مشاهده نسخه کامل
: چه سیستم عاملی؟!
سلام.
من می خواهم یک گوشی بخرم. تو بحث گوشی سیستم عامل، این حرفا نبودم!
نمی دونم با چه نوع گوشی با چه سیستم عاملی بگیرم. چند تا سوال دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
کلاً چند رقم سیستم عامل داریم؟
کدومش تو ایران بهتر جواب میده؟
کدومش پشتیبانی بهتری داره؟
برای کدم راحتر نرم افزار بازی گیر میاد؟ (نرم افزار و بازی رایگان یا به قولی کرک شده)
کارایی کدوم بهتره و بیشتر؟
______
تو بخش گوشی های موبایل قبلا حرفی از پردازنده نبود. الان همه می گن پردازنده گوشی من فلانه مال من بهمانه. در کل من نمی دونم کدوم یکی جدیدتره، کدوم قوی تره و کدوم با کیفیت تره!
______
انواع واقسام صفحه نمایش ها آدم گیج می کنه.
LCD?
TFT?
Super Clear LCD?
, .... .
کیفیت کدومش بهتره.
____
من حداکثر 380 تومن می خواهم هزینه کنم. میشه بهم یه گوشی خوب هم معرفی کنید.
شبکه بی سیم، بزرگی صفحه نمایش، لمسی بودن، هوشمند بودن، پشتیبانی، حافظه داخلی زیاد، و همچنین سرعت اجرا فرامین و دوربین گوشی برای من خیلی مهمه.
_____
ببخشید که طولانی شد!
sayanermia
05-08-2011, 09:24
در جواب سوال اول :
ما در حال حاضر 5 سیستم عامل مختلف داریم که در ایران در گوشی های مختلف یافت میشه
1- سیمبین : ابتدایی ، ساده ، پشتیبانی متوسط ، نرم افزار و بازی در حد قابل قبول ، محیط کاربری یکنواخت و ساده ، سرعت اجرای بالا ( که نیاز به پردازنده ی خیلی قوی نداره )
2- بادا : سیستم عامل نوظهور سامسونگ که روی گوشی های ویو ( به خصوص ویو 1 و 2 ) بسیار عالی جواب داده ، سرعت خوب ، محیط کاربری جالب ، پشتیبانی فعلا چون نوظهوره نمیشه چیزی گفت ولی برای یک سیستم عامل جدید پشتیبانی خوبی از طرف سامسونگ داشته ، بازی و نرم افزار از لحاظ کاربردی فعلا در حدی نیست که بگیم عالیه
3- ویندوز فون : سیستم عامل محبوب ویندوز اینبار با اینترفیس خاص روی گوشی ، باهاش کار نکردم و نمی تونم بگم چیش خوبه چیش بده فقط می دونم خیلی ازش استقبال نشده
4 - اندروید : محبوب ترین سیستم عامل برای حرفه ای ها ، نرم افزار و بازی بسیار فراوان و خوب ، پشتیبانی بسیار خوب ، محیط کاربری جذاب و بی نظیر
5- IOS : سیب محبوب ، رفیق شقیف اپل بازها ، پشتیبانی بی نهایت عالی ، نرم افزارو بازی بی نهایت نامحدود ، محیط کاربری جالب و زیبا ( ولی چون همه ی زندگیت توی منو میگذره و هوم اسکرین نداری شاید بعدا برات یکنواخت شه ولی برای من اصلا نشد ) بسیار روان با عملکرد عالی
جواب سوال دوم :
در اون لیستی که شما دادی کیفیت Super Clear LCD از همه بیشتره
تو اون قیمتی که شما گفتید گوشی ای که از نظر کیفیت و سرعت و دوربین بالا باشه حقیقتا کم گیر میاد. من به شما پیشنهاد می کنم نوکیا C7 بخرید. امکانات جانبی بسیار خوب و عالی ای داره ، صفحه نمایش با کیفیت بالا ، دوربین 8 و فیلم برداری HD ، اف ام ترنسمیتر ، قابلیت usb on the go ، حافظه داخلی 8 گیگابایتی + قابلیت نصب مموری کارت تا 16 گیگابایت ، یکی از بهترین گوشی ها در این رنج قیمته منتهی سیستم عاملش سیمبین هست که بازی و نرم افزار کاربردی براش زیاد هست اما محیطش مثل همه نوکیا هاست و اگر مشکلی باهاش ندارید به جرات میگم یکی از بهترین گوشی ها در این قیمته
سلام. بسیار از پاسخ شما تشکر میکنم.
من دو، سه تا مدل گوشی پیدا کردم. نظر شما در این مورد چیه؟
Sony Ericsson XPERIA X10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
HTC 7 Mozart
البته این دوتا گوشی بدون گارانتی در میان حدود 355 تا 390 هزار تومن.
چندتا مدل دیگه هم هست که همشون تو رنج قیمتی من هستند. (380،000 تومان، حالا یکم اینو، اونور)
که البته Sony Ericsson XPERIA X10 (که بالا زدم) بیشتر به دلم نشسته که قیمتش بدون گارانتی 390 تومن هست که نمی دونم ازش داره بدون گارانتی یا نه!
--------------------
--------------------
Nokia C7
--------------------
--------------------
HTC ChaCha
--------------------
--------------------
Acer Liquid - S100
----------------------
----------------------
Samsung S5830 - Galaxy Ace
----------------------
----------------------
Samsung I8000 - Omnia II
sayanermia
07-08-2011, 09:55
با ایکس پریا زیاد نمی تونید هر بازی ای که خواستید اجرا کنید ( طبق تجربه دوستانم )
به نظرم با این قیمت C7 بخرید بازی های HD براش وجود داره و عالیه!! نرم افزارهای خوبی هم داره. و تا امسال هم براش آپدیت جدید میاد که اینترفیس و کلا از حالت نوکیایی بودن به طور کامل عوض میکنه و گوشی میشه شبیه اندرویدی ها!! سخت افزار خوبی هم داره و سرعت و روانی بی نظیری داره.. من که C7 توصیه میکنم
M@h@mm@d
20-01-2012, 16:10
تو گوشي هايي كه گذاشتيد اگه براتون نرم افزار واقعا مهمه با توجه به بودجتون پيشنهاد ميشه كه يه گوشي اندروييدي بخريد.
با اينكه گوشي هايي مانند c7 و موتزارت گوشي هايي عالي با كيفيت ساخت بالا هستند ولي به احتمال زياد پاسخگوي نياز هاي نرم افزاري شما نميشوند. در ليست خودتان گوشي گلكسي ايس سامسونگ رو پيشنهاد ميكنم كه داراي امكانات سخت افزاري قابل قبولي در رنج قيمت شما هست.
موفق
تو گوشي هايي كه گذاشتيد اگه براتون نرم افزار واقعا مهمه با توجه به بودجتون پيشنهاد ميشه كه يه گوشي اندروييدي بخريد.
با اينكه گوشي هايي مانند c7 و موتزارت گوشي هايي عالي با كيفيت ساخت بالا هستند ولي به احتمال زياد پاسخگوي نياز هاي نرم افزاري شما نميشوند. در ليست خودتان گوشي گلكسي ايس سامسونگ رو پيشنهاد ميكنم كه داراي امكانات سخت افزاري قابل قبولي در رنج قيمت شما هست.
موفق
من الان دو ماه گوشی خریدم!!!
M@h@mm@d
21-01-2012, 17:14
من الان دو ماه گوشی خریدم!!!
خوب پس مبارك باشه. چي خريدي؟ راضي هستي؟ شيريني ما هم يادت نره ها :دي
خوب پس مبارك باشه. چي خريدي؟ راضي هستي؟ شيريني ما هم يادت نره ها :دي
Sony Ericsson XPERIA mini pro
بَدَک نیست... .
یکم کیفیت ساختش پایین هست.
emadpumad
27-03-2012, 17:12
Sony Ericsson XPERIA mini pro
بَدَک نیست... .
یکم کیفیت ساختش پایین هست.
اکسپریا مینی پرو همونیه که کیبورد سخت افزاریه کشویی داره ؟
مبارکتون باشه
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
فقط میگو. اینو بخونین تا بفهمین چی میگم:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.