مشاهده نسخه کامل
: ویروس ناشناخته U997.EXE
hosseinezzati13
07-08-2011, 15:31
با سلام خدمت همه دوستان
چند روزه که فایل U997.EXE روی تمام درایوهایم و فولدر های سیستمم به وجود اومده البته فولدر هایی که هنوز بازشون نکردم این فایل رو ندارن و به محض باز کردن اونا فایل U997.EXE داخل اون فولدر هم کپی میشه شکل آیکونشم مثل اولترا است.سرعت سیستم رو خیلی پایین اورده. چند روز پیش یک فلش به سیستم زدم فکر کنم از اون باشه
میخواستم ببینم چطوری میشه پاکش کنم، روی سیستم آنتی ویروس ندارم اگه میشه روش پاک کردن دستی رو آموزش بدین . ویندوزم XP SP3 است
لطفا سریع تر، خیلی خیلی ممنون:10::10:
Dr Hannibal
07-08-2011, 15:48
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقدمه ، چگونه ما آلوده میشویم؟ (غیر ضروری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکاتی در مورد قدرت پاک سازی آنتی ویروس ها ! (غیر ضروری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراحلی که باید در زمان آلودگی انجام دهید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ضروری)
نکات پس از پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).(ضروری)
احتیاج به مشورت بیشتر دارم و باید تاپیک جدید ایجاد کنم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ضروری)
روش دستی معمولا جواب گو نیست. اما برای تست میتونید یکی از این ویروس هارو با winrar و پسورد اینجا بذارید تا تست بشه.
مشکل فقط فایل Exe که می بینید نیست. دست کاری ها و فایل های سیستمی که ایجاد کرده باید شناسایی بشه. پس فایل اصلی ویروس لازمه.
موفق باشید
hosseinezzati13
07-08-2011, 18:59
[QUOTE=drhaniball;6338857]₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقدمه ، چگونه ما آلوده میشویم؟ (غیر ضروری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکاتی در مورد قدرت پاک سازی آنتی ویروس ها ! (غیر ضروری) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مراحلی که باید در زمان آلودگی انجام دهید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ضروری)
نکات پس از پاک سازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).(ضروری)
احتیاج به مشورت بیشتر دارم و باید تاپیک جدید ایجاد کنم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ضروری)
روش دستی معمولا جواب گو نیست. اما برای تست میتونید یکی از این ویروس هارو با winrar و پسورد اینجا بذارید تا تست بشه.
مشکل فقط فایل Exe که می بینید نیست. دست کاری ها و فایل های سیستمی که ایجاد کرده باید شناسایی بشه. پس فایل اصلی ویروس لازمه.
موفق باشید[/QUOTE
ممنون از شما
لینک فایل u997
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass: 123
Dr Hannibal
07-08-2011, 21:00
آین آنتی ویروس ها به تاریخ امروز شناسایی میکنند : ( آنهایی که آلارم قرمز رنگ دارند )
این فایل ها رو ایجاد میکنه:
این پروسس فعالشه
برای پاک سازی:
اتوران را خاموش کنید
start>run>gpedit.msc>ok>computer configuration>administrative templates>system
تو صفحه سمت راست turn off auto play رو كليك كنيد و اون رو disable كنيد.
سپس علاوه بر پاک کردن مسیر های بالا هرچی فایل اجرایی که کپی شده پاک کنید. برای این کار از سیف مد انجام بدید.
نتیجش رو بگید موفق باشید
hosseinezzati13
08-08-2011, 10:50
با تشکر ازشما
ویروس پاک شد
Dr Hannibal
08-08-2011, 14:20
موفق باشید.
تاپیک باز ، آرشییو می مونه.
دوستان دیگه تاپیک جدید بزند اینجا پست ندن.
17-08-2011, 08:53
salam man in raveh ro emtahan kardam vali pak nashod chikar konam?????????????????
Dr Hannibal
17-08-2011, 14:37
salam man in raveh ro emtahan kardam vali pak nashod chikar konam?????????????????
1_ فارسی تاپیپ کنید
2_ تاپیک جدید بزنید و فایل مورد نظر رو اینجا بذارید.
Darkseed_pain
12-11-2011, 17:42
سلام
من ویروس U997 رو گرفتم
روش های بالا رو هم تست کردم ولی پاک نشد
اینم لینکش
مرسی
سلام
من ویروس U997 رو گرفتم
روش های بالا رو هم تست کردم ولی پاک نشد
اینم لینکش
مرسی
سلام
ویروس شما با اویرا ورژن و آپدیت جدید پاک میشه
آنالیزش کردم.
Avira internet security suit
البته به شکل ultra در امده ولی اون نیست و فریبی بیش نیست
May you do well:40:
Mostafa-F
22-11-2011, 22:51
این ویروس باعث شده وقتی log on می کنم به جای دسکتاپ، یه صفحه کاملا سبز بیاد و من فقط از طریق alt+ctrl+del و run موجود در task manager تا حدودی دسترسی به فایلای داخل کامپیوتر داشته باشم. به دسکتاپ اصلی و منوی استارت و تسک بار دسترسی ندارم. چه جوری میشه این صفحه سبز مزاحم رو برداشت؟ ویندوز من 7 هست.
AlexanderMahone
22-11-2011, 23:01
این ویروس باعث شده وقتی log on می کنم به جای دسکتاپ، یه صفحه کاملا سبز بیاد و من فقط از طریق alt+ctrl+del و run موجود در task manager تا حدودی دسترسی به فایلای داخل کامپیوتر داشته باشم. به دسکتاپ اصلی و منوی استارت و تسک بار دسترسی ندارم. چه جوری میشه این صفحه سبز مزاحم رو برداشت؟ ویندوز من 7 هست.
این نرم افزار رو دانلود و اجرا کن البته برای اجرا باید انلاین باشی:
اگر مشکل از ویروس u997 باشه حل میشه چون از لینک پست قبلی ویروس رو دانلود کردم و کل نورتون رو غیر فعال بعد از ریست کردن سیستم زمانی که با نورتون اسکن کردم تمامی فایل های الوده رو پاک کرد و سیستم ازاد شد اگرمشکل شما هم توسط این ویروس به وجود اومده باشه راحت از بین میره
یه راه ساده پیشنهاد میدم که بهتره و زیاد هم اذیت نشین
برین از safe mode بالا بیاین و با همین آویرا آپدیت شده اسکن کنین و بعد یکبار هم repair کنین
ضمنا صفحه ی سبز دیگه من نشنیده بودم،
کدوم بخش هست؟ داخل desktop هست یا log on ؟
کمی جزئیات رو هم بیشتر بگین بعد اتمام کارتون
Take Care:40:
Mostafa-F
22-11-2011, 23:21
نرم افزار پست 12 دانلود نمیشه. access denied.
بعد از log on ، چیزی که نشون میده دسکتاپ نیست. کل مونیتور لب تاب، سبز میشه و فقط به تسک منیجر دسترسی دارم.
آنتی ویروسم نود 32 هست که آپدیته ولی چیزی رو تشخیص نمیده.
Karkas20
22-11-2011, 23:25
نرم افزار پست 12 دانلود نمیشه. access denied.
بعد از log on ، چیزی که نشون میده دسکتاپ نیست. کل مونیتور لب تاب، سبز میشه و فقط به تسک منیجر دسترسی دارم.
آنتی ویروسم نود 32 هست که آپدیته ولی چیزی رو تشخیص نمیده.
سلام
برای این دانلود نمیشه / چون ای پی ایران تحریم هست.
من برات لیچش کردم.
اینم لینک دانلود:
jams band
27-11-2011, 19:57
منم این ویروس و داشتم حدود یک سال پیش ولی با نود به راحتی پاک شد نیازی هم به آبدیت نداره
منم این ویروس و داشتم حدود یک سال پیش ولی با نود به راحتی پاک شد نیازی هم به آبدیت نداره
برای جمع بندی تاپیک:
یک :
رضا جان اینکه ویروس شما از آسیبهاش چی بود و به چه وسیله ای فعال شد ، کول دیسک یا اینترنت
دو :
ناد 32 که گفتی ورژن 4 بود دیگه درسته یا 5 ؟
adel_ala
20-12-2011, 23:01
سلام دوستان این ویروس رو میتونید با نرم افزارUSB Disk Security به راحتی از بین برد
اینم لینک دانلود :
سلام دوستان این ویروس رو میتونید با نرم افزارUSB Disk Security به راحتی از بین برد
اینم لینک دانلود :
سلام ببخشین آقا ، این ویروس چطوری توسط این برنامه ی حفاظت فلش از بین میره ؟
مطمئنین ؟ همین ویروس ultra رو میگین دیگه ؟
یعنی منظورم اینه که اسکن خاصی نداره که بخواد ویروس یابی انجام بده و بیشتر تحت ویروسهای اتوران هست
maryame ahmadi
19-01-2012, 10:09
سلام ، لطفاً مرا راهنمایی کنید. کامپیوترم ویروس U997 را گرفته و حتی taskpane کامپیوتر و پوشه windowd در درایو c باز نمی شود باید چگونه این ویروس را از بین ببرم
maryame ahmadi
19-01-2012, 12:51
سلام با تشکر از شما که برای از بین بردن ویروس u977 به من کمک کردین . تشکر.
سلام با تشکر از شما که برای از بین بردن ویروس u977 به من کمک کردین . تشکر.
مشکلتون حل شد ؟ بسیار عالی ،
البته نیازی به تشکر کردن از طریق دادن پست نیست ، شما تا چندوقت دیگه دوره ی محدودیتتون برداشته میشه و میتونین از دکمه ی تشکر استفاده کنین.
موفق باشین..
روی گوشیم پیام آمده Memmory Card Corrupted و من بکآپی از فایل هااز فایل ها ندارم چه کار کنم؟
روی گوشیم پیام آمده Memmory Card Corrupted و من بکآپی از فایل هااز فایل ها ندارم چه کار کنم؟
به انجمن پی سی ورلد خوش آمدین این تاپیک اورژانس سیستم های آلوده است مشکل خود را با توجه به مدل گوشی تان در تاپیک زیر عنوان کنید
موبایل و PocketPc
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
termavaliha
08-12-2012, 13:09
متشکرم امیدوارم جواب بده
ممنون از زحماتتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.