مشاهده نسخه کامل
: مشکل قطع و وصل شدن موس
سلام دوستان
با موس جدیدن مشکلی پیدا کردم ...!
در حین کار با موس دائم قطع و وصل می شه به نوعی که انگار هی موس رو می کنم و وصل می کنم ، و صدای دی لینک می دهد مشابه نصب usb flash ...
من راه خاصی رو امتحان نکردم برای رفع این مشکل بدلیل اینکه می خواستم اگه فردی با تجربه تر هست نظرش رو بده و من اعمال کنم ...
نا گفته نماند که مشکل موس سخت افزاری نیست ، چون ولتاژ و درگاه پرت usb چک شده و مشکلی از اون بابت نیست ...
خود موس هم مشکلی نداره چون با نمونه های مختلف موس هم چک شده ...
با تشکر ...
:10:
شما موس خودتون که ایراد داره روی یه سیستم دیگه حتما چک کنید اگه مشکل بود این مشکل از سیم موس هست
ولی اگه مشکلی نبود از سیستم شماست
درایور های سیستم رو به روز کنید و بایوس مین رو آپدیت کنید ویندوز هم تعویض کنید بهتره
یا مشکل از موس هست یا سیستم شما
در آخر با یه تبدیل usb به ps2 هم امتحان کنید
مرسی دوست عزیزم پیشنهادات ه خوبی بود ...
اما منظور از طرح تاپیک ، استفاده از تجربیات کسانی بود که با این مشکل مواجه شدن و من مستقیم برم سراغ بر طرف کردن مشکل ...
این احتمالات که 100 % راه حل های خوبی ان اما من دنبال کمترین دردسر برای رفع این مشکل هستم
مرسی دوست عزیزم پیشنهادات ه خوبی بود ...
اما منظور از طرح تاپیک ، استفاده از تجربیات کسانی بود که با این مشکل مواجه شدن و من مستقیم برم سراغ بر طرف کردن مشکل ...
این احتمالات که 100 % راه حل های خوبی ان اما من دنبال کمترین دردسر برای رفع این مشکل هستم
منم این مشکل را داشتم...
این مشکل از مین برد های قدیمیه...
روی سیستم های دیگه چک کردم سالم بود...
آخرش یه کارت usb از قبل داشتم وصل کردم فعلا مشکلش حل شده
mohsen_blid
01-10-2011, 08:35
منم این مشکل را داشتم...
این مشکل از مین برد های قدیمیه...
روی سیستم های دیگه چک کردم سالم بود...
آخرش یه کارت usb از قبل داشتم وصل کردم فعلا مشکلش حل شده
من این مشکل رو دارم ممنون میشم راهنماییم کنید چطوری این مشکبل را حل کنم
مادربرد من هم خیلی قدیمی هست چکار کنم که این مشکل رو دیگ نداشته باشم
ashkan 261
31-10-2011, 16:47
وقتی باطری ضعیف بشه اینجوری میشه
مصرف باطری موس بالا نیست اما نیاز به باطری قوی داره ، ممکنه چراغ موس روشن باشه اما بد کار میکنه که با تعویض باطری درست میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.