ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات پاور silverstone راهنمایی کنید

Vahid67
03-08-2011, 03:04
سلام دوستان ....
من دو سه سال پیش یه پاور سیلوراستون گرفتم که الان به مشکل برخورد مشکل از صدای عجیب غریب شروع شد و بعد از چند روز یه دفعه دیگه سیستم روشن نشد بدین صورت که فن CPU و چراغ کیس روشن میشه ولی سیستم بطور کامل روشن نمیشه تا بوت بشه !!! تمام ماژول های اضافی رو باز کردم ( مثل رم - مودم - دی وی بی و ...) ولی بازم سیستم بالا نمیاد البته یبار بعد از بازکردن ماژول ها بالا اومدش و چند ساعتی هم با همون صدای عجیب کار کرد تا خودم خاموشش کردم ولی الان دوباره روشن نمیشه !!!!
یه بار کاملا بازش کردم و حسابی توشو تمیز کردم ولی فایده نداشت ....
راستی فنش هم اتوماتیک شروع به چرخش نمیکنه باید به تکونش بدم تا راه بیوفته البته موقعی که روشن میکنم به تکون کوچیک خودش می خوره ....
ببحشید مطلب طولانی شد .....

EXTREME
03-08-2011, 07:03
اگه سیستمتون کلا روشن نمیشه باید دکمه ی پاور و اتصالات پاور روی مین -گابل برق- خود پاور- و مین رو چک کنید
اگر سیستم روشن میشه و تصویر نمیده باید گرافیک - رم- اسلات حافظه - فن سی پی یو - و پاور و مین بررسی بشه
قبل از همه بایوس رو دیفالت کنید

Vahid67
03-08-2011, 10:05
اگه سیستمتون کلا روشن نمیشه باید دکمه ی پاور و اتصالات پاور روی مین -گابل برق- خود پاور- و مین رو چک کنید
اگر سیستم روشن میشه و تصویر نمیده باید گرافیک - رم- اسلات حافظه - فن سی پی یو - و پاور و مین بررسی بشه
قبل از همه بایوس رو دیفالت کنید

اونا مشکل نداره ... چراغ کیس روشن میشه و فن CPU هم میچرخه ...
رم رو هم قبلا تست کردم مشکلی نداره ....
چراغ پاور روی کیس مثل هم همیشه پر رنگ نیستش و پر پر میکنه

خبر جدید : بایاس رو دیفالت کردم دیگه فن CPU هم روشن نمیشه ...
اتصالات هم همگی اوکی هستن...

EXTREME
03-08-2011, 10:46
همه ی مواردی رو که من گفتم یعنی اون قطعات همرو کامل چک کردین ؟
منظور از چک کردن یعنی اینکه با یه قطعه ی سالم چک بشه

Vahid67
03-08-2011, 11:09
همه ی مواردی رو که من گفتم یعنی اون قطعات همرو کامل چک کردین ؟
منظور از چک کردن یعنی اینکه با یه قطعه ی سالم چک بشه

همه قطعات سالمه چون بعد از اینکه اینجوری شد یه بار کامل سیستم رو باز کردم حتی خود CPU و فنش رو تمیز کردم دوباره بستم و روشن شد ....

Vahid67
03-08-2011, 15:11
با پاور دیگه تست کردم سیستم روشن شد .... حالا این پاور خودم درست بشو هست ؟؟