ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [رتبه:10356 ][منطقه:۲ ][رشته :ریاضی ][شهر :ارومیه ]

shah abas
05-08-2011, 17:10
رشته های مورد علاقه:مربوط به بازرگانی و تجارت و مدیریت . از کامپیوتر هم بدم نمیاد.
شهر: می خوام بدونم تهران میشه؟حتی پرت ترین رشته ها. اگر هم نشد شهرهای بزرگ به غیر همین ارومیه.
این که تو تهران رشته ای قبول میشم یا نه برام خیلی مهمه

alishadabmehr
05-08-2011, 17:13
رشته های مورد علاقه:مربوط به بازرگانی و تجارت و مدیریت . از کامپیوتر هم بدم نمیاد.
شهر: می خوام بدونم تهران میشه؟حتی پرت ترین رشته ها. اگر هم نشد شهرهای بزرگ به غیر همین ارومیه.
این که تو تهران رشته ای قبول میشم یا نه برام خیلی مهمه

فكر كنم با اين رتبه مديريت بازرگاني يا صنعتي تهران رو روزانه قبول شين اگرم به احتمال كم نشدين شهر خودتونو حتما قبول ميشين.

shah abas
05-08-2011, 17:15
فكر كنم با اين رتبه مديريت بازرگاني يا صنعتي تهران رو روزانه قبول شين اگرم به احتمال كم نشدين شهر خودتونو حتما قبول ميشين.
شهر خودمون؟:دی شهر خوم رو نمی خوام٬ من نمره ۲۰ کلاسو نمی خوام ٬ من.....:دی
به غیر مدیریت بازرگانی چی؟ برام تهران مهمه٬ تهران......
بعد این مدیریت بازرگانیه کدوم دانشگاه احتمالش زیاده؟شریف که نیست:دی

hassanmirabi
05-08-2011, 17:23
با رتبه 1031 میشه برق شهید بهشتی قبول شد یا نه؟.بجز شهید بهشتی برق دیگه چه دانشگاهی تو تهران میشه قبول شد؟

alishadabmehr
05-08-2011, 17:26
شهر خودمون؟:دی شهر خوم رو نمی خوام٬ من نمره ۲۰ کلاسو نمی خوام ٬ من.....:دی
به غیر مدیریت بازرگانی چی؟ برام تهران مهمه٬ تهران......
بعد این مدیریت بازرگانیه کدوم دانشگاه احتمالش زیاده؟شریف که نیست:دی
ببين مديريت اموربانكي دانشگاه علوم اقتصادي ايران هست و مديريت مالي هم داره و علوم اقتصادي كه احتمال داره اينا رو بياري و دانشگاه صنعت نفت تهران رو هم بزن مديريت بازرگاني و صنعتي و حسابداري داره كه اينا رو هم احتمال قبولي دارين مديريت دولتي هم تو گرايش هاي مديريت خوبه و مي تونين دانشگاه تهران و بهشتي اين رشته رو هم بزنيد ايشالا موفق باشيد

shifter
05-08-2011, 17:56
من سال پيش با رتبه اي كه چند صد تا بهتر از رتبه شما بود و درحاليكه بومي كرمان نبودم مهندسي كامپيوتر دانشگاه باهنر كرمان رو قبول شدم...
به نظر من هم مهندسي بخونين بهتر از رشته هاي مديريته...
مديريت رو ميشه تو فوق ليسانسم خوند!

alishadabmehr
05-08-2011, 18:29
من سال پيش با رتبه اي كه چند صد تا بهتر از رتبه شما بود و درحاليكه بومي كرمان نبودم مهندسي كامپيوتر دانشگاه باهنر كرمان رو قبول شدم...

صددرصد تاييد ميشه

shah abas
05-08-2011, 18:39
خب این مدیریت رو همین الآن می خونم پیشرفته ترش رو تو لیسانس و ... نمیشه ؟:دی
نیست می خواهم تهران قبول بشوم برای همین فکر می کنم مدیریت راحت تر قبول بشم/