PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خش خش صدای بلندگوها

Simaaa
03-08-2011, 11:31
سلام،
من یه Dell Studio 1558 دارم، یه مدتیه وقتی آهنگ میذارم با خش خش پخش میکنه ، اول فکر کردم از آهنگه ولی از آهنگهای default ویندوز استفاده کردم ، دیدم اونا هم با همین خش خش پخش میشن ...

زنگ زدم زیگورات گفت اگه مشکل سخت افزاری باشه گارانتی قبول میکنه اگه نرم افزاری باشه هزینه داره
و اینکه 1 هفته تا 10 روز باید سیستم پیششون بمونه ...
من هم اصلا نمیتونم سیستم رو پیششون بذارم نهایت یکی دو ساعت نه اینکه 1 هفته تا 10 روز ....

حالا چی کار کنم ... چطور میتونم بفهمم اصلا که مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟ خودم چی کار می تونم بکنم؟
win 7 64bit روش ریختم و الان یه سالی هست که مشکلی نداشته ، تازگی این خش خش صدا ایجاد شده...

biostar
05-08-2011, 11:41
به طور مثال میتونید از یک دیسک لایو لینوکس استفاده کنید و در لینوکس هم صدا را چک کنید تا مشخص بشه نرم افزاری هست و یا خیر

merlin001
06-08-2011, 00:58
من یه چیزی از دوستام در این مورد شنیدم
میگن ده درصد دل ها این مشکل رو دارن و اونم اینه که بعد از یه مدت باند هاشون چون چینی هستن خراب میشن و باید تعویض بشن. حدود ده یا پانزده تومن هم خرج داره. احتمالا سیتم شما هم جزو اون ده درصد هستش.

Simaaa
07-08-2011, 12:07
پس با این حساب باید بره برای تعویض...
راستش من همیشه به تعمیرگاه بی اعتمادم، شما تجربه زیگورات رو دارین؟ بهشون اعتمادی هست که نیان یه چیز دیگه سیستم رو انگولک کنن که دوباره سیستم برگرده پیششون؟

merlin001
08-08-2011, 00:57
راستش من تا حالا سيستمم رو دست كسي ندادم واسه تعمير.
ولي فكر نكنم مشكلي باشه و قطعه اي عوض كنن
البته اگه به يه تعميرگاه معتبر و با اسم و رسم بدي ها.
در ضمن وقتي هم اسپيكرش رو عوض كرد سعي كن هميشه با صداي بلند گوش ندي چون بازم همين مشكل سراغت مياد.
يا علي