مشاهده نسخه کامل
: لطفا نظرتون رو در مورد این کارت بدین!
mohsen_rock
07-08-2011, 17:30
با سلام خدمت همه دوستان!
من واسه کارت ویزیت جدیدم این طرح رو با بیشتر از 15 حالت مختلف طراحی کردم! حالا میخوام نظرات دوستان رو بدونم که ببینم دیگه چیکار باید بکنم روش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein_porru
15-08-2011, 15:36
خوبه ولی اگه فونتهاشو عوض کنی بهترم میشه منظورم اینه برجسته ای ، شکسته ای، یه چیزی تو همین مایه ها! طوریکه مثل متن ساده نباشه و بیشتر جذب کنه . یعنی شبیه متن تایپ شده نباشه . منظورمو خوب میگم ایا؟؟؟؟؟؟
رنگهاشو خیلی جالب طراحی کردی ادغام شده . خلاقانه بود
ATA FARZADI
16-08-2011, 10:35
منم کاملا موافقم همیچین فونت های زیاد جالبی نیست
بعد شماره رو نگاه کن یه جور در بیار که طول هر دوشون یکی بشه
shahinfarasystem
31-08-2011, 21:45
سلام با نظرات بالا موافقم
اما فکر کنم رنگ مشکی هم کمتر به کار ببری بهتره.....
فونتت خوب نیست.
نوشته هات خیلی زیادن. خیلی. اونم روی کارت ویزیت که باید خیلی مختصر باشه.
رنگاشم خوب نیست. کلا کارتت خیلی شلوغه خلوت ترش کن
ترمه ترنج
04-09-2011, 19:48
سلام
خوبه...
اما کاش بجای رنگ سبز از یه رنگ دیگه استفاده می کردی...
و از تعداد فونت کمتری استفاده می کردی...
سلام
آیا این اندازه استاندارد هست :13: ؟
از فونت ها مناسب و کمتری استفاده کنید بهتره ، چون هر قسمت رو یک فونت جداگانه قرار دادید
کارت ویزیت رو خیلی شلوغ کردید ، نمای کارت ویزیت و زیبایش به سادگیش هست
البته شاید در کارت ویزیت های مدرن کمی شلوغ باشه ولی حداقل همه اجزا با هم هماهنگ هستن
موفق باشید
این پوستره هست کارت ویزیت سایزش خیلی کمتره و البته باید خلاصه تر بنویسید مثل این عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_kochak
13-09-2011, 03:10
salam.are khili alie
part gah
13-09-2011, 13:09
با سلام خدمت همه دوستان!
من واسه کارت ویزیت جدیدم این طرح رو با بیشتر از 15 حالت مختلف طراحی کردم! حالا میخوام نظرات دوستان رو بدونم که ببینم دیگه چیکار باید بکنم روش!
خلاقیت 20/14
رنگ 20/18
رعایت اصول گرافیک 20/14
.................................................. .....
کارت ویزیت شلوغی شده.تنوع فونت زیاده که نباید باشه.و نیاز به ذکر همه موارد نیست.کارت ویزیت فقط حامل شماره تماس و آدرس و معرفی کلیه شماست(کاری که انجام میدین).برای بیان جزئیات از بروشور و کاتالوگ استفاده کنید.:20:
pcforlife
13-09-2011, 20:26
ویزیت کارت ساده و نسبتا خوبیه به نظرم... چند تا نظر به نظرم میرسه:
- این که بعضی از حروفه متن نوشته شده روی کارتت دو رنگه شده به نظرم ناجور تو ذوقه... برای اینکه منظورم رو بگیری به کارتت نگاه کن، مثلا تو خط دوم عبارت "بر روی لیوان، بشقاب، پرچم" حرف "ب" که تو قسمت برش رنگ کارت افتاده به علته دو رنگه شدن، خیلی سخت قابل خوندنه... سعی کن نوشته هات رو جوری بچینی که حروف دورنگه نشه، بلکه واژه ها و عبارت ها دورنگه بشه... مثلا تو همین مثال بالا "بر روی لیوان، بشقاب، پرچم" عبارت "بر" کلا سیاه باشه و مابقی سبز.
- فونت متن تبلیغاتیت فوق العاده نیست، ولی بد هم نیست... البته به نظرم خوراک اینجور طرح ها فونت میترا (یکی از ورژن هاش) یا یاقوت هست ب ه همراه دستکاری روی سایز نقطه ها یا احیانا شکل حروف هستش. ولی فونت عبارت "نجفی" + فونت شماره تلفن جالب نیست. اعداد انگلیسی شماره تلفن هم خوب نیست... اگه کارتت رو دورو، فارسی - لاتین بزنی، خوب میشه.
- وکتوری که گوشه سمت چپ بالا گذاشتی، سمت راست پایین هم بزاری به نظرم خوب میشه.
یاعلی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.