PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ميكس كردن تصاوير

Ala 1389
07-08-2011, 13:12
ســـلام
چطور ميشه يه تصوير رو در تصوير ديگر ميكس كرد به عنوان مثال عكس دختربچه در يك بكگراند
و يه سوال ديگه بهترين ابزار واسه سلكت كردن چيه طوري كه مشخص نشه تصوير از جاي ديگه برداشته شده و اينكه با تصاوير واقعي فرقي نداشته باشه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد:11::11:

ATA FARZADI
07-08-2011, 16:01
همه چی بستگی داره عکس اصلی و عکس انتخابی چجوری باشه مثلاً بلور بودنش - رنگش -اینکه موهاش چجوری باشه

مثلاً موهای پریشون خوب مثلماً سلکت کردنش سختره

مثلاً رنگ دختره در فضایی باشه که بیشتر به آبی بخوره و عکسی که میخواید بذارید نوری قرمز داشته باشه

اونوقت طبیعی در نمیاد باید رنگ تغییر بدی

اونقدر ریزه کاری داره تا طبیعی بشه

HEGMATANEH
07-08-2011, 21:31
همونطور که اتا عزیز گفتند میکس کردن یه کار نسبی هست .مثلا شما دو تا عکس خیلی بی ربط رو میخوای میکس کنی خوب خیلی کار میبره .کلا کار میبره

Ala 1389
08-08-2011, 03:35
ممنون از شما...
اگر ميشه لطفا مراحلشو توضيح بديد آخه من تو ميكس كردن مشكل دارم

Mohammad.7225
09-08-2011, 19:30
ممنون از شما...
اگر ميشه لطفا مراحلشو توضيح بديد آخه من تو ميكس كردن مشكل دارم

دوست عزیز میتونید از Picture Cutout Guide استفاده کنید :31:
کارش سریع و راحته :27:
Plug-in برای PS هم داره:21:

starry_girl
11-08-2011, 02:33
سلام
بهترین ابزار برا سلکت کردن lasso tool ها هستن که سه نوع دارن ، بسته به کاری که می خوای انجام بدی، میتونی از هرکدومشون استفاده کنی. مثلا اگه اون تیکه ای از عکس که میخوای انتخابش کنی با اطرافش تفاوت رنگ زیادی داره و مرزش مشخص هست بهتره از magnetic lasso tool استفاده کنی.

حالا برا اینکه معلوم نشه این عکس رو از جای دیگه ای جدا کردی یک کاری که می تونی بکنی اینه که گزینه feather رو دستکاری کنی؛ وقتی یکی از lasso tool ها رو انتخاب می کنی، بالای صفحت این گزینه میاد و میتونی بهش تعداد پیکسل بدی که باعث میشه وقتی اون تیکه از عکس رو میبری یه جای دیگه به تعداد پیکسل هایی که براش مشخص کردی، دور عکس رو محو میکنه و طبیعی تر به نظر میاد.
راه دیگه ای که هست،اینه که بعد از انتقال اون تیکه از عکس، با blur tool دورش رو محو کنی.

البته راه های دیگه ای هم هست که با یه کم دستکاری کردن تو فتو شاپ کم کم دستت میاد .:20:

mohammadrm
11-08-2011, 15:30
دوست عزیز سلکت کردن یا انتخاب محدوده ای از تصاویر، همونطور که دوستامون گفتن بستگی به خود تصویر و کنتراست اون داره .
ولی به نظر من برای یک انتخاب خوب از ابزار Pen استفاده کنید . بعد از سلکت هم از گزینه Refine Edge استفاده کنید این گزینه کمک زیادی در انتخاب بهتون میکنه .
به نظر من شما دوبله مجموعه آموزشی Photoshop Top Secret رو تهیه کن و از اون استفاده کن . آموزشهایی که تو این بسته هست نه تنها این مشکلتون رو حل میکنه بلکه شما رو تو PS حرفه ای میکنه .
موفق باشی

Ala 1389
13-08-2011, 02:11
متشکرم از همتون بخاطر راهنمایی هاتون
موفق و ÷یروز باشید

Mohammad.7225
13-08-2011, 14:57
دوست عزیز سلکت کردن یا انتخاب محدوده ای از تصاویر، همونطور که دوستامون گفتن بستگی به خود تصویر و کنتراست اون داره .
ولی به نظر من برای یک انتخاب خوب از ابزار Pen استفاده کنید . بعد از سلکت هم از گزینه Refine Edge استفاده کنید این گزینه کمک زیادی در انتخاب بهتون میکنه .
به نظر من شما دوبله مجموعه آموزشی Photoshop Top Secret رو تهیه کن و از اون استفاده کن . آموزشهایی که تو این بسته هست نه تنها این مشکلتون رو حل میکنه بلکه شما رو تو PS حرفه ای میکنه .
موفق باشی

میشه در مورد محموعه یه خورده بیشتر توضیح بدین!:46: