مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما کدامیک از لپ تاپهای ASUS از همه بهتر هست؟
سلام دوستان بنده می خواهم یک لپ تاپ ASUS تا سقف 1300000 از بین مدلهای زیر بخرم اما موندم کدام مدل ایسوس زیر را بخرم که از همه بهتر و با کیفیت تر و بدون مشکل هنگی و مشکل سنذی بریج باشد...
ASUS N53SV-SX132V = 1250000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ASUS N53SV-SX295 = 1250000
ASUS X5MSV-SX171 = 1245000
ASUS X5MSV-SX167X = 1275000
شما کدام مدل بالا را پیشنهاد می دهید با دلیل؟
SAJAD0936
05-08-2011, 21:16
سلام دوستان بنده می خواهم یک لپ تاپ ASUS تا سقف 1300000 از بین مدلهای زیر بخرم اما موندم کدام مدل ایسوس زیر را بخرم که از همه بهتر و با کیفیت تر و بدون مشکل هنگی و مشکل سنذی بریج باشد...
ASUS N53SV-SX295 = 1250000
ASUS X5MSV-SX167X = 1275000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما کدام مدل بالا را پیشنهاد می دهید با دلیل؟
من تفاوت هاشون رو نمیدونم ولی n53 مدل خوبیه هفته پیش رفیقم از پایتخت بدون ویندوزشو با گارانتی سازگار گرفت 1050 البته اگه کارای خیلی سنگین نداری بهتره سراغ سی پی یو i7 نری چون این مدل رفیقم باطریش 1:30 تا 1:45 بیشتر جواب نمیده
pouryakhan
05-08-2011, 22:45
سندی بریج مزیته.مشکل نی.
اینا که گفتین چیزای لوکسین و بالاتر از کاربرد شما-احتمالا کارای عمومی دارین-.
در ضمن سنگینم هستن.
این مناسبتره.کیفیتم در همون حد.سبکتر.بقول دوستمون عمر باطری بیشتر.خوشگلتر!خیلی باریکه..
اینم خوبه:
من خودم n43jm دارم.البته 3/4 ماهی میشه خریدم.خیلیم راضیم ازش.هم از نظر زیبایی هم خنک کنندگیش نسبت به خیلی از لپ تاپای دیگه بهتره هم قدرتش.حدود 1050000 تومن خریدم.اینم مشخصاتش:
intel i5 480m cpu
grafik:geforce 1gb gt 435
memory 4gb
hdd 500gb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدASUS N53SV-SX295 = 1250000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدASUS X5MSV-SX167X = 1275000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما کدام مدل بالا را پیشنهاد می دهید با دلیل؟
اگه برات usb3 l مهم نيست sx132 دي وي دي هم داره كه از بلو ري بهتره و اذيت نمي كنه
اما اگه برات usb3 مهمه sx295 بهتره فقط بلوري داره شايد اذيتت كنه ويندوز هم نداره
اما تو اين 4 مدل از همه بهترش sx 167x به دلايل زير:
هاردش 500 دور بالاست 7200 اما بقيه 640 دور پاين 5400(اين مقدار دور حتما تو كارا محسوسه شك نكن - بوت - بازي - كپي - و...)140گيگ كمتر اما سرعت بيشتر
دي وي دي رايتر داره چون بلو ري بعضي اوقات با بعضي دي وي دي ها اذيت مي كنه پس دي وي دي بهتره
usb3 هم داره و واقعا مفيده(سرعت 10 برابر usb2)
ويندوز اورجينال با گيت اسوس داره :40:
از لحاظ كيفيت و هنگي و سندي همه مثل هم اند.تو يه سطح فقط يادت باشه رو كارتن و خود لپ تاپ برچسبnew revision داشته باشه
ArashMiniStar
11-08-2011, 11:15
اگه برات usb3 l مهم نيست sx132 دي وي دي هم داره كه از بلو ري بهتره و اذيت نمي كنه
اما اگه برات usb3 مهمه sx295 بهتره فقط بلوري داره شايد اذيتت كنه ويندوز هم نداره
اما تو اين 4 مدل از همه بهترش sx 167x به دلايل زير:
هاردش 500 دور بالاست 7200 اما بقيه 640 دور پاين 5400(اين مقدار دور حتما تو كارا محسوسه شك نكن - بوت - بازي - كپي - و...)140گيگ كمتر اما سرعت بيشتر
دي وي دي رايتر داره چون بلو ري بعضي اوقات با بعضي دي وي دي ها اذيت مي كنه پس دي وي دي بهتره
usb3 هم داره و واقعا مفيده(سرعت 10 برابر usb2)
ويندوز اورجينال با گيت اسوس داره :40:
از لحاظ كيفيت و هنگي و سندي همه مثل هم اند.تو يه سطح فقط يادت باشه رو كارتن و خود لپ تاپ برچسبnew revision داشته باشه
بچه ها حالا این بلوری درایو خیلی اذیت میکنه؟ ارزش گرفتن نداره؟:20:
leomostafa
11-08-2011, 16:38
سلام دوستان اینایی که نوشته سیستم عاملشون 64-bit نمیشه ویندوز 32 -bit نصب کرد ؟ و یه سوال دیگه اگه بحث گارانتی نباشه بین hp و asus کدوم بهتره از لحاظ سخت افزاری ؟ اصلا کلا
و یه سوال دیگه این پورت HDMI که تو کانفیگ لپ تاپ ها هستش اگه به LCD وصل بشه برا لپ تاپ مشکلی به وجود نمیاره و فیلم هارو با کیفیت نمایش می ده؟
بچه ها حالا این بلوری درایو خیلی اذیت میکنه؟ ارزش گرفتن نداره؟:20:
خيلي كه نه فقط با بعضي dvdها اگه بتوني dvd rw بگيري راحتري بلوري هم بود مشكلي به اون صورت ايجاد نمي كنه:8:
سلام دوستان اینایی که نوشته سیستم عاملشون 64-bit نمیشه ویندوز 32 -bit نصب کرد ؟ و یه سوال دیگه اگه بحث گارانتی نباشه بین hp و asus کدوم بهتره از لحاظ سخت افزاری ؟ اصلا کلا
و یه سوال دیگه این پورت HDMI که تو کانفیگ لپ تاپ ها هستش اگه به LCD وصل بشه برا لپ تاپ مشکلی به وجود نمیاره و فیلم هارو با کیفیت نمایش می ده؟
چرا كه نميشه 32 بيت هم ميشه ريخت فقط تا 3 يا 4گيگ رم ساپورت ميكنه يعني از 3يا4گيگ بيشتر نميشناسه
تقريبا asus وhp تو يه سطح اند و بحث گارانتي معتبره كه انتخاب hp رو با مشكل مواجه ميكنه اما نظر شخصي من اسوس بهتره چون با كيفيت تره -كيفيت صفحه نمايش بهتر- خنك تر بودن-
سوال سوم شما هم نه مشكلي ايجاد نمي كنه و با كيفيت نمايش ميده.البته به lcd هم بستگي داره(در كيفيت):8:
سلام ..یکی از اشناها خارج از کشوره میخواد برام لپ تاپ بخره..حالا من بین مدل ها موندم..n53sv و n53sn و n43jm....از ی طرف 53 ها میگن باطریش ضعیفه راسته؟! از ی طرف گرافیک 43 ..435 هستش کم نمیاره؟!
من سال دیگه میرم دانشگاه از ی طرف واسه کارای مهندسی میخوام و بازی هم گهگاه میکنم ..بعدشم احتمالا تا چند سال دیگه نمیتونم لپ تاپ بخرم میخوام ی چیزی باشه لازم به تعویض نباشه
بعد میگن 53 ها مشکل داره سند بریجن..چجوری به این اشنامون بگم که بفهمه مشکل دارش و نگیره؟ بنظرتون ایران بگیرم واسه گارانتی بهتر نیست؟
ArashMiniStar
12-08-2011, 10:19
سلام ..یکی از اشناها خارج از کشوره میخواد برام لپ تاپ بخره..حالا من بین مدل ها موندم..n53sv و n53sn و n43jm....از ی طرف 53 ها میگن باطریش ضعیفه راسته؟! از ی طرف گرافیک 43 ..435 هستش کم نمیاره؟!
من سال دیگه میرم دانشگاه از ی طرف واسه کارای مهندسی میخوام و بازی هم گهگاه میکنم ..بعدشم احتمالا تا چند سال دیگه نمیتونم لپ تاپ بخرم میخوام ی چیزی باشه لازم به تعویض نباشه
بعد میگن 53 ها مشکل داره سند بریجن..چجوری به این اشنامون بگم که بفهمه مشکل دارش و نگیره؟ بنظرتون ایران بگیرم واسه گارانتی بهتر نیست؟
والا N53 چند تا کانفیگ داره ولی برای خوش غولیه.اگه به باطری نیاز دارید میتونید باطری 12 سلولی چیزی بگیرید.:8:
Xilevens
12-08-2011, 11:09
به نظر من شما صبر کن تا همون سال دیگه که قراره وارد دانشگاه بشید
بعدم بهتره از همینجا خرید کنید
دوست عزيز بين اين سه مدل n53sn بهتره رم بالاتر گرافيك 2گيگ در مورد ضعيف بودن باتري بستگي به كاربردت داره اگه بخاي با باتري بازي كني اره سريع خالي ميشه اما برا كارا معمولي خوبه خود لپ تاپ هم 4حالت داره ميزان مصرف باتري توش متغييره.اگه n53بگيري گرافيكش550 و خوبه خيالت راحت نياز به تعويض هم نداري چوت n53 لپ تاپ كامليه فقط براي مشكل سندي بريج حتما رو كارتن و خود لپ تاپ كنار تاچ پد سمت راست برچسب NEW REVISION داشته باشه يه راه ديگه هم هست سريال لپ تاپ تو سايت زير بده و نتيجه رو ببين:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ايران هم بگيري از لحاظ گارانتي خيالت راحته اگه مشكلي پيش اومد يه كي هست جوابتو بده
دوست عزيز بين اين سه مدل n53sn بهتره رم بالاتر گرافيك 2گيگ در مورد ضعيف بودن باتري بستگي به كاربردت داره اگه بخاي با باتري بازي كني اره سريع خالي ميشه اما برا كارا معمولي خوبه خود لپ تاپ هم 4حالت داره ميزان مصرف باتري توش متغييره.اگه n53بگيري گرافيكش550 و خوبه خيالت راحت نياز به تعويض هم نداري چوت n53 لپ تاپ كامليه فقط براي مشكل سندي بريج حتما رو كارتن و خود لپ تاپ كنار تاچ پد سمت راست برچسب NEW REVISION داشته باشه يه راه ديگه هم هست سريال لپ تاپ تو سايت زير بده و نتيجه رو ببين:
تو ايران هم بگيري از لحاظ گارانتي خيالت راحته اگه مشكلي پيش اومد يه كي هست جوابتو بده
من زیاد لازم ندارم همرام باشه...تو خونه هم باشه به شارژ دیگه پس باطری مشکلی نیست...بعد تو همین رنج قیمت همین 53 خوبه مشکلی نداره همین و بگم بنظرتون؟
Xilevens
12-08-2011, 15:16
من زیاد لازم ندارم همرام باشه...تو خونه هم باشه به شارژ دیگه پس باطری مشکلی نیست...بعد تو همین رنج قیمت همین 53 خوبه مشکلی نداره همین و بگم بنظرتون؟
فقط دوست عزیز قبل خرید یه نگاه به صفحه نمایشش بکن شاید خوشت نیاد (نمیگم بده سلیقه ای هست کاملا)
من خودم n53sv دارم صفحه نمايش خوبي داره راضيم فقط كيبورد جالبي نداره تو اين رنج قيمت 6080و6090 hp هم هست كه گرافيك قويتري دارن اما اسوس بهتره
ArashMiniStar
12-08-2011, 20:12
من خودم n53sv دارم صفحه نمايش خوبي داره راضيم فقط كيبورد جالبي نداره تو اين رنج قيمت 6080و6090 hp هم هست كه گرافيك قويتري دارن اما اسوس بهتره
ببخشید یعنی چجورین؟ بنظرم برای من راحته ولی نمیدونم اشکالی داره؟
سایت نوتبوک ریویو هم این و جزو معایبش گفته بود...اماخوب چون دسترسی ندارم بهش و میگن قابل تحملِ..خودمم ایسوس دوس دارم ..شما هم که میگن خوبه میخرمش...فقط گرافیکش مطما جواب میده کارای مهندسی و؟!
ببخشید یعنی چجورین؟ بنظرم برای من راحته ولی نمیدونم اشکالی داره؟
یه حالت منعطف داره وقتی یه کلید رو فشار می دی همزمان چند کلید دیگه هم همراش می اد پایین.اما قابل تحمله و اصلا جای نگرانی نیست.:31:
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
سایت نوتبوک ریویو هم این و جزو معایبش گفته بود...اماخوب چون دسترسی ندارم بهش و میگن قابل تحملِ..خودمم ایسوس دوس دارم ..شما هم که میگن خوبه میخرمش...فقط گرافیکش مطما جواب میده کارای مهندسی و؟!
خیالت راحت جواب میده البته اگه sn بگیری 550 هست و دیگه خیالت راحتتر البته 540 هم جواب می ده:5:
شرمنده انقدر سوال میکنم....اگه خراب بشه جایی هست ببرم درست کنن؟! مثلا همین جاهایی که گارانتیش هستن میشه پول بدم بهشون درست کنن؟!
Mr.Mazmamfi
13-08-2011, 20:34
شرمنده انقدر سوال میکنم....اگه خراب بشه جایی هست ببرم درست کنن؟! مثلا همین جاهایی که گارانتیش هستن میشه پول بدم بهشون درست کنن؟!
بله میتونی علاوه بر شرکت گارانتی به تعمیرگاه های لپ تاپ تو بازار هم ببری .(پول باشه دیگه همه چی حله :31:)
pooyaabi
13-08-2011, 21:28
قیمت دقیق n43sn رو کسی داره ؟
قیمتا بعد ماه رمضون خیلی بالا میره ایران؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.