ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DELL 5110A

H.A.T
07-08-2011, 00:04
به نظر شما DELL 5110 A به درد بخور هست يا نه اگه مشكلي داره جواب بدين ! لطفآ !

amir.abbas
07-08-2011, 01:01
این سوال منم هست.
چه لپ تابی با قیمت همین 5110 پیشنهاد میکنید

H.A.T
09-08-2011, 00:17
من به اين نتيجه رسيدم كه با اين پولي كه دارم asus n53jn-sx127 بخرم بهتره .

Mr.Mazmamfi
09-08-2011, 00:28
به نظر شما DELL 5110 A به درد بخور هست يا نه اگه مشكلي داره جواب بدين ! لطفآ !

سلام
متاسفانه کیفیت پایینی داره . (معمولا برای اثبات کیفیت مدل جدید یه لپ تاپی به مدل قدیمی اون نگاه میکنن (یعنی 5010 ) ، و خوب و بد بودشو از اونجا هم میشه تشخیص داد ) که متاسفانه تو مدل 5010 آمار خرابی بالا بوده . پس نمیشه رو این مدل هم حساب باز کرد .

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

این سوال منم هست.
چه لپ تابی با قیمت همین 5110 پیشنهاد میکنید

تنها لپ تاپی که بتونه با این مدل (5110) رقابت کنه مدل 5750 از برند ایسر هست .

Mr.Mazmamfi
09-08-2011, 00:34
من به اين نتيجه رسيدم كه با اين پولي كه دارم asus n53jn-sx127 بخرم بهتره .
این مدل رو پیشنهاد نمیکنم .
چون نظر من اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس با توجه به توضیحاتی که دادم n53jn رو از ذهنت بنداز دور .

شما اگه بودجتونو بگید خیلی راحت تر میتونم راهنمایی کنم ؟
بیشتر براتون کیفیت مهمه و یا کانفیگ بالا ؟

amir2im
09-08-2011, 09:08
این مدل رو پیشنهاد نمیکنم .
چون نظر من اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس با توجه به توضیحاتی که دادم n53jn رو از ذهنت بنداز دور .

شما اگه بودجتونو بگید خیلی راحت تر میتونم راهنمایی کنم ؟
بیشتر براتون کیفیت مهمه و یا کانفیگ بالا ؟
دوست عزيز كلا كيفيت كار asus از acer خيلي بهتره. ايسر جزولپ تاپ هاي ارزون قيمت با كيفيت متوسطه .برا چي n53jn فراموش كنه لپ تاپ به اين خوبي با ايسر قياسش مي كني:5:
H.A.T همون انتخاب خودت N53JNبگير ضرر نمي كني به اين حرفا هم گوش نده:46:

Mr.Mazmamfi
09-08-2011, 18:58
دوست عزيز كلا كيفيت كار asus از acer خيلي بهتره. ايسر جزولپ تاپ هاي ارزون قيمت با كيفيت متوسطه .

سلام دوست گرامی.
به نظرم چون شما اون 2 تا لینکی که من دادمو نخوندی داری این حرفو میزنی .

برا چي n53jn فراموش كنه لپ تاپ به اين خوبي با ايسر قياسش مي كني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما دوباره پست منو بخون و اون لینکهایی که بهش دادمو با دقت بخون . واگر باز مشکلی داشتی بگو باهم بحث میکنیم .

H.A.T همون انتخاب خودت N53JNبگير ضرر نمي كني به اين حرفا هم گوش نده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوست عزیز از شما توقع میرفت دلیل قانع کننده بیارید نه اینکه . . .:41:

amir2im
09-08-2011, 21:44
سلام دوست گرامی.
به نظرم چون شما اون 2 تا لینکی که من دادمو نخوندی داری این حرفو میزنی .
شما دوباره پست منو بخون و اون لینکهایی که بهش دادمو با دقت بخون . واگر باز مشکلی داشتی بگو باهم بحث میکنیم .

دوست عزیز از شما توقع میرفت دلیل قانع کننده بیارید نه اینکه . . .:41:
شما توي لينك اولت ايسر رو شخصي نقد كردي چون شما داشتي و ازش راضي بودي دليل به بهتري نمي شه(من خودم 5742 دارم و خیلی هم ازش راضیم (راضی بودن من با راضی بودن خیلیا فرق داره چون پدر سیستمو در میارم پس دیگه خودتون بگیرید چی میگم)اين عين جمله خود شماست منم n53sv دارم و 10 صبح روشنش مي كنم 2 شب خاموش بين روز هم ساعاتي استنبايه پس منم پدر سيستمو در اوردم لپ تاپم هم اخ نمي گه پس اسوس خوبه؟؟؟
در مورد ايسر جزو ارزون قيمتهاي بازار با كيفيت متوسطه خودم تجربه كار با ايسر داشتم كيفيت ساختش نسبت به اسوس واقعا پايينه صفحه نمايش افتضاحي داره:2: اگرچه تو اروپا پرفروشه چون ارزونه تو مدل هاي ايسر نميتوني مدلي رو با خانواده N53S مقايسه كني از همه لحاظ :5:
برا زير 1تومن ايسر خوبه اما كلا خوب نيست ايسر كيفيت كار نداره:10:

matrix08
10-08-2011, 09:39
من چند هفتس که گرفتم ازشم راضیم.
امکاناتش نسبت به قیمتش عالیه.
اگه بتونی با یه گارانتی معتبر بگیری که دیگه حرف نداره......

mo30a
10-08-2011, 09:54
سلام دوستان
ابتدا از راهنمایی ها و تجارب تمام اساتید پی سی تشکر می کنم
با کلی تردید بالاخره تو این رنج قیمت بین Dell5110 , Acer5742 , HP4520 تصمیم گرفتم
یعنی نتونستم از سندی بریج و یواس بی سه و گرافیک جیفورس ( در کنار هم ) بگذرم
قبلش تو بازار یه چرخی زدم و انواع قیمت ها ، با گارانتی و بی گارانتی رو گرفتم بعد رفتم مغازه یکی از آشنایان که ازش زیاد خرید کردم
مدل رو از نزدیک دیدم و قیمت آخر به همراه گارانتی و شماره Tagاش رو ازش گرفتم .
( در ضمن چیپش رو هم همون جا با CPU-Z v1.57 تست کردم دیدم B2 است – اصلا تو هر مغازه ای تست کردم با ورژن بایوس زیر 05 همین بود )
بعد رفتم تو سایت دل و Tag رو چک کردم دیدم همه چی درسته . آخرین ورژن بایوس رو هم یعنی A06 رو دانلود و روی فلش ریختم
رفتم سراغش - اول بایوس رو به سادگی آپدیت کردم که B2 چیپ به B3 تبدیل شد ( البته طبق گفته دوستان تاریخ چیپ تو سایت 2011/03/16 بود ) - خلاصه با کانفیگ "" Core i5-2410 "," 4Gb DDR3-1333 "," 500 Gb به همراه یک سال گارانتی آخرش 800 هزار تومان خریدمش ( البته سه هفته پیش )

mo30a
10-08-2011, 09:55
تجربه بعد از خرید Dell5110 – نظر شخصی
قیمتش مناسبه - ظاهرش خیلی زیبا و ظریفه – کیبورد با فواصل مناسب بین کلید ها و بازخورد خوب ، به همراه قسمت Num Pad بسیار عالی است .
تاچ پد بزرگ ، حساس و مولتی با دو کلید بسیار نرم ، واقعا بیسته ( برای اسکرول ، زوم و ... )
در حالت استفاده معمولی و با باطری واقعا خنک کار میکنه انگار که فن اش خاموشه و درهنگام کار شدید با اتصال برق مثلا یک بازی گرافیکی قوی همزمان یک فعالیت دیگه که فن باد داغ میزنه در مقایسه با لپ تاپ HP-dv6-3145 یکی از دوستانم واقعا خیلی خنکتره
در مورد گرافیک هم خیالتان راحت ، چون خودش با نیاز شما منطبق خواهد شد و قضیه سوئیچ بین Intel و Geforce به صورت نامحسوس انجام میشه هیچ کاری نیاز نیست بکنید غیر از نصب کامل وآپدیت شده درایورگرافیک
باطری هم اگر کارهای معمولی ( نه گرافیکی یا پردازشی سنگین ) انجام بشه با گرافیک اینتل ، و نور مناسب ال سی دی ، مطمئن حدود چهار ساعت دوام میاره - یکی از خاصیت های سندی بریج مصرف پایینه دیگه
صدای اسپیکرها که من همزمان با سه لپ تاپ دیگه تستش کردم وصداش همه رو غورت داد - این تست همزمان بین Acer 5742، Asus K52 با اسپیکرهای معروف Altech ، HP dv6-3145 و Dell 5110 با یک موسیقی و یک نرم افزار پلیر و آخرین ولوم انجام شد که بلندگوهای استریو SRS این لپ تاپ عالی بود
خلاصه کنم Dell 5110 از هر جهت عالیه غیر از یه چیز بسیار مهم که شاید برای خیلی ها مهم باشه و اونم استحکام بدنه است .
این بخش تنها جایی است که این لپ تاپ رو از گرفتن نمره بیست دور میکنه – به این صورت که وقتی اونو بلند میکنید یا مثلا کنارتون بگیرید و راه برید کاملا لغ بودن بسیاری از بخش هاشو حس میکنید ( و سنگینیش رو ) - در مقایسه لپ تاپ هایی که در بالا نام بردم HP و Asus کاملا محکم و مقاوم حس میشن .
بگذریم اینها همه تجربه شخصی خودم بود امیدوارم به کارتون بیاد

amir2im
10-08-2011, 12:39
تجربه بعد از خرید Dell5110 – نظر شخصی
قیمتش مناسبه - ظاهرش خیلی زیبا و ظریفه – کیبورد با فواصل مناسب بین کلید ها و بازخورد خوب ، به همراه قسمت Num Pad بسیار عالی است .
تاچ پد بزرگ ، حساس و مولتی با دو کلید بسیار نرم ، واقعا بیسته ( برای اسکرول ، زوم و ... )
در حالت استفاده معمولی و با باطری واقعا خنک کار میکنه انگار که فن اش خاموشه و درهنگام کار شدید با اتصال برق مثلا یک بازی گرافیکی قوی همزمان یک فعالیت دیگه که فن باد داغ میزنه در مقایسه با لپ تاپ HP-dv6-3145 یکی از دوستانم واقعا خیلی خنکتره
در مورد گرافیک هم خیالتان راحت ، چون خودش با نیاز شما منطبق خواهد شد و قضیه سوئیچ بین Intel و Geforce به صورت نامحسوس انجام میشه هیچ کاری نیاز نیست بکنید غیر از نصب کامل وآپدیت شده درایورگرافیک
باطری هم اگر کارهای معمولی ( نه گرافیکی یا پردازشی سنگین ) انجام بشه با گرافیک اینتل ، و نور مناسب ال سی دی ، مطمئن حدود چهار ساعت دوام میاره - یکی از خاصیت های سندی بریج مصرف پایینه دیگه
صدای اسپیکرها که من همزمان با سه لپ تاپ دیگه تستش کردم وصداش همه رو غورت داد - این تست همزمان بین Acer 5742، Asus K52 با اسپیکرهای معروف Altech ، HP dv6-3145 و Dell 5110 با یک موسیقی و یک نرم افزار پلیر و آخرین ولوم انجام شد که بلندگوهای استریو SRS این لپ تاپ عالی بود
خلاصه کنم Dell 5110 از هر جهت عالیه غیر از یه چیز بسیار مهم که شاید برای خیلی ها مهم باشه و اونم استحکام بدنه است .
این بخش تنها جایی است که این لپ تاپ رو از گرفتن نمره بیست دور میکنه – به این صورت که وقتی اونو بلند میکنید یا مثلا کنارتون بگیرید و راه برید کاملا لغ بودن بسیاری از بخش هاشو حس میکنید ( و سنگینیش رو ) - در مقایسه لپ تاپ هایی که در بالا نام بردم HP و Asus کاملا محکم و مقاوم حس میشن .
بگذریم اینها همه تجربه شخصی خودم بود امیدوارم به کارتون بیاد
:20:مبارك باشه فنش برات بچرخه:27:

Mr.Mazmamfi
10-08-2011, 16:25
شما توي لينك اولت ايسر رو شخصي نقد كردي چون شما داشتي و ازش راضي بودي دليل به بهتري نمي شه(من خودم 5742 دارم و خیلی هم ازش راضیم (راضی بودن من با راضی بودن خیلیا فرق داره چون پدر سیستمو در میارم پس دیگه خودتون بگیرید چی میگم)اين عين جمله خود شماست منم n53sv دارم و 10 صبح روشنش مي كنم 2 شب خاموش بين روز هم ساعاتي استنبايه پس منم پدر سيستمو در اوردم لپ تاپم هم اخ نمي گه پس اسوس خوبه؟؟؟
در مورد ايسر جزو ارزون قيمتهاي بازار با كيفيت متوسطه خودم تجربه كار با ايسر داشتم كيفيت ساختش نسبت به اسوس واقعا پايينه صفحه نمايش افتضاحي داره:2: اگرچه تو اروپا پرفروشه چون ارزونه تو مدل هاي ايسر نميتوني مدلي رو با خانواده N53S مقايسه كني از همه لحاظ :5:
برا زير 1تومن ايسر خوبه اما كلا خوب نيست ايسر كيفيت كار نداره:10:
انصافا پست منو با دقت خوندی؟ :31:
به قول شما من تو لینک اول اومدم از نظر شخصی ایسر رو بررسی کردم .(که دیگه واردش نمیشم ولی روشن بودن سیستم نشان از پدر درآوردنش نیست و . . . )
ولی تو لینک دوم یکی اومده ازم پرسیده "شما که میگی مدل 5742 رو از سرتون بیرون کنید پس چرا خودتون دارید اگه خیلی لپتاپه م زخ ر ف بود پس چرا هنوز اونو دارید اصلا چرا ازش راضی هستی ولی به ما پیشنهاد نمیکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!"

من جواب دادم "سوال خیلی خوبیه
من لپ تاپمو اسفند 89 خریدم و اون موقع اینا هنوز نیومده بود.
ولی اگر متن بالا رو با دقت بیشتری میخوندی متوجه میشدید که من 5742 رو در مقابل لپ تاپ های جدید بازار قیاس کردم و انصافا Cpu های جدید خیلی قویتر از cpu های قدیمی هست .(مثلا برای من core i5 460 m هست)
من نظرمو با دلیل گفتم و گفتم که کار عاقلانه اینه که 30 الی 40 تومن بذاری رو پول لپ تاپت و سیستم خیلی خیلی قوی بگیری.
ولی برادرانه بهت میگم اگر میخوایی 800 تومن خرج کنی پولتو به 5742(فکر نکنی بده ها) نده چون الان با اومدن لپتاپ های جدید افت شدید قیمت خواهد داشت . و با 830(30 تومن بیشتر) میتونی لپ تاپی با تکنولوژی جدید بگیری .
در این صورت شما برنده نهایی خواهی بود.
اسفند 89 اگه کسی به من میگفت که قراره چنین تحولی در سخت افزار کامپیوتر بشه مطمئنن من هم صبر میکردم و از مدلهای جدید میگرفتم.
بخاطر همینه که الان این لپ تاپو به کسی پیشنهاد نمیدم."

جواب سوال شما رو آبی کردم . خب حالا چرا میگم n53jn رو فراموش کنه . چون از تکنولوژی جدید برخوردار نیست (سندی بریج )

ولی برای اینکه مدلهای سندی بریج برداره میتونه K53 sv و K53 SJ و N53 SV برداره .

امیدوارم خوب منظورمو رسونده باشم .

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

من چند هفتس که گرفتم ازشم راضیم.
امکاناتش نسبت به قیمتش عالیه.
اگه بتونی با یه گارانتی معتبر بگیری که دیگه حرف نداره......
چه مدلی و با چه کانفیگی ؟