مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید سه پایه خوب
asghar21
07-08-2011, 17:30
سلام
اولا می خوام بپرسم موقع خرید دوربین سه پایه جز لوازم جانبیش هست یا نه؟
اگه نیست چه نکاتی رو باید موقع خرید سه پایه در نظر داشته باشم؟
معمولا قیمت سه پایه دور و بره چنده؟
pooria-ir
07-08-2011, 20:09
سلام
اولا می خوام بپرسم موقع خرید دوربین سه پایه جز لوازم جانبیش هست یا نه؟
اگه نیست چه نکاتی رو باید موقع خرید سه پایه در نظر داشته باشم؟
معمولا قیمت سه پایه دور و بره چنده؟
با اجازه اساتید :11:
خیلی کم هستن دوربین هایی که 3 پایه جزو لوازم جانبیشون باشه و عرفا و معمولا به طور جداگانه فروخته میشه
خرید 3 پایه بسته به دوربینتون انجام میشه،برای دوربین های سبک Compact خیلی نیاز نیست واسه 3 پایه هزینه کنین و یه چیز معمولی هم کارتون رو راه میندازه،اما اگر قصد خرید دوربین SLR دارین باید واسه 3 پایه بیشتر وقت بزارین و تحقیق کنین
قیمت 3 پایه هم از حدود 10 تومن واسه مدلای خیلی خیلی معمولی شروع میشه تا الی ماشالله :دی برو رو 300-400 تومن و بالاتر
asghar21
07-08-2011, 20:48
با اجازه اساتید :11:
خیلی کم هستن دوربین هایی که 3 پایه جزو لوازم جانبیشون باشه و عرفا و معمولا به طور جداگانه فروخته میشه
خرید 3 پایه بسته به دوربینتون انجام میشه،برای دوربین های سبک Compact خیلی نیاز نیست واسه 3 پایه هزینه کنین و یه چیز معمولی هم کارتون رو راه میندازه،اما اگر قصد خرید دوربین SLR دارین باید واسه 3 پایه بیشتر وقت بزارین و تحقیق کنین
قیمت 3 پایه هم از حدود 10 تومن واسه مدلای خیلی خیلی معمولی شروع میشه تا الی ماشالله :دی برو رو 300-400 تومن و بالاتر
مرسی از توضیحات کاملت:20:
من قصد خرید دوربین Canon PowerShot SX230 HS رو دارم
برای این دوربین سه پایه تو چه رنج قیمتی بگیرم؟
دوربین منم یک چیزی شبیه دوربین شماست
سه پایه براش گرفتم حدود 1.80 ارتفاع داره 17 تومن.
pooria-ir
08-08-2011, 13:57
مرسی از توضیحات کاملت:20:
من قصد خرید دوربین Canon PowerShot SX230 HS رو دارم
برای این دوربین سه پایه تو چه رنج قیمتی بگیرم؟
من خودمم SX210 دارم :دی
ببین نیازی نیست خیلی هزینه کنی،شما همون سقف 30 تومن رو براش در نظر بگیر،یه چیزی بگیر که مثل مال همین دوستمون ارتفاعش زیاد باشه،یه جاهایی خیلی بدرد میخوره
من خودم واسشFancier خریدم 30 تومن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.