مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید دوربین عکاسی دیجیتال با کیفیت فیلمبرداری خوب زیر 500 هزار تومان
asghar21
06-08-2011, 19:29
سلام
قصد دارم یه دوربین عکاسی دیجیتال با کیفیت فیلمبرداری خیلی خوب با قیمت زیر 500 تومن بخرم.
خودم مدل Canon PowerShot SX230 HS در نظر دارم.
چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
سلام
قصد دارم یه دوربین عکاسی دیجیتال با کیفیت فیلمبرداری خیلی خوب با قیمت زیر 500 تومن بخرم.
این مدل بهترین دوربین کامپکت سال شناخته شده
قیمتش هم حدود 400 شده که فوق العاده هست و به قیمت جهانیش خیلی نزدیک شده
majidgooly
21-08-2011, 20:39
سلام
همين مدلي كه در نظر داري تاييد ميشه :20:
farhad moradi
23-08-2011, 09:50
همين مدلي كه در نظر داري تاييد ميشه :20:
همین مدل عالیه
تفاوت قیمت این نمونه تو ایران و دوبی چقدر هست و با توجه به بحث گارانتی خرید از دوبی ارزش داره یا نه ؟
farhad moradi
23-08-2011, 10:44
تفاوت قیمت این نمونه تو ایران و دوبی چقدر هست و با توجه به بحث گارانتی خرید از دوبی ارزش داره یا نه ؟
برا بحث گارانتی ریسکه . ولی اگه ژاپنی هستو اختلاف داره خوبه می ارزه . ولی ریسکه
دوستان عزيز بعضي از روي تعصب برخورد ميكنند بعضي از روي اطلاعات
ولي در مورد فيلم برداري يه نگاهي به hx9 sony بنداز حرف نداره sx230 تست نكردم ولي hx9 sony تو فيلم برداري حرف نداره
خودم تست گرفتم واقعا عالي هست ولي وقتي از 10 x بيشتر زوم ميكني يه خورده تو فوكوس بد عمل مكنه تا فوكوس كامل بشه
لنزش هم يه كم لغ ميزنه وتنها مورد ازار دهنده همينه
تو شب يه كم رنگها تو عكس جيغ ميشه و به قرمز يا زرد ميزنه ولي در كل عكساشم خيلي خوبه
در كل از تمام هندي كم هاي sd بهتره
ولي با تمام موارد بالا امكانت بسيار عالي داره و از خريد پشيمون نميشي
اگه سوال ديگه در مورد اين دوربين داري بپرس
قيمت 510
panasonic lx 5
قيمتش 590 تومن هست ولي گفتم ارزش گفتگو داره
اين دوربين زومش 4 x هست ولي اينم علت داره اونم به خاطر دهنه ديافراگمشه كه برابر = 2 كه تو f= 3.3 sony hx9 دهنه ديافراگم 2 تو روز زياد به كارت نمياد ولي كافي هست بري توي اتاق ونور كم بشه تا تفاوت حس بشه از طرفي
lx 5 تنظيمات كامل دستي در فيلم برداري داره كه ميتونه در 1/5 لوكس نور فيلم بگيره من تو هيچ دوربين كامپكتي نديدم بشه تو فيلم برداري به تور دستي ايزو يا حساسيت رو روي 6400 تنظيم كني و بشه تو جايي كه چشم نمي بينه فيلم گرفت كاري كه خودم تست كردم
ولي تو نور كافي hx9 از lx5 خيلي بهتر هست
عمر باطري lx 5 خيلي خوبه
در كل اگه زوم كردن برات خيلي مهم نيست در مجموع عكاسي و فيلم برداري به لطف سنسور بزرگتر و دهنه ديافراگم باز تر و كيفيت ساخت عالي وتنظيمات كامل دستي گزينه بهتر گير نمياري
panasonic lx 5
قيمتش 590 تومن هست ولي گفتم ارزش گفتگو داره
اين دوربين زومش 4 x هست ولي اينم علت داره اونم به خاطر دهنه ديافراگمشه كه برابر = 2 كه تو f= 3.3 sony hx9 دهنه ديافراگم 2 تو روز زياد به كارت نمياد ولي كافي هست بري توي اتاق ونور كم بشه تا تفاوت حس بشه از طرفي
lx 5 تنظيمات كامل دستي در فيلم برداري داره كه ميتونه در 1/5 لوكس نور فيلم بگيره من تو هيچ دوربين كامپكتي نديدم بشه تو فيلم برداري به تور دستي ايزو يا حساسيت رو روي 6400 تنظيم كني و بشه تو جايي كه چشم نمي بينه فيلم گرفت كاري كه خودم تست كردم
ولي تو نور كافي hx9 از lx5 خيلي بهتر هست
عمر باطري lx 5 خيلي خوبه
در كل اگه زوم كردن برات خيلي مهم نيست در مجموع عكاسي و فيلم برداري به لطف سنسور بزرگتر و دهنه ديافراگم باز تر و كيفيت ساخت عالي وتنظيمات كامل دستي گزينه بهتر گير نمياري
دوستان به سئوال خوب توجه کنید تا درست بتونید راهنمایی کنید
این دومدلی که شما معرفی کردید هر دو بالای 500 تومنه که دوستمون زیر 500 دوربین میخواستند
در ضمن هیچکدوم از دوربینهای معرفی شده LX5 پاناسونیک و سونی HX9 بدلیل قیمت بالای کاذب توصیه نمیشهو برای خرید مقرون بصرفه نیست
دوستان به سئوال خوب توجه کنید تا درست بتونید راهنمایی کنید
این دومدلی که شما معرفی کردید هر دو بالای 500 تومنه که دوستمون زیر 500 دوربین میخواستند
در ضمن هیچکدوم از دوربینهای معرفی شده LX5 پاناسونیک و سونی HX9 بدلیل قیمت بالای کاذب توصیه نمیشهو برای خرید مقرون بصرفه نیست
راستي hx9 ' گير اوردم 499 تومان 11 تومن ارزونتر
من بالا lx5 گفتم 590 هست ودر مورد قيمت بالاش هم توضيح دادم وبه نظر من قيمتش نسبت به ديگر دوربين ها بالا نيست وقصد مخالفت با كسي رو ندارم وتمام نوشته هام فقط بخاطر كمك به هم نوع هست
البته شك ندارم كه شما هم همين اعتقاد رو داربن:10::11:
راستي hx9 ' گير اوردم 499 تومان 11 تومن ارزونتر
من بالا lx5 گفتم 590 هست ودر مورد قيمت بالاش هم توضيح دادم وبه نظر من قيمتش نسبت به ديگر دوربين ها بالا نيست وقصد مخالفت با كسي رو ندارم وتمام نوشته هام فقط بخاطر كمك به هم نوع هست
البته شك ندارم كه شما هم همين اعتقاد رو داربن:10::11:
بله مطمئنم که شما هم برای کمک به دوستان پاسخ ئمیدهید
ولی اگر پاسختون با سئوال زیاد فرق بکنه کاربر بیشتر گیج میشه و نمیتونه تصمیم درست بگیره
در مورد قیمت هم در تایپیک های مختلف بحث شده اونم اینکه دوربینهای کانن با توجه به انحصاری نبودن این برند قیمتهای بسیار بهتری داه نسبت به دوربینهای دیگه البته کیفیت این برند هم که دیگه جایی برای حرف نداره
ولی برندهای دیگه مثل سونی و یا پاناسونیک متاسفانه بدلیل انحصاری بودنشون معمولا قیمتهای بسیار بالاتری نسبت به قیمتهای جهانی دارند
بطور مثال قیمت HX9 در بازارهای جهانی حدود 20 تا 30 تومن گرونتر از SX230 هست ولی در اینجا بالای 100 تومن اختلافه برای همینه که اکثر دوستان توصیه اولشون کانن هست
:7: :40:
farhad moradi
24-08-2011, 19:14
من کامپکتای سونی رو زیاد قبول ندارم.
من کامپکتای سونی رو زیاد قبول ندارم.
این موضوع سلیقه ای هست ولی در کل نمیشه گفت فلان مدل هیچ مدل دوربین خوبی نداره
همین سونی هم چند مدله کامپکت خوب داره :20:
farhad moradi
25-08-2011, 11:54
این موضوع سلیقه ای هست ولی در کل نمیشه گفت فلان مدل هیچ مدل دوربین خوبی نداره
همین سونی هم چند مدله کامپکت خوب داره :20:
درسته . من مقایسه کردم . مثلا مدل HX7 رو با 8100 نیکون تست کردم . انصافا 8100 خیلی ازش بهتر بود . سری W سونی که واقعا افتضاحه.
SX230 اگه با گارانتي اصلي بگيريد الرمس يا افومار كمتر 460 نيست
hx9 امريكا 400 دلار ايران 510 دلار نميدونم چنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هم دقت كنيد تنها دوربيني هست كه تخفيف شامل حالش نشده
کانن تو ایران نمایندگی رسمی نداره نه آفومار نه الرمس هیچکدوم نماینده رسمی کانن نیستند
پس بهتر گول این حرفهارو نخورید و گارانتی ایده ای یا هرگارانتی معتبر دیگه ای که ارزونتر خرید کرد
SX230 در حال حاضر 370 تا 390 با گارانتیهای مختلف و مطمئن رو میشه خرید
farhad moradi
28-08-2011, 12:30
کانن تو ایران نمایندگی رسمی نداره نه آفومار نه الرمس هیچکدوم نماینده رسمی کانن نیستند
پس بهتر گول این حرفهارو نخورید و گارانتی ایده ای یا هرگارانتی معتبر دیگه ای که ارزونتر خرید کرد
SX230 در حال حاضر 370 تا 390 با گارانتیهای مختلف و مطمئن رو میشه خرید
عزیز آفومار نماینده رسمیه . سمینار کانن نیومدید که مدید عامل خود کانن اونجا باشه .
گروه شرکتهای کانن: کامپیوتر ریز - کانولا - آفومار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.