مشاهده نسخه کامل
: از 4 گیگ رم 2 گیگ قابل استفاده است ، چرا ؟
airezaabi
04-08-2011, 22:32
سلام.
من رم سیستمم رو از 2 تا رم 1 گیگ به 2 رم 2 گیگ ارتقا دادم .مشکل اینجاست که روی سون 32 بیت 4 گیگ شناسایی میشه ولی 2 گیگ اون usable هست .هر دو رم یه مارک (corsair) و یه مدله با باس 800.
اشکال کار کجاست ؟
رم هارو تک تک چک کردم .
اسلتها سالمن .
بایوس آپدیت .
روی سیستمم کارت ویدئو دارم (NX)
مادربردم
asus p5b deluxe
لطفا راهنمایی کنید...
Microsoft Windows
05-08-2011, 21:57
یه بار ویندوز رو عوض کنید حتما درست میشه.
Dark Shine
05-08-2011, 23:37
پچ زیر را دانلود کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از این کار فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
حال فایل Patch-3-Windows-Vista-and-7.exe را با دو بار کلیک اجرا نمایید.
این برنامه اطلاعاتی نظیر میزان رم کنونی را نیز در اختیار شما قرار میدهد.
اکنون بر روی دکمه Apply در درون برنامه کلیک کنید.
پیغام نمایش داده شده را با Yes پاسخ دهید.
چند ثانیه صبر کنید تا پیغام جدیدی ظاهر شود. آن را OK کنید و برنامه را نیز ببندید.
اکنون فایل AddBootMenu.cmd موجود در پوشهای که دانلود کردهاید را بیابید.
بر روی آن راست کلیک نموده و Run as administrator را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده، درصورتی که از انجام مراحل بالا اطمینان دارید کلید y را فشار داده و Enter بزنید.
مشاهده پیغام The operation completed successfully به معنای موفقیت آمیز بودن کار است. کلیدی را بزنید تا پنجره بسته شود.
اکنون در صورتی که یک بار ویندوز را Restart نمایید، در منوی انتخاب ویندوزها یک نام جدید به چشم میخورد که با انتخاب آن، وارد ویندوز ویستا یا هفت 32 بیتی بدون محدودیت میزان استفاده از رم خواهید شد.
به نقل از ترفندستان
Dariushtanha
06-08-2011, 00:04
پچ زیر را دانلود کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از این کار فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
حال فایل Patch-3-Windows-Vista-and-7.exe را با دو بار کلیک اجرا نمایید.
این برنامه اطلاعاتی نظیر میزان رم کنونی را نیز در اختیار شما قرار میدهد.
اکنون بر روی دکمه Apply در درون برنامه کلیک کنید.
پیغام نمایش داده شده را با Yes پاسخ دهید.
چند ثانیه صبر کنید تا پیغام جدیدی ظاهر شود. آن را OK کنید و برنامه را نیز ببندید.
اکنون فایل AddBootMenu.cmd موجود در پوشهای که دانلود کردهاید را بیابید.
بر روی آن راست کلیک نموده و Run as administrator را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده، درصورتی که از انجام مراحل بالا اطمینان دارید کلید y را فشار داده و Enter بزنید.
مشاهده پیغام The operation completed successfully به معنای موفقیت آمیز بودن کار است. کلیدی را بزنید تا پنجره بسته شود.
اکنون در صورتی که یک بار ویندوز را Restart نمایید، در منوی انتخاب ویندوزها یک نام جدید به چشم میخورد که با انتخاب آن، وارد ویندوز ویستا یا هفت 32 بیتی بدون محدودیت میزان استفاده از رم خواهید شد.
به نقل از ترفندستان
دوست گلم
این یوزر مشکل محدودیت در میزان استفاده رم ندارند بلکه Usable آن نصف مقدار رم نصب شده است
لذا من فکر میکنم مشکل در غلط نصب کردن رم در اسلت میباشد و باید برای استفاده در حالت Dual Channel
طبق دفترچه مادربرد عمل کنند و معمولا در زوجهای مخالف ولی همرنگ باید رم ها را جاگذاری کرد.
دوست گلم
این یوزر مشکل محدودیت در میزان استفاده رم ندارند بلکه Usable آن نصف مقدار رم نصب شده است
لذا من فکر میکنم مشکل در غلط نصب کردن رم در اسلت میباشد و باید برای استفاده در حالت Dual Channel
طبق دفترچه مادربرد عمل کنند و معمولا در زوجهای مخالف ولی همرنگ باید رم ها را جاگذاری کرد.
سلام. ایشون راست میگه. فکر اون patch برای مواردی است که ویندوز 32 بیت از 4 گیگ فقط 3 گیگ رو شناسایی می کنه. ولی چون شما میگی 2 گیگ مشکل از جای دیگه است. اول که کامپیوتر داره بوت میشه یه چیزی به نام interleaving enabled می زنه یا نه ؟
تا حالا رم ها رو بصورت منفرد چک کردی ؟
شاید یکی از رم هات خرابه ؟
عزیز جان شما باید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنی و بس
این کار رو بکن و بعد خبرش رو توهمین تاپیک بده که شد یا نه
استفاده از پج چرت و پرت هست . پردازنده در حالت 32 بیت فقط میتونه 3.5 گیگ رم رو آدرس دهی کنه چطوری با یه پج نرم افزاری میخواین این مشکل رو حل کنین ؟
مشکل ممکنه از رم یا اسلات بشه و اینکه درست Dual Channel نشده باشه . و اینکه برای رم 4 گیگ باید ویندوز 64 بیتی داشته باشین .
این رو قبلا بهش گفتم ولی پاسخی نداد .
راستی آواتارت خیلی شاخه .
فقط AMD Buldezer . شاخ هرچی Core اینتل هست رو شکست :31:
photon99
12-11-2011, 13:04
BIOS مادربوردتو update کن اگه درست نشد باید windows 64-bit نصب کنی
photon99
12-11-2011, 13:06
البته یادت باشه خیلی از برنامه ها روی ویندوز 64 بیتی کار نمیکنن
photon99
12-11-2011, 13:10
فقط AMD Buldezer . شاخ هرچی Core اینتل هست رو شکست :31:
حالا که توی benchmark ها از intel کم میاره. من طرفدار amd هستم امیدوارم برای ENHANCED Bulldozer دیگه ناامیدمون نکنه
fishdilo
18-11-2011, 16:15
آقا چند تا از دوستان هم نوشته اند، شما باید 64 بیت نصب کنی
ویندوز 32 بیتی نمی تونه 4 گیگ رم رو ساپورت کنه
saeed_2007r
25-12-2011, 13:42
البته یادت باشه خیلی از برنامه ها روی ویندوز 64 بیتی کار نمیکنن
البته الان یکم وضعیت فرق کرده...دیگه کمتر کسی ویندوز 32بیتی نصب میکنه...
تعاد برنامه هایی که فقط رو 32بیتی کار میکنن ودر 64بیتی کار نمیکنن خیلی کمه...و بیشترشن دیگه برنامه های خیلی قدیمی هستن.
:40::11:
raminramz
25-12-2011, 13:51
ویندوز من 32 بیتیه رم 8 گیگا بایت
همین مشکل رو دارم
هرچی ترفند بود انجام دادم ه.ک و ک.ر.ک ویندوزو پچ و ..... هوووووو
اصلا درست نشد تنها راهش نصب ویندوز 64 بیتیه تمام
mehrdad_a
10-03-2012, 10:37
دوست من شما باید ویندوز 64 بیتی نصب کنی تا از کل رم بتونی استفاده کنی ویندوزهای 32 بیتی نمی توانند کل حافظه شما رو آدرس دهی کنند مگر با ترفندهایی که دوستان در بالا ذکر کردند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.