PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال #C

comy-cocholo
03-08-2011, 09:23
:41:کمممممممممممممممممممممم ممک
سلام بچه ها استادم یه پروژه بهم داده تحت وب با زبان C# منم چیزی از طراحی وب با این زبان متاسفانه بلد نیستم یعنی صفر صفرم :23:البته یه کارایی کردم ولی مشکل بزرگترم اینه که وقتی کنترلی روی صفحه قرار میدم دیگه دستی نمیتونم اون جایی که دلم میخواد بزارمش برای اینکه بتونم دستی جا بجاش کنم باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگمم اینه که وقتی چطوری اونو ذخیره کنم که روی سیستم دیگه هم دقیقاً مثه سیستم خودم نشونش بده؟
یکی دیگه هم این که من ویندوزم 7 ولی IIS اون نصب نیست و پروژم رو نشون نمیده واسه نصبش باید چیکار کنم؟

TURBO_BOY2006
08-08-2011, 12:07
:41:کمممممممممممممممممممممم ممک
سلام بچه ها استادم یه پروژه بهم داده تحت وب با زبان C# منم چیزی از طراحی وب با این زبان متاسفانه بلد نیستم یعنی صفر صفرم :23:البته یه کارایی کردم ولی مشکل بزرگترم اینه که وقتی کنترلی روی صفحه قرار میدم دیگه دستی نمیتونم اون جایی که دلم میخواد بزارمش برای اینکه بتونم دستی جا بجاش کنم باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگمم اینه که وقتی چطوری اونو ذخیره کنم که روی سیستم دیگه هم دقیقاً مثه سیستم خودم نشونش بده؟
یکی دیگه هم این که من ویندوزم 7 ولی IIS اون نصب نیست و پروژم رو نشون نمیده واسه نصبش باید چیکار کنم؟

سلام
شما اون کنترل رو که میذاری میتونی با ابزار "فلش" جابجاش کنی...اگه نشد یک با رو صفحه خالی کلیک کن بعد جابجاش کن.
واسه ذخیره کردنش هم رو پروژت کلک راست کن و این گزینه رو انتخاب کن open in windows explorer و بعد اون فایلها رو تو هر سیستمی میتونی اجرا کنی.
در مورد IIS هم برو تو کنترل پنل -> program -> و بعد turn window feature on or of برنامه internet information service رو بنصب
موفق باشی

MohammadJavad.T
08-08-2011, 23:24
سلام

برای این که یه کنترل رو جا به جا کنی کنی باید تو یه DIV قرارش بدی بعد به راحتی با کمک CSS هر کجا که خواستی میتونی ببریش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اما IIS لینک زیر رو نگاه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید