مشاهده نسخه کامل
: مشکل با خروجی صدا در پانل جلو
سلام
وقتی هدفن میخوام به پانل جلوی کیس وصل کنم هیچ صدایی ندارم مشکل از کجاست؟
کیسم مدل پارس گیرین هست و مادربردم Z68 ap giga
اما USB های جلو کار میکنه ها
یا سیم audio اشتباه زده شده یا اینکه کار نمیکنه
بعضی کیس ها این audio حالت دکوری داره
از کجا باید از اتصال سیم مطلع بشم؟اگه میشه رنگش یا اسم سوکتش رو که تو مادربرد هست بگید ممنون میشم
یا سیم audio اشتباه زده شده یا اینکه کار نمیکنه
بعضی کیس ها این audio حالت دکوری داره
مال من قبلا کار می کرد الان کار نمیکنه . میشه پانل جلو رو از بیرون (سخت افزار فروش ها) تهیه کرد ؟
مشکل حل شد رفتم کنترل پنل تنظیمات کارت صدا یکم ور رفتم حل شد مشکل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من قبلا کار می کرد الان کار نمیکنه . میشه پانل جلو رو از بیرون (سخت افزار فروش ها) تهیه کرد ؟
دوست عزیز یه سر کنترل پنل برو شاید حل شد .ویندوز عوض کردی اینطور شد؟
مشکل حل شد رفتم کنترل پنل تنظیمات کارت صدا یکم ور رفتم حل شد مشکل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه سر کنترل پنل برو شاید حل شد .ویندوز عوض کردی اینطور شد؟
نه از اول اینطوری هست ( مگر اینکه از ویندوز 7 باشه چون فکر کنم توی ایکس پی کار میکرد)
راستیتش نفهمیدم وین عوض کردید یا نه چون میگید تو xp کار میکرد .
درایور مادربردرو بزارید و کارت صدا رو نصب کنید (مدل مادربرد یا چیپ صداتون چیه؟)
بعد بسته به مدلتون باید تنظیم کنید اگه مدلتون realtek hd باشه میتونم دقیق بگم تنظیمات رو .
ایراد سخت افزاری نیست قطعا
راستیتش نفهمیدم وین عوض کردید یا نه چون میگید تو xp کار میکرد .
درایور مادربردرو بزارید و کارت صدا رو نصب کنید (مدل مادربرد یا چیپ صداتون چیه؟)
بعد بسته به مدلتون باید تنظیم کنید اگه مدلتون realtek hd باشه میتونم دقیق بگم تنظیمات رو .
ایراد سخت افزاری نیست قطعا
مدل مادربوردم GA-P43 فکر کنم باشه ( سری پی 43 دقیق یادم نیست !!!! ) کارت صوتی م هم آره Realtek هست :8:
اول سی دی مادربرد رو بزارید وکامل نصب کنید (xpress install اگه داره بزنی راحت میرزه همرو)
کنترل پنل->realtek hd audio -> اگه مثل مال من باشه عکس یه فولدر زرد رنگ سمت راست تصویر هست روش کلیک کنید اگرم نیست دنبال connector setting بگردید ->بعد از کیلیک کردن پنجره ای باز میشه که 2 تا تیک داره .
تیکه گزینه اول (Disable front panel jack detection)رو بردارید و OK رو بزنید باید مشکل حل بشه.
(تیک دومی برای فعال یا غیر فعال کردن پخش صدای همزمان از دو کانل هست)
موفق باشی:8:
ممنونم دوست عزیز
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اول سی دی مادربرد رو بزارید وکامل نصب کنید (xpress install اگه داره بزنی راحت میرزه همرو)
کنترل پنل->realtek hd audio -> اگه مثل مال من باشه عکس یه فولدر زرد رنگ سمت راست تصویر هست روش کلیک کنید اگرم نیست دنبال connector setting بگردید ->بعد از کیلیک کردن پنجره ای باز میشه که 2 تا تیک داره .
تیکه گزینه اول (Disable front panel jack detection)رو بردارید و OK رو بزنید باید مشکل حل بشه.
(تیک دومی برای فعال یا غیر فعال کردن پخش صدای همزمان از دو کانل هست)
موفق باشی:8:
فقط اینایی که گفتین توی ایکس پی هستن یا 7 ؟
فک نمیکنم فرقی داشته باشه جون درایورتون یکی هست فرقی نمیکنه.
(هر شکلی باشه باید connector setting رو پیدا کنید)
فک نمیکنم فرقی داشته باشه جون درایورتون یکی هست فرقی نمیکنه.
(هر شکلی باشه باید connector setting رو پیدا کنید)
آقا من رفتم نگاه کردم اون از اولش هم تیک نداشت (یعنی Disable نبود) . خوب این یعنی اشکال سخت افزاری هست ؟؟؟ از پانل جلو 2 تا usb کار میکنن ولی خروجی صدای جلو کار نمیکنه:13::41:
آقا من رفتم نگاه کردم اون از اولش هم تیک نداشت (یعنی Disable نبود) . خوب این یعنی اشکال سخت افزاری هست ؟؟؟ از پانل جلو 2 تا usb کار میکنن ولی خروجی صدای جلو کار نمیکنه:13::41:
برای منهم اینطوری میشه شاید غیره منطقی باشه اما تیک بزارید و بعد امتحان کنید
اون سمت راست میبینی مثلا نوشته REAR PANEL و ورودی صدا و میکروفن فعاله ولیFront Panel کلا چه هدفون وصل باشه چه نباشه غیر فعال هست ( هم صدا هم میکروفن ) مال شما هم اینجوری هست ؟
اولش بله اما وقتی تیک رو بر میدارم یا میزنم حل میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.