PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با همه browser ها

Turk Oghlan
06-08-2011, 13:49
سلام
چند وقته من از هر بروزری استفاده می کنم،زود زود هنگ می کنه.explorer ، firefox، nightly،chrome، و ... . پاکشون می کنم ،دوباره (بعد از ریستارت پاک کردن فایل های temp و ... )نصبشون می کنم،ولی فایده ای نداره:19:

Microsoft Windows
08-08-2011, 01:34
سیستمتون ویروس نداره با آنتی ویروز آپدیت یه اسکن بکنید

Turk Oghlan
08-08-2011, 19:21
نه،آویرا سکوریتی سوئیت دارم،آپدیت و سرحال.
فقط به هاردم مشکوکم.درایو C چهل گیگه که 10 گیگش خالیه.بقیه درایو ها هم پُرِِ پُرند.به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه؟(کلا هارد 80 گیگه-رم 2-سی پی یو هم Core2)

FAR_FA
08-08-2011, 20:15
تمام برنامه ها رو ببنديد . تسك منيجر و باز كنيد ، به تب Performance بريد ، كمي صبر كنيد ، ببينيد عدد
CPU Usage روي چنده ؟ اگه بالا بود يعني سيستم ويروس داره و اگه غير از اين بود مشكل از جاي ديگه
هستش .

Turk Oghlan
10-08-2011, 21:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جهش ها هم برای وقتیه که پیغام genuine می اومد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سایر برنامه ها هم مشکلی ندارم.
با مالویربایت هم یه بار اسکن کردم.

FAR_FA
10-08-2011, 21:57
با توجه به عکسهایی که گذاشتید بعید میدونم ویندوزتون ویروسی باشه ، مخصوصا" آویرا که در بهترین حالت خودش قرار داره .
اگه ویندوز آپدیت میکنید ممکنه از آپدیت ویندوز باشه ، البته این چیزیه که دوستان درباره آپدیت ویندوز میگن و خودم شخصا" با
این مشکل مواجه نشدم چون اصلا" آپدیت نمیکنم . بهرحال فکر کنم بهتر باشه دوباره ویندوز نصب کنید .

Turk Oghlan
10-08-2011, 22:23
خسته نباشی! نصب دوباره ویندوز...؟!!! یه روز تموم علافی؟!

Turk Oghlan
16-08-2011, 00:27
این هنوز می هنگه ها...

Dariushtanha
16-08-2011, 01:21
مشکل شما از خیلی موارد میتونه باشه به این راحتی نمیشه راجبش حرف زد چون می‌گید تمام بروزر ها مشکل دارند این می‌تونه از اینترنت شما ناشی بشه خود اینترنت به مودم و کارت شبکه و ... مربوطه.
اینا باید بررسی بشه سخت افزاری و نرم‌افزاری (درایورهای مربوطه).ضمنا شرکت ارائه دهنده اینترنت (ISP) شما هم میتونه در این قضیه دخیل و مقصر باشه.
از طرفی پلاگین‌ها و Add ons های مربوط به خود مرورگرها هم می‌تونن مشکل‌زا باشن و باعث هنگ بشن...
شما باید تمام این موارد را با حوصله چک کنید.