مشاهده نسخه کامل
: .: × مهم و ضروری × درخواست نرم افزار موقعیت یاب :.
سلام خدمت رفقای عزیز.
یه آدم نفهمی چند روزی هست که داره اذیتم میکنه و مزاحمم میشه. یه جورایی تونستم آمارشو بگیرم، مال یه شهر دیگست...
اما اصل مطلب اینکه؛ ایشون به من یه مسیج داد، که بجای شماره تلفن، یه نقطه افتاد، جالبتر اینکه تونست بگه من تو کدوم شهر هستم. حتا برای اطمینان شهرمو دوبار دیگه عوض کردم، بازم درست گفت. آیا چنین چیزی ممکنه؟ من از همه دوستان درخواست دارم اگر چنین برنامه ای دارن حتما بدن تا این آدم (البته آدم نما) رو ادبش کنم...
راستی مهم نیست این برنامه برای کدوم سیستم عامل هست. مهم خود برنامست...
پیشیپیش ممنون از همتون.:11:
Hadi King
04-08-2011, 10:12
سلام خدمت رفقای عزیز.
یه آدم نفهمی چند روزی هست که داره اذیتم میکنه و مزاحمم میشه. یه جورایی تونستم آمارشو بگیرم، مال یه شهر دیگست...
اما اصل مطلب اینکه؛ ایشون به من یه مسیج داد، که بجای شماره تلفن، یه نقطه افتاد، جالبتر اینکه تونست بگه من تو کدوم شهر هستم. حتا برای اطمینان شهرمو دوبار دیگه عوض کردم، بازم درست گفت. آیا چنین چیزی ممکنه؟ من از همه دوستان درخواست دارم اگر چنین برنامه ای دارن حتما بدن تا این آدم (البته آدم نما) رو ادبش کنم...
راستی مهم نیست این برنامه برای کدوم سیستم عامل هست. مهم خود برنامست...
پیشیپیش ممنون از همتون.:11:
سلام دوسـت عزیز همچین چیزی ممکن نیسـت و برنامه ای هم براش وجود نداره .
که از طریق نقشـه یا Gps ، موقعیـت یاب ، حالا هر چی من بدونــم شما تو کدوم شهـر یا استان هستیـن !
برنامه های موقعیـت یاب فقطـ موقعیت خودتو نشون میده نه موقعیــت سیستم های دیگــه .
شک نکنید همین بچه های دوره اطرف خودتون هستــن :46:
---
برای افتادن نقطـه میتونید ایمیلی اس ام اس ارسال کنید .( با هر اسمی یا نقطـه )
گوشی های نوکیا سری 40 و سونی اریکسون این اس ام اس ها رو نمیتونن شناسایی کنن.
موفق باشید!:40:
ممنونم.
اما گوشی من نوکیا سری 60 ورژن 3 هست.! خودم هم تعجبم که چطور اینکارو کرده. بهر حال گوشیم سری 6 و3 هست. حالا نظرتون چیه ذوست عزیز؟
تصحیح میکنم. راستش مزاحم من نبود، مزاحم دوستم بود، الان دیدمش، رفتم ببینم جریان چیه، دیدم اسم طرفو با . سیو کرده. کلی عصبانی شدم :31:
اون قضیه موقعیت یابی هم فکر کنم حدسی گفت، آخه میدونست اهل کجام....
حالا بگذریم... برنامه ای سراغ دارین که به مزاحمه یه خودی نشون بدیم؟ :21: یه جورایی حالشو بگیریم. :27: آخه داره میره رو اعصاب. ممنون میشم کمکم کنید. :11:
pezhmantoop
04-08-2011, 20:28
سلام دوسـت عزیز برای گوگـل مـپ کاملتریـن نقشـه همینـــه که لیـنک دادم ..
( البته اینو بگم من با فرض اینکه نرم افزار google map را داری بهت دادم)
رو اکثره سیمبین ها هست . اگه نبود دانلود کن. زیاد حجم نداره.
تمام مراکز استان ها و بیشتر شهرستان ها در این نقشه وجود دارن و به راحتی میتونید استفاده کنید.
گوشی را از طریق Mass Storage به Pc وصل کنید
سپس از فایل دانلود شده پوشه 2000CEA3 رو به مسیر :
E:\private
انتقال بدید و در صورت سوال جایگزین شدن Yas را بزنید .
دانلـود در سـه پارت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
+
حالا بگذریم... برنامه ای سراغ دارین که به مزاحمه یه خودی نشون بدیم؟ :21: یه جورایی حالشو بگیریم. :27: آخه داره میره رو اعصاب. ممنون میشم کمکم کنید. :11:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.