مشاهده نسخه کامل
: فنا شده!!!!
NINJA0098
03-08-2011, 21:55
سلام به همه بر بو بچه ها
این بازیو دارم برای مسابقه بازی سازی گیم ایمگ میسازم ولی سرعتم کمه .....
اینجا پست دادم شما نظر بدین و راهنمایی کنین تا سرعت بدم به کار .......
داستان:
یه جورایی میخوام از المانای سریال لاست استفاده کنم و اگه بشه یه بازی طنز بسازم اگه که نه نوع بازیو همون ترسناک معمایی میزارم....
شاید بدونید که حجم بازیم نباید 200 مگ بیشتر بشه برای همین یه لول کامل برای مسابقه میزارم و بعد ادامش میدم کاملش میکنم.....
این ویدیو استارت بازیه ....هیچی نداره هنوز ....از همین الان دارم روش کار میکنم تا لول دیزاین مرحله اول رو تموم کنم بعد میرم سراغ برنامه نویسی و بعد اضافه کردن جزئیات مرحله و کیفیت گرافیکی بازی.......
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ویدیو دوم بیس مرحله زندان:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود ویدیو با حجم 1.8 مگ:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآبجکتای طراحی شده:
آخرین شات از طراحی مرحله زندان تا الان:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kamiarhasrat
03-08-2011, 22:28
ببخشید اینجا میپرسم شما چطور پارتیکل رو متحرک کردین با متینی؟
M.Mehrazin
03-08-2011, 23:42
سلام آقا نینجا.
خیلی خوب کاری کردی توی مسابقه شرکت کردی.اگه کمکی چیزی خواستی رو من حساب کن.:46:
در مورد بازی هم من سریال لاست رو ندیدم ولی ویدئو رو که دیدم برای شروع خوب بود.
Reza Azimy_RW
03-08-2011, 23:48
این ویدیو از دسترس خارج است ! یه جایه دیگه اپ کن قربون دستت .
NINJA0098
04-08-2011, 01:45
بخشید اینجا میپرسم شما چطور پارتیکل رو متحرک کردین با متینی؟
خواهش میکنیم....
متحرک کردن پارتیکل با چیزای دیگه فرقی نداره فقط باید تو تنظیماتش فیزیکو رو این حالت بزاری
با همون movement track تو متینی متحرکش کن و یادت نره تو تنظیمات فیزیکو رو این حالت بزار تا درست کار کنه
سلام آقا نینجا.
خیلی خوب کاری کردی توی مسابقه شرکت کردی.اگه کمکی چیزی خواستی رو من حساب کن.
در مورد بازی هم من سریال لاست رو ندیدم ولی ویدئو رو که دیدم برای شروع خوب بود
شمام میومدی مجلسو گرم میکردی.....
کلا هر جور راهنمایی منو خوشحال میزنه ....
این ویدیو از دسترس خارج است ! یه جایه دیگه اپ کن قربون دستت
لینک دانلود با حجم 1.2 مگ:
ehsan_wwe
04-08-2011, 08:56
به به رفيق گا خودم چطوري تو :ايكس
مثل هميشه تركوندي
خيلي حال كردم با ايدت دمت گرم
Reza Azimy_RW
04-08-2011, 12:04
دادا حسین دانلودش کردم ایدت خیلی جالبه . فقط اون دود اگه از تو دیوار رد نشه بیاد از در بره بیرون به نظر من بهتره .
NINJA0098
04-08-2011, 12:44
به به رفيق گا خودم چطوري تو :ايكس
مثل هميشه تركوندي
خيلي حال كردم با ايدت دمت گرم
چاکر اوس احسان ...... افتخار دادین ...یه سری ایده ی باحال دیگه دارم حالا کم کم رو میکنم....
دادا حسین دانلودش کردم ایدت خیلی جالبه . فقط اون دود اگه از تو دیوار رد نشه بیاد از در بره بیرون به نظر من بهتره
نوکرم...آره خودمم بهش فکر میکردم...ممنان بابت نظر(البت نا امید نشو تو هم رو بازیت کار کن شاید بتونی دوم شی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب از اونجایی که شروع بازی تو اون لول یه جای بیخود بود و محل شروع بازی رو بردم تو زندون شبیه مرحله اول بازی fear3 ....الان فرپس درست کار نمیکنه تا شب یه تیکه فیلم میزارم....
سلام
خیلی جالب بود ایدت و جالب تر این که همت داری و اجراش کردی .
parvizamd
04-08-2011, 14:07
حسین جان خوب بود اما بهتره سلاح تکسچر آّبی محیطی عوض کنی
NINJA0098
04-08-2011, 14:16
حسین جان خوب بود اما بهتره سلاح تکسچر آّبی محیطی عوض کنی
ممنون که دیدی....اون اسلحه اسلحه پیش فرض بازیه اسلحه رو بعد از تمام شدن بیس لول دیزاین تغییر میدم.....
اون تکستچرا ی دیوار و اینا هم به صورت پیش فرض هست ....هنوز شروع نکردم متریال و برنامه نویسی رو....الان دارم لول دیزاین رو انجام میدم مثلا بازی از کجا شروع بشه کدوم درا باز بشه کدوما منفجر شه(!) دشمنا کجا باشن چه دمو هایی کجا اجرا شه و اینا ....
بعد میرم پلیر رو تغییر میدم (اگه برسم مدل کاراکتر بزنم) بعد اسلحه و بعد برم سراغ منو(تا حالا تقزیبا اصلا منو طراحی نکردم تو udk)
این مسیر کاری منه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا اینجا هنوز هیچ کاری نکرده بچه ها تاپیک میزنن !!
خواهشا یه کم رو بازیتون کار کنید درست حسابی که شد (حداقل بشه اسمشو گذاشت بازی) یه تاپیک بزنید در بارش که نظر اینو اونو بخواید.
من موندم این ویدئو الان چی داشت که همه به به و چه چه کردن واسش ؟
فقط منتظرید بقیه تاپیک بزنن بیاید ازش تشکر کنید و بعدشم پست بزنید "خیلی ایده ی خوبی بود حال کردم !"
منظورتون از این ایده چیه ؟
این دودی که میاد بالا و میره ایده ی بازی بود ؟
چرا اینجوری دارید دوستتونو گول میزنید و بهش اعتماد به نفس کاذب میدید.
اگه قرار باشه همه از کارش تعریف کنن که آخرش به جایی نمیرسه.
خواهشا از حقیقت فرار نکنید.
من اصلا چیزی توی این ویدئو نمیبینم که بخوام در موردش نظر بدم !
نه تکسچر داره !
نه نورپردازی درست حسابی شده !
نه یه مدل داره !
نه یه خط برنامه نویسی روش شده ... !
الان من از چی باید تعریف کنم یا ایراد بگیرم ؟! :18:
parvizamd
04-08-2011, 15:44
مجید تا حدودی زیادی درست میگین شما تازه شروع کردی ؟ یکم زود بود برای تاپیک زدن البته بخشید اگه اینطور حرف می زنم ولی نینجا جان البته فعلا کمی بیشتر روی بازیت کار کنی .امیدوارم ازم دلخور نشی عزیزی:11:
البته نمی گم کاملا چرا که انصافا بلوک چینی ات خوب بود.امیدوارم چیز توپی بسازی :11:
سلام
مثلا بچه ها دارن امید میدن:10:
ایول حسین جان تا اینجاش که خوب بود ادامه بده:46:اون وقت بازیهای که ساخته میشه محدودیت حجم نداره؟!چه جوریه؟:21:
parvizamd
04-08-2011, 15:59
راستی این اسم فناشده زیاد جالب نیست پیشنهاد من:ویران شده (هم معنای اسم بازیت)
نابودی
انهدام
ندای آزادی....
راستی دادش سیگار نکش ماه رمضونه:31:
NINJA0098
04-08-2011, 16:50
خواهشا یه کم رو بازیتون کار کنید درست حسابی که شد (حداقل بشه اسمشو گذاشت بازی) یه تاپیک بزنید در بارش که نظر اینو اونو بخواید.
فقط منتظرید بقیه تاپیک بزنن بیاید ازش تشکر کنید و بعدشم پست بزنید "خیلی ایده ی خوبی بود حال کردم !"
نه تکسچر داره !
نه یه مدل داره !
الان من از چی باید تعریف کنم یا ایراد بگیرم ؟!
مجید تا حدودی زیادی درست میگین شما تازه شروع کردی ؟ یکم زود بود برای تاپیک زدن البته بخشید اگه اینطور حرف می زنم ولی نینجا جان البته فعلا کمی بیشتر روی بازیت کار کنی .امیدوارم ازم دلخور نشی عزیزیاولن واس چی ناراحت بشم ....دوما ایده ای که بچه گفتن استفاده از المانای سریال لاست بود مثل همون دود....
برنامه نویسی برای پلیر و اسلحه ها تا حدودی انجام شده فقط الان دارم لول دیزاین رو انجام میدم تا بدونم چیو کجا بزارم و برای همینم نظر خواستم ...مدل کاراکتر اصلیو طراحی نکردم واسه همینم تغییر ندادم....
الانم لول دیزاین تا یه جاهایی انجام شده.... مرحله زندان(اگه آبجکت نمیچینم و متریال نمیدم واسه زمان بیلد بازیه...دهنم سرویس میشه اگه الان بخوام این کارا رو بکنم..) تا نیم ساعت دیگه ویدیو میزارم....
NINJA0098
04-08-2011, 18:07
اینم ویدیو جدید از مرحله زندان....این بیس کاره و آخرش با لول استریم قراره یه مپ دیگه لود بشه که بعدا اضافه میشه این ربات ها که عین خیار فقط نگا میکنن بعدا قراره دشمن باشن (البته اون موقع دیگه ربات نیستن).
کار بعدی صدا گذاریه تا اینجا و بعدش گذاشتن درا و انیمیت کردن اونا.
اینم لینک دانلود با حجم 1.8 مگ:
parvizamd
04-08-2011, 18:18
ای بابا حسن جون جان خودت دو تکچسر بنداز این فرمت ویدیو بدکیفیت هست انصافا تنبلی بازی در نیار...
NINJA0098
04-08-2011, 18:29
ای بابا حسن جون جان خودت دو تکچسر بنداز این فرمت ویدیو بدکیفیت هست انصافا تنبلی بازی در نیار...
جون تو امسال گفتیم آدم شیم همت کردیم داریم روزه میگیرم دهنم آسفالته بعد افطار چند تا متریال میندازم خام نباشه....سرم داره میترکه....
امشب یا فردا با صدا گذاری و یه سری متریال ساده دوباره ویدیو آپ میکنم.....
parvizamd
04-08-2011, 18:33
بابا بزار خیلی لخته(بچه فکر نکنید!!!:31:)
Reza Azimy_RW
04-08-2011, 19:47
حسین خوب شده
نه تکسچر داره !
نه یه مدل داره !
قبولت دارم خفن ولی اینکه گفتند بچه ها با ایدش حال میکنیم این بود که خودش اول گفت میخاد از المانهای سریال لاست استفاده کنه . اون پارتیکلی هم که میرفت قوله اخرشه احتمالا"
فقط حسین حیف که نمیخام ریا بشه اگه نه تایپپیک واسه بازیم میزدم جم کنی بری ! امید داری تو مسابقه اول بشی ؟! هه !:دی
NINJA0098
04-08-2011, 22:31
فقط حسین حیف که نمیخام ریا بشه اگه نه تایپپیک واسه بازیم میزدم جم کنی بری ! امید داری تو مسابقه اول بشی ؟!
مثل این که باز میخوای کل کلو شروع کنیم نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این که باز میخوای کل کلو شروع کنیم نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون دعوا :31: من که پایم ! :20:
نینجا جان پیشنهاد من اینه که بشینی چند روزی روی بازیت کار کنی بعد که چند تا مدل گذاشتی اون وسط و تکسچر ها رو دادی یه ویدئو ازش بگیری و نشون بروبچ بدی.
این ویدئوی جدیدتم چیزی نبود که بشه در موردش نظر داد.
مثل کار تمرینی میمونه ! خب باید روش کار کنی وقتی کامل شد نشون بدی.
عجله تکن :11:
NINJA0098
04-08-2011, 23:15
ینجا جان پیشنهاد من اینه که بشینی چند روزی روی بازیت کار کنی بعد که چند تا مدل گذاشتی اون وسط و تکسچر ها رو دادی یه ویدئو ازش بگیری و نشون بروبچ بدی.
این ویدئوی جدیدتم چیزی نبود که بشه در موردش نظر داد.
مثل کار تمرینی میمونه ! خب باید روش کار کنی وقتی کامل شد نشون بدی.
عجله تکن
پیشنهاد خوبیه منتها یه مشکلی داره .....من فقط برای طراحی گرافیکی نظر نمیخوام....میخوام دیالوگایی که تو بازی هست ببینم چطوره اگه بخوام بعد طراحی گرافیکی لول تغییر توش بدم برای هربار بیلد(ساختن...کامپایل شدن یا هر چیز دیگه که بشه اسمشو گذاشت) باید دهنم سرویس شه .....
اون طراحی نیاز به چند روز نداره کار دو ساعته...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنون که نظر دادی.....برای شما تا فردا محیطو طراحی میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza Azimy_RW
05-08-2011, 00:11
آخ جون دعوا من که پایم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جوری که نمیشه مملکت قانون داره . اول بگو کدوم طرفی ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل کل با تو ؟ جک گفتی ؟!
جهان رضا رو واسه جنگ با کوچیکا نساخته !:دی
Reza Azimy_RW
05-08-2011, 00:11
آخ جون دعوا من که پایم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جوری که نمیشه مملکت قانون داره . اول بگو کدوم طرفی ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل کل با تو ؟ جک گفتی ؟!
جهان رضا رو واسه جنگ با کوچیکا نساخته !:دی
ehsan_wwe
05-08-2011, 13:53
نه تکسچر داره !
نه یه مدل داره !
الان من از چی باید تعریف کنم یا ایراد بگیرم ؟!
عزيزم بزار كارمونو و كارشو بكنه
ميتوني كمكش كن نميتوني نرين تو كارش
مخاطب حرف های من نینجا بود و ایشون هم حرف های من رو قبول کردن این بحث هم ربطی به شما نداره که مثل همیشه با لحن زشت خودتون رو میندازید وسط.
اگه کمک کردن از نظر شما گفتن آفرین های الکیه مثل همیشه به کمک کردنتون ادامه بدید !
پیشنهاد میدم لحن صحبت کردنتونم عوض کنید، اینجوری اصلا شایسته ی مدیریت اینجا نیستید.
کسی که کارش رو میزاره تا بقیه در موردش نظر بدن صد در صد علاوه به اینکه منتظر به به و چه چه کردن دوستاشه منتظر انتقادم هست !!
NINJA0098
05-08-2011, 15:22
مخاطب حرف های من نینجا بود و ایشون هم حرف های من رو قبول کردن این بحث هم ربطی به شما نداره که مثل همیشه با لحن زشت خودتون رو میندازید وسط.
اگه کمک کردن از نظر شما گفتن آفرین های الکیه مثل همیشه به کمک کردنتون ادامه بدید !
پیشنهاد میدم لحن صحبت کردنتونم عوض کنید، اینجوری اصلا شایسته ی مدیریت اینجا نیستید.
کسی که کارش رو میزاره تا بقیه در موردش نظر بدن صد در صد علاوه به اینکه منتظر به به و چه چه کردن دوستاشه منتظر انتقادم هست !!
parvizamd
05-08-2011, 15:44
مجیدجون و احسان جون دعوا نکنید .:11:
آفرین حسین خیلی با اون دود حال کردم
یه حس تخیلی باحالی بد داد
فقط چیزه اگه قرار شده حجم بازی از 200 بیشتر نشه پس بهتر نیست انقده از BSP استفاده نکنی ؟
آخه BSP خیلی حجمو میبره بالا !
هوم ؟
NINJA0098
05-08-2011, 16:28
آفرین حسین خیلی با اون دود حال کردم
یه حس تخیلی باحالی بد داد
فقط چیزه اگه قرار شده حجم بازی از 200 بیشتر نشه پس بهتر نیست انقده از BSP استفاده نکنی ؟
آخه BSP خیلی حجمو میبره بالا !
هوم ؟
راستش الان تازه میخواستم تست کنم ببینم مدلینگ حجمو بالاتر میبره یا براش udk ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم پس براش حجمش بیشتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا آبجکت مدل سازی کردم که تو لول ازش استفاده کنم...البت هنوز متریال نزدم:
NINJA0098
05-08-2011, 16:34
اوه یادم رفت بگم:
تعداد پلیگان:3253 .....
parvizamd
05-08-2011, 19:15
این شد یه چیزی.:31:
NINJA0098
07-08-2011, 15:48
اینم نمای دوربین و استارت مدلینگ زندان....سلامتی بازیابی شونده طراحی شد:
ehsan_wwe
08-08-2011, 10:27
بين هر دوتا در زندان يه نو افكن آژير خطر بزار ي خيلي خفن ميشه
NINJA0098
11-08-2011, 17:10
یه سری آبجکت که حالت کلی متریالشونو زدم...
وقت کمه....
بازی رو اول شخص میکنم ... وقت نمیشه کاراکتر طراحی کنم.............[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
13-08-2011, 14:25
خوب اینم یه شات از محله زندان که البت دیوارا رو عوض میکنم....
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
پست اول آپدیت شد
چرا تو این سایت آپلود کردی.
تو یه سایت عکس آپ کن :
NINJA0098
13-08-2011, 15:02
این حالت light detail
اینم lighting
ehsan_wwe
13-08-2011, 15:17
خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
در باره كارت خيلي ديواراش نازكن 2 تكسچر ديوار كشيده شدس از بالا تا پايين
NINJA0098
13-08-2011, 15:44
در باره كارت خيلي ديواراش نازكن 2 تكسچر ديوار كشيده شدس از بالا تا پايين
آره واسه مدلینگه ....اول اکسترود میکردم یه پلیگانو همین مشکلو داشت بعد از یهباکس جدا استفاده کردم دوباره همین مشکلو داره واس همین میخوام دیوارا رو با براش بزنم....
خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
ویرایش شد...
ehsan_wwe
14-08-2011, 08:25
آره واسه مدلینگه ....اول اکسترود میکردم یه پلیگانو همین مشکلو داشت بعد از یهباکس جدا استفاده کردم دوباره همین مشکلو داره واس همین میخوام دیوارا رو با براش بزنم....
چه كاري هر چي بشه تو تو مكس اگه بهش modife اين يارو چي بود اسمش اها UVWmap رو بدي برات تنظيم مكنه كه چه شكلي باشه
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
بزا سه چهارتا قلق توپ بهت ياد بدم مدلينگت آسون شه و با كيفيت
boolian ميدوني چيه ؟
UVWmap ميدوني چيه ؟
shell چطور ؟
vertex bake و texture bake چطور ؟
NINJA0098
14-08-2011, 14:50
boolian ميدوني چيه ؟
UVWmap ميدوني چيه ؟
shell چطور ؟
vertex bake و texture bake چطور ؟
وقتی از بولین استفاده میکنم یه قسمتایی از مدل تو انجین مثل حذف کردن پولیگان میشه یعنی از اینور اونور معلوم میشه باید یه فکری به حالش بکنم....
UVWMAP رو بلدم ولی نیاز دارم یه چندتا لینک با حال بهم بدی ....باز کردن UV رو زیاد بلد نیستم...
shell و vertex bake و texture bake رو یه توضیحی بهم بدی ممنون دارت میشم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی از بولین استفاده میکنم یه قسمتایی از مدل تو انجین مثل حذف کردن پولیگان میشه یعنی از اینور اونور معلوم میشه باید یه فکری به حالش بکنم....
سلام
خوب حسین جان از Tow Sided استفاده کن،بعد من متوجه نشدم مشکلت با UVW Map چیه؟!:46::5:
NINJA0098
14-08-2011, 17:06
متوجه نشدم مشکلت با UVW Map چیه؟!
مشکل خاصی نیست فقط بلد نیستم درست استفاده کنم...کی دوتا لینک درست و درمون برا یاد گیری میخوام.....:46:
NINJA0098
14-08-2011, 17:23
راستی با بولین مشکلی ندارم فقط بعضی وقتا اونجوری میشه که گفتم....
ehsan_wwe
14-08-2011, 21:55
نه عزيزم تو سايد نكن چون انگاري كه دو برابر كرده باشي ورتكساتو فشار مياره
بجاش مدلتو بعد از بولين كانورت تو پلي كن بعد برو تو موديفاي پليت بگرد دنبال اونجايي كه flip , inservertex اينارو داره
يه دوكمه داره retriangulate اونو كه بزني نرمال هاتو همرو فليپ ميكنه به سمت بيرون :40::40:
uvwmap كه نيازي به لينك نداره دو بار اگه رو مدويفايش كليك كني ( اسم موديفايت زرد بشه ) بعد تو ميتوني اسكيل رو انتخاب كني فك كنم با كليد R يا T انتخاب ميشه ميتوني ببيني كه چقدر كشيدگي داري تو تكسجرت تا دستش كني
shel رو كه انتخاب كني مدلاتو تپل ميكنه :31:
vertex bake تو ايران كسي بلد نيست ( انحساريه )
texture bake همون رندر تو تكسچر خودمونه
البطه حالا كه اسمشو ياد گرفتي ميتوني بري سرچ كني از انحسار درش بياري
Reza Azimy_RW
14-08-2011, 23:29
vertex bake تو ايران كسي بلد نيست ( انحساريه ) کسی بلد نیست ؟! هه ! یادت نیست 2 سال پیش خودت بهم یاد دادی !:27:
راستی حسین من فکر نکنم وقت کنم واسه مسابقه بازی رو تموم کنم . تو لیست انصرافیام ! جایه نفره اول باز شد سعیتو بکن شاید شد :27:
راستی اگه برنده شدی باید 5 تومن منو برگردونی من اعصاب درست درمون ندارما :21:
shel رو كه انتخاب كني مدلاتو تپل ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دادا احسان این شل هم مدلو دو لایه میکنه که تعداد پولی ها میره بالا واسه بازی خوب نیست . بیشتر جاهایی کاربرد داره که بخای یه جسم دو بعدی رو بهش حجم بدی
NINJA0098
15-08-2011, 00:00
راستی حسین من فکر نکنم وقت کنم واسه مسابقه بازی رو تموم کنم . تو لیست انصرافیام ! جایه نفره اول باز شد سعیتو بکن شاید شد
آخی چرا؟حالا که تو نیستی کی آخر میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش منم شاید نتونم مسابقه رو ادامه بدم...از شهرداری و سازمان تبلیغات اسلامی شهرمون طلبکارم پولمو نمیدن الان تازه کارمون داره میکشه بالا شاید مجبور بشم یکی دو هفته ای برم تهران واس شکایت و این حرفا....ما که نباشیم میمونن سه نفر که دوتاشون فعالن و یکیشون داره بازیو تموم میکنه....حالا به نظرت کی اول میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش حالا که فکرشو میکنم میبینم نامردیه...من بازیو حتی مزخرفشو تموم میکنم.....
دوست عزیز یک دمو گوتاه قالبل بازی یا ترینر کوتاه از بازی بزار ببینیم چه طور شد!!!!!!!!!!!!!!!
NINJA0098
15-08-2011, 16:41
لول زندانو تغییر دادم....
این بار دیگه آخرین باره که تغییرش میدم....همینو کامل میکنم.....
فقط یه چیزی کسی کاراکتر برای دشمنا سراغ داره بهم بده ممنون دارش میشم......
دوست عزیز یک دمو گوتاه قالبل بازی یا ترینر کوتاه از بازی بزار ببینیم چه طور شد!!!!!!!!!!!!!!!
من هنوز رو طراحی لول با خودم کنار نیومدم اونوقت دموی قابل بازی بدم....اونم تریلر ه نه ترینر ....اونو چشم یکم که لولو بزرگتر کردم یه فیلم از لول میگیرم میزرم....
anti-military
15-08-2011, 16:43
شاید مجبور بشم یکی دو هفته ای برم تهران واس شکایت و این حرفا....
من با اجازه یه حرف سیا30 بزنم .
تو ایران درسته که میشه شکایت کرد اما انقدر طولش میدن که کلا بی خیال بشی ! حتی اگه کلی مدرک داشته باشی و طرف مقابل 100% محکوم بشه بازم 3 سال یا بیشتر طول میکشه که پرونده رو بفرستن شورای اجرای احکام .
35 میلیون پول مارو خوردن طرف هم دستگیر شد و اعتراف کرد و هم دست هاشو لو داد و ... اما هنوز بعد از گذشت 3 سال و خورده ای پرونده رو نفرستان شورای اجرای احکام .
کلا فعلا تو کشور های جهان سومی قانون جنگله باید سعی کنی سرت کلاه نره . اگه رفت دیگه شکایت و این حرفها کمک زیادی نمیکنه ...
parvizamd
15-08-2011, 16:49
لوله زندانش خیلی باحال شده انصافا.
NINJA0098
15-08-2011, 17:00
من با اجازه یه حرف سیا30 بزنم .
تو ایران درسته که میشه شکایت کرد اما انقدر طولش میدن که کلا بی خیال بشی ! حتی اگه کلی مدرک داشته باشی و طرف مقابل 100% محکوم بشه بازم 3 سال یا بیشتر طول میکشه که پرونده رو بفرستن شورای اجرای احکام .
35 میلیون پول مارو خوردن طرف هم دستگیر شد و اعتراف کرد و هم دست هاشو لو داد و ... اما هنوز بعد از گذشت 3 سال و خورده ای پرونده رو نفرستان شورای اجرای احکام .
کلا فعلا تو کشور های جهان سومی قانون جنگله باید سعی کنی سرت کلاه نره . اگه رفت دیگه شکایت و این حرفها کمک زیادی نمیکنه ...
35 میلیون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 350 هزار تومن طلب دارم دارم میرم تهران از شهرداری شکایت کنم؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باید این پولو از حلقوم اینا بکشم بیرون....خدایی بیشتر واس اینه که ماتحتم میسوزه اینا پولمو بخورن وگرنه پولو میشه یه کاری کرد....
سلام!
این کارکتر خوه اگر بد زیاد دارم رودرواسی نکن:46::46:
اگر خواستی لینک مدل ها را می زارم
دیزاین لول زندانت خیلی قشنگه... الان خیلی خوبه ولی اگه می خوای عالی شه اینا رو مد نظر داشته باش :
اون نوری که روی سقفه یکم تو ذوق می زنه ... یا از 1 جا بهش بتابه یا کلش نورانی... تیکه تیکه شده زشت شده...
سورس نورت کمه ولی محیط خیلی نورانیه... یا لامپ اضافه کن یا محیط رو تاریک تر کن...
نکته ی بعدی این که یکم محیط لخته... اون گونی ها خیلی قشنگ کردن محیط رو ولی یکم بیشتر آبجکت بده...
و آخرین نکته هم این که خیلی تکسچر ها تمیزن...عین این که تزاه جارو زدی زمین و دیوار هارو هم گرد گیری کردی... یا یکم رو تکسچر هاش ور برو درستش کن یا افکت گرد و غباری چیزی تو هوا اضافه کن...
ممنون
NINJA0098
15-08-2011, 17:31
سلام!
این کارکتر خوه اگر بد زیاد دارم رودرواسی نکن
دمت گرم لینک بدی بدانلودم عالی میشه یکی دوتا دیگه باحال عین این داری برام بزار جبران میکنم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
15-08-2011, 17:39
اون نوری که روی سقفه یکم تو ذوق می زنه ... یا از 1 جا بهش بتابه یا کلش نورانی... تیکه تیکه شده زشت شده...
خودم مخصوصا اینطوریش کردم فکر کردم انطوری جالب انگیز تره....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورس نورت کمه ولی محیط خیلی نورانیه... یا لامپ اضافه کن یا محیط رو تاریک تر کن...
آره درسته لامپ اضافه می کنم....:11:
نکته ی بعدی این که یکم محیط لخته... اون گونی ها خیلی قشنگ کردن محیط رو ولی یکم بیشتر آبجکت بده...
برای حجم بازی محدودیت دارم...واس همین آبجکت کم میزارم ..... حالا ببینم چطوریا میشه......:46:
تکسچر ها تمیزن...عین این که تزاه جارو زدی زمین و دیوار هارو هم گرد گیری کردی... یا یکم رو تکسچر هاش ور برو درستش کن یا افکت گرد و غباری چیزی تو هوا اضافه کن...
متریالم درست میکنم....fog هم اضافه میکنم ببینم چطور میشه...ممنان بابت نظرات خوبت....
دمت گرم لینک بدی بدانلودم عالی میشه یکی دوتا دیگه باحال عین این داری برام بزار جبران میکنم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زیاد هستن چند دقیقه صبر کن می زارم لون کندی و خانوم شیرزاد:31:
ولی جدی صبر کن
NINJA0098
22-08-2011, 23:37
خوب سلام به همه....
حسن(silsin) و محمد (m.mehazin) بهم کمک میکنن کارو تموم کنیم....محمد کاراکتر زد ...به لول خون رو دیوار اضافه کردم که نظرتونو راجع به کیفیتش بدونم.....تکستچر decal از خون یا گل و گیاه واسه دیوار به پستتون خورد همینجا بزارین......
Reza Azimy_RW
23-08-2011, 00:14
عالیه . خوبه دادا حسین . فقط فاصله زیاده نمیشه جزییاتو دید. قیافه کاراکتر هم همچین تو دل برو نیست :دی
پیرهنشم کنار گردنش سره شونه هاش کشیده شده به نظر میاد
ویرایش :
این خونها که رو دیواره خیلی ایده جالبه واسه قشنگ تر شدن. فقط یکم زیاده + بهتر بود یه جا یا بعضی جاها باشه اونم در کناره یه کاراکتره مرده
ولی در کل عالیه موفق باشی
آفرین حسین خیلی خوب داری جلو میری
عالیه
این کاراکتر ها هم دوستمون گزاشت با یکیشون حال کردم ، حتما دانلود میکنم
ممنون ;)
Reza Azimy_RW
23-08-2011, 00:20
راستی چرا سایه وجود نداره ؟
NINJA0098
23-08-2011, 02:39
یافه کاراکتر هم همچین تو دل برو نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیرهنشم کنار گردنش سره شونه هاش کشیده شده به نظر میاد
گفتم مدل شبیه کاراکترای دیگران(them تو سریال لاست) مثل عکس زیر بشه ....خوبه وقت نداریم گیر نده تا همین الانشم هیچ کاری نکردیم....
این خونها که رو دیواره خیلی ایده جالبه واسه قشنگ تر شدن. فقط یکم زیاده + بهتر بود یه جا یا بعضی جاها باشه اونم در کناره یه کاراکتره مرده فقط میخواستم ببینم کیفیتش خوبه؟ تکستچر decal از رنگ قرمز رو پلاستیک بود فکر کردم شاید جالب نباشه...
آفرین حسین خیلی خوب داری جلو میری
ممنان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کاراکتر ها هم دوستمون گزاشت با یکیشون حال کردم ، حتما دانلود میکنم
ممنونبیخیال ما هنوز در خم ابروی سرباز هخامنش شما موندیم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال ما هنوز در خم ابروی سرباز هخامنش شما موندیم....
سربازه مگه چش بوده ؟ : دی
NINJA0098
23-08-2011, 02:52
سربازه مگه چش بوده ؟
هیچی ....خیلی باحال بود....فقط یه سوال چندتا پلی داشت؟تو زیبراش رندر گرفته بودی؟
هیچی ....خیلی باحال بود....فقط یه سوال چندتا پلی داشت؟تو زیبراش رندر گرفته بودی؟
از تعداد پلی هاش سوال نکن : دی
خیلی زیاد بود
آخه واسه تک فریم میخواست طرف
یه سری توی زیبراش بود اما اونا یی که رندر بود توی مکس بود
سلام ...
من این تاپیکو امروز دیدم .... ایول برو جلو داری خوب پیش میری ....
در مورد اون تکسچر خون که اون بالا عکس رو گذاشتی خیلی تکراریه بردار چند کدل دیگه هم اضافه کن....
دیوارت هم خیلی یکنواخت و تر و تمیز هستن برو سی جی تکسچر قسمت decals اونجا چیزای خوبی پیدا می کنی ....
NINJA0098
23-08-2011, 21:03
آقایون الان یه سری چیزا اضافیدم....الان با برو بچ بریم مراسم واین حرفا بر گشتم بیشتر روش کار میکنم.....
عالی شده ولی اون گیاه تو ذوق میزنه تو زندون های لندن گیاه نیسته حالا...
آقایون الان یه سری چیزا اضافیدم....الان با برو بچ بریم مراسم واین حرفا بر گشتم بیشتر روش کار میکنم.....
حیلی بهتر شد ... ما رو هم دعا کن ....
عکسایی که میزاری خیلی سنگینه !
راحت میتونی با فتوشاپ حجمشو به 30 کیلوبایت برسونی !
آره اون گیاهه یکم ضایع هست... مثل گل های باغچه خانوم مارپل هست :دی کلا اینی که می بینی توی صحنه های فیلم ها یا بازی ها گل و گیاه در اومده واسه جایی هست که مثلا گل و گیاه اون جا بوده اومدن خونه زدن... اون گیاهه ترک داده سرامیک یا هر چیزو و زده بیرون... این که یک دسته گل اون بالا باشه بیشتر شبیه مراسم عروسی هست تا زندان مخوف... به نظر من چیزی نباشه بهتره ... یکم ذرات سیاه که مثلا کثیفی هست قشنگ تر می کنه... یا اگه می خوای گیاه بازی یکم خزه (خیلی کم ) رنگشم تیره کن...
anti-military
24-08-2011, 00:14
به نظر من ضعیفه . یعنی از حالت قرار گیری آبجکت ها مثل نظم شدید قرار گرفتن سطل آشغال ها و اندازه غیر طبیعی کیسه ها
حالت قرار گرفتن درهای زندان و پنکه های روی سقف و ... یه جوری انگار باهم دیگه تناقض دارن !
مثلا وجود گیاه رو ستونی که تو یه محیط بسته هست و هیچ رطوبتی هم به چشم نمیخوره چرا باید باشه ؟
محیط پردازیت رو اگه قوی کن کارات خیلی عالی میشه ...
NINJA0098
24-08-2011, 15:28
ممنون از همه بابت نظرات ارزشمندشون... امروز یه مقاله از طراح مرحله بازی crysis خوندم کلا متحول شدم.....از امروز دارم میزنم تو کار طراحی حرفه ای مرحله....لول زندانو هم ترکوندم....یعنی کلا عوضش کردم باز.....
این شات:
من دارم رو کاغذ فعلا لولو پیاده میکنم....
آها آفرین این شد یه چیزه خیلی طبیعی
این خوبه فقط پله های گرد خیلی بد شده !
زندان که ویلای شمالتون نیست داداش : دی
پله هاش باس صافو ساده باشه و البته فلزی
از اینا که پاگرد داره بزاری عالی میشه
فضا خیلی عالی ساخته شد
آفرین ;)
راست میگه پله هات خیلی بد جور شده به نظر من اسانسور بزاری بهتره:31:
parvizamd
24-08-2011, 16:03
پله ات چندان جالب نیست....ولی زندانت قشنگه....(دومنیک پارسل - وین فور میلیر - راب نپر در فرار زندان :31:)
Reza Azimy_RW
24-08-2011, 16:08
خیلی عالی شده حسین . فقط واقعا پله ها بد شده . فیلم فرار از زندان رو دیدی ؟ خوب پله ها رو مستقیم ببر بالا دیگه احتیاجی نیست پیچ دار باشه !
آره خوب شد اون مقاله ای رو که گفتی لینکش رو بده ما هم یه نگاهی بندازیم ....
NINJA0098
25-08-2011, 02:52
راستش لینک ولاگ طرفو گم کردم الانم هر چی سرچ مکنم چیزی پیدا نمیکنم ولی تو این مجله فکر کنم همون مقاله رو ترجمه کردن گزاشتن....
میتونین دانلود کنین....
NINJA0098
27-08-2011, 01:18
خوب به زندان یه سری چیزا اضافیدم ببینین ...
:9:
یه سری از دوستان قول یه سری چیزا رو داده بودن که انجام ندادن ....دم محمد گرم که سر حرفش موند....مدلا رو رسوند.....
با این اوصاف بازی رو تموم نمیکنم همینو میکنم تست رندر .....:jealous:
خیلی جالب شده ... :11:
فقط جون هر کیو دوس داری حجم عکساتو کمتر کن :31:
Reza Azimy_RW
27-08-2011, 09:16
عالی شده حسین . فقط جونه این مجید حجم عکساتو بیار پایین :دی
این شد پله!!!!!!!!!!!!!!!!!
parvizamd
27-08-2011, 14:00
این شد Fox River.با حال شده فقط کی تکچسترش میدی.
NINJA0098
28-08-2011, 02:53
خوب یکم دیگه رو لول کار کردم میزارم اینجا ....
این عکس با حجم کم و سایز کوچیکتر :
اینم لینک شات با سایز بزرگتر:
حسین ، اون عکس بالا بدون تکسچر خیلی خوب شده بود
اما اینیکی یه طوری شده !!!
تکسچر ها خیلی یه نواختو تکراری و اما قرمز شده !!!
NINJA0098
28-08-2011, 03:53
حسین ، اون عکس بالا بدون تکسچر خیلی خوب شده بود
اما اینیکی یه طوری شده !!!
تکسچر ها خیلی یه نواختو تکراری و اما قرمز شده !!!
آره حجم تمومیدم تکستچر برای آهن نداشتم واس همین همه رو با یه تکستچر زدم.....رو رفلکت متریال آهن کار کردم فردا تکستچرا رو عوض میکنم....
مخصوصا قرمزش کردم ببینم چه استیلی داره نظرتونو بدونم.....
خوب شده ... فقط روی تکسچر ها بیشتر باید کار کنی ...
پله و نرده ها رو با BSP ساختی ؟
یکمک از هنظر من د شده اگر قرمزی کم شود خیلی بهتره میشه مثلا از 20 درصد به80 درصد میرسه
NINJA0098
28-08-2011, 14:29
خوب شده ... فقط روی تکسچر ها بیشتر باید کار کنی ...
پله و نرده ها رو با BSP ساختی ؟
تکستچر متریالو کلا تغییر میدم....
آره به غیر از مهتابی و لامپ تو سلول (که محمد زده) بقیه همه رو با bsp زدم....
یکمک از هنظر من د شده اگر قرمزی کم شود خیلی بهتره میشه مثلا از 20 درصد به80 درصد میرسه
نورو تغییر میدم....
parvizamd
28-08-2011, 16:32
قرمزی تو چش می زنه.
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
نینجا جون png بدون آفا هیچ فرقی با bmp نداره ها!
BSP های یک تکه مثل اون پله رو اکسپورت کن بعدش بصورت FBX امپورت کن خیلی بهتر پردازش میکنه ...
NINJA0098
29-08-2011, 01:34
BSP های یک تکه مثل اون پله رو اکسپورت کن بعدش بصورت FBX امپورت کن خیلی بهتر پردازش میکنه ...
اونایی که لازم بود رو به استاتیک مش کنورت کردم و دوباره به صورت استاتیک مش وارد مپ کردم....در واقع برای طراحی از bsp استفاده کدم بعد از همون به عنوان استاتیک مش استفاده کردم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.