ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین زیر 100 تومن

Electronic-Arts
04-08-2011, 22:59
سلام دوستان من یه سواری زیر 100 میلیون میخوام و نظرم هم روی نیسان تی ینا هست چون به نظرم خیلی قشنگه حالا شما دوستان چی پیشنهاد میدین؟
انتظارات هم
نرم بودن (در حد متعادل باشه نه سفت و نه نرم)
کولر خوب
جوش نیاوردن ماشین موقعی که کولر به مدت طولانی روشن هست
دنده اتومات
شتاب و قدرت هم خوب باشه (هر چی بیشتر بهتر)
مصرف سوخت هم اصلا مهم نیست
فقط پرادو و لندکروز و گراند ویتارا پیشنهاد ندین که اصلا از این ماشینا خوشم نمیاد
ماشین دسته دو هم اصلا پیشنهاد ندید
ممنون

mohamad skystar
05-08-2011, 00:17
سلام دوستان من یه سواری زیر 100 میلیون میخوام و نظرم هم روی نیسان تی ینا هست چون به نظرم خیلی قشنگه حالا شما دوستان چی پیشنهاد میدین؟
انتظارات هم
نرم بودن (در حد متعادل باشه نه سفت و نه نرم)
کولر خوب
جوش نیاوردن ماشین موقعی که کولر به مدت طولانی روشن هست
دنده اتومات
شتاب و قدرت هم خوب باشه (هر چی بیشتر بهتر)
مصرف سوخت هم اصلا مهم نیست
فقط پرادو و لندکروز و گراند ویتارا پیشنهاد ندین که اصلا از این ماشینا خوشم نمیاد
ماشین دسته دو هم اصلا پیشنهاد ندید
ممنون

سلام دوست من.مثل اینکه از شاسی بلند خوشتون نمیاد مشکلی نیست چون نظرتون روی خودروی صفر
کیلومتر هست نمیتونم رو BMW و مرسدس مانور بدم.تنوع خودرو زیاد هست به ترتیب موارد زیر رو میتونید انتخاب کنید

1.لکسوس IS300 مدل 2011 قیمت 100000000 تومان
2.هیوندای جنسیس مدل 2011 قیمت 90000000 تومان
3.هیوندای سوناتا مدل 2011 قیمت 63000000 تومان
4.هیوندای آزرا 2011 قیمت 61000000 تومان
5.تویوتا آریون مدل 2011 قیمت 71000000 تومان
6.نیسان تینا مدل 90 قیمت 66000000 تومان
7.مزدا 3 جدید مدل 90 قیمت 48000000 تومان
8.کیا سراتو مدل 2011 قیمت 46000000 تومان

AmiRreZA_RAcEr
05-08-2011, 10:11
وقتی تو این رنج خرید میکنید دیگه مطمئنا کولر که میزنید ماشین جوش نمیاره ! از بین خواسته هاتون تنها چیزی رو که میشه مد نظر قرار داد شتابه و واسه همین پیشنهاد من هیوندای جنسیسه اگه کمی صبر کنید آزرا 2012 و کیا کادنزا هم وارد بازار میشند که از هر لحاظ عالی هستند

hasanmotori
05-08-2011, 10:49
الان کادنزا رو ثبت نام میکنه
با مالیاتش میشه حدود 68 تومن

mohamad skystar
05-08-2011, 12:29
وقتی تو این رنج خرید میکنید دیگه مطمئنا کولر که میزنید ماشین جوش نمیاره ! از بین خواسته هاتون تنها چیزی رو که میشه مد نظر قرار داد شتابه و واسه همین پیشنهاد من هیوندای جنسیسه اگه کمی صبر کنید آزرا 2012 و کیا کادنزا هم وارد بازار میشند که از هر لحاظ عالی هستند

دوست من یه موقع فکر نکنید آزرا 2012 که بیاد جنسیس یا لکسوس رو کنار میزنه.
مطمئن باشید آزرا 2012 هرچقدر هم که پیشرفته باشه در جایگاه زیر جنسیس قرار میگیره
چون اینا سیاست های هیوندای هست و نمیاد جسیس رو فدای آزرای جدید کنه و برای اینکه
جنسیس عقب نمونه برای سال 2012 سری جدیدش رو آماده کرده پس بازم اینجا جنسیس از آزرا 2012
برتره.
در مورد کیا کدنزا میشه گفت اولین خودرویی کیا هست که برای رقابت با همین آزرا 2012-تویوتا آریون
سوناتا و کمری داره وارد بازار میشه و راه زیادی رو باید طی کنه تا به جنسیس و بعد به لکسوس برسه.
موفق باشید

Electronic-Arts
05-08-2011, 17:19
سلام دوست من.مثل اینکه از شاسی بلند خوشتون نمیاد مشکلی نیست چون نظرتون روی خودروی صفر
کیلومتر هست نمیتونم رو BMW و مرسدس مانور بدم.تنوع خودرو زیاد هست به ترتیب موارد زیر رو میتونید انتخاب کنید

1.لکسوس IS300 مدل 2011 قیمت 100000000 تومان
2.هیوندای جنسیس مدل 2011 قیمت 90000000 تومان
3.هیوندای سوناتا مدل 2011 قیمت 63000000 تومان
4.هیوندای آزرا 2011 قیمت 61000000 تومان
5.تویوتا آریون مدل 2011 قیمت 71000000 تومان
6.نیسان تینا مدل 90 قیمت 66000000 تومان
7.مزدا 3 جدید مدل 90 قیمت 48000000 تومان
8.کیا سراتو مدل 2011 قیمت 46000000 تومان
شماره 7 و 8 رو کلا حذف میکنیم
نظرتون درباره نسل جدید اُپیروس یا همون کادنزا چیه؟
بین اینا یه مقایسه بکنین
نیسان تی ینا - سوناتا جدید - هینوندای جنسیس - لکسوس IS300
در گزینه آخر هم تویوتا آریون (از نمای بیرونیش خوشم میاد ولی از نمای داخلیش خوشم نمیاد چون به شدت از کمری بدم میاد و توی این شبیه کمری هست)
در ضمن واقعا انقدر ماشینا گرون شده؟ یادم میاد قبلا جنسیس فول 82 تومن بود
ماشین شاسی بلند هم بدم نمیاد ولی چون تو این رنج سانتافه و توسان جدید و اسپورتیج جدید و سورنتو جدید هست و اینا یه قیمت کاذب پیدا کردن گفتم چون مثلا اون اوایل توسان جدید حدود 58 59 تومن بود ولی الان شده 70 تومن
پی نوشت:البته دوستان ایمنی بالا هم مد نظر هست ولی چون فکر میکنم ماشین ها در این رنج ایمن هستن ننوشتم ولی اگر این طور نیست به صلاحدید خودتون اصلاح کنید

mohamad skystar
05-08-2011, 18:04
شماره 7 و 8 رو کلا حذف میکنیم
نظرتون درباره نسل جدید اُپیروس یا همون کادنزا چیه؟
بین اینا یه مقایسه بکنین
نیسان تی ینا - سوناتا جدید - هینوندای جنسیس - لکسوس IS300
در گزینه آخر هم تویوتا آریون (از نمای بیرونیش خوشم میاد ولی از نمای داخلیش خوشم نمیاد چون به شدت از کمری بدم میاد و توی این شبیه کمری هست)
در ضمن واقعا انقدر ماشینا گرون شده؟ یادم میاد قبلا جنسیس فول 82 تومن بود
ماشین شاسی بلند هم بدم نمیاد ولی چون تو این رنج سانتافه و توسان جدید و اسپورتیج جدید و سورنتو جدید هست و اینا یه قیمت کاذب پیدا کردن گفتم چون مثلا اون اوایل توسان جدید حدود 58 59 تومن بود ولی الان شده 70 تومن
پی نوشت:البته دوستان ایمنی بالا هم مد نظر هست ولی چون فکر میکنم ماشین ها در این رنج ایمن هستن ننوشتم ولی اگر این طور نیست به صلاحدید خودتون اصلاح کنید

نسل جدید کدنزا رو تو پست های قبلیم توضیح دادم که هنوز به بازار به طور جدی نیومده و امتحانشم
پس نداده و هنوز خودروی نا مفهومی هست برای اکثر مردم.
بین 4 تا ماشین نمیتونم مقایسه کنم شما باید 2 به 2 خودروهاتون رو مقایسه کنید و از لیست حذف کنید
بین تویوتا آریون و سوناتا 2011 در یک تاپیک مجزا برای یکی دیگر از دوستان مقایسه انجام دادم میتونید بخونید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ماشین گرون شده بله درسته .وقتی ملاک رو از 100 میلیون تومان قرار میدین من تو اولین پستم
به ترتیب توضیح دادم که کدوم رو میشه انتخاب کرد.
تا وقتی میشه لکسوس و جنسیس انتخاب کرد خوب مشخصه نیسان تینا و بقیه موارد کارشون تمام هست.
در ضمن یه مورد رو توضیح بدم تو شاسی بلندها تا وقتی تویوتا پرادو VX مدل 2010 هست
توسان اسپورتیج سورنتو و..... میرن کنار.

بین جنسیس و لکسوس هم مشخصه اگر ایدهای اسپرتی با قدرت و شتاب و هیجان و لذت رانندگی
همچنین مصرف سوخت عالی با کیفیت ساخت ویژه رو بخواین لکسوس IS300 و
اگر دوست داری تو هواپیما بشینی و خودت و خانوادت در نهایت آرامش و لذت و ایمنی و راحتی
با امکانات فوق العاده عالی در اختیار داشته باشید هیوندای جنسیس گزینه خیلی خوبی هست..
لکسوس IS300 تا حدی ایدهای اسپرتی رو درون خودش جا داده و همین باعث شده
ویژگیهای رفاهی جانانه جنسیس رو نداشته باشه.
موفق باشید

Electronic-Arts
05-08-2011, 22:13
نسل جدید کدنزا رو تو پست های قبلیم توضیح دادم که هنوز به بازار به طور جدی نیومده و امتحانشم
پس نداده و هنوز خودروی نا مفهومی هست برای اکثر مردم.
بین 4 تا ماشین نمیتونم مقایسه کنم شما باید 2 به 2 خودروهاتون رو مقایسه کنید و از لیست حذف کنید
بین تویوتا آریون و سوناتا 2011 در یک تاپیک مجزا برای یکی دیگر از دوستان مقایسه انجام دادم میتونید بخونید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدماشین گرون شده بله درسته .وقتی ملاک رو از 100 میلیون تومان قرار میدین من تو اولین پستم
به ترتیب توضیح دادم که کدوم رو میشه انتخاب کرد.
تا وقتی میشه لکسوس و جنسیس انتخاب کرد خوب مشخصه نیسان تینا و بقیه موارد کارشون تمام هست.
در ضمن یه مورد رو توضیح بدم تو شاسی بلندها تا وقتی تویوتا پرادو VX مدل 2010 هست
توسان اسپورتیج سورنتو و..... میرن کنار.

بین جنسیس و لکسوس هم مشخصه اگر ایدهای اسپرتی با قدرت و شتاب و هیجان و لذت رانندگی
همچنین مصرف سوخت عالی با کیفیت ساخت ویژه رو بخواین لکسوس IS300 و
اگر دوست داری تو هواپیما بشینی و خودت و خانوادت در نهایت آرامش و لذت و ایمنی و راحتی
با امکانات فوق العاده عالی در اختیار داشته باشید هیوندای جنسیس گزینه خیلی خوبی هست..
لکسوس IS300 تا حدی ایدهای اسپرتی رو درون خودش جا داده و همین باعث شده
ویژگیهای رفاهی جانانه جنسیس رو نداشته باشه.
موفق باشید
پس اصلا آریون و سوناتا رو حذف میکنیم
اسپورت زیاد مهم نیست , امکانات زیاد و راحتی مهمه ولی خوب از لکسوس هم نمیشه گذشت چون لکسوس هم قدیمی تر و هم باکیفیت تر هست واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم

mohamad skystar
05-08-2011, 23:42
پس اصلا آریون و سوناتا رو حذف میکنیم
اسپورت زیاد مهم نیست , امکانات زیاد و راحتی مهمه ولی خوب از لکسوس هم نمیشه گذشت چون لکسوس هم قدیمی تر و هم باکیفیت تر هست واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم

هیوندای جنسیس و تمام.
گفتم شما خودرویی میخواین زیر 100 میلیون تومان-صفر کیلومتر و فوق العاده مجهز و فقط
هیوندای جنسیس میتونه خواسته های شما رو بر طرف کنه.
موفق باشید

MoHaMaD ZaNd
06-08-2011, 13:25
دوست عزیز بنده تجربه سواری IS300 و جنسیس رو داشتم ( البته 2012 نه )
IS300 ماشین فوق العاده ایه و بسیار نرمه و یه جورایی هم میشه گفت بی صدا . کلا کیفیت خودروهای لکسوس عالیه !
از طرفی جنسیس هم ماشینی هستش که از لحاظ امکانات یه غول به حساب میاد !
در کل کیفیت لکسوس به نظر من بهتر بود . البته منظورم این نیست که جنسیس کیفیتش بده !
اما من اگه واسه خودم میخواستم بگیرم حتما جنسیس میگرفتم ! دلیلش هم شتاب و قدرت بیشتر و همچنین ایمنی بسیار عالی این ماشین هستش !
این هم که میگم توی امکانات یه غول به حساب میاد الکی نمیگم ! واقعا نسبت به همرده هاش امکاناتش فوق العادست .
ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Electronic-Arts
06-08-2011, 13:36
دوست عزیز بنده تجربه سواری IS300 و جنسیس رو داشتم ( البته 2012 نه )
IS300 ماشین فوق العاده ایه و بسیار نرمه و یه جورایی هم میشه گفت بی صدا . کلا کیفیت خودروهای لکسوس عالیه !
از طرفی جنسیس هم ماشینی هستش که از لحاظ امکانات یه غول به حساب میاد !
در کل کیفیت لکسوس به نظر من بهتر بود . البته منظورم این نیست که جنسیس کیفیتش بده !
اما من اگه واسه خودم میخواستم بگیرم حتما جنسیس میگرفتم ! دلیلش هم شتاب و قدرت بیشتر و همچنین ایمنی بسیار عالی این ماشین هستش !
این هم که میگم توی امکانات یه غول به حساب میاد الکی نمیگم ! واقعا نسبت به همرده هاش امکاناتش فوق العادست .
ببینید :

ممنون ولی عکستون دیده نمیشه (با وی چی ان هم تست کردم) اگر ممکنه یه جای دیگه آپ کنید

MoHaMaD ZaNd
06-08-2011, 14:57
عذر میخوام دوست گلم . بفرمایین :

سایت هم دیگه مسخرشو در آورده ! هرچی لینک میدم فیلتر میکنه ... :angry::angry:

mohamad skystar
06-08-2011, 18:35
البته هیوندای برای سال 2012 روی موتور جنسیس تغییراتی اعمال کرده چون آزرا 2012 داره میاد و جنسیس هیچ وقت
رتبه کمتر از آزرا رو نخواهد گرفت.
به هر حال جنسیس رو وقتی عقبش میشینی با یک سری امکانات جانانه روبه رو میشی که چند روزی باید
باهاشون کار کنی که یاد بگیری.اما لکسوس هم دائم با لب و دهن آدم بازی میکنه و عظمت رو به رخ میکشه
محمد زند عزیز خدایی یه پرادو 2010 الان تو نمایشگاه داریم رو 100 میلیون تومان میگه
آدم به فضا میره.نشستم پشتش فشار خونم افتاد.