مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد بلوتوث و چراغ لپ تاپ dell xps l502
h_radnoosh
03-08-2011, 16:40
من یه لپ تاپ dell xps l502 گرفتم (1300 تومان) که تا به حال نتونستم بلوتوث و چراغ لپ تاپ رو راه اندازی کنم
در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آیکون بلوتوث نمیاد. چند جا خوندم که باید درایور نصب کنم. رفتم تو دیوی دی لرایور و سایت دل هرچی درایور بلوتوث بود رو نصب کردم ولی اتفاقی نیفتاد. لطفاً راهنمایی کنین. اگه باید درایوری نصب کنم لطفاً آدرس اینترنتیش رو بگین یا نام دقیق درایورش رو
البته برنامه بلوسویل رو هم نصب کردم فایده ای نداشت.
در مورد چراغ کیبورد هم من چند جا خوندم این مدل لپ تاپ 1 چراغ کیبورد داره و البته مطابق عکس زیر تو منوی بالای کیبورد من هم این آیکن میاد ولی درحالی که روشنه ولی نوری در کیبورد روشن نمیشه. علت چیست؟ اصلاً keyboard brightness on یعنی چی؟
اینم مشخصات لپتاپ:
لطفا کمک کنید و کامل توضیح بدین
h_radnoosh
04-08-2011, 14:36
کسی نبود کمک کنه؟؟؟
h_radnoosh
05-08-2011, 11:43
لطفا کمک کنید
jan123456789
05-08-2011, 13:36
مال منم 1015 همون مشکلو دارم fn&f11 رو میزنم ولی فقط چراغ واریلس روشن میشه درایور شو از سایت dell.com برداشتم
h_radnoosh
05-08-2011, 15:14
من درایور زیر رو هم نصب کردم ولی نتیجه ای نداشت
Intel Intel Centrino Wireless-N1030 Bluetooth v3.0 + HS
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ocellatus
05-08-2011, 20:31
برای بلوتوث این کار رو انجام بدید ببینید جواب میده یا خیر :
ابتدا با کلید Fn + F2 وایرلس و بلوتوث رو فعال کنید ( چراغ وایرلس روشن میشه )
حالا به این مسیر برید :
Start > All Programs > Accessories > Bluetooth File Transfer
دو گزینه ارسال و دریافت فایل دارید. فرضاً میخواید دریافت کنید، گزینه Receive Files رو بزنید، حالا در این زمان اگر با موبایل یا وسیله مورد نظر سرچ کنید باید Dell-PC رو پیدا کنه.
در مورد Keyboead Brightness یا همون Backlit ، در این لپتاپ با کلید Fn + F6 و یا از همونجایی که عکسش رو گذاشتید میشه کنترلش کرد. 3 حالت داره : خاموش، نور کم، نور زیاد. توی عکس روی حالت نور زیاد هست. باید زیر کلیدهای کیبورد ( حاشیه دور کلیدها ) روشن باشه و همینطور حروف و اعداد نوشته شده روی کلیدها روشن میشه. ( توی روز شاید درست قابل تشخیص نباشه )
من یه لپ تاپ dell xps l502 گرفتم (1300 تومان) که تا به حال نتونستم بلوتوث و چراغ لپ تاپ رو راه اندازی کنم
در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه
اینم عکسش
ولی آیکون بلوتوث نمیاد. چند جا خوندم که باید درایور نصب کنم. رفتم تو دیوی دی لرایور و سایت دل هرچی درایور بلوتوث بود رو نصب کردم ولی اتفاقی نیفتاد. لطفاً راهنمایی کنین. اگه باید درایوری نصب کنم لطفاً آدرس اینترنتیش رو بگین یا نام دقیق درایورش رو
البته برنامه بلوسویل رو هم نصب کردم فایده ای نداشت.
در مورد چراغ کیبورد هم من چند جا خوندم این مدل لپ تاپ 1 چراغ کیبورد داره و البته مطابق عکس زیر تو منوی بالای کیبورد من هم این آیکن میاد ولی درحالی که روشنه ولی نوری در کیبورد روشن نمیشه. علت چیست؟ اصلاً keyboard brightness on یعنی چی؟
اینم مشخصات لپتاپ:
لطفا کمک کنید و کامل توضیح بدین
سلام منم همین لپ تاپ رو دارم البته 1450000 ایش رو
کلا این لپ تاپ نیاز به نصب هیچ گونه درایور و نرم افزار خاصی برای استفاده از امکاناتش توسط کاربر نداره چون تمام ذرایور های مورد نیازش توسط کارخونه نصب شده
خوب برای استفاده از بلوتوث اول با fn&f2 وایرلسو روشن کن بعد برنامه Bluetoos File transfer رو اجرا کن و از بلوتوث استفاده کن راستی این که میگی (در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه) با فعال شدن وایرلس بلوتوث هم فعال میشه در مورد عکسی که برای Windows Mobility گذاشتی باید گزینه بلوتوث هم داشته باشه مثل مال من
در مورد چراغ کیبورد هم keyboard brightness on یعنی چراغ صفحه کلیدت روشنه این قابلیت برای استفاده از کیبورد تو تاریکیه
h_radnoosh
11-08-2011, 23:08
برای بلوتوث این کار رو انجام بدید ببینید جواب میده یا خیر :
ابتدا با کلید Fn + F2 وایرلس و بلوتوث رو فعال کنید ( چراغ وایرلس روشن میشه )
حالا به این مسیر برید :
Start > All Programs > Accessories > Bluetooth File Transfer
دو گزینه ارسال و دریافت فایل دارید. فرضاً میخواید دریافت کنید، گزینه Receive Files رو بزنید، حالا در این زمان اگر با موبایل یا وسیله مورد نظر سرچ کنید باید Dell-PC رو پیدا کنه.
در مورد Keyboead Brightness یا همون Backlit ، در این لپتاپ با کلید Fn + F6 و یا از همونجایی که عکسش رو گذاشتید میشه کنترلش کرد. 3 حالت داره : خاموش، نور کم، نور زیاد. توی عکس روی حالت نور زیاد هست. باید زیر کلیدهای کیبورد ( حاشیه دور کلیدها ) روشن باشه و همینطور حروف و اعداد نوشته شده روی کلیدها روشن میشه. ( توی روز شاید درست قابل تشخیص نباشه )
بازم نشد. چراغ وایرلس روشنه ولی نمیشه send و receive کرد
مثل عکس زیر:
در مورد چراغ کیبورد نیز اصلا نوری زیر یا کنار کیبورد نمیاد(نه شب نه روز)
مشکل از کجاست؟
h_radnoosh
11-08-2011, 23:19
سلام منم همین لپ تاپ رو دارم البته 1450000 ایش رو
کلا این لپ تاپ نیاز به نصب هیچ گونه درایور و نرم افزار خاصی برای استفاده از امکاناتش توسط کاربر نداره چون تمام ذرایور های مورد نیازش توسط کارخونه نصب شده
خوب برای استفاده از بلوتوث اول با fn&f2 وایرلسو روشن کن بعد برنامه Bluetoos File transfer رو اجرا کن و از بلوتوث استفاده کن راستی این که میگی (در مورد بلوتوث وقتی fn&f2 رو می گیرم فقط آیکون وایرلس میاد و فقط وایرلس اون فعال میشه و بلوتوث کار نمیکنه) با فعال شدن وایرلس بلوتوث هم فعال میشه در مورد عکسی که برای Windows Mobility گذاشتی باید گزینه بلوتوث هم داشته باشه مثل مال من
در مورد چراغ کیبورد هم keyboard brightness on یعنی چراغ صفحه کلیدت روشنه این قابلیت برای استفاده از کیبورد تو تاریکیه
در windows Mobility گزینه بلولوث نمیاد و همون طور که در پست قبلیم گفتم بلوتوث و چراغ صفحه کلید کار نمیکنه.
میشه لطف کنی شماره درایور هایی که در آدرس C:\dell\drivers رو برام بنویسی(مثلاً R82522 و R159805 و ...)
برای من مثل زیره:
لطفاً در مورد بلوتوث و چراغ صفحه کلید کمک کنین.
در windows Mobility گزینه بلولوث نمیاد و همون طور که در پست قبلیم گفتم بلوتوث و چراغ صفحه کلید کار نمیکنه.
میشه لطف کنی شماره درایور هایی که در آدرس C:\dell\drivers رو برام بنویسی(مثلاً R82522 و R159805 و ...)
برای من مثل زیره:
لطفاً در مورد بلوتوث و چراغ صفحه کلید کمک کنین.
سلام برای من به شکل زیره !!:13:
ali.lahootian
16-08-2011, 20:56
سلام من همین لب تاپ رو دارم ولی اصلا پنین مشکلی ندارم فکر کنم پیزی که دوستان گفتن درست باشه
mojtaba_sa
17-08-2011, 09:31
دوستان کسی تا بحال تلویزیونشو راه انداخته در این مدل ؟؟؟؟
h_radnoosh
21-08-2011, 08:48
بازم نشد. چراغ وایرلس روشنه ولی نمیشه send و receive کرد
مثل عکس زیر:
در مورد چراغ کیبورد نیز اصلا نوری زیر یا کنار کیبورد نمیاد(نه شب نه روز)
مشکل از کجاست؟
کسی نبود یخ کمکی به ما بده؟؟؟
h_radnoosh
31-08-2011, 11:50
کسی نبود یه کمکی به ما بده
دوستان کسی تا بحال تلویزیونشو راه انداخته در این مدل ؟؟؟؟
تو این پست توضیح دادم
h_radnoosh
01-09-2011, 09:53
آقا لطفاً در مورد بلوتوث و چراغ لپ تاپ کمک کنید
farhad moradi
01-09-2011, 10:48
آقا لطفاً در مورد بلوتوث و چراغ لپ تاپ کمک کنید
تو لینک زیر سرویس تگ رو وارد کن و درایور بلوتوث رو بگیر.
قبل نصبش تو dvice manager بلوتوث را کامل پاک کن و بعد نصب کن .
برای چراغ کیبورد مگه با f6 کار نمیکنه ؟
تو لینک زیر سرویس تگ رو وارد کن و درایور بلوتوث رو بگیر.
قبل نصبش تو dvice manager بلوتوث را کامل پاک کن و بعد نصب کن .
برای چراغ کیبورد مگه با f6 کار نمیکنه ؟
سلام.ظاهرا کسی نیست کمکمون کنه.منم همین مشکلو دارم
وقتی fn+f6 رو میزنیم فقط در ظاهر درجه روشنایی رو خاموش-کم-زیاد میکنه ولی در عمل هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ لامپ یا چراغی در زیر کیبورد یا موس پد روشن نمیشه
از اساتید محترم خواهشمندیم این مورد را بررسی و راهنمایی فرمایند.
باتشکر
m.prodigy
05-12-2011, 21:43
سلام دوستان..نیازی به دانلود چیزی واسه بلوتوث نیست.توی DVDکه همرا لپ تاپ هست یه برنامه هم واسه بلوتوث هست.اونو نصب کنید احتمالا مشکلتون حل میشه!
در لپ تاپهای دل درایور ها رو باید دستی نصب کرد.بهتون پیشنهاد میکنم که هر بار که ویندوز عوض میکنید تمام برنامه های روی دی وی دی رو هم نصب کنید.(بعضی ها فقط درایور ها رو نصبب میکنن)
SilveryStar
10-02-2012, 13:14
سلام
من یه نظر داشتم که احتمال نودونه درصد درسته
برای راه اندازی کلیدهای کیبورد و چراغ کیبورد برنامه QuickSet رو میتونین از سایت دل دانلود کنین.
من بعد از نصب ویندوز تا این برنامه رو نصب میکنم مشکل کیبوردم حله
Armagedon
13-02-2012, 21:50
سلام.
کسانی که نور زمینه کیبورد رو ندارن به احتمال زیاد، مشکل سخت افزاری دارن چون این نور زمینه نیازی به هیچگونه درایوری نداره.
حتی بدون ویندوز هم این نور باید فعال باشه.
مطمئنین که مدل لپ تاپتون L502 هستش؟!؟
سلام.
کسانی که نور زمینه کیبورد رو ندارن به احتمال زیاد، مشکل سخت افزاری دارن چون این نور زمینه نیازی به هیچگونه درایوری نداره.
حتی بدون ویندوز هم این نور باید فعال باشه.
مطمئنین که مدل لپ تاپتون L502 هستش؟!؟
سلام، شاید حق با شما باشه. مدل لپتاپم L502-x هستش
Armagedon
28-04-2012, 06:49
سلام، شاید حق با شما باشه. مدل لپتاپم L502-x هستش
سلام.
خیلی وقته که به فروم سر نزدم چون لپ تاپ عزیزمو تو تقاطع مفتح و سمیه دزدیدن..........
کسی اگه راه حلی واسه پیدا کردنش سراغ داره، لطفاً بگه شاید کمکی بکنه. ممنون میشم.
در مورد بک لایت کیبوردتون هم بهتره که به خدمات پس از فروش مراجعه کنین چون مشکلتون سخت افزاریه و برای داشتن نور روی این مدل لپ تاپ به هیچ نرم افزار و درایوری نیاز نیست. برنامه کوئیک ست هم فقط برای داشتن یه اینترفیس جهت کنترل امکانات از داخل سیستم عامل کاربرد داره و هیچ درایور و راه اندازی رو شامل نمیشه.
موفق باشید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.