PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه بازگرداندن ویندوز ارجینال به حالت کارخانه ای

mahdi-mo
07-08-2011, 09:45
سلام به همگی شما دوستای گلم:11:
راستش من میخواستم یه کاری کنم گفتم قبلش از شما کمک بگیرم(چون ترسیدم ویندوزم که ارجینال هستش از بین بره)
من میخوام لپ تاپم که مدل dell xps l501 رو به حالت کارخانه ای(روز اول) در بیارم.چون چندتا ویروس خفن گرفت و ویندوزمو خراب کرد اما با بدبختی درستش کردم ولی همچنان سرعت ویندوز به طرز فجیعی پایین آمده انگار که به جای 6 گیگ رم رم 512 مگی داره.من تمام 500 گیگ اطلاعاتم رو از هارد لپ تاپم خالی کردم و حالا میخوام ویندوزم رو به حالت اولیه برگردونم باید چه کار کنم؟آیا باید از دیسکهای ریکاوری که دارم استفاده کنم اگر جوابتون مثبته روش کارش چجوریه؟ یا روش دیگه ای هست که باید انجام بدم؟
منتظر راهنماییهای شما دوستای عزیزم هستم.
چندتا سوال دیگه هم دارم:
1.یه کلید کنار درگاه شارژ لپتاپ(پشت لپ تاپ) هست کاراییش چیه؟
2.چگونه باید از جایگاه سیمکارتی که در زیر باطری قرار دارد استفاده کنیم؟چون من سیم کارت قرار دادم هیچ استفاده ای از سیم کارت نمیشد کرد.

mahdi-mo
07-08-2011, 13:05
کسی نیست کمکی کنه:41::41::19::19:

yashgin128
07-08-2011, 13:49
داداش اینجا که چت روم نیست که فورا جوابتو بدن باید صبر داشته باشید.
مطمئنا شما باید از همون دیسک های ریکاوری که موقع خرید لپتاپ درست کردید استفاده کنید اما چطورشو من نمیدونم ولی فک کنم همون اول کار و قبل از لود سیستم عامل ،همون زمانی که شما میتونید با زدن کلید del وارد بایوس سیستم شوید،یه کلیدی رو بزنید که وارد منوی مخصوص شوید معمولا f12 یا F8 هست.شما تو تاپیک مدل لپتاپتون بهتر به نتیجه میرسید.
در مورد سیم کارت هم احتمال زیاد حواب من براش صدق میکنه و اون اینه که شما باید یه کیت دیگه هم بگیرید تا اون موقع بتونید ازش استفاده کنید