مشاهده نسخه کامل
: اتصال pc به Tv با كابل hdmi
farzan311
07-08-2011, 10:50
سلام
من مادر بردم p8z68 v-pro هست حالا ميخوام با استفاده از كابل hdmi به تلويزيون وصلش كنم اما تلويزيون no signal ميده تنظيمات خاصي داره؟
azadeh2007
07-08-2011, 11:48
بعد از اين كه خروجيه كارت گرافيكتون را به تلويزيون وصل كرديد مراحل زير را دنبال كنيد......
Start>Settings>Control Panel>Display
در صفحه Display Properties قسمت Settings را انتخاب كنيد...
در اين صفحه دوتا مونيتور ميبينيد...
مونيتور شماره 2 را انتخاب كرده و در پايين همين پنجره تيك قسمت...
Extend my Windows Desktop onto this monitor را بزنيد...
بعد از اين قسمت گزينه Apply را بزنيد...
براي ايجاد رزولوشن بهتر مي توانيد در همان پنجره در قسمت Screen Resolution را تغيير دهيد...
براي اين كه بتوانيد چيزي را در Monitor 2 كنيد بايد آنچه ميخواهيد به نمايش بگذاريد را به منتهي اليه سمت راست مانيتور كامپيوتر ببريد...
در آخر نيز روي OK كليك كنيد...
موفق باشيد...
farzan311
07-08-2011, 12:02
خوب فكر كنم درست توضيح ندادم كارت گرافیک من به مانیتور وصله و hdmi نداره من ميخوام از hdmi خود مادربرد يه تصوير ديگه روی tv بگیرم که توی اون تنظیماتی که گفتید mobile pc display ميشناسه من تنظيم multiple display رو هم رو extend these displays گذاشتم ولی بازم تلویزیون بعد از جستجوی سیگنال میگه بدون سیگنال هست
azadeh2007
07-08-2011, 21:01
فکر می کنم باز هم خوب توضیح ندادید
خوب فكر كنم درست توضيح ندادم كارت گرافیک من به مانیتور وصله و hdmi نداره من ميخوام از hdmi خود مادربرد يه تصوير ديگه روی tv بگیرم
یعنی شما دوتا کارت گرافیک دارید یکی از اونها on-board هستش درسته ؟؟؟
قسمت Color Quality مانیتور دوم(تلویزیون) که در که در Display Properties قرار دارد را روی بالاترین قسمت خود گذاشته اید؟؟؟
باید از رو ی تلویزیون سوئیچ کنید رو hdmi و همچنین از روی pc هم سوئیچ کنید رو تلویزیون
farzan311
08-08-2011, 18:46
فکر می کنم باز هم خوب توضیح ندادید
یعنی شما دوتا کارت گرافیک دارید یکی از اونها on-board هستش درسته ؟؟؟
قسمت Color Quality مانیتور دوم(تلویزیون) که در که در Display Properties قرار دارد را روی بالاترین قسمت خود گذاشته اید؟؟؟
سلام
من cpu خودش یه گرافیک یک پارچه Intel HD Graphics 3000 داره که مادربرد سری z68 میتونه ازش استفاده بکنه
حالا اصلا برا من خروجی گرفتن از کارت گرافیک مهم نیست چون نیازی بهش ندارم و اصلا میخوام درش بیارم فقط میخوام یه تصویر با استفاده از کابل hdmi که خروجیش بر روی مادر برد تعبیه شده بر روی تلویزیون تصویر داشته باشم که هر کاری میکنم تلویزیون میگه سیگنالی وجود نداره:13:
خوب توضیح دادم؟:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.