اتاقم دارم و با این هم امتحان کردم ... نت بوک مشکلی نداره و خوب پخش میکنه سرعت رو هم کم نمیکنه ولی باطری خوره و میره تو کار گرافیک ...
باطریش هم خدا وکیلی مهشره ... من خیلی اهل باطری استفاده کردن نیستم حتی بیرون هم که میرم دنبال پریز میگردم ولی تا 6 ساعت راحت ازش کار کشیدم اونم با چندتا برنامه روشن همزمان و بلوتوث روشن و ... تازه هنوز کلی از شارژش مونده بود ... خداییش من هم اگه بودم موبایلم رو میفروختم یه همچین دیوایسی میگرفتم ... فقط تو بووووووووووووووووووق نمیبرمش همه جا همراهم هست ... خیلی حال میده همیشه یه کامپیوتر همراهت هست و آماده ای برای دیدن و انجام مولتی مدیا ... کافیست ماهانی شوید ... :31:
ضمنا کوچیک شما مهدی هستم ...

gisha
13-08-2011, 10:52
با سلام.
من خودم acer aspire one d255e دارم و کاملا ازش راضیم چه برسه به d257!!!
البته من نت بوکم رو حدود 2 ماه پیش خریدم 380 تومن که ای کاش این تاپیک زودتر ایجاد می شد.
برای کارهای آفیس و pdf و حتی فیلم دیدن واقعا عالیه. من باهاش برای انجام نرم افزار های عمرانی استفاده می کنم.
کلا توصیه می کنم برای انجام کارهای گرافیکی دور سیستمی که صفحه نمایش FHD نداره و کش کمتر از 6 مگ داره رو استفاده نکنید.

hosseingrami
13-08-2011, 16:54
اتفاقا من هم خودم یه دونه از این گیرنده دیجیتال ها تو اتاقم دارم و با این هم امتحان کردم ... نت بوک مشکلی نداره و خوب پخش میکنه سرعت رو هم کم نمیکنه ولی باطری خوره و میره تو کار گرافیک ...
باطریش هم خدا وکیلی مهشره ... من خیلی اهل باطری استفاده کردن نیستم حتی بیرون هم که میرم دنبال پریز میگردم ولی تا 6 ساعت راحت ازش کار کشیدم اونم با چندتا برنامه روشن همزمان و بلوتوث روشن و ... تازه هنوز کلی از شارژش مونده بود ... خداییش من هم اگه بودم موبایلم رو میفروختم یه همچین دیوایسی میگرفتم ... فقط تو بووووووووووووووووووق نمیبرمش همه جا همراهم هست ... خیلی حال میده همیشه یه کامپیوتر همراهت هست و آماده ای برای دیدن و انجام مولتی مدیا ... کافیست ماهانی شوید ... :31:
ضمنا کوچیک شما مهدی هستم ...

اوکی.بازم ممنون داش مهدی مخلصتم منم که از نام کاربریم مشخصه حسین هستم و کوچیکت.
باتری رو در استفاده از گیرنده دیجیتال چه قدر نگه میداره؟مثلا 5 ساعت نگه داره واقعا عالی هست.
اگه یه تستی که تو بالا بت گفتم تک تک انجام بدی و پرفورمنس یا درصد سیپیو رو هم بسنجی دیگه من نمیدونم چه جوری ازت تشکر کنم البته همین الانم شرمندتم.اگه میتونی زحمتش رو بکش داش مهدی.:40:
راستی تو تستت اگه مصرف باتری رو هم لحاظ کنی ممنون میشم.
البته ببخشیدا میدونم گرفتاری ولی خووب زحمتش رو بکش چون خداییش زیاد تو نت مخصوصا تو سایتای زبان فارسی چیزی در مورد این دیوایس نیست.من این تاپیک رو دیدم که این مدل رو عاشقش شدم وگرنه پیداش نمیکردم.
یو توبم تیغ زدو دو صفحه که 10 تا فیلم که اون 10 تا هم همه بررسی سخت افزاریش بودند.
بازم ممنون.

hosseingrami
13-08-2011, 17:55
من الان تاپیک Asus Eee PC 1215B رو هم دیدم.چیز بدی هم نبود ولی دو بدی داشت اول اینکه مشکلاتش نسبت به این خیلی بیشتر بود این بدبخت در مقایسه با اون مشکاتی نداشت و دوم اینکه خیلی گرون تر از اینه
ولی در عوض سی پی یو و رم و گرافیک و در کل کانفیگ بالاتری داشت و اچ دی رو هم ساپورت میکرد و از همه مهم تر hdmi و usb3 داشت.
من اول جز این مدلی برام مهم نیبود ولی این رو که دیدم نظرم عوض شد.نظر تو در مورد این نتبوک چیه؟منظورم همین Asus Eee PC 1215B هست.

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

راستی میتونی یه ریت یا پنجمارک از ویندوز سونت بگیری ببینیم چه قدرتی رو دارند تو وین سون؟؟؟؟
امیدوارم منظورم رو فهمیدی باشی.

hosseingrami
13-08-2011, 18:12
راستی تبلت w500 ایسر هم هست که چیز مشتیه و همه چی هم تقریبا داره ولی تبلته دیگه.و گرون در 700 تومن

andyarsenaly
13-08-2011, 22:11
سلام حسین جان
به نظرم داری بیش از اندازه وسواس نشون میدی در مورد پرفورمانس و رندر کردن برنامه ها ...
واقعا گرفتارم شاید به این زودی ها نتونم ... واقعا شرمندتم ولی برنامه ای پیش اومده فعلا نمیتونم زیاد بیام نت به نظرم همون کپچر هایی که از CPU-Z گرفتم تا حد زیادی بتونه کمک کنه البته اون رو با رم یه گیگ فابریک خودش تست کردم چون شاید خیلی ها نخوان رم دو بندازند ...
مطمئن باش اگه مشکلی موردی چیز دیگه ای بود بهت میگفتم ... باطریش که هیولاس حالا اینکه دقیقا چند ساعت با تی وی نگه میداره فکر نمیکنم خیلی سرنوشت ساز باشه وقتی به راحتی تا 5 - 6 ساعت با بلوتوث و وای فای روشن و کلی برنامه همزمان شارژ نگه میداره و هنوز هم شارژ تهش میمونه ....
یه رم دو بنداز و کارهایی که گفتم بکن اگه ناراضی بودی به شرافتم قسم میخورم نقدا همونجا ازت نت بوک رو بردارم خوبه؟؟؟؟
باورکن وسواس زیاد اذیتت میکنه نه فقط برای این نت بوک کلا هرچیزی بخوای بخری بیش از حد وسواس به خرج دادن هم باور کن برای خودت میگم عذاب آوره ...

hosseingrami
13-08-2011, 23:30
سلام حسین جان
به نظرم داری بیش از اندازه وسواس نشون میدی در مورد پرفورمانس و رندر کردن برنامه ها ...
واقعا گرفتارم شاید به این زودی ها نتونم ... واقعا شرمندتم ولی برنامه ای پیش اومده فعلا نمیتونم زیاد بیام نت به نظرم همون کپچر هایی که از CPU-Z گرفتم تا حد زیادی بتونه کمک کنه البته اون رو با رم یه گیگ فابریک خودش تست کردم چون شاید خیلی ها نخوان رم دو بندازند ...
مطمئن باش اگه مشکلی موردی چیز دیگه ای بود بهت میگفتم ... باطریش که هیولاس حالا اینکه دقیقا چند ساعت با تی وی نگه میداره فکر نمیکنم خیلی سرنوشت ساز باشه وقتی به راحتی تا 5 - 6 ساعت با بلوتوث و وای فای روشن و کلی برنامه همزمان شارژ نگه میداره و هنوز هم شارژ تهش میمونه ....
یه رم دو بنداز و کارهایی که گفتم بکن اگه ناراضی بودی به شرافتم قسم میخورم نقدا همونجا ازت نت بوک رو بردارم خوبه؟؟؟؟
باورکن وسواس زیاد اذیتت میکنه نه فقط برای این نت بوک کلا هرچیزی بخوای بخری بیش از حد وسواس به خرج دادن هم باور کن برای خودت میگم عذاب آوره ...

سلام عزیزم شاید درست بگی ولی من باور کن وسواس به کار ننداختم.آقا قبول دارم حرفات رو و مشکلی نیست فقط یه زحمت بکش برو تو پروپرتیس مای کامپیوتر و در قسمت اسپید، ریت رو بزن که ببینم وین سون چند میده به قطعات.همین کار رو فقط بکنی ممنون میشم.آخرین قیمتش رو درآوری؟من که خداییش وقت نکردم.
بازم میگم وسواس ندارم فقط بین چند مدل که زیاد به هم شبیهند ویکی یه چیز داره و اون یکی دو چیز داره گیر کردم.همین فقط رفیق

hosseingrami
13-08-2011, 23:53
راستی یه سوال این سیم کارتم میخوره؟؟
ریت رو که گرفتی از سیستم یه عکس بگیر بزار اینا تا همه ببینند چه قدرتی داره این دستگاه

hosseingrami
14-08-2011, 13:49
سلام داش بی زحمت لطف کن ادامه بده بحث رو

liquid2
15-08-2011, 10:58
آقا مهدي ممنون از اطلاعاتت اگر امكان داره آدرس فروشنده رو برام پ.خ كن

andyarsenaly
16-08-2011, 23:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم ریت ویندوز 7 استارتر اورجینال به سیستم البته با رم دو گیگ به درخواست جناب گرامی ...
اما اینو عرض کنم که ریت ویندوز خیلی نمیتونه معیار باشه مثلا بایوس همین نت بوک حداقل سه بار آپدیت شده که من هنوز وقت نکردم آپدیتش کنم که با آپدیت کردن بایوس ریت ویندوز بیشتر میشه و البته کارایی رم و ویندوز ...
در هر صورت درخواست داده بودند گذاشتم ...

hosseingrami
16-08-2011, 23:21

این هم ریت ویندوز 7 استارتر اورجینال به سیستم البته با رم دو گیگ به درخواست جناب گرامی ...
اما اینو عرض کنم که ریت ویندوز خیلی نمیتونه معیار باشه مثلا بایوس همین نت بوک حداقل سه بار آپدیت شده که من هنوز وقت نکردم آپدیتش کنم که با آپدیت کردن بایوس ریت ویندوز بیشتر میشه و البته کارایی رم و ویندوز ...
در هر صورت درخواست داده بودند گذاشتم ...

سلام بر داش مهدی گل گلاب و دوستان.
از بابت Rate ممنونم.حرفت رو قبول دارم ولی تا حدودی مشخص میشه که چی به چیه.
ریتش خوبه سی پی یو من که کور تو کواده 7.1 داده این که اتمه 3.3 در نوع خودش خوبه.
بازم ممنون.:11:
با رم یک گیگ رقمه چه قدر میاد پایین به نظرت؟ارزش افزایش رم داره یه نظرت؟؟
:10:

andyarsenaly
17-08-2011, 07:49
سلام بر داش مهدی گل گلاب و دوستان.
از بابت Rate ممنونم.حرفت رو قبول دارم ولی تا حدودی مشخص میشه که چی به چیه.
ریتش خوبه سی پی یو من که کور تو کواده 7.1 داده این که اتمه 3.3 در نوع خودش خوبه.
بازم ممنون.:11:
با رم یک گیگ رقمه چه قدر میاد پایین به نظرت؟ارزش افزایش رم داره یه نظرت؟؟

به نظر من ارزش افزایش رم رو حتما داره ... من یه رم دو گیگ کینگستون با باس 1033 گرفتم 22 تومن ...
البته افزایش سرعت سیستم خیلی به چشم نمیاد ولی وقتی چند تا برنامه رو بخوای همزمان اجرا کنی خیلی بهتر جواب میده تا با رم 1 ...

hosseingrami
17-08-2011, 17:03
خوب الان پس یه رم یک گیگ خودش داشته تو هم یه دو گیگ جدار گرفتی براش؟
یعنی پس الان 3 گیگ رم داری؟
نمیشه مال خودش رو هم برداشت و دو تا دو گیگ انداخت؟ ینجوری کلی سرعت میره بال.
راستی این اتما اوورکلاک نمیشند؟؟

andyarsenaly
17-08-2011, 18:44
خوب الان پس یه رم یک گیگ خودش داشته تو هم یه دو گیگ جدار گرفتی براش؟
یعنی پس الان 3 گیگ رم داری؟
نمیشه مال خودش رو هم برداشت و دو تا دو گیگ انداخت؟ ینجوری کلی سرعت میره بال.
راستی این اتما اوورکلاک نمیشند؟؟

تو مشخصات ابن نت بوک اگه دقت کنی نوشته شده که Single Chanel هست یعنی یه اسلات برای رم داره و نمیشه دو تا رم انداخت ضمنا CPU ها تمام نت بوک ها فقط تا حداکثر دو گیگ رو ساپورت میکنند
و باز هم هیچ کدام از CPU های نت بوک ها اورکلاک نمیشوند و در واقع در پردازشگرهای intel تکنولوژی Turbo Bust وجود نداره.و این یه بد نیست چون فرکانس بالا یعنی مصرف بیشتر باطری ...
خبر آخر ... امرزو پیش همون کسی بودم که نت بوکم رو گرفته بودم ... قیمت خرید این دفعشون پایینتر بوده و الآن این نت بوک عالی رو میده 355 تومن یعنی 10 تومن ارزونتر از قبل حالا دیگه واقعا واقعا با این قیمت و مشخصات رقیب نداره ...

hosseingrami
20-08-2011, 04:38
سلام مهدی جان و دوستان.
سه تا سوال.
1. فرق بین d255 و d257 در همه چی و قیمت چیه؟
2. برق سی پی یوی به کاررفته تو مدل ایسوس دو هسته ایه با مال این نت بوک چیه و کدوم بهتره؟
3. ارزش نداره آدم پول هزینه کنه(البته با بدبختی) و تبلت گیگا اس1080 ر/ بگیره؟

andyarsenaly
20-08-2011, 11:11
سلام مهدی جان و دوستان.
سه تا سوال.
1. فرق بین d255 و d257 در همه چی و قیمت چیه؟
2. برق سی پی یوی به کاررفته تو مدل ایسوس دو هسته ایه با مال این نت بوک چیه و کدوم بهتره؟
3. ارزش نداره آدم پول هزینه کنه(البته با بدبختی) و تبلت گیگا اس1080 ر/ بگیره؟

سلام
عرض کنم کانفیگ های 255 متفاوت هست و گاهی میشه گفت به جز بدنه و ظاهر هیچ فرقی نداره با 257
اما عموما با CPU N450 یا N550 هست که N550 تنها تفاوتش فرکانس کاریش هیت که 1.5 گیگاهرتز هست و N570 1.66 گیگاهرتز
تفاوت فاحشی ندارن خیلی بیشتر کانفیگ هاش مختلف هست و ظاهرشون ...
کدوم مدل ایسوز رو میگی؟؟؟؟کدوم CPUش؟؟؟؟خوب اون هم باید مشخص بشه تا بشه راجع بهش صحبت کرد
من کلا با تبلت حال نمیکنم خیلی هم سر در نمیارم به نظرم تبلت مال آدم های خیلی پواداره که بخرن و من به شخصه اگه باشم هرگز پولم رو برای همچین چیزایی حتی اگه اپل باشه دور نمیریزم ...

hosseingrami
20-08-2011, 17:36
سلام
عرض کنم کانفیگ های 255 متفاوت هست و گاهی میشه گفت به جز بدنه و ظاهر هیچ فرقی نداره با 257
اما عموما با CPU N450 یا N550 هست که N550 تنها تفاوتش فرکانس کاریش هیت که 1.5 گیگاهرتز هست و N570 1.66 گیگاهرتز
تفاوت فاحشی ندارن خیلی بیشتر کانفیگ هاش مختلف هست و ظاهرشون ...
کدوم مدل ایسوز رو میگی؟؟؟؟کدوم CPUش؟؟؟؟خوب اون هم باید مشخص بشه تا بشه راجع بهش صحبت کرد
من کلا با تبلت حال نمیکنم خیلی هم سر در نمیارم به نظرم تبلت مال آدم های خیلی پواداره که بخرن و من به شخصه اگه باشم هرگز پولم رو برای همچین چیزایی حتی اگه اپل باشه دور نمیریزم ...

منظورم همین مدل ایسوس که از سی پی یوی AMD 350 fusion بهره میبره چون شنیدم از n570 خیلی بهتره ولی در عوض مصرفیش بالاست.
البته اشتباه نکن این تبلته که گفتم اگه پولش رو میداشتم حتما میخریدمش چون فوقالعادست.از هر نظر که بگی رقیب نداره

kant1388
20-08-2011, 20:01
سلام دوستان
این مشخصات رو سایت دی جی گذاشته ولی با مشخصاتی که در اولین پست اینجا گذاشتن متفاوته حتی سی پی یو و کش و گرافیک و ... یعنی این هم یه کانفیگ دیگه است یا اصلا فقط اشتراک نام دارن؟!!

Acer Aspire One D257-13665 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع نت بوک (مینی) - وزن 1.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel N455 Atom 1.66 GHz - Cache 512 KB - BUS 533 MHz
حافظه: 1 GB DDR3
هارد دیسک: 250 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA 3150 64 MB UpTo 384 MB
صفحه نمایش: 10" - Bright LED
امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 3 سلولی - Microsoft Windows 7

نام ها ديگر : Aspire One D257 13665
قیمت بدون گارانتی:359
قیمت با گارانتی:385

مقایسه کنید با:

Windows® 7 Starter
1GB DDR3 Memory 1066 BUS

10/100 Fast Ethernet
Blutooth V3
Two Built-in Speakers
Multi-Gesture Touchpad
3- USB 2.0 Ports

لطفا اگه کسی می دونه توضیح بده.
ممنون

andyarsenaly
21-08-2011, 02:43
سلام دوستان
این مشخصات رو سایت دی جی گذاشته ولی با مشخصاتی که در اولین پست اینجا گذاشتن متفاوته حتی سی پی یو و کش و گرافیک و ... یعنی این هم یه کانفیگ دیگه است یا اصلا فقط اشتراک نام دارن؟!!

Acer Aspire One D257-13665 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع نت بوک (مینی) - وزن 1.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel N455 Atom 1.66 GHz - Cache 512 KB - BUS 533 MHz
حافظه: 1 GB DDR3
هارد دیسک: 250 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel GMA 3150 64 MB UpTo 384 MB
صفحه نمایش: 10" - Bright LED
امکانات: فاقد درایو نوری - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 3 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : Aspire One D257 13665
قیمت بدون گارانتی:359
قیمت با گارانتی:385

مقایسه کنید با:

Windows® 7 Starter
1GB DDR3 Memory 1066 BUS

10/100 Fast Ethernet
Blutooth V3
Two Built-in Speakers
Multi-Gesture Touchpad
3- USB 2.0 Ports

لطفا اگه کسی می دونه توضیح بده.
ممنون

اتفاقا من هم وقتی دیدم تعجب کردم چون به غیر از اون کانفیگ کانفیگ دیگه ای نه دیدم نه شنیدم ... اصلا یکی از دلایلی که ایسر بازار نت بوک رو تو ایران از دست داده و رقبایی مثل ایسوز و غیره بازار رو به دست گرفتند همینه که کلا مدل و کانفیگ هاش البته فقط در ایران عزیز خیلی محدود و کم هست .نبود تنوع رنگ هم جای خود ...
نمیدونم واقعا این چیه شاید دستکاری شده از طرف خود گارانتی باشه برای اینکه بتونه با یه کانفیگ دیگه مشتری های جدیدی کسب کنه شاید هم سایت دی جی اشتباه زده شاید هم ریفرش باشه :31:
خلاصه من هم خوشحال میشم اگه دوستان اطلاع دقیقی دارند ما رو هم در جریان بزارن

hosseingrami
23-08-2011, 05:50
سلام دوستان یه سوال.الان کلا قوی ترین سی پی یوی نت بوک ها رو هم از شرکت intel و هم AMD از هر دو چه مدلایی اند؟؟؟؟
گرافیک چی؟

alimooghashang
23-08-2011, 12:02
قیمتش چقدره؟

hosseingrami
23-08-2011, 13:48
قیمتش چقدره؟

سلام مگه تاپیک رو نخوندی؟
آخرین و ارزونترینش البته تو یه جایی که فروشندنش با انصافه 360 تومن بوده یا به روایتی 355 تومن.
می خوای قطعی بگیریش؟
من که خودم آره ولی فعلا لنگ پولم....:10:

alimooghashang
24-08-2011, 11:32
سلام مگه تاپیک رو نخوندی؟
آخرین و ارزونترینش البته تو یه جایی که فروشندنش با انصافه 360 تومن بوده یا به روایتی 355 تومن.
می خوای قطعی بگیریش؟
من که خودم آره ولی فعلا لنگ پولم....:10:
نه این مدل به درد من نمیخوره!

hosseingrami
25-08-2011, 05:58
نه این مدل به درد من نمیخوره!

سلام میشه بپرسم چه مدلی مدنظرته و چرا این دستگاه به کارت نمیاد که میگی به درد نمیخوره؟؟

alimooghashang
25-08-2011, 10:39
سلام میشه بپرسم چه مدلی مدنظرته و چرا این دستگاه به کارت نمیاد که میگی به درد نمیخوره؟؟
من اصلا نت بوک نمیخواستم
اشتباه کردم فکر کردم نت بوک به درد کار برنامه نویسی میخوره!
فکر کنم با این CPU ها همه نت بوک ها کم بیارن زیر برنامه نویسی!
ممنون

hosseingrami
25-08-2011, 23:31
من اصلا نت بوک نمیخواستم
اشتباه کردم فکر کردم نت بوک به درد کار برنامه نویسی میخوره!
فکر کنم با این CPU ها همه نت بوک ها کم بیارن زیر برنامه نویسی!
ممنون

آره خوب ولی با پول و امکاناتی که داره می ارزه به نظر من.
مهم کاربرد هر نفره که تو خوب معلومه نت بوک به کارت نمیاد.
ولی من اگه کار خفنی داشته باشم با پی سی انجام میدم و برا کارای دیگم از نتبوک استفاده میکنم.....

hosseingrami
27-08-2011, 03:36
سلام داش مهدی گل و دوستان گلاب.
مهدی جان یه سوال بازی شطرنج که تو آلتیمیت وین سون هست رو میتونی اجراش کنی ببینی با ریپ اجرا میشه یا به راحتی؟
در کل بازی کردنش روونه یا نه؟
جان من جواب بدی کار دارم.
راستی خبر جدیدی از این نتبوک یا سری جدید این نتبوک نیست؟؟؟
قیمتش تغییری کرده؟

andyarsenaly
27-08-2011, 12:06
سلام داش مهدی گل و دوستان گلاب.
مهدی جان یه سوال بازی شطرنج که تو آلتیمیت وین سون هست رو میتونی اجراش کنی ببینی با ریپ اجرا میشه یا به راحتی؟
در کل بازی کردنش روونه یا نه؟
جان من جواب بدی کار دارم.
راستی خبر جدیدی از این نتبوک یا سری جدید این نتبوک نیست؟؟؟
قیمتش تغییری کرده؟

سلام
کل بازی های خود ویندز رو به خوبی اجرا میکرد.البته من تنظیمات بازی ها رو اصلا دست نزدم و اصلا نمیدونم قابل تغییر هست یا نه اما در هر صورت بدون هیچ مشکلی اجرا شد و ریپ هم نمیزنه :27:
کلا بازی های سبک رو خیلی خوب جواب میده
من بازی های سگا رو با مبدل توش بازی میکنم با آخرین کیفیت خیلی حال میده ولی فقط به درد همین بازی های سبک میخوره که گرافیک و پردازنده خیلی قوی ای احتیاج ندارن
از سری جدید این مدل هم فعلا هیچ خبر نیست و آخرین خبر هم از قیمت همون 355 بود که در چند پست قبل عرض کردم و ممکنه با تموم شدن این سری خریدشون قیمت ها تغییر کنه ... که احتمالا بالاتر هم بره و دیگه فکر نکنم پایین تر از این بیاد ... معلوم نیست ...

evermore
27-08-2011, 12:57
سلام
آدرسو واسه منم پخ كن بي زحمت

hosseingrami
28-08-2011, 01:26
سلام
کل بازی های خود ویندز رو به خوبی اجرا میکرد.البته من تنظیمات بازی ها رو اصلا دست نزدم و اصلا نمیدونم قابل تغییر هست یا نه اما در هر صورت بدون هیچ مشکلی اجرا شد و ریپ هم نمیزنه :27:
کلا بازی های سبک رو خیلی خوب جواب میده
من بازی های سگا رو با مبدل توش بازی میکنم با آخرین کیفیت خیلی حال میده ولی فقط به درد همین بازی های سبک میخوره که گرافیک و پردازنده خیلی قوی ای احتیاج ندارن
از سری جدید این مدل هم فعلا هیچ خبر نیست و آخرین خبر هم از قیمت همون 355 بود که در چند پست قبل عرض کردم و ممکنه با تموم شدن این سری خریدشون قیمت ها تغییر کنه ... که احتمالا بالاتر هم بره و دیگه فکر نکنم پایین تر از این بیاد ... معلوم نیست ...

ممون داش مهدی.وضع مالیم خرابه و پولایی که دارمم در دسترسم نیست.میترسم اونقدر لف بدم که دیگه تو کف خریدش بمونم.....
راستی بازی هایی در خد IGI2 رو اجرا میکنه؟؟؟
جدی تا حالا سنگین ترین نرم افزاری که باهاش اجرا و قشنگ کار کردی چی بوده؟
از اندرویدش استفاده ای هم میکنی؟به درد میخوره؟

راستی تو امضات دیدم که نوشتی خرید دی وی دی رام اکسترنال.به نظر من به تنبدیل ساتا به یو اس بی جور کن و بهره ببر.بهتر نیست؟
من خودم هارد اکسترنالم رو لخت کردم و هارد اصلی رو از توش برداشتم و الان میتونم به جای هارد بهش دی وی دی رام نصب کنم و بهره ببرم.البته صددرصد مطمعن نیستم کار کنه ولی چیزی نیست که کار نکنه.چون عقلانی نیست....

andyarsenaly
28-08-2011, 19:09
ممون داش مهدی.وضع مالیم خرابه و پولایی که دارمم در دسترسم نیست.میترسم اونقدر لف بدم که دیگه تو کف خریدش بمونم.....
راستی بازی هایی در خد IGI2 رو اجرا میکنه؟؟؟
جدی تا حالا سنگین ترین نرم افزاری که باهاش اجرا و قشنگ کار کردی چی بوده؟
از اندرویدش استفاده ای هم میکنی؟به درد میخوره؟

راستی تو امضات دیدم که نوشتی خرید دی وی دی رام اکسترنال.به نظر من به تنبدیل ساتا به یو اس بی جور کن و بهره ببر.بهتر نیست؟
من خودم هارد اکسترنالم رو لخت کردم و هارد اصلی رو از توش برداشتم و الان میتونم به جای هارد بهش دی وی دی رام نصب کنم و بهره ببرم.البته صددرصد مطمعن نیستم کار کنه ولی چیزی نیست که کار نکنه.چون عقلانی نیست....
سلام
حسین جان من اصلا اهل بازی نیستم و فقط گه گاهی بازی های فکری انجام میدم تا گرافیکی و به یاد کودکی بازیهای سگا رو تو پی سی بازی میکنم ... IGI2 رو هم اصلا نمیدونم چی هست که بگم اجرا میکنه یا نه اما من بیشترین کاری که کردم فوتوشاپ و لایت روم بوده البته فقط برای تبدیل فرمت RAW به JPG چون عکاسی میکنم و فقط کمی طولانی تر میشه و هنگام این کار چند تا برنامه هم باز بود که خوب بی تاثیر نیست ...
حسین جان به نظرم تو اگه بگیری پشیمون میشی ... به نظرم اصلا نت بوک رو ببوس بزار کنار ... از پست ها و سوالاتت من اینجوری برداشت کردم که خیلی توقع داری ازش ... من موقعی که خریدم فقط میخواستم باهاش تا دانشگاه برم و بیام که احیانا اگه فایلی خواستم بگیرم یا از وای فای دانشگاه استفاده کنم یه چیز سبک همراهم باشه و اصلا فکر نمیکردم و قصد هم نداشتم کار دیگه باهاش بکنم واسه همین الآن ازش راضی ام ...
ولی گمونم تو خیلی وسواس داری ... یا بیخیال نت بوک بشو یا کلی پول جمع کن یه مینی لپ تاپ بخر ...
در مورد DVD Ext هم بگم تبدیلش رو داشتم خراب شد و الآن درایور اینترنال ندارم که بخوام اکسترنالش کنم ... و چون فقط گاهی میخوام ویندوز بریزم یا از سی دی چیزی بریزم روش نیاز دارم واسه همین دنبال یه دست دوم میگردم ... اگه پیدا نشه میرم پایتخت ...
از آندرویدش استفاده نمیکنم البته خوبه ولی شبیه OS های موبایل هست دیگه و حال نمیکنم کلا با این چیزا و الآن با 7 32 بیت آلتیمیت و گاهی هم Home Premium کار میکنم ولی از ویندوز اورجینال و آندروید یه بک آپ دارم ...

hosseingrami
28-08-2011, 22:22
سلام
حسین جان من اصلا اهل بازی نیستم و فقط گه گاهی بازی های فکری انجام میدم تا گرافیکی و به یاد کورکی بازیهای یشگا رو تو پی سی بازی میکنم ... IGI2 رو هم اصلا نمیدونم چی هست که بگم اجرا میکنه یا نه اما من بیشترین کاری که کردم فوتوشاپ و لایت روم بوده البته فقط برای تبدیل فرمت RAW به JPG چون عکاسی میکنم و فقط کمی طولانی تر میشه و هنگام این کار چند تا برنامه هم باز بود که خوب بی تاثیر نیست ...
حسین جان به نظرم تو اگه بگیری پشیمون میشی ... به نظرم اصلا نت بوک رو ببوس بزار کنار ... از پست ها و سوالاتت من اینجوری برداشت کردم که خیلی توقع داری ازش ... من موقعی که خریدم فقط میخواستم باهاش تا دانشگاه برم و بیام که اهیانا اگه فایلی خواستم بگیرم یا از وای فای دانشگاه استفاده کنم یه چیز سبک همراهم باشه و اصلا فکر نمیکردم و قصد هم نداشتم کار دیگه باهاش بکنم واسه همین الآن ازش راضی ام ...
ولی گمونم تو خیلی وسواس داری ... یا بیخیال نت بوک بشو یا کلی پول جمع کن یه مینی لپ تاپ بخر ...
در مورد DVD Exr هم بگم تبدیلش رو داشتم خراب شد و الآن درایور اینترنال ندارم که بخوام اکسترنالش کنم ... و چون فقط گاهی میخوام ویندوز بریزم یا از سی دی چیزی بریزم روش نیاز دارم واسه همین دنبال یه دست دوم میگردم ... اگه پیدا نشه میرم پایتخت ...
از آندرویدش استفاده نمیکنم البته خوبه ولی شبیه OS های موبایل هست دیگه و حال نمیکنم کلا با این چیزا و الآن با 7 32 بیت آلتیمیت و گاهی هم Home Premium کار میکنم ولی از ویندوز اورجینال و آندروید یه بک آپ دارم ...

سلام مهدی جان.نه باور کن اونقدر آدم پر توقعی نیستم.خداشاهده برا این پول 360 تومن توقعی ندارم که فلان کار رو بکنه.این هم که تو میگی وسواس اصلا من وسواس ندارم.فقط و فقط خیلی کنجکاوم مثلا اوایل که اتم اومده بود تو کف بودم چه قدرتی داره حالا هم این عروسک میخوام بدونم نهایت قدرتش چیه.همین وگرنه آدم قانعیم این رو جدی میگم.
ممنون و تشکر از اینکه به فکری.فعلا دارم پولایی که به همه قرض دادم تو اوج بی پولی برمیگردونم بعدم حتما میخرمش چون عیننا کاربردش مثل تویه برام واگه نیازی به پردازش داشته باشم میرم پشت سیستم پی سی میشینم نه عروسک.
یا علی مدد

hosseingrami
29-08-2011, 01:48
راستی مهدی جان تو الان اگه بخوای ویندوزی چیزی نصب کنی از رو فلش فعلا نصب میکنی؟اگه آره سرعتش و همه چیش نسبت به حالت عادی چه جوریه؟
میشه بپرسم تا حالا چیا(سیستم عامل)روش انداختی؟
حال و حوصله لینوکس داشتی نصب کنی؟

mpirayesh
29-08-2011, 02:21
سلام دوستان

من یه نت بوک میخوام

1. نهایتا 450 (هر چی کمتر خوب بهتر)
2. مصرفم بیشتر برای اینترنت و دانلود و فیلم نگاه کردنه
3. خیلی خرکار و کم خرج
4. برنامه هایی مثل cad و etabs و safe و sab که برنامه های رشته عمرانه روش نصب بشه
5. زمان استفاده بالایی داشته باشه

آیا این d257 جوابگو هست

ضمنا ram و cpu این مدل چیه

hosseingrami
29-08-2011, 02:55
سلام دوستان

من یه نت بوک میخوام

3. خیلی خرکار و کم خرج
4. برنامه هایی مثل cad و etabs و safe و sab که برنامه های رشته عمرانه روش نصب بشه

آیا این d257 جوابگو هست

سلام رفیق آره مثل اینکه یه سروگردن پایین تر d255 رو یکی از بچه ها تو همین تاپیک داشته و راضی بوده خوب این مدل که این تاپیک مالشه هم ارزونه هم قدرتش در نتبوک ها عالیه طوری که داش مهدی رو عروسکش وین7 آلتیمیت نصب کرده و ......

1.جدیدترین قیمت 360
2. عالی بالای 7 8 ساعت جواب میده
3. خوب ولی جنس بده آنچنان خوب طراحی نشده ولی آزار دهنده نیست و از خرکاریش نمی کاهه
4. نمیدونم باید از مهدی بپرسی
5. همون مورد 2 دیگه

ببیین من این مدل رو ندارم خودم ولی تحقیق کردم و خودمم میخوام تا چند وقت دیگه بگیرم.داش مهدی حرفام رو اگه تایید میکنی کن و اگه هم نه هم من و هم داشمون رو راهنمایی کن.....

andyarsenaly
29-08-2011, 14:20
سلام رفیق آره مثل اینکه یه سروگردن پایین تر d255 رو یکی از بچه ها تو همین تاپیک داشته و راضی بوده خوب این مدل که این تاپیک مالشه هم ارزونه هم قدرتش در نتبوک ها عالیه طوری که داش مهدی رو عروسکش وین7 آلتیمیت نصب کرده و ......

1.جدیدترین قیمت 360
2. عالی بالای 7 8 ساعت جواب میده
3. خوب ولی جنس بده آنچنان خوب طراحی نشده ولی آزار دهنده نیست و از خرکاریش نمی کاهه
4. نمیدونم باید از مهدی بپرسی
5. همون مورد 2 دیگه

ببیین من این مدل رو ندارم خودم ولی تحقیق کردم و خودمم میخوام تا چند وقت دیگه بگیرم.داش مهدی حرفام رو اگه تایید میکنی کن و اگه هم نه هم من و هم داشمون رو راهنمایی کن.....

سلام به همه
عرض کنم من تمام نسخه های 32 بیتی وندوز 7 رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشته و الآن آلتیمیت روش نصبه
البته اگه XP fریزی نور علی نوره ولی من یادم رفته XP و کلا ازش کشیدم بیرون و با نسخه های 64 بیتی هم سیستم گیر میکنه و خیلی توصیه نمیکنم ...
1)آخرین قیمت 355 هست
2)برای کارهای معمولی تا همون 7-8 ساعت و برای کارهای نمیه سنگین 5-6 و به همین نسبت بیاین پایین من خودم تا 6 ساعت بازی و آهگ و وبگردی کردم باهاش و حدود 20-30 درصد هم از شارژش مونده بود
HD واقعی رو پخش نمیکنه اگه میخواین نگاه کنید از الآن بدونید ولی HD با فریم ریت های پایین رو من دیدم توش ...
من خودم دانشجوی عمرانم ولی متاسفانه تا حالا با این نرم افزارها کار نکردم و نمیدونم تا چه حد میشه روش حساب کرد ولی اگه 3D داشته باشه نمیشه رو هیچ نت بوکی اجرا کرد چون گرافیک مجزا نیاز داره ...
3) طراحی بدنه از پلاستیک هست و مشکلی نداره .نمیدونم از خرکار منظورتون چی هست اینکه از دستتون بیفته رو سرامیک و هیچیش نشه؟؟؟من که 100 درصد راضی ام مشکلی هم ندارم ...
4) نسبت به قیمتش شاهکاره از نظر من به خصوص که CPU جدیدی هم داره که توضیحاتش داده شده تو تاپیک ولی یه مدل ایسوز هست نمیدونم مدلش چی بود خودشون ادعا میکنند تا 11 ساعت ولی کانفیگش رو باید ببینید ...
5) دوست عزیز شما در چند تاپیک همین سوال رو تکرار فرمودید
یا کمی حوصله کنید پاسختون داده بشه یا وقت بذارید حداقل همین 5 صفحه این تاپیک رو بخونید ... در مورد CPU و RAM توضیح داده شده
یه نگاه مختصر انداختن خیلی زودتر شما رو به نتیجه میرسونه تا تاپیک زدن و ...

سلام دوستان

من یه نت بوک میخوام

3. خیلی خرکار و کم خرج

آیا این d257 جوابگو هست

راستی مهدی جان تو الان اگه بخوای ویندوزی چیزی نصب کنی از رو فلش فعلا نصب میکنی؟اگه آره سرعتش و همه چیش نسبت به حالت عادی چه جوریه؟
میشه بپرسم تا حالا چیا(سیستم عامل)روش انداختی؟
حال و حوصله لینوکس داشتی نصب کنی؟
سلام حسین جان
من با فلش تا حالا ویندوز عوض میکردم و کلا به خاطر رم پایین نت بوک ها این فرآیند در هر حال کمی بیشتر طول میکشه ... دی وی دی رام رو هم برای ویندوز عوض کردن نمیخوام چون به نظرم خیلی نباید توفیر داشته باشه بیشتر برای ریختن برنامه و عکس و فیلم هایی که رو DVD دارم این کار رو بکنم ...
سیستم عامل هم فقط 7 ریختم سه نسخه ی 32 بیتی Ultimate , Profesional , Home Premium همه ش هم جواب میده و الآن دارم با آلتیمیت کار میکنم ولی اگه با XP مشکلی نداری رو XP مخصوص نت بوک هاس ... من چون دیگه نمیتونم از ظاهر 7 دست بکشم این کار رو نمیکنم ضمن اینکه کلی گشتم تا تمام درایورهای 7 رو برای نرم افزار و سخت افزارهام پیدا کردم دیگه دنده عقب نمیگیرم ...
لینوکس هم تا حالا از نزدیک ندیدم چه برسه که ... :31:
یه بابایی حرف خوبی میزد ... میگفت ویندوز آدم ها رو تنبل کرده ... راست هم میگه یکیش خود من ...

hosseingrami
30-08-2011, 01:47
سلام به همه
عرض کنم من تمام نسخه های 32 بیتی وندوز 7 رو روش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشته و الآن آلتیمیت روش نصبه
البته اگه XP fریزی نور علی نوره ولی من یادم رفته XP و کلا ازش کشیدم بیرون و با نسخه های 64 بیتی هم سیستم گیر میکنه و خیلی توصیه نمیکنم ...
1)آخرین قیمت 355 هست
2)برای کارهای معمولی تا همون 7-8 ساعت و برای کارهای نمیه سنگین 5-6 و به همین نسبت بیاین پایین من خودم تا 6 ساعت بازی و آهگ و وبگردی کردم باهاش و حدود 20-30 درصد هم از شارژش مونده بود
HD واقعی رو پخش نمیکنه اگه میخواین نگاه کنید از الآن بدونید ولی HD با فریم ریت های پایین رو من دیدم توش ...
من خودم دانشجوی عمرانم ولی متاسفانه تا حالا با این نرم افزارها کار نکردم و نمیدونم تا چه حد میشه روش حساب کرد ولی اگه 3D داشته باشه نمیشه رو هیچ نت بوکی اجرا کرد چون گرافیک مجزا نیاز داره ...
3) طراحی بدنه از پلاستیک هست و مشکلی نداره .نمیدونم از خرکار منظورتون چی هست اینکه از دستتون بیفته رو سرامیک و هیچیش نشه؟؟؟من که 100 درصد راضی ام مشکلی هم ندارم ...
4) نسبت به قیمتش شاهکاره از نظر من به خصوص که CPU جدیدی هم داره که توضیحاتش داده شده تو تاپیک ولی یه مدل ایسوز هست نمیدونم مدلش چی بود خودشون ادعا میکنند تا 11 ساعت ولی کانفیگش رو باید ببینید ...
5) دوست عزیز شما در چند تاپیک همین سوال رو تکرار فرمودید
یا کمی حوصله کنید پاسختون داده بشه یا وقت بذارید حداقل همین 5 صفحه این تاپیک رو بخونید ... در مورد CPU و RAM توضیح داده شده
یه نگاه مختصر انداختن خیلی زودتر شما رو به نتیجه میرسونه تا تاپیک زدن و ...

سلام حسین جان
من با فلش تا حالا ویندوز عوض میکردم و کلا به خاطر رم پایین نت بوک ها این فرآیند در هر حال کمی بیشتر طول میکشه ... دی وی دی رام رو هم برای ویندوز عوض کردن نمیخوام چون به نظرم خیلی نباید توفیر داشته باشه بیشتر برای ریختن برنامه و عکس و فیلم هایی که رو DVD دارم این کار رو بکنم ...
سیستم عامل هم فقط 7 ریختم سه نسخه ی 32 بیتی Ultimate , Profesional , Home Premium همه ش هم جواب میده و الآن دارم با آلتیمیت کار میکنم ولی اگه با XP مشکلی نداری رو XP مخصوص نت بوک هاس ... من چون دیگه نمیتونم از ظاهر 7 دست بکشم این کار رو نمیکنم ضمن اینکه کلی گشتم تا تمام درایورهای 7 رو برای نرم افزار و سخت افزارهام پیدا کردم دیگه دنده عقب نمیگیرم ...
لینوکس هم تا حالا از نزدیک ندیدم چه برسه که ... :31:
یه بابایی حرف خوبی میزد ... میگفت ویندوز آدم ها رو تنبل کرده ... راست هم میگه یکیش خود من ...

سلام رفیق و بازم ممنون از پاسخت.
یه اشتباه کوچولو کردی که اونم فدای سرت.نقل قول رو جا به چا زدی....
ولی ایکس پی دیگه فکر کنم از نظر نرم افزاری فول بشه؟نه؟قصد نصب کردنش رو نداری؟خوب در کنار همون هفت بنداز ببینیم چی میشه..

babrdala
30-08-2011, 12:37
من یه ایسوس 1005pxd و واقعا مایل نیستم با چیز دیگری عوضش کنم!
باهاش برنامه مینویسم و فتوشاپشم مشکلی نداشتم تاحالا. فقط اکیدا توصیه که مینی با رم کمتر از2 نگیرین!

milad_gta
30-08-2011, 13:07
سلام دوستان ...

اول از همه از آقا مهدی به خاطر توضیحات و حسین خان به خاطر سوالاش تشکر میکنم که تعداد زیادی از سوالات من رو هم برطرف کردن ، کل تایپیک رو خوندم که سوال تکراری نپرسم ، ولی باز برای اطمینان چندتا تکراری شد :دی

اینجا یک تایپیک زدم که mp888 عزیز بنده رو راهنمایی کردند و بین راهنمایشون ظاهر این نت بوک به دلم نشست ، اولین چیزی که همیشه تو خرید هام مد نظرمه ! شیک بودن :دی به نظرم ساده و شیکه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالاتی که برام پیش اومده :

1 . راحت میشه به نت وصل شد ؟ Adsl از طریق لن راحت روتر رو شناسایی میکنه ؟ ( البته به ویندوز ربط داره :دی ) حسین خان پرسیدن سیمکارت میخوره ؟ من جوابی ندیدم ، برام مهمه هرجا خواستم بتونم وصل شم به نت !

2 . Kaspersky internet security روش نصب کنم نمیترکه ؟ یا برنامه ها ای که Real-time هستن مثل انواع سوئت های امنیتی ، دانلود منیجر ها و ...

3 . درباره فیلمه الان می ازضافمش

4. لینوکس شما ندید :دی اطلاع ندارید ساپورت میکنه ؟ البته اندروئید چون برپایه لینوکسه فکر کنم لینوکسم بساپورته ( کلمه جدید )

5 . کیفیت کیبورد چطوره ؟ کارم برنامه نویسی وب هست همش باید بتایپم . موس تاچ پدش نمیترکه ؟

6 . خنکه ؟ شارژش برام خیلی مهم که گفتید 6 ، 7 ساعت حداقل کار میکنه با مصرف پایین درسته ؟ standby چطوره توش ؟

آدرس فروشندش رو هم اگر لطف کنید من از نزدیک یک دیدی بزنم ممنون میشم ، اون مورد 1 . 3 . 5 . 6 رو okay باشه 98% میگیرم ، 2% هم چیز بهتر پیدا شه تو همین رنج . چون نت بوک ارزش زیاد هزینه کردن نداره به نظر من .

خیلی ممنونم بابت لطفتون .

andyarsenaly
30-08-2011, 13:48
سلام دوستان ...

اول از همه از آقا مهدی به خاطر توضیحات و حسین خان به خاطر سوالاش تشکر میکنم که تعداد زیادی از سوالات من رو هم برطرف کردن ، کل تایپیک رو خوندم که سوال تکراری نپرسم ، ولی باز برای اطمینان چندتا تکراری شد :دی

اینجا یک تایپیک زدم که mp888 عزیز بنده رو راهنمایی کردند و بین راهنمایشون ظاهر این نت بوک به دلم نشست ، اولین چیزی که همیشه تو خرید هام مد نظرمه ! شیک بودن :دی به نظرم ساده و شیکه .

1 . راحت میشه به نت وصل شد ؟ Adsl از طریق لن راحت روتر رو شناسایی میکنه ؟ ( البته به ویندوز ربط داره :دی ) حسین خان پرسیدن سیمکارت میخوره ؟ من جوابی ندیدم ، برام مهمه هرجا خواستم بتونم وصل شم به نت !

2 . Kaspersky internet security روش نصب کنم نمیترکه ؟ یا برنامه ها ای که Real-time هستن مثل انواع سوئت های امنیتی ، دانلود منیجر ها و ...

4. لینوکس شما ندید :دی اطلاع ندارید ساپورت میکنه ؟ البته اندروئید چون برپایه لینوکسه فکر کنم لینوکسم بساپورته ( کلمه جدید )

5 . کیفیت کیبورد چطوره ؟ کارم برنامه نویسی وب هست همش باید بتایپم . موس تاچ پدش نمیترکه ؟

6 . خنکه ؟ شارژش برام خیلی مهم که گفتید 6 ، 7 ساعت حداقل کار میکنه با مصرف پایین درسته ؟ standby چطوره توش ؟

آدرس فروشندش رو هم اگر لطف کنید من از نزدیک یک دیدی بزنم ممنون میشم ، اون مورد 1 . 3 . 5 . 6 رو okay باشه 98% میگیرم ، 2% هم چیز بهتر پیدا شه تو همین رنج . چون نت بوک ارزش زیاد هزینه کردن نداره به نظر من .

سلام
یکی یکی پاسخ میدم :
1) این مورد هیچ ربطی به دستگاه نداره و به ویندوز هم تقریبا همینطور در واقع به تنظیمات مودم و آشنایی شما با نصب و راه اندازی اینترنت بستگی داره.من با wifi به مودمم که TP-Link TD-W8961ND Modem router switch wireless هست کانک شدن و هیچ مشکلی نداره با کابل لن هم همینطور ... باید بتونید تو ویندوز نصب کنید که به خودتون برمیگرده
هیچ نت بوکی رو من تا به حال ندیدم سیم کارت بخوره شاید از بین هزاران مدل یکی باشه نمیدونم این قابلیت برای تبلت پی سی ها بیشتر ساخته میشه تا نت بوک و اگه بخواید سیم کارت استفاده کنید باید مودم خودش رو بگیرید ...

2) من برای امنیت آنتی ویروس آویرا ریختم.هم جزو بهترین و کم خطا ترین آنتی ویروس های دنیاست هم خیلی کم حجم و کم مصرف هست.یعنی نه خیلی از رم کار میکشه و نه از CPU .من چند تا آنتی ویروس ریختم تا به ابن رسیدم ... عالیه ... کسپر اسکای هم گمونم خیلی حجیم باید باشه ...

3) نقل قول : ""3 . درباره فیلمه الان می ازضافمش"" : فارسی صحبت کنید به نظرم من هم منظورتون رو بهتر متوجه میشم :18:

4) نمیدونم / لینوکس هم یه سیستم عامل هست دیگه میشه روش نصب کرد چرا نباید بشه؟؟

5) کیفیت کیبورد عالیست / فقط دکمه های 4 جهت یه کم کوچیک طراحی شده و اگه انگشتتون زمخت باشه شاید اذیت بشین ولی مابقی دکمه ها روان و عالی و خوراک تایپ / تاچ پد هم واید هست و هیچ مشکلی نداره و اصلا هم نمیترکه

6) بله.خنکی هم نمیدونم یعنی چی / بالاخره وقتی زیاد ازش کار بکشید هر سیستمی گرم میشه ولی اگه منظورتون از گرما گرمای بیش از حد استاندارد باشه که مشکل ساز باشه نه اینطور نیست ...برای کارهای معمولی تا همون 6-7 ساعت جواب میده / استندبای هم حدود 2 روز فکر میکنم شارژ نگه داره شاید هم سه روز یادم نیست و خودم هم امتحان نکردم ...

آدرس رو هم پخ کردم ...

milad_gta
30-08-2011, 13:58
ممنون ، درباره گزینه 3 قرار بود اضافه کنم یادم رفت :دی

پس احتمال اینکه با کسپر بره رو هوا زیاده ..
فیلم با bitrat 420 به نظرت خوب اجرا میکنه ؟ فرمت mkv منظورمه یک فیلم 50 دقیقه ای 200 مگابایتی !

kant1388
30-08-2011, 18:03
سلام
می شه یکی دقیقا بگه سی پی یو و گرافیک این مدل چیه؟

hosseingrami
30-08-2011, 18:10
سلام دوستان ...

سلام رفیق من که کاری نکردم کار اصلی رو مهدی جان انجام میده که به مزاحمتای ما جواب میده...

1. اصلا لن یه چیز کلیه و ربطی به x و y نداره تنظیم کنی اوکیه و وایرلسم همینطور

2. بزار من یه چیز بهت بگم. من قدیما یه سیستم فوقا العاده نفتی داشتم ولی با همون هم سیخکاری زیاد انجام میدادم.همه آنتی ویروس هل رو هم تست کردم در همه ضمینه هاش.سیستم قدیمم سی پی یوش سلرون نفتی بود و در کل خیلی خیلی از این نتبوکه ضعیف تر بود و این نتبوک واقعا به نظر من خیلی ضعیف نیست از حق نگذریم در حد یه لبتاب هست برای کارای معمولی...
از نظر من و برای سی پی یوهای ضعیف و در کل سسیستم ضعیف اصلا کاسپرتوصیه نمیشه چون بسیار سنگینه.نورتون هم همینطور.AVG چیز بدی نیست و نورماله سرعتش خوبه.NOD خودم چند سال پیاپی از این استفاده میکردم تا این که کوچ کردم به Avira و طی بررسی هایی که کردم فهمیدم از هر نظر Avira سرتره.
پس به نظر من Aviraبهترنی گزینه برای نتبوک هاست.در ضمن Nod به نظر من از نظر امنیتی مشکوک میزنه چون سیستم بعد مدتی عجیب میشهو در کل به نظر من جالب نیست....
تو این ضمینه کاملا سلیقه ایه.حتی سرعتم میشه تحمل کرد بعضی افراد با کاسپر عادت دارند خوب نصب میکنند و سرعتش رو هم شاید تحمل کنند و .....

3. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

4. منم تجربه زیادی ندارم ولی 100 درصد نصب میشه و سرعتم نباید پایین باشه.....

بقیه رو هم که مهدی جان گفت...:40:

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

سلام
می شه یکی دقیقا بگه سی پی یو و گرافیک این مدل چیه؟

CPU : Intel Atom N570 دو هسته
و گرافیک Intel که فکر کنم 256 مگه

milad_gta
30-08-2011, 18:41
1 . آخه الان اکثر ویندوز ها بیشتر مودم های External که از طریق Lan کانکت میشن رو میشناسن و بدون نیاز به نصب درایور و ... حله همه چیز .

2 . کسپر رو پرسیدم چون اکثرا کسپر رو میشناسند وگرنه خودم Comodo استفاده میکنم ، پیشنهاد میکنم امتحانش کم ( بحث منحرف نشه :دی ) Nod به نظر من مثل قل مراد میمونه ، تنها کاری که میتون کنه گفتن ایناست : ها ؟ این چی بود رد شد ؟ کی ؟ شتر دیدی ندیدی :دی جای دیگه تایپیک هست برا آنتی ویروسا خواستی بیا با هم شیر کنیم تجارب رو ...

3 . درباره فیلم دیدن بود :

مرسی ...

hosseingrami
30-08-2011, 18:58
1 . آخه الان اکثر ویندوز ها بیشتر مودم های External که از طریق Lan کانکت میشن رو میشناسن و بدون نیاز به نصب درایور و ... حله همه چیز .

2 . کسپر رو پرسیدم چون اکثرا کسپر رو میشناسند وگرنه خودم Comodo استفاده میکنم ، پیشنهاد میکنم امتحانش کم ( بحث منحرف نشه :دی ) Nod به نظر من مثل قل مراد میمونه ، تنها کاری که میتون کنه گفتن ایناست : ها ؟ این چی بود رد شد ؟ کی ؟ شتر دیدی ندیدی :دی جای دیگه تایپیک هست برا آنتی ویروسا خواستی بیا با هم شیر کنیم تجارب رو ...

3 . درباره فیلم دیدن بود :

مرسی ...

1. آره این که بدیهی هست دیگه.ویندوز سونم که درایور نمیخواد.میمونه ایکس پی که اونم میشه راش انداخت

2. بحثق آنتی ویروس ها خیلی مفصله اینجا جاش نیست.واگه راست رو هم بخوای کاملا سلیقه ای هسا مثل این میمونه که بگیم 206 بهتره یا تندر90. بیخیال

3. در مورد فیلم بزار به طور کلی و با اجازه دوستان یه چیز بگم.کلا نتبوک ها چون صفحه های کوچکی دارند و کاربردشون یه چیز دیگست برا این کار طراحی نشدند و اصلا رزولیشن HD و FullHD برا اینا جوابگو نیست.
از اینها که بگذریم سی پی یو و چی پی یوی این نتبوک ها توانایی پردازش کلی رو نداره.
البته اجرا میکنه ولی ریپ میزنه ولی زیر اچ دی رو به راحتی جواب میده عزیز...

milad_gta
30-08-2011, 20:19
نمیدونم :دی خیلی دو دلم کلا شاید لپتاپ بگیرم ، اگه سنگینی و باتری ضعیف نبود:13: 1 ثانیه هم صبر نمیکردم

kant1388
30-08-2011, 23:24
پس این چیزی که تو دیجی کالا ارائه کرده این نیست؟ چرا اسمش همونه؟

andyarsenaly
30-08-2011, 23:56
پس این چیزی که تو دیجی کالا ارائه کرده این نیست؟ چرا اسمش همونه؟

دوست عزیز پژو هم 10 جور مدل داره
آر دی(پیکان تحصیل کرده نه پژو)
جی ال
جی ال ایکس
پرشیا
اس ال ایکس
...
این هم همینه
D257 هست ولی آخرش رو اگه دقت کنی مدل دقیق و کانفیگش هست که نوشته 3666 یا یه همچین عددهایی ...
:5:

hosseingrami
31-08-2011, 05:22
نمیدونم :دی خیلی دو دلم کلا شاید لپتاپ بگیرم ، اگه سنگینی و باتری ضعیف نبود:13: 1 ثانیه هم صبر نمیکردم

سلام رفیق.راستش رو بخوای من از تو هم وسواسم بیشتره هم کنکجاویم و هم همهچیم البته قصد بی ادبی ندارم عزیز یا این که بگم برترم یا ....
ولی یه چیز بت بگم من خودم سیستم پی سی خوبی دارم و تموم کارای سنگینم رو در اون انجام میدم و اصلا این نتبوک رو که اسمش روشه رو برا وب گردی و کارای معمولی و اینکهبتونم همه جا جز بوق با خودم ببرم میخرم.
هر چی هم پوبل بدی همون قدر آش میخوری.
من در مورد خرید این دستگاه دلم روشنه چون کاربردم روشنه.
حالا تو کاربردت رو روشن کنی دلتم روشن میشه.
یا علی مدد

milad_gta
31-08-2011, 06:10
سلام ، تو تایپیکم گفته بودم ، والا من لپتاپ نمیخرم چون جابجایی باهاش سخته ! از طرفی نت بوک یکم اذیت میکنه برا همینه که این وسط موندم !!؟

hosseingrami
31-08-2011, 10:09
سلام ، تو تایپیکم گفته بودم ، والا من لپتاپ نمیخرم چون جابجایی باهاش سخته ! از طرفی نت بوک یکم اذیت میکنه برا همینه که این وسط موندم !!؟

خوب اگه مشکل هزینه نداری.چند مدلی هست که تازه تاچ هم هستند و کورآی3 و 5 سی پی یوشنه و حتی فوجیستو هم چند مدل داره فقط بالای یک میلیون اند ولی با این پول باور کن بهتر از این گیر هیچ کدوممون نمیاد:10:

milad_gta
31-08-2011, 12:19
آخه 2 تا وضعیت هست !

به خاطر اینکه نت بوک حمل و نقلش راحته ، شارژ نگه داشتنش خوبه ، تصمیم میگیریم نت بوک بگیریم ! وقتی تصمیم میگیریم نت بوک بگیریم هزینه کردن بالای 400 به نظر من اشتباهه چون خیلی محدودیت داره ...

وقتی هم که بخوایم لپتاپ بگیریم که باس خرج کنیم و وزن و شارژ رو هم به دوش بکشیم !؟

الان من اینجا گیر کردم که راحتی حمل و نقل و شارژ خوب نت بوک رو بیخیال شم !؟ یا امکانات خوب یک لپتاپ رو ... :24:
جور دیگه بگم : یعنی لپتاپ بگیرم امکانات دارم + بدبختی حمل و نقل و یک آداپتر تو دستمه همیشه ، نت بوک بگیرم راحتی حمل و نقل دار + کلی محدودیت ...

همیشه اینجور موقع ها گیر پاچ میکنم بعد با یه تصمیم فوق العاده حرفه ای گند میزنم :دی

hosseingrami
31-08-2011, 14:41
آخه 2 تا وضعیت هست !

به خاطر اینکه نت بوک حمل و نقلش راحته ، شارژ نگه داشتنش خوبه ، تصمیم میگیریم نت بوک بگیریم ! وقتی تصمیم میگیریم نت بوک بگیریم هزینه کردن بالای 400 به نظر من اشتباهه چون خیلی محدودیت داره ...

وقتی هم که بخوایم لپتاپ بگیریم که باس خرج کنیم و وزن و شارژ رو هم به دوش بکشیم !؟

الان من اینجا گیر کردم که راحتی حمل و نقل و شارژ خوب نت بوک رو بیخیال شم !؟ یا امکانات خوب یک لپتاپ رو ... :24:
جور دیگه بگم : یعنی لپتاپ بگیرم امکانات دارم + بدبختی حمل و نقل و یک آداپتر تو دستمه همیشه ، نت بوک بگیرم راحتی حمل و نقل دار + کلی محدودیت ...

همیشه اینجور موقع ها گیر پاچ میکنم بعد با یه تصمیم فوق العاده حرفه ای گند میزنم :دی

ببین وضعیت مشخص هست.مثلا اگه تو یه وسیله میخوای که همه کارای سنگینت رو با اون انجام بدی خوب مشخصه این کار نتبوک نیست.اگه هم یه چیز میخوای که باهاش بری نت پی دی اف و آفیس و ... و یه سیستم تو خونه داری برای کارای خف و عملی خوب مشخصه نتبوک.چرا؟چون که همه جا میبریش، به دلیل مصرف باتریش عمرش بیشتره، کوچتره، کار باهاش لذت بخشه، تقریبا همه جا یا رایانه باهات هست که شاید کاربرد دار باشه برات در یک زمان خاص و ....
این طبیعیه که تو هم خدا رو بخوای و هم خرما ولی تو واقعیت همچنین چیزی یا عملی نیست یا اگه عملی باشه هزینه بره...
اگه مشکل هزینه نداری خیلی از نتبوک ها و تبلت پی سی ها هستند که بالای یک میلیون اند و هم کم وزن دو مثل نتبوک اند و هم پر قدرت اند و فقط مشکلشون هزینشون هست که برا من نوعی نمیصرفه با این وضعیت اقتصادیم.....

milad_gta
31-08-2011, 15:22
سیستم خونم که کاملا جواب کارام رو میده ، میخوام جایی رفتم هم یک سیستم کنارم باشه که کارام رو راه بنداره ، امرو میشینم دقیق چک میکنم چه حالت هایی ممکنه پیش بیاد وقتی بیرون یا مسافرتم بعد اگه دیدم نتبوک کارم رو راه میندازه که میخریم اگه نه باس کلی پیاده شیم :دی به صرفه که نیست اجباره دیگه ( امیدوارم همین کارم رو راه بندازه ) .

:40:

pedram_2009
31-08-2011, 16:49
سلام

تو سایت acer نگا کردم اصلا این مدلی که دی جی کالا گذاشته Acer Aspire One D257-13665 تو سایت acer نیست فکر کنم اشتباه گذاشته

میتونین همه مدلهای Acer Aspire One D257 رو تو سایت خودش ببینین

andyarsenaly
31-08-2011, 17:31
دوستان لطفا مشاوره و راهنمایی رو تو تاپیک های دیگه پیگیری کنید ... این تاپیک برای Acer D257 هست ...
مدیران هم که چیزی به نام پاکسازی به گوششون نخورده ...

milad_gta
01-09-2011, 22:36
بچه ها قیمت دست دوم این تو چه رنجی هست ؟ میخوام ببینم خوشم نیومد با چه قیمتی میتونم ردش کنم بره ...

andyarsenaly
02-09-2011, 13:22
بچه ها قیمت دست دوم این تو چه رنجی هست ؟ میخوام ببینم خوشم نیومد با چه قیمتی میتونم ردش کنم بره ...

بستگی داره که چه قدر بتونی بفروشی خیلی حساب کتاب نداره باید ببینی طرفت چه قدر باهات راه میاد ... ولی دو طرف باید انصاف داشته باشند ...

mpirayesh
03-09-2011, 10:29
تو مشخصات ابن نت بوک اگه دقت کنی نوشته شده که Single Chanel هست یعنی یه اسلات برای رم داره و نمیشه دو تا رم انداخت ضمنا CPU ها تمام نت بوک ها فقط تا حداکثر دو گیگ رو ساپورت میکنند
و باز هم هیچ کدام از CPU های نت بوک ها اورکلاک نمیشوند و در واقع در پردازشگرهای intel تکنولوژی Turbo Bust وجود نداره.و این یه بد نیست چون فرکانس بالا یعنی مصرف بیشتر باطری ...
خبر آخر ... امرزو پیش همون کسی بودم که نت بوکم رو گرفته بودم ... قیمت خرید این دفعشون پایینتر بوده و الآن این نت بوک عالی رو میده 355 تومن یعنی 10 تومن ارزونتر از قبل حالا دیگه واقعا واقعا با این قیمت و مشخصات رقیب نداره ...
=======
آدرس و تلفن فروشنده رو برام پخ کن

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

راستی تبلت w500 ایسر هم هست که چیز مشتیه و همه چی هم تقریبا داره ولی تبلته دیگه.و گرون در 700 تومن
===========
این مدل که شما فرمودید

ویندوزه یا اندروید

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

با سلام.
من خودم acer aspire one d255e دارم و کاملا ازش راضیم چه برسه به d257!!!
البته من نت بوکم رو حدود 2 ماه پیش خریدم 380 تومن که ای کاش این تاپیک زودتر ایجاد می شد.
برای کارهای آفیس و pdf و حتی فیلم دیدن واقعا عالیه. من باهاش برای انجام نرم افزار های عمرانی استفاده می کنم.
کلا توصیه می کنم برای انجام کارهای گرافیکی دور سیستمی که صفحه نمایش FHD نداره و کش کمتر از 6 مگ داره رو استفاده نکنید.
=====
منظورت از نرم افزارای عمرانی چیه
یعنی cad 2010 یاcad2007
میشه روش نصب کرد و باهاش کار کرد

gisha
03-09-2011, 13:34
autocad 2010 روش نصب کردم.
برای شروع یه ایراد میگیره که 1024*600 کمه که مهم نیست و میتونید وارد برنامه بشید و باهاش کارکنید.

hosseingrami
03-09-2011, 13:41
سلام mpirayesh این ویندوزه و کانفیگی در همین حد این نتبوک داره و ویژگی هاش اینه که اولا تبلته دوما یو اس بی تری و امکاناتی که این کم داره رو این تبلته داره
ولی خول من خودم بیشتر نتبوک رو میپسندم

mpirayesh
04-09-2011, 11:12
این مدل d257 آیا hdmi داره

و اگه نداره آیا راه حلی برای اتصال به تلویزیون هست

چون اساسا یکی از کارایی که مد نظر منه اتصال به تلویزیون برای تماشای فیلمهایی که نت بوک پخش میکنه روی صفحه تلوزیون های 32 و 42 و بالاتره

آیا از این مدل میشه برای این کار استفاده کرد

راستی wifi هم که داره ؟

hosseingrami
04-09-2011, 15:57
این مدل d257 آیا hdmi داره

و اگه نداره آیا راه حلی برای اتصال به تلویزیون هست

چون اساسا یکی از کارایی که مد نظر منه اتصال به تلویزیون برای تماشای فیلمهایی که نت بوک پخش میکنه روی صفحه تلوزیون های 32 و 42 و بالاتره

آیا از این مدل میشه برای این کار استفاده کرد

راستی wifi هم که داره ؟

سلام رفیق.نه آچ دی ام آی نداره و نیازی هم به اچ دی ام آی نداره چون این وسیله برا این جور کارا طراحی نشده ولی اگه کاربردش خیلی برات مهم هست و فقط میخوای یه خروجی داشته باشی.تبدیل های زیادی برا HDMI تو بازار هست.تبدیل به وی جی ای هم که مورد نیاز این نتبوکه هم تو بازار هست.
ببین این اینچ مانیتورهایی که تو گفتی اگه فقط برا کپچر کردن رو تی وی میخوای نمیدونم ولی اگه برا نگاه کردن فیلمهای اچ دی و فول اچ دی میخوای باید دور و بر این نتبوکا نری چون اینا برا این کار ساخته نشدند. عزیزژ
وای فای که معلومه داره.
کلا نبود یواسبی 3 و hdmi نقص این نتبوک هست که اونم با قیمتش کمش جبران میشه....

kant1388
06-09-2011, 00:23
آقا چرا شیراز اصلا این مدل وجود نداره؟ اگه کسی از محل فروشش اطلاع داره پ خ کنه. ممنون می شم.

gisha
06-09-2011, 12:56
سلام.
دوستان برای نت بوک با رم 1 گیگ و سی پی یو 455 به نظر شما ویندوز ایکس پی بهتره یا 7؟

hosseingrami
06-09-2011, 13:19
سلام.
دوستان برای نت بوک با رم 1 گیگ و سی پی یو 455 به نظر شما ویندوز ایکس پی بهتره یا 7؟

سلام.خوب اگه درایوراش رو داشته باشه ایکس پی کمی سبک تر هست برا نتبوک

mori64
06-09-2011, 14:49
سلام
لطفا آدرس و مشخصات فروشنده رو واسه من ايميل كنيد.مرسي
rahgozar_m2002@yahoo.com

EMIN3M1404
07-09-2011, 10:25
[...

با سلام
اون مدلش 1015px هستش.450.000 تومن پولشه.
آدرسو برای منم اگر پ.خ کنی ممنون میشم.

hosseingrami
07-09-2011, 15:41
سلام به همگی دوستان گلم.
منم امروز یکی از اقواممون که تهران زندگی میکنه رو فرستادم برام خریدش، چون خودم بچه شهرستانم و قیمتم با رم دوگیگ 365 تومن تموم شد. که واقعا قیمت از این کمتر راه نداشت دیگه...
ولی تا یک هفته دیگه یا شایدم بیشتر یا کمتر دستم میرسه.هر وقت دستم رسید سوالی چیزی داشتید در خدمتم.....
فعلا تا یک هفته با رویاش زندگی میکنم

EMIN3M1404
08-09-2011, 08:46
مبارکت باشه.
یه بررسی کامل ازش بزار.(به همراه عکس)

mehrdad8086
08-09-2011, 11:34
سلام

من Aspire one دارم 270 که البته 2گیگ رم و هارد 500 روش انداختم.(رم خودش 1 و هاردش 160) بود

راستش اینو برای همسرم خریدم که استقبال نکرد و بلا استفاده موند.راستش تو این چند ماهه شاید در مجموع 50 ساعت هم کار نکرد بسیار بسیار تمیزه و بدون کوچکترین حتی خط و یا لکه
کسی خواست با همین رم 2 و هارد 500 میفروشم.البته کیف هم داره.

قیمت هم 350 یه هزار تومنی کمتر نمیدم.کسی خواست پ.خ بده
:11:تشکر

milad_gta
08-09-2011, 12:20
مبارکت باشه داش حسین ... من هنوز نرفتم دنبالش خبری شد منم اطلاع میدم بتون :دی

hosseingrami
08-09-2011, 12:27
مبارکت باشه.
یه بررسی کامل ازش بزار.(به همراه عکس)

سلام داداش گفتم که تا یک هفته دیگه به دستم نمیرسه.هر وقت دستم رسید چشم بررسی هم میزارم

mehdi30nema
11-09-2011, 20:36
این مدل نت بوک فیلم های HD را هم پخش میکنه ؟

andyarsenaly
11-09-2011, 22:16
این مدل نت بوک فیلم های HD را هم پخش میکنه ؟

در اولین پست هم توضیح داده شده بود کاش کمی بیشتر وقت میگذاشتید
خیر
توانایی پوشش فیلمها Mpeg 2 رو داره حداکثر این گرافیک 3150 اینتل ...

mehdi30nema
12-09-2011, 11:59
بچه ها این بحث آندروید روی این تبلت چیه ؟ کسی میتونه توضیح بده ؟

andyarsenaly
12-09-2011, 17:46

تبلت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi30nema
12-09-2011, 19:28
تبلت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورم همین لپ تاپ هست .
آخه تو مشخصات نوشته win 7 , android for fast boott

milad_gta
12-09-2011, 19:35
آندروید هم روش نصبه ... :دی خواستن یک چیز سبک روش باشه سریع بشه کار کرد .

hosseingrami
13-09-2011, 00:33

سلام.موضوعی که دوستانم اعلام کردند هم هست ولی موضوع مهم تر یه جور تبلیغه فکر کنم.البته یه تجربه هم بد نیست آدم رو این نتبوک داشته باشه..
حالا که بحثش شد مهدی جان و دوستان گلم شما تا حالا از این اندرویدش چه استفاده هایی کردید؟؟؟:10::40:

milad_gta
13-09-2011, 00:46
به نظر من که نباید استفاده کرد ، چیزی که برا موبایل ساخته شده برا موبایله ، مثال مشابهش MacOs هست ، نصب کردن Mac Os رو سیستم های معمولی باعث اختلال تو عمل کرد میشه و به نظر من ممکنه به سیستم صدمه بزمنه ، آندروید هم به همین صورت ؛ نظر شما چه دوستان ؟ ( البته ببخشید که ربطی به بحث نداره ) .

hosseingrami
13-09-2011, 11:33
به نظر من که نباید استفاده کرد ، چیزی که برا موبایل ساخته شده برا موبایله ، مثال مشابهش MacOs هست ، نصب کردن Mac Os رو سیستم های معمولی باعث اختلال تو عمل کرد میشه و به نظر من ممکنه به سیستم صدمه بزمنه ، آندروید هم به همین صورت ؛ نظر شما چه دوستان ؟ ( البته ببخشید که ربطی به بحث نداره ) .

نه بابا صدمه چی؟
از یک نظر حرفت درسته.مثلا مک رو نمیشه به صورت غیر -- شده رو سیستم های غیر اپلی نصب کرد و این -- شدش شاید خودش دردسری باشه.ولی در کل سیستم عامل نمیتونه زیاد به سخت افزار آسیب برسونه مگر اینکه برنامه نویسه ناشی باشه که این کار رو بخواد.
بعدشم به نظر من تجربش خوبه و این که بتونی باهاش کارکنی.البته شاید نیاز هم بشه یا زمانی ازش استفاده کرد.
نمونش استفاده از یه مرورگر وب بود که خودش چیز شکن هم بود.مثلا استفاده از این جور نرم افزارای مختص آندروید خیلی میتونه مفید باشه در کل بودش بهتر از نبودشه..
دوستان چه نظری دارند؟؟:10:

milad_gta
13-09-2011, 12:33
ادامه بحث رو اینجا بریم که مشکلی براش پیش نیاد :

hosseingrami
13-09-2011, 13:19
ادامه بحث رو اینجا بریم که مشکلی براش پیش نیاد :

خوبه داش میلاد من اونجا هم اومدم شرکت کردم.موفق باشی

milad_gta
14-09-2011, 02:23
بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟

ubuntu یا open suse رو راحت راه میتونه بندازه ؟

milad_gta
14-09-2011, 02:24
بچه ها به امید خدا منم میخوام تو این هفته بگیرم ، ( امرو میخواستم بگیرم ) فقط تو پشتیبانی از لینوکسش شک دارم کسی اطلاع دقیق نداره ؟

hosseingrami
14-09-2011, 11:02

سلام داداش.ببین ایسپایر وان اول که اومده بوده همون شروع کننده دنیای نتبوک ها.با لینوکس اومده بود البته نه با توضیع ابونتو یا اپن سوس.
ولی توی ساپورت یک سیستم عامل دو چیز اساسی مهمه.اول معماری اون سیستم باید با سی پی یو هم خوانی داشته باشه بعدم باید سیستم عامل در حد همون سی پی یو سبک هم باشه.که تموم اینا بدون مشکل تو سری اوب نتبوک که گفتم به راحتی بود.
تو این نتبوک که دیگه این قدر قدرتمند شده بعیده مشکلی پیش بیاد....

milad_gta
14-09-2011, 11:48
هنوز برا خودت به دستت نرسیده ؟ :دی در کل رسید یه تست بگیر اگر برات مقدوره لایو هم راه میندازه فک کنم .

hosseingrami
14-09-2011, 12:10
هنوز برا خودت به دستت نرسیده ؟ :دی در کل رسید یه تست بگیر اگر برات مقدوره لایو هم راه میندازه فک کنم .

نه هنوز به دستم نرسیده.من این روزا یه کم گرفتارم.ایشالله بیاد دستم اگه وقت شد حتما یه بررسی اجمالی هم که شده میذارم.....
تو چی کار کردی؟خریدی یا قطعی نکردی هنوز؟؟؟

kant1388
15-09-2011, 12:57
سلام
کسی می دونه این مدل رو اینترنتی چجوری می شه خرید؟ فعلا به تهرون دسترسی ندارم.

milad_gta
15-09-2011, 13:16
بعضی فروشگاها دارند ( البته مشخصاتش با این نمیخونه ، تو شهر خودتون بگرد شاید پیدا کردی ...

kant1388
15-09-2011, 14:09
تو شیراز نیست، پرسیدم. با این کانفیگ و قیمت برای کار من واقعا عالیه ولی گیر نمی آد.

andyarsenaly
18-09-2011, 00:49
سلام
کسی می دونه این مدل رو اینترنتی چجوری می شه خرید؟ فعلا به تهرون دسترسی ندارم.

سلام
میتونید از همین آدرسی که بنده و دوستان خریداری کردیم خرید کنید یعنی تماس بگیرید پول رو واریز کنید به حساب بعد با تیپاکس براتون میفرستن و 24 ساعته به دستتون میرسه ...

hosseingrami
18-09-2011, 23:05
سلام خوب دوستان.منم به دستم رسید البته دیروز به دستم رسیده ولی به دلیل گرفتاری زیاد زیاد باهاش ور نرفتم.
هر کی از اقوام میبینتش عاشقش میشه هم نسبت به قیمتش هم در کل چیز نقلی و کار راه اندازیه...
قعلا هم پارتیشن بندیش رو به هم زدم و دارم سعی میکنم ویندوزش رو عوض کنم.دوستان سوالی هم داشتید در حد توان و تجربم در خدمتتون هستم.
تو فکر یه بررسی هم هستم که خداییش فرصت ندارم وگرنه آماده میکردم ولی قول نمیدم....

Aminv8
19-09-2011, 00:16
سلام خوب دوستان.منم به دستم رسید البته دیروز به دستم رسیده ولی به دلیل گرفتاری زیاد زیاد باهاش ور نرفتم.
هر کی از اقوام میبینتش عاشقش میشه هم نسبت به قیمتش هم در کل چیز نقلی و کار راه اندازیه...
قعلا هم پارتیشن بندیش رو به هم زدم و دارم سعی میکنم ویندوزش رو عوض کنم.دوستان سوالی هم داشتید در حد توان و تجربم در خدمتتون هستم.
تو فکر یه بررسی هم هستم که خداییش فرصت ندارم وگرنه آماده میکردم ولی قول نمیدم....

مبارک باشه دوست عزیز

من بین این مدل و 1015T گیر کرده بودم.امروز 1015T خریدم
تمام مزایای Aspire یه گوشه و پردازنده گرافیکیش یه طرف

milad_gta
19-09-2011, 03:03
حسین جون اگر برات مقدرو بود لینوکس رو چک کن ببین راه مینداره ( درایور ها رو میشناسه ) من چک کردم تو مدل های سازگار با ابونتو Acer Aspire One بود ولی نمیدونم حالا منظور همینه !!؟

hosseingrami
19-09-2011, 11:41
مبارک باشه دوست عزیز

من بین این مدل و 1015T گیر کرده بودم.امروز 1015T خریدم
تمام مزایای Aspire یه گوشه و پردازنده گرافیکیش یه طرف

سلام رفیق تو هم مبارکت باشه...
این مدلی که میگی حتما 450 قیمت داهر.نه؟
الان مزایای کدوم به نظرت بهتره؟؟؟؟
من که در هر صورت همین مدلی که خریدم بهتره

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

حسین جون اگر برات مقدرو بود لینوکس رو چک کن ببین راه مینداره ( درایور ها رو میشناسه ) من چک کردم تو مدل های سازگار با ابونتو Acer Aspire One بود ولی نمیدونم حالا منظور همینه !!؟

ببین این روزا وقت ندارم وگرنه نوکرتم بودم...
راستش تو سایت خود ایسر فقط برا وین سون درایور داره.حالا من تجربه ای لینوکس ندارم ولی در پی نصب همه سیستم عامل ها حتی مک او اس رو هم تو فکرم دارم.ولی باور کن این روزا گرفتارم
در ضمن من ایمان دارم که مشکلی با لینوکس نداشته باشه.....

Aminv8
19-09-2011, 12:26
سلام رفیق تو هم مبارکت باشه...
این مدلی که میگی حتما 450 قیمت داهر.نه؟
الان مزایای کدوم به نظرت بهتره؟؟؟؟
من که در هر صورت همین مدلی که خریدم بهتره

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

ببین این روزا وقت ندارم وگرنه نوکرتم بودم...
راستش تو سایت خود ایسر فقط برا وین سون درایور داره.حالا من تجربه ای لینوکس ندارم ولی در پی نصب همه سیستم عامل ها حتی مک او اس رو هم تو فکرم دارم.ولی باور کن این روزا گرفتارم
در ضمن من ایمان دارم که مشکلی با لینوکس نداشته باشه.....

من 380 خریدم
پردازنده V105
رم 1 که به زودی 2 میشه.البته تو سایت ایسوس نوشته تا 4 قابل ارتقا است.اگر شد 4 میندازم
گرافیک 4250 با حافظه 256
ساپورت Full HD
HDMI

تو اصفهان هر چی گشتم اسپیر با قیمت مناسب به تور ام نخورد.با پردازنده N455 و رم 1 میدادن 400
بزرگترین فروشگاه اصفهان هم که رفتم گفت به دلیل بالا بودن آمار خرابی اسپیر وان نمی ارزه این مدل را بیاریم(راست و دروغ اش پای خودش)
به دلیل گارانتی بسیار خوب این مغازه تصمیم گرفتم Asus بگیرم

این وین استارتر خیلی محدودیت داره.میشه از ویندوز استارتر بک آپ گرفت(برای روز مبادا) و آلتیمیت ریخت؟

البته ببخشید در تاپیک ایسر اینو نوشتم

milad_gta
19-09-2011, 14:54
بله میشه ...

hosseingrami
20-09-2011, 00:17
من 380 خریدم
پردازنده V105
رم 1 که به زودی 2 میشه.البته تو سایت ایسوس نوشته تا 4 قابل ارتقا است.اگر شد 4 میندازم
گرافیک 4250 با حافظه 256
ساپورت Full HD
HDMI

تو اصفهان هر چی گشتم اسپیر با قیمت مناسب به تور ام نخورد.با پردازنده N455 و رم 1 میدادن 400
بزرگترین فروشگاه اصفهان هم که رفتم گفت به دلیل بالا بودن آمار خرابی اسپیر وان نمی ارزه این مدل را بیاریم(راست و دروغ اش پای خودش)
به دلیل گارانتی بسیار خوب این مغازه تصمیم گرفتم Asus بگیرم

این وین استارتر خیلی محدودیت داره.میشه از ویندوز استارتر بک آپ گرفت(برای روز مبادا) و آلتیمیت ریخت؟

البته ببخشید در تاپیک ایسر اینو نوشتم

خوبه.ولی خوب پردازندنش هم ضعیفه نسبت به مال ما و هم مصرفیش بیشتره البته از اون طرف گرافیکش کمکی بالاتره و اچ دی ام آی هم داره...
ولی به نظر من این مدل ما بهتره بازم هر جور صلاح دونستی حتما همون برات بهتر بوده شایدم به قول خودت مجبور شدی بگیری.
مهم اینه که کارت رو راه بندازه و ازش رازی باشی.
آره رفیق میشه.
ولی حتما درایوراش رو تهیه کن که بعد از ریختن آلتیمیت برا خودت نصب کنی چون درایوراش اگه نداشته باشی یه کم ازیتت میکنند...
راستی با این سی پی یو شاید آلتیمت خیلی خیلی سریع کار نکنه.
الیته من برا همین نتبوک خودم انداختم از استارتر بهتر کار میکنه...

Aminv8
20-09-2011, 01:19
خوبه.ولی خوب پردازندنش هم ضعیفه نسبت به مال ما و هم مصرفیش بیشتره البته از اون طرف گرافیکش کمکی بالاتره و اچ دی ام آی هم داره...
ولی به نظر من این مدل ما بهتره بازم هر جور صلاح دونستی حتما همون برات بهتر بوده شایدم به قول خودت مجبور شدی بگیری.
مهم اینه که کارت رو راه بندازه و ازش رازی باشی.
آره رفیق میشه.
ولی حتما درایوراش رو تهیه کن که بعد از ریختن آلتیمیت برا خودت نصب کنی چون درایوراش اگه نداشته باشی یه کم ازیتت میکنند...
راستی با این سی پی یو شاید آلتیمت خیلی خیلی سریع کار نکنه.
الیته من برا همین نتبوک خودم انداختم از استارتر بهتر کار میکنه...

پردازنده اش با نی که Single Core 1.2 است ولی در رتبه بندی نوت وک چک رتبه اش از C-50 و C-60 دو هسته ای و N455 و N470 و E240 بالاتره

رتبه V105 توی پردازنده 447 و N570 398 است

توی 4250 توی گرافیک 274 و 3150 344 است

در واقع Cpu ضعیفی نداره.
ریت ویندوز و سی پیو اش 2.5 است
ریت کام:
پردازنده :2.5
رم:3.9
گرافیک:3
گرافیک گیم:4.8
هارد :6.7

مال شما چه طور؟

EMIN3M1404
20-09-2011, 02:01
پردازنده اش با نی که Single Core 1.2 است ولی در رتبه بندی نوت وک چک رتبه اش از C-50 و C-60 دو هسته ای و N455 و N470 و E240 بالاتره

رتبه V105 توی پردازنده 447 و N570 398 است

توی 4250 توی گرافیک 274 و 3150 344 است

در واقع Cpu ضعیفی نداره.
ریت ویندوز و سی پیو اش 2.5 است
ریت کام:
پردازنده :2.5
رم:3.9
گرافیک:3
گرافیک گیم:4.8
هارد :6.7

مال شما چه طور؟

یکی کمک کنه؟
من امروز فردا می خواستم Acer بگیرم ولی هم حرفای دوستمون و هم حرفای دو تا فروشنده منو به شک انداخته.
بالاخره کدومو بگیرم؟
Acer vs Asus مساله این است.
هر جفتشونو 350 قیمت دارم.
D257 vs 1015T ؟
کمککککک...

Aminv8
20-09-2011, 02:10
یکی کمک کنه؟
من امروز فردا می خواستم Acer بگیرم ولی هم حرفای دوستمون و هم حرفای دو تا فروشنده منو به شک انداخته.
بالاخره کدومو بگیرم؟
Acer vs Asus مساله این است.
هر جفتشونو 350 قیمت دارم.
D257 vs 1015T ؟
کمککککک...

منم 1015 رو 360 بدون گارانتی قیمت دارم
نمیشه گفت کدوم بهتره
این سیاست سازنده هاست.
ایسر پردازنده قوی تری دارد
اسوس گرافیک قوی تری دارد
ایسر مصرف باتری بهتری دارد(با باتری 6 سلولی)
ایسوس خروجی HDMI و ساپورت فول HD دارد

مقایسه پردازنده ها

مقایسه GPU ها

EMIN3M1404
20-09-2011, 02:21
هر کدوم توی مصرف مشترک چند ساعت دووم میارن؟
مثلا توی استفاده از وایرلس و یا دیدن دقیقا یک نوع فیلم؟

Aminv8
20-09-2011, 02:28
هر کدوم توی مصرف مشترک چند ساعت دووم میارن؟
مثلا توی استفاده از وایرلس و یا دیدن دقیقا یک نوع فیلم؟

1015 با استفاده نسبتا سنگین 4 ساعت و نیم دووم آورد
شامل دیدن چند تا کلیپ و وایرلس و اینترنت و Angry Bird و بازی های دیگه و آهنگ گوش دادن

هنوز با نمایش فیلم امتحان نگردم

EMIN3M1404
20-09-2011, 02:37
این که CPU ضعیفتر و گرافیک قویتر هستش(یکی خوب و یکی بد) مثلا برای بازی (معمولی) کدوم بهتره؟1015 یاD257 ؟

EMIN3M1404
20-09-2011, 03:24
کسی هست که به هر دو دسترسی داشته باشه تا یه مقایسه تویه مدت نگهداری شارژ و مقایسه تویه انجام یه بازیه خاص داشته باشه؟(بازیه سنگین نه ولی خیلی هم سبک نباشه)D257 vs 1015T
هرکی بزاره خیلی دمش گرم.اگه لینک هم باشه بد نیست ولی به صورت عملی و اجرا شده توسط دوستان یه چیز دیگست.

hosseingrami
20-09-2011, 11:45
ببیندید دوستان همه چی در مورد این نتبوک مهدی زحمتش رو کشیده در اول همین تاپیک و همه چی رو گفته...
ولی دوباره من میگم.
این ایسوزه برتریش نسبت به مال ما فقط گرافیک بهتر و وجود اچ دی ام آیه که تو نتبوک که اسمشم روشه زیاد به کار نمیاد مگر اینکه کسی کارش طراجی یا بازی باشه که بازم در این صورت برا این جور کارا جی پی یو و سی پی یوی کمتر از 6 مگ کش جواب نمیدونه و حوصله بره.
در بقیه جهات نه تنها برتری ای نداره بلکه کلی هم ضعف داره.از جمله سی پی یوی ضعیف تر و باتری خور.میتونید برید بررسی کنید هر دو رو.
من خودم ایسر رو دارم ولی نمیخوام ازش طرفداری کنم یا به قول داش مهدی خودم رو مدیون کسی کنم.از نظر باتری و کارکرد سی پی یو خدایییش تکه...
در اولین استفاده اونم از نوع خطرناک بالای هفت ساعت جواب داد.تازه کلی شارژم موند.
الانم وین سون آلتیمیت انداختم و همه چی هم روش نصب کردم و تفلک داره مثل بلا روش کار میکنه....

در کل یه چیز به همه شما بگم.این نتبوک ها برای کاربردی غیر از کارای طاحی و گیم و ... ساخته شده اند ژ.به عنوان مثال رزولیشن اچ دی و فول اچ دی اصلا برا این نتبوکا زیاده یعنی 10 اینچ جواب گو نیست.ولی بازم میگم این کارای شرکتا بیشتر جنبه تبلیغات داره نه این که بگم دروغ میگن.ولی شما یا باید پردازش کلی بیشتر+باتری رو بخاهید.یا هم این که گرافیک بیشتر(البته یه کم) و+اچ ی ام آی رو بخواین.
که اینا همش سلیغه هست و اختلاف نظر.
یا علی مدد.
ایشالله که یه انتخاب بکنید که هم به کارتون بیاد و هم راضی باشین ازش

hosseingrami
20-09-2011, 11:45
از همگی دوستان معزرت میخوام.این اینترنت نه اینکه خیلی عالیه سرعت و دقتش برا همین چند بار پس زده شده.
منم راهی برا حذفش پیدا نکردم و ویرایشش کردم و تبدیل به پست عذر خواهیش کردم...
مدیر محترم یک پاکسازی هم این تاپیک لازم داره.اگه می شد خوب بود.تا منم اگه فرصتم اجازه میداد یه بررسی هم تو همین تاپیک میگذاشتم...

EMIN3M1404
20-09-2011, 22:35
آقا حسین دمت گرم
hdmi کی می خواد.من از این دستگاه انتظاره یه نت بوک دارم نه بیشتر.
برام مهم کارکرد باتریه.
گرفتم در اولین فرصت یه ریویووووو کامل ازش میزارم.
حالا که ایسر شد.گارانتیش چی باشه بهتره؟

andyarsenaly
21-09-2011, 02:52
آقا حسین دمت گرم
برام مهم کارکرد باتریه.
خالا که ایسر شد.گارانتیش چی باشه بهتره؟

سازگار خیلی بهتره
من که از گارانتی ویستا بدجوری شاکی ام.اصلا گارانتی نیست.اگه خریدی فقط دل رو بزن به دریا بگو ایشالا که طوریش نمیشه ... وگرنه ...

hosseingrami
21-09-2011, 12:09
آقا حسین دمت گرم
برام مهم کارکرد باتریه.
حالا که ایسر شد.گارانتیش چی باشه بهتره؟

بازم خودت میدونی.ببین اگه بازم دودلی و شک داری برو حظوری و هر دو رو ببین بعد بخر تا اگه طوری شه پشیمون نشی...
ولی باتری این فوقالعاده هست.
منم خودم تو فکر یه رویو برا تازه کارا و اونایی که این دیوایس رو ندیدن هستم.چون خودمم اگه لطف داش مهدی نبود الان این وسیله رو نداشتم.
حالا یه بررسی هم میتونه برا تازه کارا و ... مفید واقع بشه...

Aminv8
21-09-2011, 13:54
بازم خودت میدونی.ببین اگه بازم دودلی و شک داری برو حظوری و هر دو رو ببین بعد بخر تا اگه طوری شه پشیمون نشی...
ولی باتری این فوقالعاده هست.
منم خودم تو فکر یه رویو برا تازه کارا و اونایی که این دیوایس رو ندیدن هستم.چون خودمم اگه لطف داش مهدی نبود الان این وسیله رو نداشتم.
حالا یه بررسی هم میتونه برا تازه کارا و ... مفید واقع بشه...

دقیقا
اگر بتونه با هر دو مدل کارکنه و بعد تصمیم بگیره خیلی خوب است
من هم به زودی یه Review کامل میزارم
شما هم بزار اگر هر کسی خواست بخره خیلی کمکش میکنه

راستی سرویس پک یک نصب کردم احساس میکنم سرعت بالا اومدن دستگاه کم شده
ریستور کردم
به نظر شما سرویس پک 1 اش کنم یا نه؟

hosseingrami
21-09-2011, 15:27
دقیقا
اگر بتونه با هر دو مدل کارکنه و بعد تصمیم بگیره خیلی خوب است
من هم به زودی یه Review کامل میزارم
شما هم بزار اگر هر کسی خواست بخره خیلی کمکش میکنه

راستی سرویس پک یک نصب کردم احساس میکنم سرعت بالا اومدن دستگاه کم شده
ریستور کردم
به نظر شما سرویس پک 1 اش کنم یا نه؟

ببین من خودن آلتیمت سرویس پک یک نصب دارم و مشکلی نداشت ولی یه سری نرم افزارا نصب کردم که خیلی سنگین اند حتی بهش رحم نکردم و فوتوشاپ cs4 رو هم نصب کردم برا همین لود ویندوز کمی کندتر شده که اونم طبیعیته الیته مال تیون آپ هم هست چون تو استارت آپه سیستم رو کند میکنه...
بگذریم وین سون خودش مال من سرویس پک 1 بود.مگه مال تو چه نسخه و چه سرویس پکی بود؟:10:

Aminv8
21-09-2011, 15:56
ببین من خودن آلتیمت سرویس پک یک نصب دارم و مشکلی نداشت ولی یه سری نرم افزارا نصب کردم که خیلی سنگین اند حتی بهش رحم نکردم و فوتوشاپ cs4 رو هم نصب کردم برا همین لود ویندوز کمی کندتر شده که اونم طبیعیته الیته مال تیون آپ هم هست چون تو استارت آپه سیستم رو کند میکنه...
بگذریم وین سون خودش مال من سرویس پک 1 بود.مگه مال تو چه نسخه و چه سرویس پکی بود؟:10:

مال من استارتر پایه بود

به هوم پریمیوم آپدیت اش کردم و سرویس پک یک نصب کردم

چون اورجینال است و کار حرفه ای باهاش انجام نمیدم همین هوم پریمیوم خوبه

نمیدونم چرا احساس میکنم سرویس پک یک سرعت رو پایین میاره

یه مشکل داشم ریستور کردم سرویس پک یک رفت.حالا دوباره امتحان میکنم

آنتی ویروس هم آویرا ریختم به هیچ وجه سرعت پایین نیومد

راستی اگه از نوت بوک تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد؟

راستی ریت ویندوز مال تو چنده؟

Aminv8
21-09-2011, 15:56

مال من استارتر پایه بود

andyarsenaly
21-09-2011, 18:42
مال من استارتر پایه بود

منظورتون از اینکه تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد چیه ؟؟؟ مراقبش باشین نه برای چی خراب بشه
من یه ماه پیش یه ریت گرفتم با رم دو ولی با بایوس قدیمی و اورجینال خودش و بدون آپدیت ویندوز و ... بهم ریت دو داد ولی با آپدیت بایوس و ویندوز و تمام درایورها ریت خیلی بهتر میشه کلا برای دستگاه هم بهتره
توجه مهم : اگه از آپدیت کردن بایوس سررشته ندارید فکرش رو هم نکنید که اگه خدایی ناکرده جواب نده گارانتی هم جواب نمیده ...

آنتی ویروس آویرا بهترین و سبک ترین آنتی ویروس برای نت بوک ها هست / آنتی ویروس خوبی ریختید

Aminv8
21-09-2011, 21:51
منظورتون از اینکه تو ماشین و اتوبوس استفاده کنیم مشکلی براش پیش نمیاد چیه ؟؟؟ مراقبش باشین نه برای چی خراب بشه
من یه ماه پیش یه ریت گرفتم با رم دو ولی با بایوس قدیمی و اورجینال خودش و بدون آپدیت ویندوز و ... بهم ریت دو داد ولی با آپدیت بایوس و ویندوز و تمام درایورها ریت خیلی بهتر میشه کلا برای دستگاه هم بهتره
توجه مهم : اگه از آپدیت کردن بایوس سررشته ندارید فکرش رو هم نکنید که اگه خدایی ناکرده جواب نده گارانتی هم جواب نمیده ...

آنتی ویروس آویرا بهترین و سبک ترین آنتی ویروس برای نت بوک ها هست / آنتی ویروس خوبی ریختید

lمنظورم اینه که تو دست انداز ها و تکان ها براش هاردش مشکلی پیش نمیاد؟

hosseingrami
21-09-2011, 23:34
مال من استارتر پایه بود

ببین استارتر از نظر ظاهری سرعتش انگار بیشتره ولی به دلیل محدودیت هایی که داره هم حالب نیست هم به کار نمیاد.من الان التیمیت سرویس پک یک انداختم مثل بلا داره کار میکنه و مشکلی باهاش ندارم....
آنتی ویروسم بهترین رو نصب کردی....
از نظر حمل و نقل به صورت روشن هم بت بگم در صورتی آسیبی در کاره که حرکت خطرناک باشه و باعث بدسکتور شه که با اسکانیا و این وسایلی که این قدر نرم میرند فکر نکنم حتی بفهمی که ماشین داره حرکت میکنه چه برسه به این که هاردت بدسکتوری چیزی بگیره...
الان ریت ویندوز رو هم میزارم ببینی خوبه یا نه..

hosseingrami
21-09-2011, 23:40
اینم ریت ویندوز من با وین آلتیمت و رم دو گیگ..

Aminv8
22-09-2011, 00:24
ببین استارتر از نظر ظاهری سرعتش انگار بیشتره ولی به دلیل محدودیت هایی که داره هم حالب نیست هم به کار نمیاد.من الان التیمیت سرویس پک یک انداختم مثل بلا داره کار میکنه و مشکلی باهاش ندارم....
آنتی ویروسم بهترین رو نصب کردی....
از نظر حمل و نقل به صورت روشن هم بت بگم در صورتی آسیبی در کاره که حرکت خطرناک باشه و باعث بدسکتور شه که با اسکانیا و این وسایلی که این قدر نرم میرند فکر نکنم حتی بفهمی که ماشین داره حرکت میکنه چه برسه به این که هاردت بدسکتوری چیزی بگیره...
الان ریت ویندوز رو هم میزارم ببینی خوبه یا نه..

اینم ریت ویندوز من با وین آلتیمت و رم دو گیگ..

من این نوت بوک رو به خاطر این گرفتم که تو سفر ازش استفاده کنم

قصد خرید یه لب تاب تا 1 تومن داشتم

بعدتصمیم گرفتم PC ام رو ارتقا بدم و یه نوت بوک بگیرم

این هم ریت ویندوز من

برای مقایسه خیلی خوبه

البته مال من با رم 1 و ویندوز هوم پریمیوم است

به زودی رم 2 یا 4 میندازم

hosseingrami
22-09-2011, 12:01
من این نوت بوک رو به خاطر این گرفتم که تو سفر ازش استفاده کنم

قصد خرید یه لب تاب تا 1 تومن داشتم

بعدتصمیم گرفتم PC ام رو ارتقا بدم و یه نوت بوک بگیرم

این هم ریت ویندوز من

برای مقایسه خیلی خوبه

البته مال من با رم 1 و ویندوز هوم پریمیوم است

به زودی رم 2 یا 4 میندازم

به نظر من هم کار عالی ای کردی.ما جوونا که اکثرا خونه ایم البته همه اکثرا خونه اند مگر راننده ها و مشاغل دیگه که اونا هم حوصله خودشون رو ندارند چه برسه به نتبوک یا لبتابی چیزی...
میگفتم خلاصه بهترین کار به نظر من اینه که آدم به سیستم پی سی قشنگ و توپ برسه و بعد اینم بگیره برا بیرون رفتنش یا کارای بیرونی.....
مبارکت باشه تو هم
تو برا ارتقا به هوم پرنیوم از کد استفاده کردی؟؟؟
فکر کنم رم 4 رو اکثر نتبوک ها نمیساپورتند

Aminv8
22-09-2011, 12:24
به نظر من هم کار عالی ای کردی.ما جوونا که اکثرا خونه ایم البته همه اکثرا خونه اند مگر راننده ها و مشاغل دیگه که اونا هم حوصله خودشون رو ندارند چه برسه به نتبوک یا لبتابی چیزی...
میگفتم خلاصه بهترین کار به نظر من اینه که آدم به سیستم پی سی قشنگ و توپ برسه و بعد اینم بگیره برا بیرون رفتنش یا کارای بیرونی.....
مبارکت باشه تو هم
تو برا ارتقا به هوم پرنیوم از کد استفاده کردی؟؟؟
فکر کنم رم 4 رو اکثر نتبوک ها نمیساپورتند

آره

3 کیلو رو با خودت همه جا ببری و آخرش هم نمیشه مثل کامپیوتر خانگی باهاش رفتار کرد

برای آپدیت هوم پریمیوم هم از کد استفاده کردم
راستش تو مشخصات این مدل و تو سایت خود ایسوس نوشته رم 4 رو ساپورت میکنه
ضرر نداره میرم بیرون امتحان میکنم

مرسی مال شما هم مبارک باشه

andyarsenaly
22-09-2011, 17:29
آره

3 کیلو رو با خودت همه جا ببری و آخرش هم نمیشه مثل کامپیوتر خانگی باهاش رفتار کرد

برای آپدیت هوم پریمیوم هم از کد استفاده کردم
راستش تو مشخصات این مدل و تو سایت خود ایسوس نوشته رم 4 رو ساپورت میکنه
ضرر نداره میرم بیرون امتحان میکنم

مرسی مال شما هم مبارک باشه

سلام
CPU Atom تا دو گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه ... میشه لینک سایتی که میفرمایید رو بدید ؟؟؟؟
تو سایت ایسر زده دو گیگ تو سایت اینتل هم زده دو گیگ
البته فکر بدی نیست
4 گیگ بندازید شاید واقعا جواب داد ...
به ما هم خبر بدید ولی فکر نکنم بشه ...

hosseingrami
22-09-2011, 18:06
سلام
CPU Atom تا دو گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه ... میشه لینک سایتی که میفرمایید رو بدید ؟؟؟؟
البته فکر بدی نیست

سلام مهدی جان منم به فکر واداشت ولی نمیدونم این رفیقمون منبعش کجاست که میگه چهار گیگ رم.
به هر حال ما که بدمون نمیاد..
ولی چهار گیگ رم بعیده فایده ای داشته باشه....
نظرت چیه؟بشه هم به نظر من تو سرعت و همه چی تاثیر زیادی نداره

Aminv8
23-09-2011, 02:47
سلام مهدی جان منم به فکر واداشت ولی نمیدونم این رفیقمون منبعش کجاست که میگه چهار گیگ رم.
به هر حال ما که بدمون نمیاد..
ولی چهار گیگ رم بعیده فایده ای داشته باشه....
نظرت چیه؟بشه هم به نظر من تو سرعت و همه چی تاثیر زیادی نداره

سلام
البته فکر بدی نیست

راستش منم میترسم بزارم جواب نده

تو سایت ایسوس تو مشخصات 1015T نوشته ماکسیمم 4 گیگ

ولی تو مشخصات 1015PX با پردازنده N570 و N455 نوشته ماکسیمم 2 گیگ

andyarsenaly
23-09-2011, 05:02
حالا شد
من هم که عرض کردم
CPU اتم دو گیگ بیشتر ساپور نمیکنه اون پردازنده ی ای ام دی هستش که تا 4 گیگ هم ساپورت میکنه
البته V105 چیز به درد بخوری نیست به نظر من.کش 512 کیلوبایت و سینگل کور و کلاک 1.2 هیچ چیز جذابی نداره حتی اگه 4 گیگ رم هم ساپورت کنه ...
به نظرم پردازنده های مبتنی بر تکنولوژی Nile شامل Turion II Neo و Athlon II Neo واقعا جذاب هستند البته اگه تو بازار ایران یافت بشه و البته قیمتش هم خوب باشه

دوآل کور / دوآل چنل / کش 2 مگ ال 2 / کلاک 1.7 و 1.5 / و تکنولوژی
AMD-V /virtualization technology

جالبه ...

andyarsenaly
23-09-2011, 05:02
حالا شد
من هم که عرض کردم
CPU اتم دو گیگ بیشتر ساپور نمیکنه اون پردازنده ی ای ام دی هستش که تا 4 گیگ هم ساپورت میکنه
البته V105 چیز به درد بخوری نیست به نظر من.کش 512 کیلوبایت و سینگل کور و کلاک 1.2 هیچ چیز جذابی نداره حتی اگه 4 گیگ رم هم ساپورت کنه ...
به نظرم پردازنده های مبتنی بر تکنولوژی Nile شامل Turion II Neo و Athlon II Neo واقعا جذاب هستند البته اگه تو بازار ایران یافت بشه و البته قیمتش هم خوب باشه

دوآل کور / دوآل چنل / کش 2 مگ ال 2 / کلاک 1.7 و 1.5 / و تکنولوژی
AMD-V /virtualization technology

جالبه ...

hosseingrami
24-09-2011, 00:37
سلام.منم گفتم آخه مگه میشه.پس قطعی ساپورت نمیکنه...
میشه بپرسم اگه یکی چهار گیگ بندازه چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
بااین که کار بی فایده ای هست ولی خوب محض اطلاع میپرسم.

Aminv8
24-09-2011, 01:01
سلام.منم گفتم آخه مگه میشه.پس قطعی ساپورت نمیکنه...
میشه بپرسم اگه یکی چهار گیگ بندازه چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
بااین که کار بی فایده ای هست ولی خوب محض اطلاع میپرسم.

قطعی اش رو نمیذونم باید امتحان کنم

ولی احتمال زیاد سیستم آپ نمیشه

EMIN3M1404
24-09-2011, 01:41
از دوستان اگر کسی داشت بازیNFS Under Ground یک یا دو توی سیستمش نصب کنه نتیجشو بگه.
(نت بوکه میدونم ولی اگر امتحان کنید ممنون میشم)
اگر بازیو ندارین یه چیزی در همون حد.
میخوام با سیستم قدیمم مقایسه کنم.

email9588
24-09-2011, 17:54
میخاستم نظر شما را در رابطه با نرم افزار های مترجم کامپیوتری بدونم ؟
من برای یادگیری زبان میخام یه نت بوک بخرم و فقط باهاش در کار اجرای بابیلون و دیگر نرم افزار های ترجمه استفاده کنم .
میخاستم بدونم این نرم افزار ها برای استفاده یک دانشجوی زبان خوبه یا بد.
دیکشنری کاغذی بهتره یا این نو ع نرم افزار ها.
این نرم افزار بابیلون برای تقویت تلفظ خوبه یا نه.
راستی این نرم افزار ها در نت بوک نصب میشن یا نه؟

andyarsenaly
24-09-2011, 20:08
من برای یادگیری زبان میخام یه نت بوک بخرم و فقط باهاش در کار اجرای بابیلون و دیگر نرم افزار های ترجمه استفاده کنم .

سلام
بله اینجور برنامه ها به راحتی بر روی نت بوک ها نصب میشوند و درواقع از اصلی ترین برنامه ها برای نت بوک ها هستند
برای دانشجوی زبان رو نمیدونم ولی من خودم برای گرفتن IELTS از Lingvo soft dictionary استفاده میکردم البته نسخه کامل و رجیستر شده ش رو که شامل پنج شش برنامه میشه مثل دیکشنری تصویری / کتاب اصطلاحات و ...
میتونم بگم بی نظیره و هیچ کمبودی نداره
قابلیت های زیادی داره
سازگاری کامل هم با زبان پارسی داره
تلفظ هاش هم بسیار زیبا و قابل درک هست
من شدیدا پیشنهاد میکنم ...

hosseingrami
25-09-2011, 00:13
قطعی اش رو نمیذونم باید امتحان کنم

ولی احتمال زیاد سیستم آپ نمیشه

آره حدس خود منم همینه.ولی کاش یه فضول امتحان میکردش

از دوستان اگر کسی داشت بازیNFS Under Ground یک یا دو توی سیستمش نصب کنه نتیجشو بگه.
(نت بوکه میدونم ولی اگر امتحان کنید ممنون میشم)
اگر بازیو ندارین یه چیزی در همون حد.
میخوام با سیستم قدیمم مقایسه کنم.

ببین من تا حالا این بازی ای که تو میگی بازی نکردم و در کل بازی خور هم نیستم ولی تا حالا چند تا بازی وقت کردم و نصب کردم و به خوبی جواب داده.فقط نام میبرمشون.با اینکه این وسیله هیچ ربطی به بازی نداره ولی خوب بازم نام میبرمشون:
IGI2 - Desperados 1 - King Of the Road 1

سلام داداش آره این جور نرم افزارای سبک باب این نتبوکاست...

سلام
بله اینجور برنامه ها به راحتی بر روی نت بوک ها نصب میشوند و درواقع از اصلی ترین برنامه ها برای نت بوک ها هستند
برای دانشجوی زبان رو نمیدونم ولی من خودم برای گرفتن IELTS از Lingvo soft dictionary استفاده میکردم البته نسخه کامل و رجیستر شده ش رو که شامل پنج شش برنامه میشه مثل دیکشنری تصویری / کتاب اصطلاحات و ...
میتونم بگم بی نظیره و هیچ کمبودی نداره
قابلیت های زیادی داره
سازگاری کامل هم با زبان پارسی داره
تلفظ هاش هم بسیار زیبا و قابل درک هست
من شدیدا پیشنهاد میکنم ...

سلام داش مهدی گل.لینک جدیدترین ورجن این پکی رو که میگی داری؟اگه میتونی برام جورش کن منم لازمش دارم

andyarsenaly
25-09-2011, 15:23
حسین جان راستش من مجموعه نرم افزاری کینگ رو میخرم و کلا همه برنامه ها و ویندوز رو از تو اون نصب میکنم ... ولی بگردی شاید رجیستر شده ش باشه برای دانلود ...

email9588
25-09-2011, 17:42
آقا میخاستم هنگام کار ترجمه این نت بوک کنار دستم باشه رو میز مطالعه ام زیاد بزرگ و جاگیر نیس حالا به نظر شما این رو پیشنهاد میدید
باضمانت سازگار تو بازار نیست
یعنی تو بازار لاهیجان نیست
ضمانت آریس کو هست
380تا 390بخرم یا نه؟

andyarsenaly
25-09-2011, 21:31
آقا میخاستم هنگام کار ترجمه این نت بوک کنار دستم باشه رو میز مطالعه ام زیاد بزرگ و جاگیر نیس حالا به نظر شما این رو پیشنهاد میدید
باضمانت سازگار تو بازار نیست
یعنی تو بازار لاهیجان نیست
ضمانت آریس کو هست
380تا 390بخرم یا نه؟

نت بوک فوق العاده ایست
پیشنهاد میکنم
من اسم این ضمانت رو هم تا به حال نشنیدم / خود سازگار چی هست که این شرکت ها باشند البته اگه اصلا بشه بهش گفت شرکت
من پیشنهاد میکنم با قیمت کمتر گارانتی مطمئن تر با ارسال سریع تیپاکس از تهران خریداری کنید
اگه خواستید بفرمایید آدرس و تلفن رو براتون پخ کنم
یکی از دوستان هم فرومی نیز همین کار رو کردند ...

email9588
25-09-2011, 21:38
یعنی از کجا بخرم آقا؟
تیپاکس دیگه چیه؟
یعنی اغز سایت بخرم؟
آیا برای یک دانشجوی زبان گرایش مترجمی این نت بوک لازم و ضروریه؟
فرق D255باD257چیه؟
آریس کو سایتش اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
آیا این بابیلون تلفظ رو تقویت میکنه یا نه من Lingvosoft رو کار کردم از مجموعه نرم افزاری لرد.

email9588
25-09-2011, 22:03
بعدا یه سوال دارم چرا این نت بوک با این قطعات قیمتش پایینه در قیاس با ایسوز که میگن غول نت بوکه و اولین سازنده نت بوک آدم به شک میفته که شاید یه جای کار میلنگه

andyarsenaly
25-09-2011, 22:38
بعدا یه سوال دارم چرا این نت بوک با این قطعات قیمتش پایینه در قیاس با ایسوز که میگن غول نت بوکه و اولین سازنده نت بوک آدم به شک میفته که شاید یه جای کار میلنگه

جواب سوال شما خلاصه میشه در شناخت شما از برندها
ایسر برندی هست که همیشه در سطح جهان جزو برترین ها بوده /علت معروفیت و فروش بالای ایسر قیمت تمام شده ی محصولاتش هست که علی رغم داشتم کیفیت مناسب قیمت پایین تری رو لحاظ میکنه و با این ترفند مشتری های خودش رو بیشتر میکنه / هیچ کجای کار هم نمیلنگه / اگه میلنگید سالها تو صدر پرفروش ترین برند لپ تاپ قرار نمی گرفت ...

در ارتباط با مابقی سوالاتتون هم باید بگم که اینکه به درد دانشجوی مترجمی میخوره یا نه دیگه به کار و درس خودتون بستگی داره
تیپاکس یه شرکت هست مثل شرکت پست ولی دولتی نیست و مرسولات پستی رو حتی یک روزه با قیمت مناسب به شهرستانها ارسال میکنه
آدرس و تلفن فروشنده رو هم براتون پخ کردم ...

email9588
25-09-2011, 23:04
ایسر برندی هست که همیشه در سطح جهان جزو برترین ها بوده /علت معروفیت و فروش بالای ایسر قیمت تمام شده ی محصولاتش هست که علی رغم داشتم کیفیت مناسب قیمت پایین تری رو لحاظ میکنه و با این ترفند مشتری های خودش رو بیشتر میکنه / هیچ کجای کار هم نمیلنگه / اگه میلنگید سالها تو صدر پرفروش ترین برند لپ تاپ قرار نمی گرفت ...

در ارتباط با مابقی سوالاتتون هم باید بگم که اینکه به درد دانشجوی مترجمی میخوره یا نه دیگه به کار و درس خودتون بستگی داره
تیپاکس یه شرکت هست مثل شرکت پست ولی دولتی نیست و مرسولات پستی رو حتی یک روزه با قیمت مناسب به شهرستانها ارسال میکنه
یعنی بخرم پای شما دیگه ؟؟؟؟؟
ولی من نفهمیدم چرا شما فقط همین مدل رو برسی میکنید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
شما همیشه توی این تایپیمک میگید تیپاکس دلیلش چیه آدم به شرکت پست نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به تیپاکس!!!!!!!!!!!
راستی رفتی سایت رو دیدی یا نه نظرت در مورد این شرکت چیه؟
راستی ای D257رو با Asus Eee PC 1005P مقایسه میکنم که میگن با کیفیت ترین در بازاره.
نگفتی فرق D257با D255چیه؟

hosseingrami
25-09-2011, 23:51

سلام دوستان.
آی حرف دل من رو زدی داش مهدی.دمت گرم.
ایسوس و .... فقط دارند پول مارکشون رو میخورند.
البته همه اینا بستگی به خود مشتری داره.

andyarsenaly
26-09-2011, 08:31
یعنی بخرم پای شما دیگه ؟؟؟؟؟
ولی من نفهمیدم چرا شما فقط همین مدل رو برسی میکنید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
شما همیشه توی این تایپیمک میگید تیپاکس دلیلش چیه آدم به شرکت پست نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به تیپاکس!!!!!!!!!!!
راستی رفتی سایت رو دیدی یا نه نظرت در مورد این شرکت چیه؟
راستی ای D257رو با Asus Eee PC 1005P مقایسه میکنم که میگن با کیفیت ترین در بازاره.
نگفتی فرق D257با D255چیه؟

بخرید پای من یعنی چی ؟؟؟
دوستمون حسین گرامی هم خریده / از ایشون بپرسید اگر فکر میکنید بنده دارم برای ایسر تبلیغ میکنم
متاسفانه ما ایرانی ها همیشه همینجوری هستیم و گفتار شما برام اصلا تعجب آور نیست
اگر همین مدل رو بررسی میکنم برای اینه که این تاپیک مربوط به این مدل هست و الی در تاپیکهای دیگه دوستان زیاد راجع به این برند صحبت کردند
لپ تاپ شخصی خودم acer Aspire 5935G هست مدلی هرگز در ایران وارد نشد و من چند سال پیش شخصا از انگلستان تهیه کردم / حتما این قدر ارزش داشت که از خارج از کشور تهیه کنم . خواستم عرض کنم صرف خوندن 4 تا ریویو و مطلب به این نتیجه نرسیدم و شخصا کیفیت ایسر رو تجربه کردم / اصلا شما فکر کنید من دارم همه رو در چاه میندازم میزان فروش و محبوبیت برندها که دیگه حرف من نیست البته قبول هم دارم گاهی اوقات فروش بالا دلیلی بر کیفیت بالا نیست اما خداروشکر ایسر از این بند مستثنی ست... ما ایرانی ها فقط اون چیزی که سر زبونها هست رو به عنوان کیفیت میشناسیم نه چیزی که حقیقت داره ... شما باید msi بخری اون وقت معنی کیفیت رو متوجه میشه و میگی acer که خوبه اگه صاایران هم لپ تاپ بزنه من به msi ترجیح میدم ...
حالا از این ها که بگذریم
ایسوز هم برند خوب و قابل اطمینانی هست البته مشکل تاچ پد این سری ها هنوز هم پا بر جاست که باید حتما موقع خرید لحاظش کرد در تاپیک های مخصوص خودش میتونید بیشتر اطلاعات کسب کنید ...

acer aspire one D255 مدل قدیمی تر 257 هست و تفاوت ها هم طبعا بسیار
مهم ترین تفاوت اینه که ایسر 255 از پردازنده ای N550 بهره میبره و ایسر 257 از پردازنده ی N570
تفاوت این دو پردازنده در فکانس کاری هست که پردازنده ی ان 570 در فرکانس 1.6 و پردازنده ی ان 550 در فرکانس 1.5 کار میکنند ولی ان 570 جدیدتر هست ....
و ...

email9588
26-09-2011, 09:27
بخرید پای من یعنی چی ؟؟؟
دوستمون حسین گرامی هم خریده / از ایشون بپرسید اگر فکر میکنید بنده دارم برای ایسر تبلیغ میکنم
اگر همین مدل رو بررسی میکنم برای اینه که این تاپیک مربوط به این مدل هست و الی در تاپیکهای دیگه دوستان زیاد راجع به این برند صحبت کردند
لپ تاپ شخصی خودم acer Aspire 5935G هست مدلی هرگز در ایران وارد نشد و من چند سال پیش شخصا از انگلستان تهیه کردم / حتما این قدر ارزش داشت که از خارج از کشور تهیه کنم . خواستم عرض کنم صرف خوندن 4 تا ریویو و مطلب به این نتیجه نرسیدم و شخصا کیفیت ایسر رو تجربه کردم / اصلا شما فکر کنید من دارم همه رو در چاه میندازم میزان فروش و محبوبیت برندها که دیگه حرف من نیست البته قبول هم دارم گاهی اوقات فروش بالا دلیلی بر کیفیت بالا نیست اما خداروشکر ایسر از این بند مستثنی ست... ما ایرانی ها فقط اون چیزی که سر زبونها هست رو به عنوان کیفیت میشناسیم نه چیزی که حقیقت داره ... شما باید msi بخری اون وقت معنی کیفیت رو متوجه میشه و میگی acer که خوبه اگه صاایران هم لپ تاپ بزنه من به msi ترجیح میدم ...
حالا از این ها که بگذریم
ایسوز هم برند خوب و قابل اطمینانی هست البته مشکل تاچ پد این سری ها هنوز هم پا بر جاست که باید حتما موقع خرید لحاظش کرد در تاپیک های مخصوص خودش میتونید بیشتر اطلاعات کسب کنید ...

مهم ترین تفاوت اینه که ایسر 255 از پردازنده ای N550 بهره میبره و ایسر 257 از پردازنده ی N570
تفاوت این دو پردازنده در فکانس کاری هست که پردازنده ی ان 570 در فرکانس 1.6 و پردازنده ی ان 550 در فرکانس 1.5 کار میکنند ولی ان 570 جدیدتر هست ....
و ...
آقا شما خیلی صبرت کمه عزیز زود ناراحت میشی
مگه خودت ایرانی نیستی که میگی ما ایرانیها طوری میگه که انگار تو طیب و طاهری ما شمر ذی الجوشن یه سوال ازت پرسیدم مسلمون.
همین.
دیگه اینقدر تند رفتن نداره.
گفتم چرا یه تایپیک برای ایسوز نداریم ولی برای ایسر اونم یه مدل خاص یه تایپیک زدن که توش فقط دو نفر بحث کردن جواب دهنده شمایی پرسشگر آقای حسین گرامی.
و یه چند نفر دیگر کمتر>
آیا یه تایپیک در مورد ایسوز داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دست ما دلگیر نباش زحمت میکشی که جواب میدی واقعا خسته نباشی دست مریزادو
خسته نباشی خدا قوت حق نگهدار>

email9588
26-09-2011, 09:37
راستی نگفتی بین این دو مدل کدوم سرترهراستی ای D257acerیا Asus Eee PC 1005P

email9588
26-09-2011, 09:54
راستی مقاومت و راحتی صفحه کلید ها در نت بوک ها چه جوریه؟
آیا باتری نت بوک ها قابلیت تعویض دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////

milad_gta
26-09-2011, 13:42
راستی مقاومت و راحتی صفحه کلید ها در نت بوک ها چه جوریه؟

بستگی به اون نت بوک داره .

آیا باتری نت بوک ها قابلیت تعویض دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

آره

یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////

تایپیک جدا بزنید . مشخصاتشون رو بخونید مشخص میشه ، من پرسیدم گفتن Asus بگیری بهتره .

دوستان گارانتی فیوچر دو رنگ قرمز و مشکی رو ارائه میکنه ... 2 گیگ رم هارد 320 ( جهت اطلاع )

email9588
26-09-2011, 13:54
بستگی به اون نت بوک داره .

آره

تایپیک جدا بزنید . مشخصاتشون رو بخونید مشخص میشه ، من پرسیدم گفتن Asus بگیری بهتره .

دوستان گارانتی فیوچر دو رنگ قرمز و مشکی رو ارائه میکنه ... 2 گیگ رم هارد 320 ( جهت اطلاع )
آخه اون کسی که من میخام ازش بگیرم میگه acer بهتره ولی خودم بین asus وacerگیر کردم میگنasusبی خودی پول برند میگیره
ولی خوب خودم از لحاظ سخت افزاری دیدم acer یه سر و گردن نسبت به قیمتش از همه بالاتره ولی تو کیفیتش 2 به شکم؟؟///

milad_gta
26-09-2011, 14:18
همه چین هستند ، باید گارانتی رو نگاه کنی و کاری که میخوای انجام بدی ! در کل برا نتبوک تو این قیمت انتخاب اول من همین گزینه هست ، فعلا درگیر کارهام هستم وقت کنم میرم پیش ...

سازگاریش با لینوکس هم تایید میشه ! حداقل کرنل دیبان ! و توزیع ابونتو رو 100% ساپورت میکنه ...

فراموش کردم بگم هزینه ویرایشی که فیوچر ارائه میکنه 410 هست .

email9588
26-09-2011, 14:24
همه چین هستند ، باید گارانتی رو نگاه کنی و کاری که میخوای انجام بدی ! در کل برا نتبوک تو این قیمت انتخاب اول من همین گزینه هست ، فعلا درگیر کارهام هستم وقت کنم میرم پیش ...

سازگاریش با لینوکس هم تایید میشه ! حداقل کرنل دیبان ! و توزیع ابونتو رو 100% ساپورت میکنه ...

کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.
میدونم چین هستند ولی خوب برندها با هم دیگه فرق دارن.
من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید

mohmrg
26-09-2011, 22:12
سلام دوستان

تصمیم گرفتم این نت بک رو بگیرم ولی چند تا سوال :

این کارکرد مفیدش چقدر میتونه باشه ؟ مثلا من یه سال خاموش نکنم چی میشه ؟:31:
فقط نپرسین میخوای چیکار که یه سال خاموش نمیخوای بکنی :31:

مصرفش با حداکثر استفاده چند واته ؟

hosseingrami
27-09-2011, 01:19
بخرید پای من یعنی چی ؟؟؟
حالا از این ها که بگذریم

و ...

سلام دوستان.
داش مهدی کاملا درست میگه.هدف ما تبلیغ نیست.کسی هدفش تبلیغ هست که حداقل یه پولی بگیره نه اینکه....
خلاصه من از تو خیلی حساس ترم میتونی این رو از سوالاتم و پیگیریهام تو کل تاپیک بفهمی.ولی چیزی که مهمه فقط و فقط خودتی،ولی بشخصه خرید این وسیله رو از بهرتین خریدام تو کل عمرم میدونم چون با این پول واقعا یه چیز کار راه انداز و قشنگ و با دوام خریدم.......
بحث زیاد داره و تو این تاپیک نمیگنجه:10:

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------

آقا شما خیلی صبرت کمه عزیز زود ناراحت میشی
مگه خودت ایرانی نیستی که میگی ما ایرانیها طوری میگه که انگار تو طیب و طاهری ما شمر ذی الجوشن یه سوال ازت پرسیدم مسلمون.
همین.
دیگه اینقدر تند رفتن نداره.
گفتم چرا یه تایپیک برای ایسوز نداریم ولی برای ایسر اونم یه مدل خاص یه تایپیک زدن که توش فقط دو نفر بحث کردن جواب دهنده شمایی پرسشگر آقای حسین گرامی.
و یه چند نفر دیگر کمتر>
آیا یه تایپیک در مورد ایسوز داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دست ما دلگیر نباش زحمت میکشی که جواب میدی واقعا خسته نباشی دست مریزادو
خسته نباشی خدا قوت حق نگهدار>

نه داداش داری اشتباه میکنی.این رو به منم میگفتی این جواب رو بهت میدادم.
چرا چون به قول خودت ما که کارمون تبلیغ نیست که بیایم تضمین کنیم به این و اون.
من اول که خریدمش پرسش گر بودم ولی الان جواب خیلی از دوستان رو هم میدم چون خودم خریدمش.
میدونی مشکل کار از کجاست؟
مشکل اینه که نتبوک نه این که مشتریش کمتره و متخصصشم کمتر برا همین یا براش تاپیک نمیزنند یا اینکه اگه هم بزنند اونایی که خریدنش تاپیک بررسی میزنند.پس دلیلی برا این حرفت نیست که میگی چرا این و اون تاپیک نداره....
کسی از دستت دلگیر نیست فقط پاسخت همون بود...:40:

---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

آخه اون کسی که من میخام ازش بگیرم میگه acer بهتره ولی خودم بین asus وacerگیر کردم میگنasusبی خودی پول برند میگیره
ولی خوب خودم از لحاظ سخت افزاری دیدم acer یه سر و گردن نسبت به قیمتش از همه بالاتره ولی تو کیفیتش 2 به شکم؟؟///

ببین بازم من میگم این که کدوم بهتره یا نیست به خودت بر میگرده.
مثل این میمونه که تو عالم موبایل بگیم نوکیا بهتره یا سامسونگ یا شرکت دیگه ای.نظر شخصی من سامسونگه چون همه چیش برام راضی کننده هست این در حالیه که گوشی خودم نوکیاست......
اگه مشکلت کیفیت این مدله باید بگم برا ما راضی کنندست ولی اگه خیلی اصرار داری میتونی بری از نزدیک بررسیش کنی و بعد بخریش....

کاملا تایید میشه....

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

سلام دوستان

تصمیم گرفتم این نت بک رو بگیرم ولی چند تا سوال :

این کارکرد مفیدش چقدر میتونه باشه ؟ مثلا من یه سال خاموش نکنم چی میشه ؟:31:
فقط نپرسین میخوای چیکار که یه سال خاموش نمیخوای بکنی :31:

مصرفش با حداکثر استفاده چند واته ؟

سلام رفیق.
پیشاپیش مبارکه....
کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره

milad_gta
27-09-2011, 10:23
کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.

راه میندازتت .

من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید

پیرو بحث های قبلی با دوستان گفتم :دی

mohmrg
27-09-2011, 12:25
سلام رفیق.
پیشاپیش مبارکه....
کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره

ممنون از پاسخ :11:
با استفاده بیش از اندازه مثلا lcd ضعیف نشه تصویر بره و دیگه برنگرده یا :41:... قول میدم جای خنک نگه دارم :40::31:
یه سوال همین الان پیش اومد ...نت بوک رو هم میشه باتریش رو دراورد و مستقیم با برق کار کرد ؟
من مصرف به وات خواستم برای باتری این مدل خیلی تعریف شنیدم ....من میگم کل نت بوک
چند وات میسوزونه :31:

andyarsenaly
27-09-2011, 14:38
ممنون از پاسخ :11:
با استفاده بیش از اندازه مثلا lcd ضعیف نشه تصویر بره و دیگه برنگرده یا :41:... قول میدم جای خنک نگه دارم :40::31:
یه سوال همین الان پیش اومد ...نت بوک رو هم میشه باتریش رو دراورد و مستقیم با برق کار کرد ؟
من مصرف به وات خواستم برای باتری این مدل خیلی تعریف شنیدم ....من میگم کل نت بوک
چند وات میسوزونه :31:

آقا جدی من خیلی کنجکاو شدم :31: برای چی میخواین این همه دستگاه روشن باشه ؟؟؟:18:
من با دسکتاپم مدت 8 روز به طور مداوم روشن کار کردم هیچیش نشده و کلا کم پیش میاد خاموش باشه چند روز یه باز نهایتا ولی نت بوک و لپ تاپ رو دروغ چرا نمیدونم ولی خوب اگه جای خنک باشه شاید اتفاقی براش پیش نیاد ...
بله من بوک رو هم مثل همه ی لپ تاپ ها و نت بوک ها میشه بدون نیاز به باطری به برق شهر وصل کرد و در واقع درستش هم همینه که موقع استفاده از برق شهر اصلا باطری در بیاد و به هیچ وجه نباید وصل باشه ولی خوب مردم خیلی توجهی به این موضوع ندارند

مقدار مصرفش رو هم رو آداپتور نوشته که مال من متاسفانه الآن همراهم نیست و حسین گرامی عزیز باید ببینه بهت بگه ولی من تو سایت ها که نگاه کردم برای آداپتورش نوشته شده 40 وات و سازگار با 30 وات ولی یکی از همین دو عدد باید باشه قطعا نباید بیشتر از 40-50 وات مصرف داشته باشه ... همین قدر هم هست نهایتا 10 وات بیشتر یا کمتر ...
این لینکش

آقا جون من بگو واسه چی میخوای این همه نت بوک رو روشن نگه داری ؟؟؟؟؟

mohmrg
27-09-2011, 19:25
آقا جدی من خیلی کنجکاو شدم :31: برای چی میخواین این همه دستگاه روشن باشه ؟؟؟:18:
من با دسکتاپم مدت 8 روز به طور مداوم روشن کار کردم هیچیش نشده و کلا کم پیش میاد خاموش باشه چند روز یه باز نهایتا ولی نت بوک و لپ تاپ رو دروغ چرا نمیدونم ولی خوب اگه جای خنک باشه شاید اتفاقی براش پیش نیاد ...
بله من بوک رو هم مثل همه ی لپ تاپ ها و نت بوک ها میشه بدون نیاز به باطری به برق شهر وصل کرد و در واقع درستش هم همینه که موقع استفاده از برق شهر اصلا باطری در بیاد و به هیچ وجه نباید وصل باشه ولی خوب مردم خیلی توجهی به این موضوع ندارند

مقدار مصرفش رو هم رو آداپتور نوشته که مال من متاسفانه الآن همراهم نیست و حسین گرامی عزیز باید ببینه بهت بگه ولی من تو سایت ها که نگاه کردم برای آداپتورش نوشته شده 40 وات و سازگار با 30 وات ولی یکی از همین دو عدد باید باشه قطعا نباید بیشتر از 40-50 وات مصرف داشته باشه ... همین قدر هم هست نهایتا 10 وات بیشتر یا کمتر ...
این لینکش

آقا جون من بگو واسه چی میخوای این همه نت بوک رو روشن نگه داری ؟؟؟؟؟

:40::40::11::11:
ممنون از پاسخ
بریم بخریم حالا امتحان میکنیم ببینیم خراب میشه یا نه :31:
گفتم چون کوچک هست نشه باتری رو دراورد ...

40 وات باشه خوبه ... اره منم موندم تو کار بعضیا دارن توی خونه استفاده میکنن از باطری جدا نمیکنن میگن برق رفت خاموش نشه :31: انگار قراره چند بار برق بره .. اسیب شدید میبینه باتری :41: ....

هم رو دانلود باشه از یه طرف هم برای تامین امنیته (دوربین مدار بسته):27::31: اینه که نمیخوام یه سال خاموش بشه (اصلا بسوزه گارانتی که داره :31:)
الان دسکتاپ من 3 ساله که ماهی یه بار خاموش میشه ... دست به دعا بردم که بسوزه پاورش یا مین بوردش اما انگار از سوختن خبری نیست :13: منتظرم بسوزه یه دسکتاپ درست حسابی بگیرم که متاسفانه این اتفاق نمیافته ...:31:

omit
28-09-2011, 04:30
دوست عزیز اگر ممکنه آدرس اون فروشنده با انصاف رو برای بنده هم پ خ نمایید
اگر هم از آخرین قیمت اطلاع دارید بفرمایید
ممنون

email9588
28-09-2011, 12:53
فروم ها خیلی مسخره و چرته جوابم نیدین

andyarsenaly
28-09-2011, 15:15
فروم ها خیلی مسخره و چرته جوابم نیدین

شما سوال بفرمایید حتما دوستان جواب میدن
ممنون از لطفتون نسبت به توجه و صرف وقت دوستان ...

mohmrg
28-09-2011, 22:28
یه سوال دیگر ::11:

میتونه divx های 350 مگابایتی برای سریال ها رو به راحتی بیاره ؟
700 مگاباتی فیلم های divx چه طور ؟
ولی میگن توی 700 مگاباتی mkv delay داره ؟

hosseingrami
30-09-2011, 01:30
سلام به همگی دوستان و عذر خواهی بابت اینکه یه مدت نبودم.
دوستان یه خبر خوش بدم که با آخرین ورژن مدیا پلیر کلاسیک فیلم فول اچ دی که توسط گوشی سامسونگ گالاکسی اس 2 گرفته شده به راحتی و بدون ریپ و با صدای همزمان اجرا شد.

hosseingrami
02-10-2011, 00:06
سلام دوستان.
تو مدتی که نبودم یه مشکلی برام پیش اومد که بی ربط به این تاپیک نیست برا همین ترجیح دادم که بگم.
آقا دو سه روز پیش مین بردم سوخت و ما یعنی خانواده بی سیستم شدیم وکلی هم از دست من شاکی که چرا این سوخته و این حرفا...
خلاصه منم مین رو فرستادم گارانتی و یه مدل بهتر چند روز بعد گرفتم.تو این دو سه روزی که سیستم نبود من مانیتور و اسپیکر و همه چی رو به این تفلک وصل کردم و حتی یو اس بی رو یه هاب وصل کردم که اون هابم چهار تا درگاهش پر.
خلاصه کلام اینکه انگار کسی تشخیص نمیداد که این سیستم خونه نیست.همه فقط میگفتند چرا کیس صدا نداره.البته سرعت از سیستم کمتر بود و احساس می شد ولی وقتی نگاه زیر میز جایی که وصلش کرده بودم می انداختیم سرعت کم رو جبران می کرد که البته زیاد به چشم نیومد....
در حدی بود که همشیرم باهاش کارای فوتوشاپش اونم سی اس فور رو انجام می داد.
دوستان موفق و پیروز باشید

andyarsenaly
05-10-2011, 01:42
بالاخره تونستم با کمی دست کاری 720p رو بدون تاخیر تو مدیاپلیر اجرا کنم
پس فیلم اچ دی رو هم ساپورت میکنه
ویندوز 7 آلتیمیت 32 بیت با آپدیت بایوس و تمام درایورها

Aminv8
05-10-2011, 01:52

یه کم عجیب نیست؟

خسین میگه من Full HD رو بدون تاخیر اجرا میکنم

بعد شما تو HD مشکل دارین؟

milad_gta
05-10-2011, 01:55
بچه ها با kmplayer یک تست بگیرید فکر کنم راحت اجرا کنه ... !!

IRAN_KING
05-10-2011, 12:34
سلام ..
1-edge داره ؟ (سیمکارت خور)

من الان رفتم سایت ایسر این که 25 مدل داره :18:این جدیدترینش کدام هست با چه کدی ؟!
حتی باطری هایه 6 سلول هم در بعضی ها فرق داره و صفحه نمایش گر و cpuغیره !!!

دوستان این مدل که خیلی بهتره تو ایران پیدا میشه Aspire One 722 (که مدل AO722-BZ197 رو زده 299$ تا) حالا من نمی دونم این مدلی که در پست اول معرفی کردین تو سایت ایسر کدام هست ؟!:13:

mpirayesh
05-10-2011, 13:08
الان قیمت
d257
d255
تو بازار چنده

hosseingrami
05-10-2011, 23:42

سلام به همگی دوستان.
مهدی جان میشه بگی چه کار کردی؟منظورم همون دستکاریه...

یه کم عجیب نیست؟

خسین میگه من Full HD رو بدون تاخیر اجرا میکنم

بعد شما تو HD مشکل دارین؟

بچه ها با kmplayer یک تست بگیرید فکر کنم راحت اجرا کنه ... !!

دوستان بذارید من خیالتون رو راحت کنم.من تقریبا همه پلیر ها رو تست کردم.
دوستان همون طور که میدونید هر پلیر یه جور پردازش و موتور و در کل سیستمی داره مثلا splayer از gpu استفاده میکنه که تست من رو نتبوک این بود که اصلا این پلیر در این نتبوک جوابگو نیست....
kmplarer هم خوبه ولی برا اچ دی و فول مناسب نیست و هنگ میکنه
میمونه مدیا پلیر کلاسیک که من فول اچ دی سی فریم روش اجرا کردم
بقیه پلیر ها هم تست کردم البته وی ال سی رو وقت نکردم...
موفق و پیروز باشید

milad_gta
06-10-2011, 00:47
kmplayer هنگ میکنه !؟ یعنی چی ... ! VLC رو هم اتفاقا میخواستم بگم که فرصت نکردی در کل در جریان بزار ما رو ...

من امروز رفتم پیش 2 تا از دوستان که تو کار فروش قطعات و ... هستند برا قیمت و خرید ؛ گفتم یک نتبوک Acer Aspire ONE D257 میخوام و یه Dell 5110 Ci7 که گفتن نه ایسر بگیر نه دل که جفتشون خرابی زیاد دارند بیشتر Asus و HP پیشنهاد دادن ! خلاصه حسابی منو به شک انداختن ، بشون گفتم دوستام گرفتن راضی هستند جفتشون گفتن حتما راضیا دیگه ولی خرابی زیاد داره ! چه کنم !؟ خلاصه اگر گذاشتن ما بخریم :دی

Nocturne
06-10-2011, 03:55
اینجانب یا یک مدل 15 اینچی ایسر کار کرده ام و سه ایراد در اون دیدم

1- مانیتور: خیلی رضایت بخش نبود. رنگها به گرمی میرفت (البته نفهمیدم میشه رنگ رو تغییر داد یا نه)

2- کیبرد: طراحی دکمه ها به شکل کاملا تخت و با فاصله کم از هم احتمال غلط فشردن دکمه ها رو به وجود میاورد

3- ماوس: در حرکت عمودی انگشت خوب عمل نمیکرد و سرعت کمتری داشت بطوری که برای آوردن ماوس از بالای
صفحه به پایین باید سه بار انگشت را از با به پایین صفحه ماوس میکشیدم. به علاوه، امکان این را نداشت که وقتی
انگشت را کشیدید و به انتهای صفحه ماوس رسید با نگه داشتن انگشت در همانجا ماوس به حرکتش ادامه دهد.

البته ناگفته نماند ممکنه موارد بالا اونقدر که گفتم بد نباشه. چون لپ تاپ فعلیم سونی هست خود به خود در ذهنم
مقایسه با سونی صورت گرفته و برای همین ناراضی بودم..

به هرحال میخواستم بپرسم آیا این موارد در مینی لپ تاپ ایسر هم صدق میکنه؟

با تشکر

pedram_2009
06-10-2011, 16:07
سلام

دوستانی که d257 دارند چه نرم افزار های مهندسی روش تست کردن میدونم برای این کار نیست ولی برای کسی سوال میکنم مثلا کسی تا حالا visual studio 2010 روش تست کرده نرم افزار سنگینی هست ولی اگه کسی تست کرده لطفا جواب بده با تشکر ؟؟؟

andyarsenaly
06-10-2011, 21:07
سلام مجدد
خدمت اون دوست خوبمون که فرمودند که بهشون گفتند ایسر خرابی زیاد داره و ...
ببینید دوست عزیز کلا یک سری افراد که فقط اسم فروشنده رو یدک میکشند و در حقیقت هیچ سوادعلمی پیرامون رایانه ندارند در مورد همه چیز نظر میدهند
من چند مدل لپ تاپ قدیمی و جدید ایسر دارم ... نمیتونم بگم فوق العاده ست نه اما هیچ خرابی ای تا به حال نداشتم آخریش هم همین نت بوک که اقلا 4 تا برای خودم و دوستانم خریدم و همه هم راضی هستند
در کل تجربه شخصیم بهم میگه به لحاظ بدنه و سیلینگ و کیفیت بدنه از نر راحی خیلی نمیشه روش حساب کرد مثلا لپ تاپ من تماما پلاستیکی هست که معضلیه اما روز به روز دارن بهتر میشن مضافا اگه ایسر این قدر خرابی داشت تو صدر جدول پرفروش ترین های جهان نبود در هر صورت من اصراری به خرید از برند ایسر ندارم برای پدرم هم نیست که بخوام تبلیغ کنم اما وقتی مجموعه عوامل رو در کنار هم بزارید میبینید که ایسر خیلی چیز ها داره که میتونه قافیه رو به نفع خودش تموم کنه مهم ترینش قیمت
پس لطفا ول کنید شرو ورهای این آدم ها رو / همین اقاکه می فرمایید بپرسید ببینید تا حالا این نتبوک 257 رو اصلا از نزدیک دیده که نظر میده؟؟؟ ممکنه تو هر برندی یکی دو مدل مشکل دار باشند کما اینکه در کمپانی های بزرگ خودروسازی مثل بنز هم مشکلات بعد از تولید و عرضه پدیدار شد ولی میشه گفت بنز بده؟؟؟انصاف باید داشت و هر مدلی رو فقط با خودش مقایسه کرد
در مورد قیمت من 370 گرفتم و آخریش بود و به قولی پشت ویترینی و نمیدنم کی خرید جدید میارن ...
در مورد پخش فیلم های اچ دی هم خدمت حسین گرامی عزیز عرض کنم کار خاصی نمیخواد بایوس رو با دقت اپدیت کن و همینطور تمام درایورها از جمله گرافیک
بعد به راحتی بامدیاپلیرمعمولی ریپ میکنه ... من با کلاسیک قدیمی پخش کردم جواب نداد نسخه جدیدش رو بی اطلاعم
در هر حال روز به روز رضایتم بیشتر میشه ازش و هر کسی میبینه بلافاصله میره تو نخش که یکی بخره ... فقط کاش 4 گیگ رم میخورد ...
با نسخه 32 بیت ویندوز 7 آلتیمیت همه چیز به خوبی پیش میره و windows aero وتمام ملزومات گرافیکی خیلی زیبا وبدون دردسر و گرفتن قدرت و سرعت دستگاه اجرا میشن البته گه گاهی هنگ داره که تا الآن طبیعی بوده مثل هر سیستمی باید بیشتر بررسی کنم ببینم مشکل بیشتر میشه یا نه ...
دوستانی که نسخه های دیگه ی این ویندوز رو دارند ما و همه دوستان رو در جریان و چند و چون این کار قرار بدن

hosseingrami
06-10-2011, 23:16
kmplayer هنگ میکنه !؟ یعنی چی ... ! VLC رو هم اتفاقا میخواستم بگم که فرصت نکردی در کل در جریان بزار ما رو ...

من امروز رفتم پیش 2 تا از دوستان که تو کار فروش قطعات و ... هستند برا قیمت و خرید ؛ گفتم یک نتبوک Acer Aspire ONE D257 میخوام و یه Dell 5110 Ci7 که گفتن نه ایسر بگیر نه دل که جفتشون خرابی زیاد دارند بیشتر Asus و HP پیشنهاد دادن ! خلاصه حسابی منو به شک انداختن ، بشون گفتم دوستام گرفتن راضی هستند جفتشون گفتن حتما راضیا دیگه ولی خرابی زیاد داره ! چه کنم !؟ خلاصه اگر گذاشتن ما بخریم :دی

سلام دوست خوبم.هنگ میکنه منظورم بیشتر سخت افزاریه یعنی مدیا پلیر کلاسیک از همه سریعتر و روون تر اجرا میکنه ولی این معنی نیست که بقیه پلیرها خرابند.بلکه الگوریتم این پلیر برا این نتبوک به نظر من بهتره..
البته انصافا km هم برا چیزای سبک و زیر اچ دی تو این دیوایس عالی جواب میده....

همون طور که داش مهدی گل هم گفت.طرفداری و یا رد کردن کلی یک چیز اصلا عقلانی نیست.همون مطلب بالا که برا پلیرها نوشتم که این که خوبه به معنی بدی بقیه نیست.این تویی که خوب و بد رو میفهمی و ترجیح میدی هم با اطلاعاتت و هم با چشمان و دستان مبارکت......
من و دوستان که داریم باید بگم همه چیش عالیه و هیچ مشکلی تا حالا باهاش نداشتم....

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

اینجانب یا یک مدل 15 اینچی ایسر کار کرده ام و سه ایراد در اون دیدم

1- مانیتور: خیلی رضایت بخش نبود. رنگها به گرمی میرفت (البته نفهمیدم میشه رنگ رو تغییر داد یا نه)

2- کیبرد: طراحی دکمه ها به شکل کاملا تخت و با فاصله کم از هم احتمال غلط فشردن دکمه ها رو به وجود میاورد

3- ماوس: در حرکت عمودی انگشت خوب عمل نمیکرد و سرعت کمتری داشت بطوری که برای آوردن ماوس از بالای
صفحه به پایین باید سه بار انگشت را از با به پایین صفحه ماوس میکشیدم. به علاوه، امکان این را نداشت که وقتی
انگشت را کشیدید و به انتهای صفحه ماوس رسید با نگه داشتن انگشت در همانجا ماوس به حرکتش ادامه دهد.

البته ناگفته نماند ممکنه موارد بالا اونقدر که گفتم بد نباشه. چون لپ تاپ فعلیم سونی هست خود به خود در ذهنم
مقایسه با سونی صورت گرفته و برای همین ناراضی بودم..

به هرحال میخواستم بپرسم آیا این موارد در مینی لپ تاپ ایسر هم صدق میکنه؟

با تشکر

سلام رفیق اصلا صدق نمیکنه....
ولی مقایسه هلو و هندونه اصلا کار درستی نیست...:31:

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

سلام

دوستانی که d257 دارند چه نرم افزار های مهندسی روش تست کردن میدونم برای این کار نیست ولی برای کسی سوال میکنم مثلا کسی تا حالا visual studio 2010 روش تست کرده نرم افزار سنگینی هست ولی اگه کسی تست کرده لطفا جواب بده با تشکر ؟؟؟

ببین رفیق من فوتوشاپ سی اس فور دریم ویور سی اس فایو و اوتوکد 2010 رو به راحتی نصب و اجرا کردم و استفاده میکنم.البته تنها تفاوتش با دیوایس های قوی تر اینه که صبور بار میای که برای امور زندگی هم خوبه(شوخی:27:)
ویژوال رو هنوز تست نکردم یعنی فرصت نکردم...
هنوز من و ما با این وسیله کار داریم......:5:

hosseingrami
06-10-2011, 23:28
سلام مجدد
خدمت اون دوست خوبمون که فرمودند که بهشون گفتند ایسر خرابی زیاد داره و ...
ببینید دوست عزیز کلا یک سری افراد که فقط اسم فروشنده رو یدک میکشند و در حقیقت هیچ سوادعلمی پیرامون رایانه ندارند در مورد همه چیز نظر میدهند
من چند مدل لپ تاپ قدیمی و جدید ایسر دارم ... نمیتونم بگم فوق العاده ست نه اما هیچ خرابی ای تا به حال نداشتم آخریش هم همین نت بوک که اقلا 4 تا برای خودم و دوستانم خریدم و همه هم راضی هستند
در کل تجربه شخصیم بهم میگه به لحاظ بدنه و سیلینگ و کیفیت بدنه از نر راحی خیلی نمیشه روش حساب کرد مثلا لپ تاپ من تماما پلاستیکی هست که معضلیه اما روز به روز دارن بهتر میشن مضافا اگه ایسر این قدر خرابی داشت تو صدر جدول پرفروش ترین های جهان نبود در هر صورت من اصراری به خرید از برند ایسر ندارم برای پدرم هم نیست که بخوام تبلیغ کنم اما وقتی مجموعه عوامل رو در کنار هم بزارید میبینید که ایسر خیلی چیز ها داره که میتونه قافیه رو به نفع خودش تموم کنه مهم ترینش قیمت
پس لطفا ول کنید شرو ورهای این آدم ها رو / همین اقاکه می فرمایید بپرسید ببینید تا حالا این نتبوک 257 رو اصلا از نزدیک دیده که نظر میده؟؟؟ ممکنه تو هر برندی یکی دو مدل مشکل دار باشند کما اینکه در کمپانی های بزرگ خودروسازی مثل بنز هم مشکلات بعد از تولید و عرضه پدیدار شد ولی میشه گفت بنز بده؟؟؟انصاف باید داشت و هر مدلی رو فقط با خودش مقایسه کرد
در مورد قیمت من 370 گرفتم و آخریش بود و به قولی پشت ویترینی و نمیدنم کی خرید جدید میارن ...
در مورد پخش فیلم های اچ دی هم خدمت حسین گرامی عزیز عرض کنم کار خاصی نمیخواد بایوس رو با دقت اپدیت کن و همینطور تمام درایورها از جمله گرافیک
بعد به راحتی بامدیاپلیرمعمولی ریپ میکنه ... من با کلاسیک قدیمی پخش کردم جواب نداد نسخه جدیدش رو بی اطلاعم
در هر حال روز به روز رضایتم بیشتر میشه ازش و هر کسی میبینه بلافاصله میره تو نخش که یکی بخره ... فقط کاش 4 گیگ رم میخورد ...
با نسخه 32 بیت ویندوز 7 آلتیمیت همه چیز به خوبی پیش میره و windows aero وتمام ملزومات گرافیکی خیلی زیبا وبدون دردسر و گرفتن قدرت و سرعت دستگاه اجرا میشن البته گه گاهی هنگ داره که تا الآن طبیعی بوده مثل هر سیستمی باید بیشتر بررسی کنم ببینم مشکل بیشتر میشه یا نه ...
دوستانی که نسخه های دیگه ی این ویندوز رو دارند ما و همه دوستان رو در جریان و چند و چون این کار قرار بدن

سخنان داش مهدی کاملا تایید میشه....
ببینید دوستان من و ما یه کار باید بکنیم که از گرافیکش استفاده کامل بشه.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟:18:

چون سیستم داره فقط و فقط 64 مگ از ویندوز استفاده میکنه و بالاتر نمیتونه.:13:
این فقط در گرافیک های آنبورد و وین سون من دیدم.برا پی سی هم همین حالت پیش اومد و من مجبور به استفاده از گرافیک مجزا شدم...
اینم عکسش در وین سون آلتیمیت نصب شده و غیر اورجینال...

:11:

hosseingrami
07-10-2011, 19:43
سخنان داش مهدی کاملا تایید میشه....
ببینید دوستان من و ما یه کار باید بکنیم که از گرافیکش استفاده کامل بشه.میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟:18:

چون سیستم داره فقط و فقط 64 مگ از ویندوز استفاده میکنه و بالاتر نمیتونه.:13:
این فقط در گرافیک های آنبورد و وین سون من دیدم.برا پی سی هم همین حالت پیش اومد و من مجبور به استفاده از گرافیک مجزا شدم...
اینم عکسش در وین سون آلتیمیت نصب شده و غیر اورجینال...

:11:

سلام دوستان این پست رو فکر کنم ندیدید لطفا نظرتون رو بگید

andyarsenaly
07-10-2011, 22:52
حسین جان اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی
منم یه جورایی درگیزشم
البته من نتونستم بفهمم که سیستم در حالت عادی از چه میزان از حافظه ی چیپست گرافیکی استفاده میکنه و چه مقدار در هنگام نیاز و پخش فیلم و بازی اما وقتی اچ دی رو پخش میکنه حتما موقع نیاز خودش مقدار لازم رو شیر میکنه ...
مطمئن نیستم
برنامه ی خاصی رو هم نتونستم پیدا کنم GPU-Z هم کمکی نکرد ...
اگه شما هم فهمیدید به ما اطلاع بدید

hosseingrami
07-10-2011, 23:27
حسین جان اتفاقا به نکته ی خوبی اشاره کردی
منم یه جورایی درگیزشم
البته من نتونستم بفهمم که سیستم در حالت عادی از چه میزان از حافظه ی چیپست گرافیکی استفاده میکنه و چه مقدار در هنگام نیاز و پخش فیلم و بازی اما وقتی اچ دی رو پخش میکنه حتما موقع نیاز خودش مقدار لازم رو شیر میکنه ...
مطمئن نیستم
برنامه ی خاصی رو هم نتونستم پیدا کنم GPU-Z هم کمکی نکرد ...
اگه شما هم فهمیدید به ما اطلاع بدید

قربونت داش مهدی.ببین من جدیدا یه مین خریدم که گرافیک آنبورد یک گیگ داره که اچ دی هم هست و گفتم که دیگه کارت گرافیکم رو بیخیال آنبرد رو عشق است آقا وین سون آلتیمت هم نصب دیگه گفتم عجب توپ میشه.رفتم پی اس 2011 رو نصب کردم و اجرا کردم در کمال ناباوری ارور داد و مفهومش این بود که : گرافیک شما 64 مگه و حداقل گرافبک برا این بازی 128 مگه. منم عصبانی و فکر که چی به چیه فهمیدم که گرافیک آنبورد تو وین سون فقط و فقط 64 مگش share میشه یعنی ویندوز حال کرده این قدر استفاده کنه.البته ناگفته نماند که تونستم این شیر رو تا 128 بالا ببرم ولی بازی اجرا میشه ولی گرافیک تعطیل...
حالا از اینا که بگذریم این گرافیکای آنبرد تو ویندوز ایکس پی هیچ مشکلی ندارند و با قدرت واقعیشون کار میکنند....
حالا سوال خودمم با این همه تحقیق و زحمت اینه که چه جوری این وین سون شعورش در حد 64 مگه و کارت یک گیگ یا 256 نت بوک رو نمیتونه حضم کنه؟؟؟؟؟
بیشتر تلاش و تحقیق میکنم و تو هم دریغ نکن..

Aminv8
08-10-2011, 00:01
منم یه سوال داشتم

مثلا تو مشخصات دستگاه میزنه گرافیک 256 Up to 512 یا Up to 768

چه طوری میشه حافظه گرافیکی که از رم شیر میشه رو بیشتر کرد؟

pedram_2009
08-10-2011, 00:37
سلام دوستان فکر کنم باید از setup دستگاه برید تو تنظیمات bios یه قسمتی داره مال سایز رم گرافیک های آنبورد هست

hosseingrami
08-10-2011, 13:39
سلام دوستان فکر کنم باید از setup دستگاه برید تو تنظیمات bios یه قسمتی داره مال سایز رم گرافیک های آنبورد هست

سلام روشش دقیقا همینه ولی محدوده و تا 128 بیشتر نمیشه کاری کرد...
ولی نمیدونم شاید نرم افزاری چیزی باشه که شعور وین سون رو افزایش بده

pedram_2009
08-10-2011, 13:44
من گرافیک آنبورد مین بوردم سایزش 256 هست و تو ویندوز 7 هم 600 و خورده ای از رم گرفته من خودمم هنوز پیدا نکردم کجا باید تنظیمش کرد اگه شما پیدا کردی ما رو هم خبر کن

تو این مقاله یه چیزایی درباره گرافیک های آنبورد البته روی ویندوز ویستا توضیح داده

من فکر کنم اون چیزی که شما تو ستاپ دستگاه میبینید (منظورم سایز گرافیک آنبورد هست) به همون اندازه فقط میشه از سخت افزار رم اشغال کرد بعد تو ویندوز با توجه به مشخصات دستگاه باقیش رو به صورت نرم افزاری از سیستم میگیره یعنی با توجه به سیستم عاملی که نصب میکنید از رم اشغال میکنه که این بر میگرده به اینکه گرافیک حافظه مجزا نداره بعد شما یه سیستم عامل سنگین مثل سون نصب میکنید گرافیک که حافظه مثلا 128 داره که اون رو هم از رم گرفته سون هم به دلیل افکت هایی که داره باز بیشتر از رم میگیره شما Xp نصب کنید ببنید کمتر از رم میگیره شما خودتون تو نوت بوک چک نگا کنید این گرافیک قابلیت اجرای تا فلان فرمت با این کد رو داره پس فقط از رم گرافیک نیست گرافیک این نت بوک قابلیت کد گشایی بعضی از فرمت ها رو نداره نه اینکه اجرا نمیکنه بلکه کند اجرا میکنه شما مشخصات گرافیکتون رو تو سایت زیر ببنید
گرافیک 3150 میتونه فقط Clear Video HD (SD Videos only), MPEG-2 Decode با این کیفیت یعنی hd انکد شده با حجم پایین و mpeg 2 رو کد گشایی کنه درسته دوست عزیز حسین گرامی نوشته بود فیلم galaxy s2 رو براحتی اجرا کنه به دلیل اینکه mpeg 4 هست و انکد شده تر از mpeg 2 هست یعنی فشرده تر هست درباره کیفیت نمیگما درباره کدش میگم فکر میکنم این گرافیک با فرمت mkv مثلا 720p خیلی مشکل داشته باشه شاید بعضیارو اجرا کنه ولی اینا که درصد فشرده سازیشون کمتر هست رو به سختی اجرا میکنه تو سایت زیر میتونید مشخصات گرافیکتون روببنید

این چیزی هست که من فکر میکنم نمیدونم منظورم رو خوب تونستم بگم دوستان اگه چیز بیشتری میدونن من رو هم در جریان بزارن

hosseingrami
08-10-2011, 16:21
من گرافیک آنبورد مین بوردم سایزش 256 هست و تو ویندوز 7 هم 600 و خورده ای از رم گرفته من خودمم هنوز پیدا نکردم کجا باید تنظیمش کرد اگه شما پیدا کردی ما رو هم خبر کن

تو این مقاله یه چیزایی درباره گرافیک های آنبورد البته روی ویندوز ویستا توضیح داده

من فکر کنم اون چیزی که شما تو ستاپ دستگاه میبینید (منظورم سایز گرافیک آنبورد هست) به همون اندازه فقط میشه از سخت افزار رم اشغال کرد بعد تو ویندوز با توجه به مشخصات دستگاه باقیش رو به صورت نرم افزاری از سیستم میگیره یعنی با توجه به پردازش گرافیکی که انجام میدید از رم اشغال میکنه یعنی تو حالت عادی همون مثلا 128 هست بعد که یه بازی اجرا میکنید بیشتر از رم میگیره یعنی برای اجرای این بازی به یه مقدار از رم نیاز دارید به دلیل اینکه گرافیک آنبورد هست باز مقدار بیشتری میگیره این چیزی هست که من فکر میکنم نمیدونم منظورم رو خوب تونستم بگم دوستان اگه چیز بیشتری میدونن من رو هم در جریان بزارن

من هم همین فکر رو میکنم ولی مال من گه یک گیگ بود برا چی برا اجرا پی اس 2011 گفت که شما گرافیکت 64 مگه؟؟؟در حالی که یک گیگ هست جگر.

andyarsenaly
08-10-2011, 16:28
منم یه سوال داشتم

مثلا تو مشخصات دستگاه میزنه گرافیک 256 Up to 512 یا Up to 768

چه طوری میشه حافظه گرافیکی که از رم شیر میشه رو بیشتر کرد؟

ببینید من از سوال شما دو تا سوال برداشت کردم در واقع
اگه منظورتون اینه که مقلا گرافیک 256 مگ رو که نوشته تا 512 شیر میکنه رو بخواهید کاری کنید که تا 1024 مگ شیر کنه یا حتی بیشتر نه این امکانپذیر نیست به هیچ وجه
اما اگه منظورتون همون سوال من و همه دوستان هست که چطور میشه تا همون 512 مگابایت شیر کرد (منظور حداکثر استفاده از مقدار حافظه گرافیکی) خوب این خودش سوال ما هم هست و باید دنبال جوابش بود

من توبایوس بررسی کردم ظاهرا نمیشه از اونجا دستکاری کرد
اما من یقین دارم خودش در صورت نیاز شیر میکنه ...
چون امکان نداره با 64 مگ گرافیک بتونه اچ دی پخش کنه ... حتی Aero در ویندوز 7 هم حداقل 128 مگ گرافیک میخواد و الا اجرا نمیشه
ضمنا اینجوری برای خود دستگاه بهتر هست چون مصرف باطری رو کاهش میده
فقط من یه سوال دیگه هم دارم
برنامه ای هست یا میشه یه کاری کرد که موقع پخش فیلم و بازی به جای استفاده از CPU از GPU تمام استفاده رو برد؟؟؟
من وقتی اچ دی نگاه میکنم کلاک هسته رو آخرین درجه ش میره و هسته ها هم درگیر میشن
نمیشه یه کاری کرد GMA 3150 بیشتر به خودش زحمت بده تا نفس سیستم گرفته نشه؟؟؟؟

راستی حسین جان اون عکسی که گرفتی از Adapter setting از کجای سیستم رفته گرفتی؟؟؟؟

pedram_2009
08-10-2011, 16:55
من هم همین فکر رو میکنم ولی مال من گه یک گیگ بود برا چی برا اجرا پی اس 2011 گفت که شما گرافیکت 64 مگه؟؟؟در حالی که یک گیگ هست جگر.

گرافیک آنبورد فکر کنم دوبار از رم میگیره یک بار که تو همون ستاپ دستگاه نوشته که تا یه مقدار مشخص داره که این مقدار بعد داخل سیستم عامل برای اجرای نرم افزار و بازی هست جای دیگری هم که از رم میگیره برای خود سیستم عامل هست که تو قسمت تنظیمات گرافیک adapter نوشته که تو قسمت adapter information مشخصات رو نوشته

dedicated video memory که این همون مقداری هست که بیرون دستگاه تو قسمت ستاپ تنظیم میکنید

sheard system memory که همون مقداری هست خودسیستم عامل تشخیص میده باز از رم میگیره که بحث ما سر
همین گزینه هست خودم هنوز چیزی پیدا نکردم چطوری میشه این رو دستی تنظیم کرد

total available graphic memory که این میشه جمع اون دوتا بالایی که یعنی میشه کل حافظه گرافیکی در دسترس

system video memory هم فکر میکنم نمیدونم چیه :31: سر چندتا سیستم دیدم همشون صفرن حتی گرافیک مجزا هم داشته باشی صفره

andyarsenaly
08-10-2011, 17:45
بچه ها تو sandra که اطلاعات دستگاه رو میدیدم نوشته بود تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه ... ولی گمونم اشتباه میکنه چون نوشته بود دو تا اسلات رم داره در حالی که یکی بیشتر نداره ... من رم 4 گیگ نداشتم تست کنم اگه کسی داره یه تست بزنه به ما هم جواب بده نگران نباشید اگه ساپورت نکنه صفحه آبی یا سیاه میاد که نشون میده رم رو نمیتونه بخونه آسیبی به دستگاه نمیرسه ... لپ تاپ من دو تا 2 گیگ داره اگه 4 گیگ داشتم حتما امتحان میکردم ... خیلی خوب میشه اگه 4 تا بخوره ولی بعید میدونم چون نه پردازنده اینتل نه سایت ایسر هیچ کدون ننوشتند که 4 گیگ رو ساپورت میکنه ...

hosseingrami
09-10-2011, 22:08
گرافیک آنبورد فکر کنم دوبار از رم میگیره یک بار که تو همون ستاپ دستگاه نوشته که تا یه مقدار مشخص داره که این مقدار بعد داخل سیستم عامل برای اجرای نرم افزار و بازی هست جای دیگری هم که از رم میگیره برای خود سیستم عامل هست که تو قسمت تنظیمات گرافیک adapter نوشته که تو قسمت adapter information مشخصات رو نوشته

dedicated video memory که این همون مقداری هست که بیرون دستگاه تو قسمت ستاپ تنظیم میکنید

sheard system memory که همون مقداری هست خودسیستم عامل تشخیص میده باز از رم میگیره که بحث ما سر
همین گزینه هست خودم هنوز چیزی پیدا نکردم چطوری میشه این رو دستی تنظیم کرد

total available graphic memory که این میشه جمع اون دوتا بالایی که یعنی میشه کل حافظه گرافیکی در دسترس

system video memory هم فکر میکنم نمیدونم چیه :31: سر چندتا سیستم دیدم همشون صفرن حتی گرافیک مجزا هم داشته باشی صفره

پس اگه اینجور باشه که هست.گرافیک آنبرد اونم تو پی سی و دکستاب به درد مفت نمیخوره....
البته خداییش تو این نتبوک من بدی ای ندیدم که گیر بده....چیزای در حد خودش رو اجرا میکنه ولی من هدفم استفاده کامل و مفید از دستگاهه...

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

بچه ها تو sandra که اطلاعات دستگاه رو میدیدم نوشته بود تا 4 گیگ رم رو ساپورت میکنه ... ولی گمونم اشتباه میکنه چون نوشته بود دو تا اسلات رم داره در حالی که یکی بیشتر نداره ... من رم 4 گیگ نداشتم تست کنم اگه کسی داره یه تست بزنه به ما هم جواب بده نگران نباشید اگه ساپورت نکنه صفحه آبی یا سیاه میاد که نشون میده رم رو نمیتونه بخونه آسیبی به دستگاه نمیرسه ... لپ تاپ من دو تا 2 گیگ داره اگه 4 گیگ داشتم حتما امتحان میکردم ... خیلی خوب میشه اگه 4 تا بخوره ولی بعید میدونم چون نه پردازنده اینتل نه سایت ایسر هیچ کدون ننوشتند که 4 گیگ رو ساپورت میکنه ...

امیدوارم بشه چون اگه بشه کارایی جگر بیشتر میشه...
بابت آدرس هم رو صفحه دکستاب کلیک راست کن رزولیشن رو بیار بعد برو تو ادونس و....:10:

enigma_mht
11-10-2011, 18:12
ميشه آدرس فروشنده را براي من هم بفرستيد.
cpu مدل اين فروشگاه n570 هست؟

enigma_mht
11-10-2011, 18:17
من الان يه مدته دارم دنبال اين مدل ميگردم ، همه ميگن با cpu n445 دارن و با قيمت 390 يا 400+ كه واقعا انصاف نيست ، من هم دانشجوي IT‌ ارشد هستم شديدا به يه همچين سيستمي نياز دارم ، ممنون ميشم اگه يه جوون مرد پيدا بشه و آدرس فروشگاه رو واسه من پيام خصوصي كنه تا من هم بي نصيب نمونم . لطفا در صورت امكان با قيمت جديد بگيد .
راستي در صورتي كه مدل n445 رو بگيرم بعدا امكان تعويض cpu داره؟
سوالام زياد شد !!! بازم از شما ممنون .

andyarsenaly
11-10-2011, 23:15
سلام دوست عزیز
عرض کنم من تا حالا با CPU N455 ندیدم و اونهایی که ما خریدیم با اون قیمت ها همه N570 بودند تازه یه کاور اورجینال خوشگل مارک تارگوس هم توش داره ...
آدرس فروشگاه رو براتون پخ کردم ...
در مورد قیمت هم من آخرین عدد رو پشت ویترینی رفاقتی و مشتری خریدم 370 البته با رم دو شد 385 تومان و موجودیشون صفر بود
البته من هفته ی پیش خریداری کردم ولی احتمال میدم بیارن یا شاید هم آورده باشند
خبر گرفتید به ما هم خبر بدید

andyarsenaly
12-10-2011, 09:16
سلام دوباره
با دست پر اومدم و یه خبر خوش
بالاخره عاقبت جوینده یابنده شد و تونستم بالاترین و سخت ترین ویدئوهای موجود رو تو این نت بوک دیکود کنم و عین راحت الحلقوم رندر کنم ...
با استفاده از CoreCodec.CoreAVC.Professional در برنامه Kmplayer و با تنظیمات مربوطه تونستم 720P در یک فابل ویدئویی به حجم 1.5 یگ رو با بالاترین کیفیت دیکود کنم
1080i همینطور و از همه لذت بخش تر تونستم 1080P رو با حجم 8 گیگابایت رندر کنم این یکی خیلی حال داد
پس دیگه نبینم کسی پشت سر intel 3150 صفحه بزاره هااااااااااا :8:

کسی خواست بگه آموزشش رو براش بزارم ...

dr mohamad reza
12-10-2011, 11:34
سلام به همه
من به ایپد و به ایفون دارم و میخوام فقط اینهارو با یه سیستم سینک کنم
این دستگاه بدرد کار با ایتونز میخوره ؟

biostar
12-10-2011, 13:00
سلام به همه
من به ایپد و به ایفون دارم و میخوام فقط اینهارو با یه سیستم سینک کنم
این دستگاه بدرد کار با ایتونز میخوره ؟

بله برای itunes کافی هست...

dr mohamad reza
12-10-2011, 13:53
من تنها این سیستم رو برای همین کارای معمولی و نهایتا استفاده از ایتونز میخوام نمیخوام کم بیاره و مجبور شم مفت بفروشمشو بگی دیگه بخرم
مطمینید که کم نمیاره
ایتونز خیلی برای من مهمه مخصوصا ایتونز ۱۰.۵ که از طریق وای فای کار میکنه
کسی از دوستان امتحان کرده ؟

andyarsenaly
12-10-2011, 18:16
من تنها این سیستم رو برای همین کارای معمولی و نهایتا استفاده از ایتونز میخوام نمیخوام کم بیاره و مجبور شم مفت بفروشمشو بگی دیگه بخرم
مطمینید که کم نمیاره
ایتونز خیلی برای من مهمه مخصوصا ایتونز ۱۰.۵ که از طریق وای فای کار میکنه
کسی از دوستان امتحان کرده ؟

دوست عزیز این مدل جزو اولین نت بوک هایی هست که از پردازنده دو هسته ایN570 استفاده میکنه ...
قابلیت هاش خیلی بیشتر از آی تیونس هست ...
حالا گفتیم خیلی توقع نداشته باشید اما نه در این حد که با آی تیونس مقایسه بشه ... منظور ما مقایسه با پردازنده های سندی بریج و غیره بود ...
برای کار با آی تیونس حتی میتونید به مدل های ارزونتر هم اگه باشه فکر کنید با پردازنده های حتی قدیمی تر ...

mirzayee
12-10-2011, 18:37
سلام دوست عزیز
اگه میشه آدرس و تلفن فروشنده و آخرین قیمت رو برام پ.خ کنید.

با تشکر

dr mohamad reza
12-10-2011, 21:40
مرسی بابت راهنماییتون
من رو حرفتون خیلی میکنم چون واقعا اطلاعاتی راجع بهش ندارم

hosseingrami
13-10-2011, 00:29
سلام دوباره
با دست پر اومدم و یه خبر خوش
بالاخره عاقبت جوینده یابنده شد و تونستم بالاترین و سخت ترین ویدئوهای موجود رو تو این نت بوک دیکود کنم و عین راحت الحلقوم رندر کنم ...
با استفاده از CoreCodec.CoreAVC.Professional در برنامه Kmplayer و با تنظیمات مربوطه تونستم 720P در یک فابل ویدئویی به حجم 1.5 یگ رو با بالاترین کیفیت دیکود کنم
1080i همینطور و از همه لذت بخش تر تونستم 1080P رو با حجم 8 گیگابایت رندر کنم این یکی خیلی حال داد
پس دیگه نبینم کسی پشت سر intel 3150 صفحه بزاره هااااااااااا :8:

کسی خواست بگه آموزشش رو براش بزارم ...

سلام داش مهدی.بی زحمت خوب آموزشش رو بذار تا km دیگه بترکونه تو این نتبوک.....
راستی این قضیه گرافیک انبرد رو تو وین اورجینالش تست کردی؟؟

andyarsenaly
13-10-2011, 18:52
حسن جان قضیه آنبورد چیه دیگه؟؟؟؟ من نمیدونم ...

آموزش پخش فیلم های فیلم های HD و FULL HD در Aacer Aspire one D257

اول از همه باید دو تا برنامه Kmplayer و Core AVC رو نصب کنید رو سیستمتون
قدم بعد اینه که بتونیم برنامه Core AVC رو تو Kmplayer به عنوان دیکودر خارجی معرفی کنیم تا برای دیکود کردن فیلم ها از این دبکودر استفاده کنه نه از دیکودر خود برنامه ...
حالا آموزش قدم به قدم
1) وارد برنامه kmplayer میشیم
2) F2 را میزنیم تا وارد تنظیمات برنامه بشویم
3) در سمت چپ به ترتیب وارد زیر منوهای روبرو میشویم General => Filter Control => Decoder Usage =>External Video Decoder
4) سپس در سمت راست بر روی گزینه External Decoder Search کلیک میکنیم
5) در پنجره جدید بر روی Add after Scan کلیک میکنیم
6) سپس در همان پنجره لیستی از دیکودرها به نمایش در خواهد آمد / بر روی برنامه مورد نظر یعنی Core AVC Video Decoder کلیک میکنیم
7) سپس در سمت راست باید حتما دو گزینه روبرو تیک خورده باشد - H.264 و AVC1
8) حالا OK میکنیم و در صفحه قبلی به زیر منوی Internal Video Decoder میرویم / دو گزینه H.264 و AVC1 حتما باید بدون تیک باشند
9) Close را میزنیم و برنامه را میبندیم و مجددا باز میکنیم و فیلم را پخش میکنیم / در طول نمایش فیلم با زدن کلید Tab میتوانید بر روی تصویر مشخصات دیکودر را ببینید / چنانچه دیکودر نمایش داده شده Core AVC نبود مراحل بالا را مجددا با دقت تکرار میکنیم

به همین سادگی
لذت ببرید

mehrdad8086
13-10-2011, 19:25

قدم بعد اینه که بتونیم برنامه Core AVC رو تو Kmplayer به عنوان دیکودر خارجی معرفی کنیم تا برای دیکود کردن فیلم ها از این دبکودر استفاده کنه نه از دیکودر خود برنامه ...
حالا آموزش قدم به قدم
3) در سمت چپ به ترتیب وارد زیر منوهای روبرو میشویم General => Filter Control => Decoder Usage =>External Video Decoder
6) سپس در همان پنجره لیستی از دیکودرها به نمایش در خواهد آمد / بر روی برنامه مورد نظر یعنی Core AVC Video Decoder کلیک میکنیم
8) حالا OK میکنیم و در صفحه قبلی به زیر منوی Internal Video Decoder میرویم / دو گزینه H.264 و AVC1 حتما باید بدون تیک باشند
9) Close را میزنیم و برنامه را میبندیم و مجددا باز میکنیم و فیلم را پخش میکنیم / در طول نمایش فیلم با زدن کلید Tab میتوانید بر روی تصویر مشخصات دیکودر را ببینید / چنانچه دیکودر نمایش داده شده Core AVC نبود مراحل بالا را مجددا با دقت تکرار میکنیم

به همین سادگی
لذت ببرید
بسیار علی بود ممنونم
اینم لینک دانلود Core avc:

البته تو ویندوز XP......

دوستان لینک مربوط به WIN7 رو هم قرار بدین

hosseingrami
13-10-2011, 20:27

حالا آموزش قدم به قدم

به همین سادگی
لذت ببرید

سلام داش مهدی قربون دستت بسیار عالی بود.ممنونم
راستی تو از کدوم ورژن km برای وین سون نتبوک استفاده میکنی؟؟؟:10:

بسیار علی بود ممنونم
اینم لینک دانلود Core avc:

البته تو ویندوز XP......

دوستان لینک مربوط به WIN7 رو هم قرار بدین

سلام رفیق ممنون.لینک وین سون هم لطفا بذار...

hosseingrami
14-10-2011, 22:56
مهدی جان منظورم همین عکسی که از share گرافیک تو وین سون بود منتهی تو ویندوز اورجینال خود نتبوک...
راستی اندرویدش تو ویندوز غیر اورجینال کسی تونسته راهش بندازه

hosseingrami
16-10-2011, 13:35
دوستان نگفتید که کسی تونسته اندرید رو تو وین سون غیر اورجینال یعنی ویندوزی که خودتون نصب کردین راه اندازی کنید؟اگه آره چه جوری؟

andyarsenaly
16-10-2011, 20:06
حسین جان من آندروید روش نصب نکردم و نمیدونم
صرفا جهت اطلاع : Autocad 2012 نصب شد روش و خیلی خوب و راحت اجرا میکنه البته من در فضای 2 بعدی و پلان /سه بعدی رو هم اجرا نکردم و بعید هم میدونم اجرا کنه
ضمنا تناه مشکلش سایز تصویر هست که کمی از کادر رو از دست میدی و گاهی اوقات دردسر ساز میشه ...

hosseingrami
16-10-2011, 22:15
حسین جان من آندروید روش نصب نکردم و نمیدونم
صرفا جهت اطلاع : Autocad 2012 نصب شد روش و خیلی خوب و راحت اجرا میکنه البته من در فضای 2 بعدی و پلان /سه بعدی رو هم اجرا نکردم و بعید هم میدونم اجرا کنه
ضمنا تناه مشکلش سایز تصویر هست که کمی از کادر رو از دست میدی و گاهی اوقات دردسر ساز میشه ...

اوکی ممنون...
به نظر من شاید بشه با نصب نرم افزاری مدیریت صفحه نمایش رو بر عهده گرفت و برا نرم افزارایی که صفحه کم میارند یه کاریش کرد؟نمیشه؟؟

andyarsenaly
16-10-2011, 23:05
اتفاقا من هم دنبال جواب همین مساله هستم
تو اتوکد خیلی اذیت شدم نخ سوزن موقع نصب ... الآنم یه پنجره اول باز شدن برنامه میاد بالا که هیچ کاریش نمیتونم بکنم چون دگمه هاش پایین اسکرین میفته ... باید بگردیم شاید بشه یه کاریش کرد ... نمیدونم ... خلاصه به ما هم اطلاع بدید اگه فهمیدید ...

zahedy2006
20-10-2011, 19:13
سلام
ایمن مدل خودش تو سایتش n تا مدل داره که کانفیگ هاشون اندکی فرق می کنه و قیمتشون هم همچنین. شما کدوم کانفیگ را گرفته اید یا اصلا هست؟
در ضمن اندازه صفحه همه 10 هست. اگه 12 می بود بسیار عالی می نمود.

یه سوال دیگه
کسانی که هارد را عوض کرده اند در همون مکان فقط پول هارد جدید را می دهند و فروشنده هارد قدیم را بر می دارد؟ سیستم کارشون چیه؟ چون من همه کانفیگ ها را دیدم 250 گیگ هستند + رم 1 گیگ که خوب نیست

بیشتر میل دارم که 1215B ایسوس بگیرم اما اختلاف قیمتشون بالاست

andyarsenaly
21-10-2011, 09:55
در مورد هارد نمیدونم چوم عوض نکردم ولی معمولا رم رو خود فروشنده بر میداره البته اگه خود شما نخواهید و یه رم نو میدازه و یک قیمتی شما سر میدی ... البته کاملا بستگی به فروشنده داره که تا چه حد با انصاف یا بی انصاف باشه
من ازشون موقع خرید یه رم دو اورجینال هم برداشتم با قیمت 18 تومن ... رم دو زیر 21 تومن گیر نمیاد ... باید زرنگ باشید

Aminv8
21-10-2011, 11:22
اتفاقا من هم دنبال جواب همین مساله هستم
تو اتوکد خیلی اذیت شدم نخ سوزن موقع نصب ... الآنم یه پنجره اول باز شدن برنامه میاد بالا که هیچ کاریش نمیتونم بکنم چون دگمه هاش پایین اسکرین میفته ... باید بگردیم شاید بشه یه کاریش کرد ... نمیدونم ... خلاصه به ما هم اطلاع بدید اگه فهمیدید ...

من هم همچین مشکلی دارم

راه حلش اینه که تسکبار رو از زیر صفحه نمایش به سمت چپ یا راست منتقل کنی یا برش داری

dwalker
21-10-2011, 13:23
سلام
بین Aspire One D257 و Asus EeePC 1015PX کدوم رو پیشنهاد می کنید.
اگر لطف کنید مقایسه بدید ممنون میشم.

Aminv8
21-10-2011, 13:38
سلام
بین Aspire One D257 و Asus EeePC 1015PX کدوم رو پیشنهاد می کنید.
اگر لطف کنید مقایسه بدید ممنون میشم.

سلام

اگر تاپیک ها را مطالعه فرمایید به جواب خود میرسید
ایسر با همین کانفگی ارزانتر درمیآید
ولی Asus کیفیت بدنه بهتری دارد

dwalker
21-10-2011, 15:45
سلام

اگر تاپیک ها را مطالعه فرمایید به جواب خود میرسید
ایسر با همین کانفگی ارزانتر درمیآید
ولی Asus کیفیت بدنه بهتری دارد

ممنون از راهنماییتون اما من جایی ندیدم مقایسه شده باشند البته ممکنه خوب نگشته باشم ولی اگه دقیقا می دونید کجاست لطفا بهم بگید. مرسی

L E N A
21-10-2011, 16:01
سلام
این نت بوک هنوزم تو بازار گیر میاد؟
Acer Aspire ONE D257
میشه قیمتش رو هم بگید !

راستی میخواستم بدونم وایرلس و بلوتوث هم داره یا نه؟

dwalker
21-10-2011, 17:38
سلام
این نت بوک هنوزم تو بازار گیر میاد؟
Acer Aspire ONE D257
میشه قیمتش رو هم بگید !

راستی میخواستم بدونم وایرلس و بلوتوث هم داره یا نه؟

من تو سایت دیجی کالا با رم 2 گیگ با دو تا ضمانت 375 و 399 تومن دیدم
وایرلس داره بلوتوث فک نکنم

Aminv8
21-10-2011, 20:31
من تو سایت دیجی کالا با رم 2 گیگ با دو تا ضمانت 375 و 399 تومن دیدم
وایرلس داره بلوتوث فک نکنم

سلام

مال دیجی کالا با پردازنده N455 است

با پردازنده N570 و یک گیگ رم 370 پیدا میشه

dwalker
21-10-2011, 20:58
سلام

مال دیجی کالا با پردازنده N455 است

با پردازنده N570 و یک گیگ رم 370 پیدا میشه

کدوم پردازنده بهتره؟

gisha
22-10-2011, 12:32
قطعا N570 بهتره.

dwalker
22-10-2011, 22:20
ميشه آدرس فروشنده را براي من هم بفرستيد.

kant1388
28-10-2011, 10:33
سلام
دوستان آدرس فروشنده رو برای ما هم پ خ می فرمایید. با سپاس.

shukhinemikoni
30-10-2011, 22:09
آقا من کاملا گیج شدم
اول می خواستم اسوس 1215ب بگیرم به دو دلیل
1- صفحه نمایش 12 و رزلوشن بالاش
2- قدرت سی پی یوش برای اچ دی
اما قیمت بالاش اذیتم میکرد (خداییش زور داره آدم برای نوت بوک 530 تومن بده(مخصوصا از اولین حقوق زندگیش) اما تقریبا راضی شده بودم )
حالا که این پست کامل خوندم (آی چشم) خیلی از دی 257 خوشم اومد مخصوصا که حدود یه سالی پیش یه دی 125 یک ماه دستم بوده از نظر من تنها عیباش هموناییه که رفیقمون تو صفحه اول گفته البته بصورت ضعیف (رفیقمون خیلی صریح گفته)
مخصوصا که حالا دیگه فول اچ دی رو هم پخش میکنه
داداش اگه امکانش هست آخرین قیمتی رو که داری ازش بده و آدرس این مغازه داره رو هم برام پ.خ کند
دمت گرم

hosseingrami
02-11-2011, 22:51
سلام دوستان.میگم تاپیک خوب قدیمی شده.دیگه کسی بهش سر نمیزنه.
دوستان این باز خودم میخوام سوال بپرسم.اینکه چه جوری میشه ازپارتیشن رکاوری مخفی در نتبوک استفاده کرد و همه چی رو به روز اول برگردوند؟به خاطر اندروید شاید برگردم به ورژن اصلیش ولی در کنار خودش یک التیمیت هم میندازم..

Aminv8
03-11-2011, 22:07
سلام دوستان.میگم تاپیک خوب قدیمی شده.دیگه کسی بهش سر نمیزنه.
دوستان این باز خودم میخوام سوال بپرسم.اینکه چه جوری میشه ازپارتیشن رکاوری مخفی در نتبوک استفاده کرد و همه چی رو به روز اول برگردوند؟به خاطر اندروید شاید برگردم به ورژن اصلیش ولی در کنار خودش یک التیمیت هم میندازم..

ایسر رو نمیدونم ولی ایسوس یه برنامه به اسم Ai recovery داره که این کار رو انجام میده

hosseingrami
04-11-2011, 00:08
ایسر رو نمیدونم ولی ایسوس یه برنامه به اسم Ai recovery داره که این کار رو انجام میده

اینا رو میدونم.
آخه یک بار که وین نصب کردم بوت که تغییر کرد یه چیزی اومد که EMS داشت.حالا چه جوری میتونم دوباره فعلاش کنم؟:10:

starn
06-11-2011, 20:34
دوستان این نت بوک فیلم های hd 720p رو چطور اجرا میکنه؟؟؟ کم نمی اره؟؟؟ دما و حرارت دستگاه چطوره؟؟؟ مدت طولانی روشن باشه ........
1080p رو دیگه فکر نکنم بتونه بدون مشکل اجرا کنه درسته؟؟؟؟
کسی بازی سبک روش تست کرده ببینه چی ها اجرا میکنه (مدلی که پردازنده ی n570 داره من با باتری 3 سل 400 قیمت دارم)

andyarsenaly
11-11-2011, 11:23
دوستان این نت بوک فیلم های hd 720p رو چطور اجرا میکنه؟؟؟ کم نمی اره؟؟؟ دما و حرارت دستگاه چطوره؟؟؟ مدت طولانی روشن باشه ........
1080p رو دیگه فکر نکنم بتونه بدون مشکل اجرا کنه درسته؟؟؟؟
کسی بازی سبک روش تست کرده ببینه چی ها اجرا میکنه (مدلی که پردازنده ی n570 داره من با باتری 3 سل 400 قیمت دارم)

سلام دوست عزیز
اطلاعاتی که در این تاپیک نوشته شده کاملا تجربی هست و از تخیل کسی نشات نمیگیره
کمی حوصله کنید تاپیک رو مطالعه بفرمایید
با آموزش و ترفندی که در پست های قبلی اشاره کردم هیچ مشکلی در اجرای فیلم های 720P و 1080P نداره و کاملا روان و بدون تاخیر فیلم رو پخش میکنه
باز سبک هم من نصب نکردم اما autocad رو اجرا میکنم و نقشه خوانی میکنم باهاش و مشکلی نداره
گرمایی هم تولید نمیکنه نسبتا خنک هست
با باطری 6 سل 370 تومن قیمت داره

gisha
13-11-2011, 12:50
سلام.
دوستانی که نت بوک با رزولیشن حداکثر 1024*600 دارند نمیتوانند از خیلی از برنامه ها و همچنین حالت مترو در ویندوز 8 استفاده کنند. برای حل این مشکل مراحل زیر را انجام دهید.
1- وارد رجیستری ویندوز 7 شوید.
2- تمام عبارتهایی که در آنها “Display1_DownScalingSupported” وجود دارد را از 0 به 1 تغییر دهید.
3- بعد از ریستارت ویندوز رزولیشن های بیشتری در اختیار خواهید داشت.
با تشکر...

andyarsenaly
13-11-2011, 15:38
سلام.
دوستانی که نت بوک با رزولیشن حداکثر 1024*600 دارند نمیتوانند از خیلی از برنامه ها و همچنین حالت مترو در ویندوز 8 استفاده کنند. برای حل این مشکل مراحل زیر را انجام دهید.
1- وارد رجیستری ویندوز 7 شوید.
2- تمام عبارتهایی که در آنها “Display1_DownScalingSupported” وجود دارد را از 0 به 1 تغییر دهید.
3- بعد از ریستارت ویندوز رزولیشن های بیشتری در اختیار خواهید داشت.
با تشکر...

سلام دوست عزیز
میشه واضح تر بفرماییید کجای رجیستری؟؟؟ چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم و شدیدا هم نیاز به رزولوشن بالاتر دارم ...
ممنون

gisha
14-11-2011, 08:04
سلام دوست عزیز
میشه واضح تر بفرماییید کجای رجیستری؟؟؟ چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم و شدیدا هم نیاز به رزولوشن بالاتر دارم ...
ممنون

سلام.
1- حتما باید ویندوز 7 داشته باشید.
2- برای اطلاعات بیشتر لطفا به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه نمایید.

masood123
02-12-2011, 17:07
لطفا مشخصات فروشنده را پ خ کنید یا به rm.rostami@gmail.com ایمیل بدبد

که امروز سفارش بدم

ممنون

ehsanonlineco
04-12-2011, 09:01
سلام دوست عزیز
ممنون

سلام

جناب andyarsenaly لطفا آدرس و تلفن فروشگاه را برای بنده پ.خ کنید

با تشکر

mehdi275
09-12-2011, 19:28
سلام و خیلی ممنون از مطالب خوبتون
منم این نوت بوک رو دیگه میخرم
لطفا آدرس و تلفن فروشنده رو برام پ. خ کنید.
متشکرم

mehdi275
09-12-2011, 19:28
سلام و خیلی ممنون از مطالب خوبتون
منم این نوت بوک رو دیگه میخرم
لطفا آدرس و تلفن فروشنده رو برام پ. خ کنید.
متشکرم

EMIN3M1404
11-12-2011, 04:21
نظزتون در مورد Gigabyte M1005 چیه؟
385000 تومن
CPU N570
Ram 2G
Hard 320

vahidmir2000
11-01-2012, 04:05
منم امروز این نت بوک رو خریدم. با باطری 3 سلولی 415 تومان با گارانتی فیوچر. خیلی عالیه و هیچ مشکلی باهاش ندارم. بجز اینکه لیبل کیبوردش عربیه و برای پیدا کردن بعضی حروف یکم مشکل دارم. و اینکه در آندروئید بلوتوثش فعال نمیشه. دوستان میتونن کمک کنن؟

emgjey
01-02-2012, 09:02
دوستان مینی لپ تاپ خوب فقط برای اینترنت با قیمت نهایت 500 چی پیشنهاد میکنید؟

SAJAD0936
01-02-2012, 13:03
دوستان مینی لپ تاپ خوب فقط برای اینترنت با قیمت نهایت 500 چی پیشنهاد میکنید؟
behtarin entekhab=1015 asus