ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب مدلهای پیشنهادی تا سقف دو میلیون

raheman
06-08-2011, 00:49
سلام دوستان
اگر امکانش هست به من کمک کنید تا یکی از مدلهای زیر را انتخاب کنم. خیلی دنبال گشتم اخرش تونستم این مدلها رو جمع کنم اگه مدل پیشنهادی دیگه ای دارید ازش استقبال میکنم.
تا 2 میلیون تومان هزینه برام معقول هست ولی بیشتر هم امکان پذیر می باشه.

معیارهایی که برام مهمه اینه که

CPU : پردازنده Core i7 sandy bridge باشه
Durability : بشه ازش کار زیاد کشید
Weight: وزن تا حد ممکن کم باشه (حداکثر kg 2.8)
Battery : باتری حداقل 4 ساعت رو جواب بده.
Display size : سایز صفحه نمایش از حداکثر 15 اینچ و حداقل 13 اینچ باشه.
Graphic card:با توجه به کلاس بندی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرافیکش از کلاس 3 بالاتر باشه.
I/O
موارد زیر رو پشتیانی کنه:
USB3
HDMI
Bluetooth 3 رو اگه پشتیابانی کنه بهتره
تعداد پورت های USB از سه تا کمتر نباشه و هرچه بیشتر بهتر
پورت VGA ترجیحا داشته باشه.
Hard:هاردش حداقل 7200 rpm باشه.
رم:DDR3 حداقل 4 gb

مدلهایی که خودم برگزیدم اینها هستن:

Dell:
Dell Precision M4600 Mobile Workstation

Alienware™ M14x

DELL XPS

Vostro 3450

Vostro 3350

Dell Latitude E6520

Hp:

[HP ProBook 4530s Notebook PC (without usb3) HD 6490M class 2 low low

[HP EliteBook 8560w Mobile Workstation (AMD FirePro M5950 class1 low mid)

Apple:

MC723LL/A

Sony:

VPCSA2CFX/SI

ASUS:

ASUS U36SD

N43SL

N43SN

N53SN

N53SV

با تشکر

pooyae21
08-08-2011, 09:11
به نظر من اگه عمر زیاد از لپ تاپت می خوای دنبال dell و حتی sony نرو. من دقیقا 3 تا از دوستامو میشناسم که dell داشتن و هر 3تا چیپ گرافیکشون سوخت. از خیلی ها هم شنیدم dell کیفیت چندانی نداره. البته گویا لپ ناپ های دل 15 اینچ اینا کمتر این مشکل رو دارند چون کمتر داغ می شن اما به دلیل عدم طراحی مناسب لپ تاپ های کوچیک دماشون به نحو مناسبی پایین نمی اد و باعث مشکلات سخت افزاری میشه ... من جز این 3 دوستم از خیلی ها شنیدم که طرف dell نرم
در مورد sony هم خودم یک fz 190 n4 داشتم که اونم کارت گرافیکش دوبار داغ شد و خراب شد و نیاز به تعویض پیدا کرد. دست آخر هم پاور مادربوردش سوخت و کلا به رحمت خدا رفت. واسه همین من چسم از sony هم ترسیده و تو کیس خودم دیگه طرف sony نمی رم. البته بماند که LCD سونی از همه برند های دیگه یه سر و گردن بالاتره ولی من بیخیال این قضیه شدم.
پیشنهاد من بین این گزینه ها apple هستش چون اون core i7 هست ولی اچ پی core i5. در ضمن اچ پی dos روشه فقط ولی اپل هم win 7 داره هم mac .
الان که داشتم اینارو نگاه می کردم دیدم اچ پی قیمتش کمتر از 1 میلیون هست. برام جالبه بدونم با این کانفیگ که با بقیه قابل مقایسه هست چرا این قدر ارزون تره ؟؟؟؟

raheman
08-08-2011, 22:53
الان که این مطلب رو گفتی یاد لپ تاپ قبلی خودم که سونی بود افتادم اون هم برخی اوقات داغ می کرد و خاموش می شد با این توصیفات دیگه طرفش نمیرم .الان بهترین قیمت ها تو hp هست.
می خوام یک hp بگیرم ولی هارد SSD SATAIII می زارم تنگش تا سرعتم زیاد شه.

HP DV6-6070
DV6-6080

اینها هم گزینه خوبی هستن فکر میکنم که کارت گرافیک+ سی پی یوشون خوبه + هارد هم SSD بشه باز زیر دو تومان میشه ولی کیفیت HP نمی دونم خوب باشه.

biostar
09-08-2011, 23:42
به نظر من اگه عمر زیاد از لپ تاپت می خوای دنبال dell و حتی sony نرو. من دقیقا 3 تا از دوستامو میشناسم که dell داشتن و هر 3تا چیپ گرافیکشون سوخت. از خیلی ها هم شنیدم dell کیفیت چندانی نداره. البته گویا لپ ناپ های دل 15 اینچ اینا کمتر این مشکل رو دارند چون کمتر داغ می شن اما به دلیل عدم طراحی مناسب لپ تاپ های کوچیک دماشون به نحو مناسبی پایین نمی اد و باعث مشکلات سخت افزاری میشه ... من جز این 3 دوستم از خیلی ها شنیدم که طرف dell نرم
در مورد sony هم خودم یک fz 190 n4 داشتم که اونم کارت گرافیکش دوبار داغ شد و خراب شد و نیاز به تعویض پیدا کرد. دست آخر هم پاور مادربوردش سوخت و کلا به رحمت خدا رفت. واسه همین من چسم از sony هم ترسیده و تو کیس خودم دیگه طرف sony نمی رم. البته بماند که LCD سونی از همه برند های دیگه یه سر و گردن بالاتره ولی من بیخیال این قضیه شدم.
پیشنهاد من بین این گزینه ها apple هستش چون اون core i7 هست ولی اچ پی core i5. در ضمن اچ پی dos روشه فقط ولی اپل هم win 7 داره هم mac .
الان که داشتم اینارو نگاه می کردم دیدم اچ پی قیمتش کمتر از 1 میلیون هست. برام جالبه بدونم با این کانفیگ که با بقیه قابل مقایسه هست چرا این قدر ارزون تره ؟؟؟؟

مشکل از سونی نبود ، چیپ های گرافیکی Nvidia سری 8400 مشکل داشتن و نه تنها سونی بلکه دل و ... هم به مشکل برخوردن

سری های جدید سونی و دل تماما بدون مشکل هستند

vorna
10-08-2011, 06:59
با سلام به همه دوستان
من مهندس صنایع هستم و کارم با نرم افزارهای کنترل پروژه و آماری هست،مدتی است می خواهم لپ تاپ بخرم ولی سوالاتی دارم که خرید را برایم دشوار کرده.
بسیار علاقه دارم که از برند اپل بخرم،ولی سوالم اینه که کدام محصول با خواسته هایم تطابق داره؟
1-آیا نرم افزار های msp,primavera,minitab,spss, را اپل حتما ساپورت میکنه؟ لیست نرم افزارها را از کجا تهیه کنم؟و آیا در بازار ایران موجود هست؟
2-سرعت پردازش بالا برایم بسیار مهم است،نمایشگر با کیفیت
3-باتری با شارژ بالا،با دوام،حساس به ضربه نباشد
4-قیمت در حدود 2 تا 2،200 میلیون تومان
از دوستان تقاضا دارم تا راهنمایی بفرمایند،و مدل مناسب را معرفی کنن و بگن از کجا تهیه کنم بهتره؟با چه گارانتی؟
و نکاتی که میبایست در هنگام خرید به آن توجه کنم چه چیزهایی باشه؟اگر سایت و مطلبی هست لطفا برای تحقیق بیشتر بفرمایید.
ادرس ایمیل من

amiir.rahamanii@yahoo.com
اگر امکان داره ایمیل کنید زود تر بدستم میرسه.
بسیار تشکر امیدوارم من نیز بتوانم قدمی بردارم.

mishen
10-08-2011, 16:36
سلام از سری Z تا سقف 2200 چی پیشنهاد میکنید ؟ تر جیحا 256 گیگ باشه . بدون گارانتی . مدلش هم اگر 2011 باشه چه بهتر (به غیر از سندی بریج که فعلا به ایران نیامده )