ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ برای نرم افزار های سنگین محاسباتی

pooyae21
03-08-2011, 08:50
سلام
من یک لپ تاپ می خوام که اولا جای دسکتاپ هم باشه، چون دسکتاپ ندارم و همه کارهامو (از قبیل کارهای معمولی مثل اینترنت، موسیقی و فیلم و ... و کارهای تخصصی و سنگین محاسباتی) با لپ تاپم انجام می دم. در درجه اول هم کاراییش خیلی مهمه برام چون نرم افزار های سنگینی مثه MATLAB، نرم افزارهای تخصصی مهندسی برق، Virtual Machine و ... مجبورم زیاد روش اجرا کنم. سبک بودن و قابل حمل بودنش هم مهمه (حداکثر 14 اینچ) و کیفیتش، جون کارم طوریه که شاید بعضی روز ها مجبور باشم لپ تاپو 13-14 ساعت یک سره روشن بزارم در حال کار، در مورد پردازشگر گرافیکیش نیازی زیادی به گرافیک قوی و بالا ندارم و فاکتورهای بالا در اولویته واسم. تا رنج قیمت 2 میلیون شما چه مدلیو پیشنهاد می کنین ؟ من خودم 3 مدل IBM T420, IMB Y460, MC 724 رو در نظر دارم. خوشحال می شم اگه راهنماییم کنین و مدل دیگه ای اگه میشناسین معرفی کنین .... ممنون

adt89
04-08-2011, 01:21
اگه گرافیک مهم نیست قطعا T420
چون بین لپتاپ های مطرح شده تنها لپتاپ جدی و حرفه ای است.

pooyae21
05-08-2011, 13:44
اگه گرافیک مهم نیست قطعا T420
چون بین لپتاپ های مطرح شده تنها لپتاپ جدی و حرفه ای است.
مرسی از راهنماییتون ...
خودم میدونم کارت گرافیک این مدل جز work station هاست و به پای گرافیک های گیم مثه Geforce نمی رسه ... ولی تفاوتشون چه قدر زیاده یعنی ؟ خوب من که دارم هزینه می کنم واسه یه لپ تاپ عمری دوس دارم حالا هر 2و3 ماهی که هوس کردم یه کمی بازی هم بکنم خیلی کم نیاره ... البته گیمر حرفه ای نیستمو نیاز ندارم گرافیکم مرز تکنولوژی باشه ... در این حدو جواب میده ؟
یه سوال دیگه هم دارم که شما حدود قیمت T420 دستتونه ؟ آخه این مدل خیلی کمیاب شده تو پایتخت فقط 2 مغازه داشتن این مدلو تو بازار رضا و پارسیان و ایران هم که اصلا پیدا نشد

باز ممنون از راهنمایی

raheman
06-08-2011, 01:16
کارت گرافیک در رده GeForce GT 130Mو یا GeForce GT 520MX هست ولی تو بازی انتظار کارایی مشابه رو نباید داشته باشید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید