ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری کروماکی غیر آبی رو بردارم؟

esi222
05-08-2011, 10:18
سلام به دوستان
چند روزه دوتا سوال تو قسمت پریمیر پرسیدم اما کسی جوابمو نمیده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا اینجا میپرسم.
1-چطور میشه کروماکی که آبی نیستش مثلا یه باکسی که باید توش فیلم اصلی قرار بگیره جای آبی،سفید یا سیاهه.چطور میشه اونو ردیفش کرد که اون قسمت سبز یا سفید یا مشکی برداشته بشه؟

2-چطور میشه پروژه ای که کلی روش کار کردمو خروجی گرفتم یجوری save کنم که مثل پروژه های آماده بازار بعدا مجددا به راحتی بتونم فقط با جایگزاری تیکه فیلمها و عکسا استفاده کنم؟
(همین که همه کارها رو تو یه فولدر خاص انجام بدمو همونجا save کنم،بعدش دوباره همون فولدرو ایجاد کنم،درسته؟)

ممنون:11:

tik-tak
05-08-2011, 16:59
1. کروماکی رو انتخاب کن . بعد توی قسمت تنظیمات قطره چکان رو بر دار روی رنگ مورد نظر بزن درست میشه .
2. اصل کار آدرس هاست . وقتی کپچر های اصلی رو پاک کنی و پروژه رو باز کنی خود برنامه ازت کپچر میخواد شما آدرس کپچر های جدید رو بده .

hamed_aa
07-08-2011, 17:58
اینم بخون شاید بدردت بخوره :

esi222
09-08-2011, 12:24
1. کروماکی رو انتخاب کن . بعد توی قسمت تنظیمات قطره چکان رو بر دار روی رنگ مورد نظر بزن درست میشه .
2. اصل کار آدرس هاست . وقتی کپچر های اصلی رو پاک کنی و پروژه رو باز کنی خود برنامه ازت کپچر میخواد شما آدرس کپچر های جدید رو بده .

درمورد سوال اول همینکارو کردم اما چون تقریبا اون قسمت اصلی (کادر اصلی) و بقیه جاها رنگش شبیه همه تشخیص نمیده نمیشه.
خود کلیپ رو اینجا آپ کردم تا ببینید منظورم دقیقا چچجوریه:

اینم به صورت عکس از کلیپ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

esi222
11-08-2011, 22:39
کسی نمیخواد کمک کنه ؟ :19:

Mr.World.Wide
12-08-2011, 17:35
عزیز من اون رو کسی با کروماکی حذف نمیکنه باید ببری تو افتر افکت و موشن ترکینگ کنی یا تو ادیوس اون فیلم رو اونجا بزاری بعد فریم به فریم عکس یا فیلمت رو جابجا کنی که فکر کنم یه 3 - 4 سالی طول بکشه (شوخی)

esi222
15-08-2011, 22:28
عزیز من اون رو کسی با کروماکی حذف نمیکنه باید ببری تو افتر افکت و موشن ترکینگ کنی یا تو ادیوس اون فیلم رو اونجا بزاری بعد فریم به فریم عکس یا فیلمت رو جابجا کنی که فکر کنم یه 3 - 4 سالی طول بکشه (شوخی)

فریم به فریم که بیچاره میشم که:31:
با افتر کار نشده فکر کنم.
من یه پروژه آماده گرفتم که این توش بودش (البته یدونه که نه،نظیرش زیاده) با پریمیر کار شده بودش.البته یه رندر با 3d MAX هم میخواست.درحالیکه افتر اصلا لازم نداشت.
حالا نمیدونم این پروژه های آماده که هستش،این تیکه هارو چیکار میکنن !؟

Mr.World.Wide
16-08-2011, 00:12
اونها میدونی چیکار میکنن با 3dmax ترک میکنن و فقط عکس ها رو توی 3dmax رندر میکنی با همون ترک موشن بعد اون کار رندر شده رو میبرن تو پریمیر و ادیوس و خودش سرجاش قرار میگیره .
باز هم ترک موشن میخواد.

SevenART
16-08-2011, 04:40
عزیزم این پروژه آماده ها مال عهد بوقه
اگر پروژه آماده در حد لالیگا می خوای من 70 گیگ دارم

میفروشم به 200.000 تومان
گیگ گیگ دانلود کردم

tik-tak
16-08-2011, 14:40

میفروشم به 200.000 تومان
گیگ گیگ دانلود کردم

اگه ميشه تيكه هايي از پرو‍ه تون رو بذاريد . چون كار ميكس كاملا سليقه اي هست . اگه قشنگ باشه قيمت هم راه بياي من مي خوام

esi222
17-08-2011, 12:59
اونها میدونی چیکار میکنن با 3dmax ترک میکنن و فقط عکس ها رو توی 3dmax رندر میکنی با همون ترک موشن بعد اون کار رندر شده رو میبرن تو پریمیر و ادیوس و خودش سرجاش قرار میگیره .
باز هم ترک موشن میخواد.

ممنون.پس این تیکه های تصویری که تو یه قابی یه فیلمی قرار میگیره و حرکت میکنه فقط با 3dmax کار شده!؟
آخه تو اورژانس میکس 4 پرنس همچین تیکه هایی هستش اما اصلا 3dmax یا افتر لازم نداشت.

میفروشم به 200.000 تومان
گیگ گیگ دانلود کردم

نه گلم منظورم پروژه های پریمیر6.5 اینا نبودش.
اوژانس میکس 4 و 5 که مال استودیو پرنس هستش.که خیلی حرفه ایه.نمیدونم باهاشون کار کردی یانه.
شما هم بهتر بود اینجا تبلیغ نمیکردی :13: تو پیغام خصوصی میدادی بهتر بودش.
هرچند ترجیح میدم کاهارو خودم به سلیقه خودم درحد توانم انجام بدم.

tajik 11
09-09-2011, 22:29
سلام دوست عزیز این کار را فقط با تردی مکس یا با چنین نرم افزار های می تونی چون باید برای انها مت بسازی اول این که ببین مت ان با خود پروزه است یا نه اگر باشد راحتر هستی بیشتر شرکت ها قرار میدن شما داخل تردی مکس به راحتی برای هر کدام یک مت درست میکن و با نرم افزار مورد نظر خود کار میکنه راستی اگر با ادیوس حرفه باشی می تونی این مت ها را بسازی با ادیوس 6 موفق باشی