PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیر مجموعه در موضوعات سایت

m.m.m5651
07-08-2011, 01:24
سلام.:31:
من میخواستم بدونم این سیستم ها با چه ترفندی موضوعات سایت رو به صورت زیر شاخه ای در میارن؟ یعنی با چه ترفندی اون ها رو به دیتابیس می فرستن؟ من کد نمیخوام فقط می خوام بدونم که روش کارشون در دیتابیس چیه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

David.Jn
07-08-2011, 08:39
در دیتابیس به این صورت عمل میشه که هر دسته با یک شماره در یک جدول ذخیره میشه و یک جدول دیگر به عنوان زیر گروه ایجاد میشه که رکوردهای این جدول طبق شماره های جدول دسته ها ایجاد میشه
وقتی اطلاعات برای category ها میخواد fetch بشه به راحتی میشه این دسته بندی رو نشون داد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m.m.m5651
07-08-2011, 16:11
دستتون درد نکنه. راستی اگر بخوام مثلا یه علامت + باشه جلوی هر موضوع و وقتی که روش کلیک می کنیم یه textbox جدید زیرش بیاد و توی اون مثلا آی دی زیر مجموعه رو بنویسیم و بعدش دکمه ی x رو بزنیم اونوقت اون آی دی از این به بعد بشه زیر مجموعه ی اونی که علامت + رو بغلش زدیم، باید چه کار کنیم؟
این کد گرفتن اطلاعات از دیتابیس من:

David.Jn
07-08-2011, 17:10
اینی که شما میخواید مربوط به کلاینت ساید(جاوااسکریپت) میشه البته اگه نخواید از ای-جکس استفاده کنید
بهتره در بخش جاوااسکریپت تاپیک با عنوان مناسب براش بزنید

m.m.m5651
07-08-2011, 19:51
ممنون.
حالا اون قسمت اضافه کردن فیلد برای موضوع رو بگذریم، با جی کوئری بلدم بقیش (به زبان پی اچ پی) رو میشه راهنمایی کنید؟

David.Jn
07-08-2011, 21:01
شما باید یک ارتباط بین این دو جدول ایجاد کنید (در موردش گوگل کنید)

مدیر سایت میاد تو یه تکست باکس عنوان گروه رو تو یه تکست باکس مینویسه و شما یه فیلد به عنوان شماره گروه نیاز دارید که اگر به صورت اتو بزارید بهتره
در بخش زیر مجموعه ها شما میتونید Combobox قرار بدید و کاربر بتونه با انتخاب گروه مورد نظر زیر مجموعه را براش تعیین کنه و بعد از سابمیت فرم در سمت سرور مقدار Combobox رو بگیرید و عنوان زیر گروه رو هم در جدول زیرگروه ها ذخیره کنید

شما شروع به کد نویسی کنید و جاهایی که مشکل داشتید بپرسید
کد کامل تو انجمن قرار داده نمیشه

m.m.m5651
23-08-2011, 14:58
سلام دوباره:
من تو Output ِش بر روی صفحه گیر کردم. ممکنه کمک کنید؟
ممنون.

David.Jn
23-08-2011, 23:14
چند روزی سرم شلوغه ولی به این نتایج سر بزنید حتماً مفید واقع میشه:

m.m.m5651
27-08-2011, 13:54
ممنون. فکر کنم این هم ربط داره به left join نه؟